Fredag kväll♥

Nu ska jag börja göra mig iordning, sen blir det stan med trevligt folk!
puss

Bild från förut, höst!

Fredag♥

Skola idag har varit riktigt slappt, har kollat på film 2 av 5 lektioner, skapligt nice. Efter skolan tog jag bussen hem och sen har jag städat mitt rum, dammat, bäddat, fixat och lagt in alla min kläder i garderoben och massa så nu är det ganska rent och snyggt iallafall. Och nu ska jag följa med Mamma, Fredrik och Erik in till stan och handla sen ska vi hämta Elin. När vi kommer hem därifrån ska jag nog plugga lite, sminka mig, göra mig iordning och senare sen tror jag Martin ska komma och hämta mig sen blir det Askersund och seven häng som alla andra helger, hahah!

Bara för att jag älskar fredagar grymt mycket, då har man liksom hela helgen framför sig, så mys!♥

Skin, skin som den sol du är

Skola idag slutade klockan 10.00 och efter det åkte jag och mamma till Örebro och köpte skor, blev fyra par så mycket brukar jag aldrig hitta.. Sen när vi kom därifrån vid typ 14tiden släppte mamma av mig i stan så va jag med Matilda, Joppe, Nicklas, Jesus mfl. Åkte väl hem vid 17-18tiden och sen har jag pluggat, varit ute och ridit på Hoppsan för första gången, var också andra gången han hade någon på ryggen. Fyfan vilken duktig liten ponny jag har!
Nu ska jag städa lite på mitt rum, duscha och plugga lite tror jag sen blir det att försöka sova tidigt ikväll!
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer än, men får se imorgon..

Jag på min lilla Hoppsan och Fredrik som går brevid och håller i :)

Godnatt!

Nu ska jag ta av mig och skutta in i duschen och efter det ska jag krypa ner i min varma stora sköna säng, längtar liite faktiskt!
Nattorienteringen gick jätte bra, fast gick bara med Johan för Hannah skulle gå med Minna istället, så att hon slapp att gå själv. Va klara vid 21tiden ungefär och under tiden jag och Matilda väntade på skjuts hem åkte vi lite traktor med Jesper och Robert, trevligt!
Usch imorgon har vi två lektioner, känns så onödigt att åka till skolan bara för de.. Börjar liksom klockan 8.20 och slutar 10.25 eller nått sånt, sen går inte bussen hem förens 15.30 men mamma skulle nog som tur va hämta mig om jag inte ville vänta i stan, hihi snäll mamma jag har!
godnatt, sov gott!


Äre lugnt om jag kallar dig baby? ;*

Nu blire att plugga lite AM-kortet sen byta om och åka in till stan till den där knäppa nattorienteringen!
Haha kommer dock gå bäst för oss, kyss!  

Onsdag

Skola idag, hatart!
Efter skolan åkte jag hem, och sen har jag inte gjort nått speciellt.. Ikväll blir det iallafall att åka in till stan och ha nattorientering, ska orientera med Johan och Hannah så det kommer säkert bli jätte bra, hihi!
puss så länge

Tisdag

Va ledig från skolan idag eftersom jag skulle till gymnasiemässan i Örebro med Amanda K, Matilda P och Sanna blev en ganska trevligt dag tillsammans med dom!
Vid 16-17tiden kom Mamma, Fredrik, Erik och Elin och hämtade mig i Örebro och då åkte vi vidare till Eskilstuna och kolla på trav. Diezel startade i första loppet så kollade bara på de sen gick vi och gosade lite med honom och så. Diezel låg tvåa fram till upploppet och slutade som sexa, han kämpade på riktigt bra våran lilla grabb!
Kom hem vid 21tiden tror jag, och då fixade jag med min dator som jag fick av Fredrik idag *AS NÖJD!*
Men nu ska jag plugga lite till till AM-kortet, sen sova.. godnatt!

26/9 -2011

Blev som sagt stan en stund förut med Matilda, Frida och Joppe sen träffade vi även Norrland och Jeffy en stund, sen vid 17tiden kom Fredrik och hämtade mig och sen har jag tagit lite kort osv..
Nu blire nog att ta lite mer kort, sen plugga svenska, AM-kort och sen duscha..
Imorgon blir det att åka till Örebro med Amanda, Sanna och Matilda tror jag och gå på någon gymnasiemässa eller va det va, haha!

Jag just nu :)

Studiedag

Har studiedag idag så gick upp vid 11tiden och skrev lite på mina svenska uppgifter.. Nu har jag lagom käkat frukost och pluggat till AM-kortet och nu blire nästa roliga grej tänkte skriva klart några utav mina svenska uppgifter på datan och resten får jag göra ikväll, för det är ju SÅ kul! 
När jag skrivit klart dom hära blir det att åka in till stan och träffa Matilda och sen Joppe en stund. 
puss 

Rubrik

Är så jävla trött på allt just nu, alltså vissa människor förstår man säg ju absolut inte på...
Liksom hur kan vissa vara så jävla fake när man vet precis hur det ligger till, stör mig så innihelvete på det, fyfan så jävla vidrigt att inte kunna säga det till mig istället för till massa andra, usch!
Och liksom när folk vet hur det är och hur jag mår, ska dom väl fan inte hålla på som dom gör?
Jävla idioter alltså!

Ah, nu ska jag iallafall ut i mörkret och gå och rensa huvvet lite gran, känns som om det behövs.. Blir väl att gå några mil bara på brist på annat.. Har ju studiedag imorgon så behöver ju inte försöka sova inatt iallfall, för vet ju endå att det inte kommer gå..


Jag gjorde ALLT för dig, men fick ALDRIG nått tillbaka

Igår gick jag upp vid 6 sen vid 7-8 åkte vi till ullared.. Fanns inte direkt så mycket snygga kläder, men hittade massor med mysiga långärmader!
Köpte: mascara, foundation, hårspännen, hårsnoddar, örhängen, jacka, ett antal långärmader, vantar, halsduk, väska, skor pch så vidare.. Kom hem tidigare än vi trott så kom hem 21.30 och då duschade jag lite snabbt och tog på mig sen kom Matilda, Jesper och Putte och hämtade mig sen åkte vi in till stan och va med folk, trevligt! 
Idag har jag inte gjort nått speciellt varit i stan hela dagen med Adam och Tk, sen träffa vi Matilda, Robert och Pontus sen när Adam åkte hem va jag med Matilda, Robert och Pontus istället. Sen drog dom och jag och Matilda träffa Joppe, Nicklas och Jesus en stund sen vid 18-19tiden kom mamma och hämtade mig och nu har jag inte gjort nått speciellt..  

Så ser man ut just nu..

Fredagsmys

Skola idag, slutade vid 13.30 skapligt nice. Sen vänta jag och Matilda till halv 3 bussen sen åkte vi hem till henne och där mötte vi upp Joppe sen var vi hos henne fram tills 17-18tiden. Sen åkte vi in till stan och käkade eller ah, jag och Joppe käka för Matilda hade precis käkat. Sen va vi i stan, sen efter ett tag drog Matilda och då gick jag och Joppe upp till Tk en sväng, sen gick vi ner och träffade Nicklas och Nattah och sen runt 20tiden kom mamma och hämtade mig.
Nu har jag precis mysit klart med min engelska uppsats så jekla nice, osv.. Tur att google översätt finns eftersom jag inte fattar nånting :$ Men tog väl 1timme 1 och 1 halv kanske, fast nu är den klar och iväg skickad till Anneli så får hoppas att hon är nöjd och att inte google översatte helt åt helvete..
Nej men nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova eftersom vi ska upp klockan 5-6imorgon bitti och åka till Ullared där dagen kommer spenderas sedan på kvällen/ natten när vi kommer hem därifrån blir det att åka in till stan och va med lite folk, trevligt!
GODNATT!

I love how you look at me

Just nu sitter jag vid datan och har rix fm på på tvn, skapligt nice faktiskt!
Fast ska nog träna en stund nu sen gå upp och duscha oså, sen blir det nog att försöka sova, är så grymt trött och klockan är typ bara 21.30, det här börjar bli bättre och bättre hoppas på att somna innan 00 iallafall för det har jag inte gjort på någon månad typ så börjar bli dax nu tycker ja!

jag just nu.. ah vad mer kan man säga?

jag och min lilla sötnos Geisha förut!

FRÅGESTUND!


Svarar på alla frågor när jag tycker att det är tillräckligt många, så fråga på!

Torsdag

Skola idag, orienterade på idrotten och shit vad duktig jag är på det.. Är fan gryym!! (a)
Efter skolan åkte jag hem och sen dess har jag bakat, suttit vid datan och varit allmänt slö.. Är fan skit trött idag, så ikväll blire att kolla lite på tv/ datan och sen försöka sova tidigt, puss

Nytagen bild

Godismuffins ♥


Bakade nyss muffins, va några som jag aldrig gjort förut hette iallafall Godismuffins.. Fatta inte varför för va typ som chokladmuffins?
Men dom blev faktiskt riktigt goda!

Nytagen bild

Rubrik

Hihi nej nu ska jag byta om sen träna, skulle bara ladda upp en nytagen bild på en helt osminkad liten Emma...

Glömmer dig aldrig Surprise

Nej nu tänkte jag snart träna lite på crosstrainern får väl bli 30-60min och sen en varm skön dusch sen ska jag försöka sova, borde ju va lättare när man är extra trött och har tränat innan och då borde jag ju kunna sova? Värt ett försök iallafall!

Alltså, har insett vilket grymt misstag jag gjorde den 24/7- 10..
Om jag varit LITE smart hade jag aldrig sålt min älskade ponny för någon kille som endå inte va värd det, skulle ha lånat ut honom eller nånting, men inte sålt honom. Tanken på de får mig att må ännu sämre, fäller tårar varje natt.. Saknaden är enorm, förut fans iallafall min fina lilla ponny ute i stallet och trösta mig, men inte längre.. Hur kunde jag va så jävla blåst så att jag valde bort honom för någon som absolut inte va värd det?
Ååh, det får mig bara att må ännu sämre, fyfan alltså..


Den finaste killen i hela världen är du.. Saknar dig Surprise!
Hoppas att du har det bra nu, hos dom nya.
Du kommer alltid finnas i mitt ♥
Bilder från 2009-2010


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Va skit trött imorse, gick upp 10min innan bussen skulle gå och drog på mig mjukisar och en stickad tröja och satte upp mitt oborstade hår i en bulle, borsta tänderna sen gick jag ner till bussen.. Passa på att borsta håret och stätta upp de i toffs i bussen. Sen till skolan, har varit skit trött hela dagen men har endå jobbat mycket bättre än vad jag brukar, känns skönt! Efter skolan va jag med Joppi och Matilda en liten stund tills 15.30 när jag tog bussen hem och sen dess har jag inte gjort nått speciellt.. Men tänkte kolla på idol snart och sen försöka sova tidigt ikväll, vet att det brukar låta så, men ska verkligen försöka sova tidigt ikväll för pallar inte det här längre.. Hatar att inte kunna sova på nätterna och va som någon jävla tjurig zooombi hela dagarna, så jävla jobbigt! :(
pussen

Hittade någon bild på mig ifrån när vi va på Vinön Juli-2010
(Sitter vid gamla datan) 


01:23

Är äntligen klar med förflyttningen utav ALLA blogginlägg nu, så jekla skönt.. Så nu tänkte jag bara skriva lite om dagen sen upp och försöka sova eftersom det är skola imorgon!
Iallfall mamma väckte mig imorse så att jag hann med bussen, sen till skolan hade massa jobbiga och tråkiga lektioner som vanligt.. Usch. Efter skolan stannade jag i stan med Matilda och Joppi, vi gick till grillen för att dom skulle käka pizza, efter det träffade vi Nicklas också och Matilda åkte hem. Så blev att va i stan med Joppi och Nicklas, trevligt. Sen vid 18tiden gick jag och Joppi till grillen och käka kycklingrulle, hihi gott, sen vid 19tiden kom mamma och hämtade mig och sen dess har jag pluggat, fixat med inläggen, käkat osvosv...
Men nu ska jag iallafall gå upp och lägga mig i min stora mysiga säng och försöka sova, längtar faktiskt efter att få gosa ner ansiktet i min mjuka kudde! :')
Godnatt!

Muppbild på mig sen förut..

00:53

Ah, kul att min förra blogg dampade ihop totalt så att jag inte kan se eller ah kopiera dom gamla inläggen nu dåe.. suck, ahja får fortsätta snart eller imorgon när den fattar nått igen, hihi dampblogg!

Adam ville att jag skulle skriva nånting om honom i min blogg, vet dock inte vad.. Men ah, får väl skriva nånting, hmmm.. Ahja, han är en utav mina bästa killkompisar som alltid finns där för mig och stöttar mig igenom allt, en sån dära kompis som precis alla vill ha, hihi. MEN han är MIN bästaste bästa vän!♥
pusspuss

Tröttis..

Åkte aldrig in till stan förut och träffa joppi, gick aldrig heller ut till min vackra lilla kille hoppsan.. Satte mig och plugga till am-kortet istället, kändes viktigare och sen gick jag och mammi runt läggesta med hundarna. Sen har jag ju bytit från bloggplatsen hit till blogg, så sitter och flyttar över ALLA gamla inlägg från förra bloggen till den här och ah, det har ju tagit några timmar, suuck!
Men tror bara det är ca 100 inlägg kvar att flytta sen fixa lite till här på bloggen.. Men som tur är håller jimmy och adam håller mig sällskap på msn sen har jag ju lite musik så klara mig, hihi!
puss


Remember that we had fun together

Vaknade runt 13tiden idag, skapligt skönt.. Fast har haft kupévärmarn på hela natten eftersom det är så jävla kallt på mitt rum + två täcken, problemet är bara att den inte kan hålla käften så har sjukt jävla ont i huvet.. Och nu vet jag inte vad som händer,, ska iallafall gå upp och ta på mig normala kläder, sminka mig och borsta håret, hihi. Sen blir det nog att gå med hoppsan en sväng och sen in till stan och träffa joppi eller tvärs om!

lilla jag helt nyvaken utan smink och oborstat hår, hihi  


Äntligen, som jag väntat

   Kom precis hem ifrån tk som jag spenderat natten/dagen hos tillsammans med adam och matilda fast hon drog tidigt imorse och sen kom joppi och då käkade vi på grillen, senare sen träffade vi även matilda och erika en sväng, trevligt trevligt!

Och nu har jag lagom fått skjuts hem av malte, joppi och tk så sitter och kollar på idol med familjen, mys!

puss

någon bild på mig ifrån igår. .


Väntar och väntar...

Har precis fixat klart mig nu, så sitter och väntar på att martin ska komma och sedan blir det att dra in till tk och va med han, adam och kanske matilda, sen blir det att sova där inatt, hihi. Blir säkert lite stan sen också, smsa om ni vill träffas, pussen


nytagen bild, hihi


17 september 2011...

Blev en trevligt kväll i stan igår med trevligt folk, va mest hemma hos tk med han och adam men drog även ut på stan en sväg och då blev det ju givetvis seven hääng som vanligt, hihi sen kom maartin och adam så va vi med dom ett tag sen skjutsade adam och tk hem mig och matilda till mig sen låg vi och prata, somnade kanske vid 1-2 ? 

Imorse vaknade vi vid 10tiden sen gjorde vi inte så mycket käka och lite så och nu har precis matilda älskling åkt hem.. Så nu ska jag ta på mig skitkläder sen ska mammi skjutsa upp mig till pappa så ska jag jobba, eller ah hjälpa till att köra traktron och stå på lass och lite så eftersom det är halmkörning och emil skulle iväg och fiska istället, haha så då skulle jag upp och hjälpa till istället, men det är ju bra.. Kanske får lite pengar och det behövs ju alltid! 

Sen när jag kommer hem därifrån blir det att duscha och fixa sig sen ska jag in till tk och va med han och adam, trevlans :)

puss 

bild sen typ juni/ juli  


19:10

Nu ska jag byta om, sminka mig och ev käka nånting sen blir det att dra in till stan.. Kvällen spenderas hos tk med han och adam, sen får vi se vad som händer mer, hihi! :)

jag just nu.. så nu blire smink och andra kläder, hihi.. ser lite små fail ut men fredrik satt och gjorde så jag skratta.. haha :p  


Freeedag

Skola idag, försov mig så kom in lite senare men det gör ju inge, hihi! Gjorde inget speciellt i skolan, har mest pluggat till provet jag ska ha på måndag, suck... Efter skolan åkte jag hem och sen dess har jag typ suttit vid gamla datan och lagt över bilder till min hårddisk, sen håller jag på att rensa och det är ju inte direkt lite bilder! ;ooo

Hittade en bild på mig sen vintern -2009-2010 tror jag, älska mitt hår! ;o  


Vill ha sommar igen..

Fyfan vad trött jag är på att det ska va så jävla kallt ute och att det ska regna hela jävla tiden.. Åh fyfan vad jag hatart, vill fan ha sommar igen, en varm och skön sommar och ingen äcklig dum sommar!! USCH!

Ah, skola idag sög som vanligt.. blää! efter skolan tog jag äckliga bussen hem och sen åkte jag, mamma, fredrik, erik och elin in till stora staden askersund och handlade lite, sen åkte vi och kolla på någon gård som dom är sugna på nu, ah och sen hem.. käkade mig riktigt fet och sen dess har jag suttit vid datan och älskat mitt liv, för det är ju underbart.. eller?

Nu ska jag nog snart duscha, sen försöka få min tjurighet till att göra så att jag somnar tidigt ikväll.. kommer det hända... hm antagligen inte för den är bara jobbig, usch imorgon äre skola igen inte alls taggad, vill bara döda skolfan eller den jävlen som kom på att man ska gå i skolan, usch... efter skolan ska jag nog hem och sen får vi se vad som händer imorgon kväll, blir nog att åka in till tk och va med han och adam, fast venne än..

och nej jag har inte pms är bara jävligt trött och irriterad på folk..

bild från förut, om någon bryr sig  


Du är ett avslutat kapitel, skyll dig själv

Blev skola idag, ganska skönt faktiskt att inte behöva sitta hemma och dega hela dagen.. Men endå sjukt jobbigt att gå upp vid 7, fast tror jag somna vid 3tiden inatt *stolt* hihi.

Efter skolan stannade jag i stan och va med matilda och joppi, sen vid 16-17tiden drog matilda hem så va med joppi och ah vad han nu hette, hihi (a) senare sen var jag och joppi med amanda och hannah och sen vid 21tiden skjutsade sigge hem mig och sen dess har jag inte gjort ett skit.. Tror joppi kommer hit snart och då blir det att kolla på någon film tror jag, puss

Bara för att jag är så jekla sugen på glass..


Jag gråter bara i regnet... eller hur vare nu igen?

Blev ingen jävla skola idag heller för somna kanske vid 3-4 och vaknade jätte utvilad och taggad till skolan vid 10tiden, haha lite sent så stannade hemma idag också.. Fyfan vad jag stör mig på att inte kunna sova på nätterna så jävla jobbigt!

Sen vid 16tiden åkte vi till eskilstuna och kolla när diezel starta, gick väl inte sådär jätte bra, men fin är han ju iallafall, hihi.. Kom hem vid 21-22tiden och sen dess har jag inte gjort nånting ska hoppa in i dushen nu och sen verkligen försöka sova så jag kan åka till skolan imorgon, missar ju så jävla mycket annars! :(

1år, 7månader, 14dagar.. och du bytte ut mig på mindre en 14dagar.. det är väl inte så värst normalt.. Börjar ju inse ungefär hur mycket jag bettyde för dig på en skala från 1 till 10, men seriöst.. Vad gjorde jag för fel för att bli behandlad som jag blev?

Vad gjorde jag för att du skulle förtjäna att sabba hela mitt liv?

Jag har inte ens fått en förklaring till varför du gjorde såhär emot mig, det gör bara så jävla ont!
Framförallt klumpen i magen så fort någon säger ditt namn, smärtan i bröstet som finns där dag in och dag ut, tårarna som bara faller och faller, varenda kväll, varenda natt. . Vad gjorde jag för att du skulle göra såhär emot mig? Vad gjorde jag för fel? Äre jag som är felet? Tusen frågor men inga svar...!

Tack så jävla mycket, och ett stort jävla grattis till dig, du har lyckats.. Du har lyckats med att sabba hela mitt liv!

Ah, och jag vet inte ens varför jag skriver det här eftersom jag vet att du som igentligen borde läsa det här inte ens läser det, så ah nu har jag lagt ner ännu mer tid på dig.. Och du förtjänar det inte ens, för du är så jävla FITTIG! 

Godnatt alla, sov gott för det kommer antagligen inte jag kunna göra!


Sweet dreams

Nej nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen och försöka sova.. Tagga skolan imorgon om jag orkar och sen efter det blir det att åka och kolla på trav, våran lilla *host* numera stora uppfödning E.M Diezel startar för första gången imorgon, så blir att ladda kameran och hålla tummarna för att han tar sig runt utan att "hoppa" och helst att det går bra för honom!

puss


Godis sugen

Sitter och kollar på solsidan med mamma, fredrik och elin nu, är sjukt sugen på godis eller nått.. Funderar på att baka nånting, hihi!

kyss

Emma  Godis!   


12 September

Här kommer lite bilder från dagen som jag lovat..

        

puss


Om jag vetat då.. vad jag vet nu..

Lyckades somna vid 3tiden inatt, men vaknade vid 5igen och kunde absolut inte somna igen.. Blev att ligga och vänta på att klockan skulle bli 7 så att jag kunde gå upp till skolan, men orkade verkligen inte så mamma fick smsa anneli och säga att jag skulle va hemma istället.. Lyckades somna i ca 2timmar till, sen låg jag kvar i sängen och hade ingen lust med nånting.. Sitter fortf inlindad i mitt varma och sköna täcke och tänker men har förflyttat mig ner till tv:n så sitter och kollar barnprogram, vilket är det bästa!

Funderar på att ta på mig, sminka mig och gå ut och ta lite kort med hästarna?

Bloggar mer sen, kyss


Bara för att jag hare så jekla tråkigt..

100 Frågor
1. Namn ? Emma karlsson

Allmänt

2. Exakt ålder? typ 15 ½ ?
3. Vart bor du? utanför askersund
4. Bor tillsammans med? mamma, fredrik, två bröder och min syster
5. Husdjur? 5hästar, 3hundar, 1katt, 1marsvin, 1kanin, fiskar och ja tror de va allt.
6. Färg på ditt hus? vitt/brunt
7. När är du född? 31 mars 1996
8. Klass? 9e
9. Vilket år tar du studenten? ingen aning
10. Något jobb? nej
11. När gick du upp i morse? 14-15tiden
12. När ska du sova ikväll?  när jag kan..
13. Duschat idag? inte idag men igår
14. Kramat någon idag? nej
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit idag? mackor
17. Dagens klädsel? mjukisbrallor, linne, mammas gamla tröjja

18. Dagens smink? inget
19. Dagens sötnos? venne (a)
20. Dagens roligaste? jesper
21. Har du många vänner? spelar ingen roll har hellre ärliga äkta vänner än många falska idioter!
22. Hur många har du kysst? man räknar väl inte direkt? :s
23. Vem kramade du senast? adam
24. Har du varit olyckligt kär? som fan
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen som ja vet?
27. Har du pojk-/flickvän? nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? fredrik
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? det var från jimmy, och grymt långt så orkar inte skriva det här ;p

FAVORIT:
31. Film? finns många
32. Låt? broken hearted girl beyonce
33. Mat? tacos
34. Dryck? coooola
35. Färg? rosa
37. Stad? ingen aning
38. Land? venne
39. Ämne i skolan? rasterna
40. År? 09-10

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? ...
42. Personen du kysste?

43. Gången du spydde? vet inte riktigt
44. Gången du grät? nyss
45. Pizzan du åt? igår eller det va inte pizza men typ
46. Gången du var i Göteborg? i somras
47. Gången du var i Stockholm? vet inte riktigt
48. Gången du var full? hmm, full?
49. Gången du var hög? wtf?
50. Personen som såg dig gråta? typ alla

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? båda
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? beror helt på
54. Tv-spel eller datorspel? venne
55. Singel eller upptagen? upptagen, med den rätta
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead? inget av dom.
58. Ragga eller bli uppraggad? venne
59. Big Brother eller Paradise Hotel? big brother
60. Svart hår eller blont? är ju blond så får bli de
61. Blåa ögon eller bruna? bruna
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? venne
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? cola
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? båda

ANTAL:
70. Personer du älskar? mina vänner som jag kan lita på, inte så många..
71. Personer du hatar? finns ju några
72. Personer som sagt jag älskar dig? finns en del
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? två
74. Glassar du ätit på en dag? venne :)
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? ingen?
77. Gånger du varit hög? ingen
78. Personer du saknar just nu? ...
79. Gånger ditt hjärta brustit? det är brustet så vad mer ska det bli?

VEM:
80. Vill du kyssa nu? ingen
81. Ska du träffa imorgon? klassen?
82. Sjöng du senast för? mig själv
83. Hade du senast en msn konversation med? marcus
84. Spelade du tv-spel med senast? vet inte var sjukt länge sen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? hahah ah finns ju några
87. Förtjänar att dö? kanske inte så smart att skriva men man kan ju alltid tänka :)
88. Är söt? många
89. Vill du sova jämte inatt? skit samma kommer endå inte kunna sova

VAD:
90. Gör dig glad? äkta vänner
91. Gör dig ledsen? när folk sviker
92. Vad vill du helst göra nu? gå en prommenad, men är ju så jävla mörkt ute
93. Önskar du att du slapp göra? gå i skolan
94. Vill du ha nu? sommar och sommarlov
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? pengar och mera pengar
96. Längtar du till? sommaren
97. Tycker du om dina betyg? duger
98. Ångrar du i ditt liv? finns vissa saker som man ångrar mer än andra
99. Är det bästa som har hänt dig? vet inte finns en hel del bra saker
100. Hur mycket är klockan? 00;14


No he can’t, ’cause he’s gone

Kan som vanligt inte sova, hoppas på att kunna somna ganska skapligt iallafall.. Men är inte så jävla lätt när man får reda på sånna hära saker, ahja..

Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik, fb, smsar och myser med underbara lilla smilla, tur att man har hund som lyssnar på vad man har och säga  

Lilla smilla just nu  


Glöm dina bekymmer imorgon kommer det nya

Kom på att jag inte bloggat sen i tisdags så tänkte kortfatta helgen lite..

I fredags vare skola först, sen hem och sov en stund, fixa mig drog in till stan, va med folk, åkte till nykyrka och sov hos adam vi 23tiden.

I lördags va jag hos adam fram tills 15-16tiden när jag fick skjuts hem utav adam och adam, snälla grabbar de, hihi. Hem och duscha, fixa mig, gick in till stan eller ah joppi hämta mig typ vid rejmes, drog in till grillen, mötte matilda och frida käka kycklingrulle med extra mycket sås eftersom grillens sås är så jävla good, sen sevenhäng med trevlig folk, satt mest och prata med joppi och gammla kompisar som jag inte träffa på länge, sen kom dom från motala trevlig, efter de blev det massa strul och ja.. Sen på natten hade inte jag någon skjuts hem så min snälla bror fixa skjuts hem åt honom och mig, kom väl hem vid 4-5 någon gång och då gick jag och la mig. Vakna vid 14-15tiden idag, har inte sovit så länge sen vet inte när, grymt skönt!

Sen har jag fixat med min sjöunderköning (gått runt gårdsjön) och sen bara tagit det lugnt, och nu ska jag fortsätta att kolla på tv sen försöka sova eftersom det är skola imorgon, suuug!


Frågan är om du känner att du lyckats nu när jag fallit till botten?

Har varit i stan med matilda och joppi sen träffa vi emil och amanda en stund och kollade på när emil fiskade. Sen har jag och matilda mest gått runt och snackat vid 18-19tiden kom mamma och hämtade mig och nu ska jag käka kvällsmat.

Du betyder så sjukt mycket för mig älskling, älskar dig!  

It´s just a fake smile..  


Om allt bara varit en dröm..

Igårkväll när emil och amanda kom hem så hade dom med sig joppi så kollade på film med dom, blev hur många lingon finns det i världen så jekla skön film. Sen sov joppi hos mig och nu har vi lagom käkat frukost, känner mig jätte seg haha!

Men nu ska jag sminka mig sen kommer älsklings matilda och hennes mamma och hämtar mig och joppi sen ska vi in till stan en sväng får se vad vi hittar på. Så jävla skönt att va ledig så det finns inte, och orkar nog inte göra sjöunderköningen idag, tar nog det på typ söndag, hihi!

kyss


Godnatt

Nu taggar jag ännu en sömnlös natt, så jävla underbart osv..

Får väl försöka somna innan 4 iallafall, som tur är är jag ju ledig imorgon, sen äre bara fredag i skolan sen äre helg, lääängtar som fään!

Kyss&Smek


Why push me down to the bottom when you do not have the heart to get me up again, you might as well go to hell

Skola idag, fyfan vad trött jag är påt.. Har ingen lust med det över huvudtaget längre!

Efter skolan åkte jag hem och sen dess har jag inte gjort något speciellt, får se vad som händer ikväll. Kanske drar ut och börjar med min sjöunderkökning, men får se. Imorgon är jag iallafall ledig, grymt skönt!

puss


Vad fan tänker du med igentligen?

Hemma från skolan idag så har bara tagit det lugnt sen körde fredrik ner mig till laxå eftersom jag skulle köra upp 16.30. Var klar vid 19tiden och i stort sett hela tiden hade vi kört grusvägar/asfaltsvägar körde kanske 20-30min i själva laxå så va skapligt lätt att klara uppkörningen! Ska nog fixa uppskrivningstid imorgon så jag blir klar med det där jekla kortet någon gång, hihi.

Efter att jag kom hem därifrån har jag inte gjort nått speciellt, mest roat mig framför datan och nu sitter jag och väntar på att min kladdkaka ska bli klar som jag började med runt 00, hihi. Men har så jävla svårt att sova, för så fort jag lägger mig i sängen så tänker jag på allt och det är så jävla jobbigt, så försöker sova så lite som möjligt för att slippa det..

pussen

 

En av bilderna från skolfotot, i fredags?


Ditt mål i livet verkar vara att få mig att dö genom att behandla mig som skit

Skola idag, sög som vanligt.. Gick och skaffade ett till nummer eftersom mina gratissms tagit slut på det det förra.. Så har mitt gamla (073-0438960) + mitt nya, men kommer använda båda!

Efter skolan stanna jag i stan med matilda och joppi, gick till grillen och käka och bara satt och snacka senare träffade vi lite mer folk sen vid 18-19tiden kom fredrik och hämtade mig och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Men nu måste jag verkligen plugga, ska ju köra upp imorgon känns ju bra om man fattar nånting då, haha!

Senare sen blir det nog tända ljus och filmmys med mig själv i min ensamhet, sov sött alla!


Du får mig att falla mer och mer för varje dag

Motala i fredags/lördags var fett nice kom hem vid 16tiden igår och sen vid 20tiden kom matilda och henns föräldrar och hämtade mig sen hoppade jag och matilda av vid seven sen blev det askersund med trevligt folk. Idag blev det att åka in till stan och käka pizza med matilda sen träffa vi marcus och pontus en liten stund sen vid 19tiden kom mamma och hämtade mig och sen dess har jag typ suttit vid datan, får se vad som händer ikväll, funderar på att gå ut och gå en sväng?

pusspuss

Nytagen muppbild.


Förstå nångång

Kom hem inatt nån gång vet inte riktigt när 1 kanske, sen gick vi och la oss sen imorse vakna jag vid 13tiden för att jag trodde en häst bet mig i handen hade en jätte konstig dröm, vart jätte rädd när jag vakna, hihi fast det var bara älskling som låg brevid mig och sov. Efter det har jag inte gjort ett skit, typ bara suttit vid datan medans älskling och emil har sprunigt runt och dampat, så jävla trött på dom just nu! Ikväll vet jag inte vad som händer ska iallafall sova hemma eftersom jag är hundvakt, puss


If you believe everything you say, you can go to hell

Sitter och väntar på att Adam, Dennis, Jesper och Jonthe tror jag det är. . Som ska komma och hämta mig sen drar jag till motala så blir att sova där inatt!

kyyysss

Precis nytagen bild på lilla mig!   


Redan fredag, tänk vad fort tiden går..

Ahtja bloggen, osv osv har inte orkat blogga sen i tisdags men tänkte iallafall uppdatera er lite så ni inte trott att jag dött eller nått.. Eller tekniskt sett är jag i stort sett död.

I onsdags iallafall gjorde jag, ehm jag kommer inte ihåg eller jo det var ju marken så gick och kollade lite på den med Matilda, Joppi, Nicklas och sen träffa vi lite mer folk som vi snacka lite med oså. Eftermiddagen blev väl ganska skit, så följde med Joppi och Nicklas till Joppi sen åkte vi lite traktor i stan sen vid 21tiden skjutsade Joppi hem mig.

Igår (torsdag) var jag i skolan först, slutade 15.20 som vanligt och då gick jag och träffade min efterlängtade Frida, vi gick mest runt i typ hela stan och prata sen ner till hamnen och kollade på ankor men då började det åska jätte mycket så vi drog hem till lägenheten sen var jag där fram tills 19tiden med henne och Gus. Sen gick jag hem från stan, satt vid datan, duscha sen gick jag och la mig ganska tidigt typ 12-1.

Idag på lunchrasten gick jag upp till gmormor, fick en jätte söt liten kanin som jag ska upp och ställa över sängen, hihi. + Så äre äntligen fredag vilket betyder att jag ska till motala och va med mina efterlängtade!

Kom nyss hem från skolan så funderar på att sova en stund för är jätte trött, sen blir det väl att sminka sig, senare sen kommer dom och hämtar mig sen åker vi till motala, blir att sova där inatt också så får se när jag får tid att blogga nästa gång, kanske imorgon, kanske söndag annars läre bli någon annan dag! ;p

Såhära vacker har jag varit hela dagen, sov med flätor och orkade typ inte borsta håret imorse så ah lite fluffigt, + att jag inte orkade sminka mig. . Men liksom vem bryr sig?

kyssen  


RSS 2.0