Onsdag

Har varit hemma från skolan nu Tisdag och Onsdag, har inte orkat gå dit. Hade as ont i magen igår och ont i huvudet idag. Men imorgon ska jag nog gå eftersom det är sista dagen den här veckan. Är ju ledig på Fredag.
Tjill!
Idag har iallafall jag, mamma och Emil varit i Kumla och handlat massor. Nu tänkte jag dra på mig mjukisbyxor istället och gå ut och kolla vad Emil pysslar med i garaget!
puss

Måndag

Har helt tappat lusten med att blogga, haha!
Helgen har iallafall varit grymt bra med bra folk. I Fredags drog jag, Joppe och Jonny + massa andra på fest i Vretstorp och i Lördags drog jag, Amanda, Hannah, Adde och Calle till Gehrke på fest. Trevligt!
Idag har det varit skola som vanligt, vilket det är imorgon också.. suck
Är ledig på Fredag iallafall, något possitivt!
kyss

Torsdag

Blogga aldrig igår men va skola och sen käka jag pizza med Matilda, Martin, Viktor, Emil, Nicklas och Joppe.
Idag skola, hem och mockade, tjilla framför tv, plugg, träna lite och så dusch!


Natti natti

Känner att jag aldrig har ork att blogga längre.. Men ska få internet till mobilen och kommer kunna blogga mycket mer då och med bilder!
Idag åkte jag med Zigge till skolan har haft matte och matte nationella på 3 av 6 lektioner.. Suck, matte prov på fredag, orkar jag det här? kämpa kämpa kämpa..
Efter skolan va jag med Matilda sen mötte vi Nicklas och Joppe när dom kom med 16bussen och då gick vi till Grillen och käkade pizza. Vid 18-19tiden kom mamma och hämtade mig och då färgade jag hennes hår och lite så, tog in hästarna, duschade och nu ska jag sova!
GODNATT!

Godnatt?

Tror jag tar och säger godnatt och klockan är inte ens 20.00, lite sjukt men är verkligen jätte trött och orkar inte med det..
Åkte med Zigge till skolan idag, skola sög pung och efter skolan va jag med Matilda och Joppe och senare sen även Nicklas, Amanda och Jesus en liten stund. Vid 18tiden kom Fredrik och hämtade mig och då lagade jag mat, käkade mig jätte mätt så är i matkoma nu, halft död..
Godnatt och puss på er alla!

Varför vill man alltid ha det man inte kan få?

Vaknade vid 12- 1tiden idag. Har mest bara suttit vid datorn och tagit det lugnt idag, varit ute i stallet, mockat och fixat med hästarna. Sen inte så värst mycket mer, spela något spel med familjen förut.. Kinaschack (stavas) väldigt komplicerat, såg kulor överallt tillsist, haha orkade inte riktigt med det!
Men nu säger jag nog godnatt eftersom det är skola imorgon, åker nog med Zigge till skolan imorgon också, hihi!


Söndag

Igår va jag hos pappa fram till 17tiden. Sen hem till mamma och fixa mig sen drog jag till Marcus där Matilda och Hannah var. Va där en stund sen skulle han sova så vi drog oss ut. Helt plötsligt va bara mina brudar helt försvunna så åkte lite med Andreas sen drog jag och Nicklas till Robert Hjelm där det va en hel del folk. Andreas skjutsade sedan hem mig och Amanda till oss vid 6-7tiden eller nått. Hade iallafall en toppen kväll med trevligt folk! Puss, slänger upp en bild från när jag va hos pappa och gled runt i traktorn


Godnatt

Har precis kommit in från ladugården. Följde med pappa och hjälpte honom med den, kändes som om jag var typ 10år igen, hihi. Men nu tänkte jag strax sova så att jag lyckas sova ut lite för engångsskull!
Godnatt


Fredag den 13onde

Skola idag, åkte med Zigge dit. Slutade 14.20 och då tog jag bussen hem, har käkat och nu sitter jag jätte trött framför tv:n.. Tänkte sova en snabbis sen packa för inatt ska jag sova hos pappa!
Puss


Torsdag

Regnade hela fm, skulle åka med Zigge imorse men bussen kom för så tänkte ta den men buss chaufförn stängde dörrn framför näsan på mig och åkte så drog paraplyt i sidan på bussen. Sen typ precis efter kom Zigge, min räddare i nöden så åkte med han idag också, hihi! Skolan idag sög som alla andra dagar. Träffade Nicklas och Joppi över en pizza efter skolan sen följde jag med mamma till Örebro. Köpte parfym, en boll och lite så. Men nu ska jag försöka sova, natti!


Matte

Vaknade imorse utav att en isbjörn stod vid min säng och morrade.. Kunde iallafall varit så för va sjukt kallt, kupé värmare inatt JA TACK! Åkte med Zigge till skolan imorse, skönt att slippa åka buss eftersom jag verkligen hatar de.. Men nu ska jag jobba matte, pusshej


Tisdag

Första skoldagen -check!
Råkade somna på en av lektionerna förut, lite trött.. Men man är ju jämt det första skoldagen liksom så vad gör det?
Efter skolan träffade jag Matilda, Nicklas, Joppe och Eve och sen gick vi till Grillen och käkade. Vid 17-18tiden kom mamma och hämtade mig sen åkte vi och handlade sen åkte vi och köpte spån. Vidare hem, bytte om, drog ut i stallet och mockade och va klar lite efter 20tiden. Sen dess har jag slappat framför tvn och chillat vid datan.
Nu ska jag alldeles strax sova, puss

---><---


Du sa att du skulle men ändå gör du inte det?

Idag har jag mest bara sovit, somnade 4-5inatt pga att jag verkligen inte kunde sova pga olika saker..
Men nu ska jag gå upp slå på kupévärmaren, duscha och hoppas att det är varmt när jag kommer ur duschen.

Puss godnatt,
bjuder på denna vackra bild på mig.. Söt jo tack jag vet!




Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota.

-Jean de la Bruyère



When you smile..


Jag tog en kula för dig men fick en smula tillbaks


Är det lugnt om jag kallar dig baby?

Gjorde väl inget speciellt igår.. Matilda drog hem, stack ut och red en sväng, mockade, duschade, fixade mig, fixade och käkade tacopaj med familjen. Drog in till stan med Emil och Nicklas. Åkte med Jonny och Matilda ett tag tills Matilda skulle någon stans och då åkte Nicklas med oss för han trodde hans traktor rasat.
Hamnde senare på kvällen i Hammar på fest hos Kirre med massa folk, lång natt! Mycket dans och fullt ös!
Vid 6-7tiden började jag, Jasmine, Pontus och Dennis gå emot Askersund eftersom INGEN va vaken och nykter, haha! Men Gerrits föräldrar skulle till stan så dom plockade upp oss efter vägen och släppte av oss hos Jasmine där vi sov, somnade kanske vid 10tiden. Vaknade vid 11-12 och vid 1tiden kom Fredrik och hämtade mig, pigg cheey idag alltså!
Men nu ska jag duscha, fixa mig och sen dra iväg på gamelmormors 80års kalas, puss

Det har gått flera veckor baby

Åkte hem från Askersund vid 19tiden förut. Har kollat film med familjen och sen suttit vid datan typ.
Vid 00-1tiden kom Gunnar, Micke och ah vad han nu hette och hämtade mig så följde jag med dom ner till Åmmeberg en liten sväng för dom skulle kolla till Gunnars morfars sommarstuga. Så nu har dom typ lagom skjutsat hem mig och jag vet inte vad jag ska göra för är inte ett dugg trött..

Onsdag

Gick upp vid 12-1tiden idag och käka och lite så, sen vid 16tiden åkte jag och Matilda in till stan med Matildas föräldrar. Efter det har vi käkat pizza med Nicklas och Joppe och nu sitter vi och snackar med dom inne på solariumet. Puss


Film

Sitter och glor på film med Matilda nu, fast är jätte trötta och filmen va inte ens bra så det lutar emot att sova istället, hihi.. Puss


Tisdag

Igår vaknade jag hemma hos Matilda vid typ 10-11tiden sen låg jag i sängen och lyssnade på när hon snarkade fram tills 12-13tiden då jag väckte henne och sen kom Fredrik och hämtade mig och så åkte jag hem. Resten av dagen spenderades i Örebro men familjen kollade på lite sängar och sånt, köpte kläder till Elin och sen tog hon fler hål i öronen. Modig liten flicka!
Senare på kvällen runt 23tiden kom Marcus och Kim och hämtade mig sen åkte vi till Hammar och hämtade Matilda och Jessica. Va med dom i Vretstorp hemma hos kim sen åkte vi till Kumla en sväng för att Jessica skulle prata med sin "kille".. Kom hem vid 3-4tiden inatt och hade sjukt svårt att sova. Hade världens konstigaste drömmar. Sen vaknade jag vid typ 8tiden imorse och hade för mig att jag inte sov själv, fick värsta paniken när jag vaknade och va helt jävla forever alone i min säng, sorligt.. Hatar verkligen att sova själv, det värsta jag vet.. Usch!
Men lyckades somna om sen efter ett tag och gick upp vid 11tiden. Gick ut i stallet då och verkade Frallan och Baltimores fram hovar än så länge tar bak någon annan dag, får så sjukt ont i ryggen av att verka hovar, inte bra.
Sen kom Matilda och jag hoppade in i duschen och nu har vi precis käkat och får se vad vi hittar på.
puss

1 Januari 2012

Nyår igår blev lyckat hade det as kul! Sov hos Aron inatt och åkte därifrån vid 15tiden? Då drog jag och Matilda till Askersund med Anders och Klas o hämtade pizza sen hem till Matilda där dagen har spenderats och nu ligger jag bredvid henne i sängen och ska alldeles strax sova, godnatt folket!


RSS 2.0