Söndag

Igår åkte hällde vi upp första strax före 8.00 drog till Seven och mötte upp alla sen drog vi ner mot Elmia. Blev dock en krock på vägen ner men blev typ inge på bilen och inte på oss heller skönt! Var där hela dagen var tbx i Askersund runt 23tiden kanske. Så lämna vi Patrik och så körde Ronny istället. Så lämna vi Sanna. Hämta Aron och sen hämta vi upp Linus så åkte jag och han hem och sov, mys!
Idag gick vi upp runt 1tiden och runt 2-3tiden drog Linus. Efter de har jag typ inte gjort nått, städat rummet sen kollat på tv typ. Men nu ligger jag i sängen och ska precis sova, godnatt världen!









Fredag

Imorgon är det äntligen Elmia, fint!
Igår blev det ut och rida Prissan på fm och på em blev det att vara med Matilda, käka pizza och lite så mysigt! Sen på kvällen blev det att åka in och sova hos Linus. Idag runt 13tiden kanske körde Malin, Robin och Linus hem mig och sen har jag bara chillat. Fixat lite inför Elmia imorgon också med kläder oså. Nu ligger hos Sanna och ska strax sova för imorgon ringer klockan halv 7 så blir de att fixa sig sen ner mot Elmia med henne, Erik, Erik och Patrik!
Puss hej

Brändåsen

Precis hemkommen från en tripp till Brändåsen med Joppe, Mathilda och Linus, trevligt trevligt. Men nu blir det att dejta kudden, natti!

Duger nog åt mig och Sanna på Lördag när vi ska till Elmia!


Underbar vårdag

Grymt fint väder ute idag nu känns det verkligen att våren är på g!
Var ute och bar lite ved förut i det fina vädret och nu sitter jag framför tvn med en sovandes Tuva i knäet. Mys!

Godnatt

Här kommer en bild på lilla rara Maja!
Blev en ridtur på Prissan förut, Elins nya häst. Gick fin fint!
Efter det har jag mest myst med Tuva.
Godnatt världen!





Tisdag

I Söndagskväll kom Linus så lagade vi matlådor åt honom och sen gick och la oss. Sen vid 03.00 ringde våra klockor så då blev det att följa med honom upp och fixa lite kaffe oså sen vid 4 åkte han så då gick jag och la mig igen.
Igår blev det en sväng till Örebro med mamma jag fick med mig ett par jeans, hårmunk, mascara och strumpor hem. Lagom när jag kom hem bytte jag om och stack ut och red min Goa Lina en sväng. Sen precis innan jag skulle gå och lägga mig kom Matilda och Martin hit på en rök, trevligt!
Idag har jag och mamma varit i Örebro på Hööks och fotat Tuva och Maja bilder kommer!

Min nya väska som kom på posten igår så hämtade ut den i Vretstorp idag.

Det jag köpte igår.








Söndag

I Fredags blev det grogg med Matilda, Sanna och Frida. Först åkte vi lite med Joppe sen blev det att åka till Kim i Gruvan på fest. Var där hela kvällen och sen runt 5 körde Joppe och Jasmine hem mig.
Igår hade jag och Emil vårat kalas hos pappa sen på kvällen körde pappa ner mig till Emils hus där han, Amanda, Linus, Joppe, Jasmine och Markus var och drack lite. Så blev att va där sen kom även Robin och Niklas en sväng sen runt 22 körde Joppe hem mig för att dom andra sedan skulle dricka vidare, fyllon hihi! Så blev att sova lite då och invänta Linus som kom runt 2-3. Sov as länge idag och gick upp runt 13tiden. Och då blev det att käka pizza med Linus, Emil, Amanda, Joppe, Robin och Niklas. Nu har Joppe lagom släppt av mig hos pappa så tänkte gå ut och röka och ta lite kort på det fina vårvädret!
Runt 17tiden kommer mamma och hämtar mig och sen tänkte jag försöka hinna rida en sväng innan Linus kommer, men får väl se om det hinns annars blir det imorgon eftersom jag nu har lov fram tills Tisdag nästa vecka, SKÖNT!



Fredag och lov

Usch vilken kväll / natt.. Blev att va med Joppe igår efter skolan sen runt 6 var även Amanda, Linus och Jasmine med. Fast dom drog upp med Emil till hans hus vid 22tiden. Då drog jag och Joppe och körde på lite fyllon Rönnesytta -> Gruvan -> Åmmeberg och så Rönnesytta igen. Kom hem vid 12-1 så blev det att duscha och sova. Runt 3tiden någon gång kom Linus och väckte mig och sov hos mig. Hade även ställt klockan en timme förtidigt så gjorde mig iordning och insåg sen att de bara va och krypa ner i sängen och försöka sova en timme till! Duktig chey ahvars..

Annars den här veckan har det inte hänt något speciellt alls, skola varenda dag och sen hem och mest tagit det lugnt.

Nu är jag snart äntligen framme vid skolan så att jag kan äta något.. Inte ätit sen 11.30 igår, inte bra!

Slutar iallafall lite tidigare idag och sedan har jag inte skola på över en vecka ÄNTLIGEN Påsklov!



Måndag

Grymt trött och ont i ryggen usch, förstår inte varför jag har ont i ryggen varenda dag..
Skola idag, as segt! Efter det blev det en sväng till Örebro med mamma och storhandla mat och framförallt mjölk, vatten, juice mm då det är något fel på vårat vatten så de är typ brunt. Ser inte direkt fräscht ut!
Igårkväll blev det lite familjemys och sen kom även Linus en sväng. Sovit as illa inatt pga ont i ryggen och känns inte som om de blir bättre inatt men bara att hålla tummarna!
Pusshej

//~ Imorgon tänkte jag iaf hinna rida, städa mitt rum samt träna lite efter skolan. Hoppas vädret är okej bara då det snöar utanför fönstret just nu, inte okej!

Helgen

Har haft en helt okej helg! I Fredags var jag och Linus bara hemma och gjorde verkligen ingenting, somna as tidigt! Riktigt skönt!
Dock åkte han vid 5 på morgonen men men jag sov vidare och gick upp runt 12 . Drog ut och red en sväng på min goa Lina, så mysig häst!
Sen igårkväll blev det Röfors med Sanna, Amanda och Jasmine och dricka lite. Va riktigt mycket folk och skapligt kul.
Idag har vi haft kalas för mig och Tuva och så mycket mer har jag inte hunnit med, hihi!
Nu blir det lite tv och äta Kiwi, så otroligt gott!

Min "stora" vinst!





Torsdag

Torsdag kväll och helt slut, nerkrypen i sängen för en natt med bra sömn.
Skola idag, jobbig och kämpig men men gick ju fint!
Efter skolan har ja inte gjort ett piss eller jo Matilda, Marcus och Buddah var här och rökte och nu ligger jag som sagt va i sängen och ska sova!



Beautiful smile




Just smile

Skola idag och efter skolan blev det att åka till Kumla med mamma och handla lite till tårtorna vi ska ha på Söndag!

Nu blir det sängen mysigt, strax ska jag försöka sluta ögonen!

Jag överst och mormor som yngre under, ganska lika om jag får säga det själv!


Cavalier King Charles Spaniel

Är något krångel med blogg så går inte att ladda upp fler bilder, as konstigt.
Men här kommer en bild på söta lilla Geisha som nu är parad igen och kommer få valpar om ungefär 2månader!
 
 

Godnatt!

Blev att åka upp till pappa förut så har varit där i stort sett hela dagen och pysslat med lite allt möjligt, skoj!
Efter det åkte jag, Emil, Amanda, Joppe och Jasmine hem hit och käkade tacos och kollade film.
Nu har jag lagom duschat så nu blir det att sova för imorgon är det dags för skola.
Pussgodnatt världen!



Studiedag

Usch alldeles för dålig på att blogga!
Förra veckan var jag bara i skolan torsdag och fredag. Efter skolan i Torsdags blev det Örebro med Joppe och Linda. Efter det Motala med Joppe och sen på kvällen var även Linus med lite. I Fredags blev det skola sen dricka lite med bra folk. Först i Åsbro, Kumla, Askersund sedan Gruvan och efter det körde Krull hem mig.
I Lördags blev det bara lugnt, tog en ridtur på min fina Lina annars hände inget speciellt.
Igår hade vi kalas för Emil som fyller 19år idag, stort grattis!
Sen blev det även ut på sjön och fota lite med Emil, Linus och Joppe sedan hämta vi upp Amanda och åkte till stan och käka pizza och efter det åkte jag, Linus, Emil och Amanda hem och sov!
Studiedag idag så va händer? Jo mamma och dom drar ner till Bengtfors och sover där inatt medans jag stannar hemma med djuren, mys!

Bilder från från sjön och på djuren kommer så fort jag tar mig tid till att sitta vid datorn!





Vår

Bild från i Söndags hos pappa, vårkänslor!



Tisdag

Ojoj inte bloggat på länge..
I Fredags blev det iallafall att dricka med Sanna och några. Sov sedan hos Sanna och på Lördag fm hämta mamma mig så åkte vi till Örebro. På kvällen blev det bara lugnt.
I Söndags följde jag med upp till pappa körde lite och hjälpte sedan Emil i huset.
Igår blev de skola två timmar åkte sedan hem för orakade inte med det.
Idag blev det att vara hemma hela dagen och troligtvis imorgon också. Är alldeles genom förkyld, hostar och snorar som en ja vet inte vad... Usch vill bli frisk nu!!



RSS 2.0