The heart still cares




Måndag

Igår åkte jag Emil och Linus upp till pappa samt deras hus och grejade lite. Sen på kvällen skulle dom självfallet fiska lite så då passade jag på att rida Kaktus som jag har uppe hos pappa och sen blev det att åka till Linus så han kunde hämta sina grejer sen åkte vi hem till mig, betalade hans räkningar och sedan gick och la oss. Hade lite sovmorgon idag så behövde inte gå upp fören halv 5 och skicka iväg Linus till jobbet. Sen gick jag och la mig igen för skulle egentligen in och röntga ryggen idag men ne tydligen inte. Mamma orka inte eller va de va så ah. Så tog moppen till stan istället och nu är jag strax framme i Hallsberg så är de dags för lite skola!
Pusspuss



Lördag natt

I Torsdags var det skola (nationella prov bl.a i Svenska) efter skolan gjorde jag inte direkt något speciellt. I går (Fredag) skola först, höll ett tal och fikade sen slutade vi. På kvällen var jag med Sanna. Tog oss varsin grogg och hade de allmänt trevligt, dock tråkigt men men haha. Sen när Linus kom hem från Parken fick jag skjuts dit så sov jag där. Idag har jag hjälpt Emil och Amanda i huset hela dagen sen nu ikväll har Linus vart här så har vi grillat och spelat Monopol och nu har han lagom åkt hem så nu blir det att sova!
Godnatt!

Askersundsmarken

Skola idag, lång dag... Kom till Askersund runt 16tiden, regnade och va jävligt. Men de är ju standard när det är dags för Askersundsvårmarknad, haha regn varenda år!
Gick iallafall något varv med Sanna och Matilda och sen blev det även att käka lite på Grillen med Matilda.
NU: äntligen sova, natti!!



Behaving as the wind behaves




On my way home

Skolan idag har varit helt okej, sen fick vi ju sluta en timme tidigare vilket är ett plus! Så nu sitter jag på bussen i Askersund och väntar på att åka hemåt. Eftermiddagen idag kommer nog spenderas på samma sätt som igår.. I soffan med datorn och en miljon skoluppgifter som måste bli färdiga, SUCK!
Jaja, puss på er sålänge!



Måndag

Just nu sitter jag i skolan och ska jobba lite i projektgruppen, sen blir det att fixa lite andra skoluppgifter sen hem och ev rida en sväng om vädret håller i sig!
I Fredags blev det att pallra sig iväg till skolan, sen på kvällen blev det grogg med Sanna mfl. Sen på natten runt 4 kanske, gick jag till Linus och sov där. Va kvar där tills runt 16tiden på Lördagen sen kom Emil och Amanda och hämtade mig så åkte vi hem. Sen på kvällen blev det grillat och myskväll med familjen <3
Igår åkte jag, Emil och Linus upp till Bergshult (pappa), stannade även till vid Ljungås crossbana på vägen upp dit och kollade lite. Sen åkte vi till Melåna så testa Linus kasta lite, sen åkte vi lite fram och tillbaka mellan pappas och Emils hus, skjutsa pappa och lite så. Sen hjälpte vi pappa att bära lite virke sen blev det grillat och efter det åkte vi till Linus så han kunde packa, byta till bussen och sen blev det att åka och möta Daniel så dom kunde byta lite jobbgrejer sen slutligen hem och fixa lite sen sova!
Blev att ställa klockan på 3, gå upp och skicka iväg Linus till jobbet och sen runt 4tiden gick jag och la mig och försökte sova igen sen vid 5.45 ringde klockan igen och då va de dags att fixa sig och ta moppen till bussen sen mot skolan!
Och blev precis lite smålycklig nu när läraren kom och sa att vi får sluta efter entreprenörskapet (13.35), underbart!

Emil och Tuva åker lite bil!




Torsdag

Börjar äntligen piggna till efter att ha varit as förkyld nu några dagar så har varit hemma från skolan Tis, Ons och idag. Men tänkte försöka ta mig iväg imorgon om inte förkylningen blir sämre under natten igen. Känner mig iaf duktig för har gett mig ut och gått nu varenda dag trots att jag varit sjuk, fin fint!
Men nu blir de att försöka sova lite natti natti!



Måndag

Skola idag och efter det hem och sova, och nu har jag lagom
tagit mig ett bad.. Känner mig fortfarande inte kry sen hjärnskakningen utan har ont i huvudet och är ständigt trött, värdelöst!
Igår gjorde jag inte heller något speciellt gick upp runt 12-13tiden la mig framför tvn och halvsov hela dagen sen.
I Lördags gjorde jag inte heller något speciellt, sen på kvällen hämta Sanna, Marcus och Kim mig så åkte vi till Gruvan och kolla film kom hem runt 1-2tiden kanske. Va ju ganska så trött eftersom jag kom hem runt 7 på Lördagsmorgonen.
Men nu hoppas jag bara att mitt huvud och allt ska bli normalt igen... På Torsdag ska jag till tandläkaren på fm och på em till vårdcentralen och kolla upp min rygg samt höra lite om huvudet, så hoppas det blir bättre snart!
Pusshej



Mitt hjärta är där du är




Lördag

Igår var det först skola sen hem och fixa mig. Hällde upp första groggen och sen runt 18tiden åkte jag med Joppe och Emil in till Sanna. Sen tillbringades kvällen hemma hos Mogge där det var fest. Kom hem runt 7 imorse, tack vare att det snöade och väglaget inte var det bästa när man väl skulle hem!
Har legat halv vaken hela förmiddagen sen vid 1tiden gick jag upp, skapligt segt att försöka sova när det ändå inte går..
Idag har jag städat mitt rum, bäddat om mm. Mysigt till kvällen att kunna krypa ner i en nybäddad säng, love!



Det kommer aldrig vara över för mig




Torsdag

Skola idag först sen blev det att åka till stan och ta en promenad med Matilda samt en rök med Linda. Trevligt trevligt!
Nu blire sängen och imorgon blir de nog lite party med brudarna!



Frukost at school





And you let her go


Man måste dö några gånger innan man kan leva




Tror våren äntligen är på g!


Det ligger något i det?


Torsdag

Usch mår piss! Tror jag åkte på hjärnskakning igår, snurrar och mår illa.. Fast under dagen har de vart lugn men nu ne usch!
Igår gjorde jag inget speciellt, klippte mig, fikade med mormor och Tomas, trevligt! Samt skulle ut och rida Diezel men de gick ju som de gick... Sen kom även Joppe en stund, välbehövlig pratstund!
Idag har de vart skola sen Marieberg med mamma och syskonen. Har även varit ute och övningskört i en-två timmar, till Vretstorp Laxå Askersund och lite så!
Men nu ska jag försöka sova om de går så jag orkar med skolan imorgon..
GODNATT!



Presenter

Fyllde ju som sagt 17år i Söndags!
Eftersom jag redan har blivit firad och fått mest presentkort och pengar av övrig släkt så fick jag av pappa i Lördags (pengar) och av mamma i Söndags när vi vakna lite flyttahemifrån grejer samt pengar.

Köksgrejer samt bestick som jag fick av mamma och Fredrik.

Fick även presenter av min underbara vän Sanna idag när jag kom till skolan <3 Cigg och parfym!



Älska mig så som bara du kan




Måndag

Sista dagen på påsklovet idag, tillbaka till skolan imorgonbitti. Känns ganska skönt faktiskt men kommer nog va trött som ett as...
Idag har jag iallafall ridit Lina en sväng, herregud man kan tro att hon blir yngre istället för äldre. Inte alls stel som när vi köpte henne utan känns riktigt fräsch och pigg så jag vet inte vad! Riktigt kul!
Red även Diezel för första gången också efter skadan blev en lite skrittur mysigt slänger upp en bild här under.
Men nu ska jag sova efter att kollat klart på säsongsavslutningen på Dicte.





RSS 2.0