Glöm dina bekymmer imorgon kommer det nya

Kom på att jag inte bloggat sen i tisdags så tänkte kortfatta helgen lite..

I fredags vare skola först, sen hem och sov en stund, fixa mig drog in till stan, va med folk, åkte till nykyrka och sov hos adam vi 23tiden.

I lördags va jag hos adam fram tills 15-16tiden när jag fick skjuts hem utav adam och adam, snälla grabbar de, hihi. Hem och duscha, fixa mig, gick in till stan eller ah joppi hämta mig typ vid rejmes, drog in till grillen, mötte matilda och frida käka kycklingrulle med extra mycket sås eftersom grillens sås är så jävla good, sen sevenhäng med trevlig folk, satt mest och prata med joppi och gammla kompisar som jag inte träffa på länge, sen kom dom från motala trevlig, efter de blev det massa strul och ja.. Sen på natten hade inte jag någon skjuts hem så min snälla bror fixa skjuts hem åt honom och mig, kom väl hem vid 4-5 någon gång och då gick jag och la mig. Vakna vid 14-15tiden idag, har inte sovit så länge sen vet inte när, grymt skönt!

Sen har jag fixat med min sjöunderköning (gått runt gårdsjön) och sen bara tagit det lugnt, och nu ska jag fortsätta att kolla på tv sen försöka sova eftersom det är skola imorgon, suuug!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0