.

Vänta vi krossar hennes hjärtan klockan 3 på natten, smart!Lördag

Igår va hovslagaren här och skodde Lina. På kvällen blev det grogg med Sanna. Upp till Jasmine där Amanda, Amelia och Jocke var. Efter det åkte jag, Sanna och Jasmine med Rang. Upp till Nattah på fest och sen körde rang hem mig där min plutt var.
Idag gick vi upp as sent typ 14tiden sen har jag inte gjort nått vettigt på hela dagen , skönt!


Godnatt

Imorgon ska jag äntligen träffa Sannut hihi, blir julklappsöppning och grogg!


Nu säger jag och Bobbo godnatt, men först lite tvtittande!


Ibland börjar ja tro att de är mig de är fel på..
Lovely
Juldagen

I Söndagskväll blev det att va med Morgan hela kvällen och sladda, trevligt!
Igår blev det att fira jul hos mormor, lika mysigt och trevligt som vanligt!
God mat och en underbar släkt! <3
Efter det åkte vi hem, va hemma en stund sen kom Joppe så åkte jag, han, Emil och Amanda till Brändåsen. Efter det körde jag och Joppe in Jocke till stan och sen åkte ja och Joppe mest runt sen så körde Joppe hem oss så blev de att sova!
Idag mysdag, sväng till stan med Emil o Amanda, soffläge!True
Söndag

I Fredags blev de Motala och handla sen va med min saknade vän Matilda åkte in till stan sen tappa vi typ bort varann eller ah. Va iallafall hos Linda med massa folk. Sen till kaj en sväng. Sen åkte jag, Sanna, Dicken och Johan med Tummen typ till Torget och träffa lite folk. Va väl hemma vid 4tiden kanske och då somnade vi typ efter ett tag!
Igår gjorde jag inget vettigt på hela dagen och inte på kvällen heller..
Idag har vi varit hos Fredriks föräldrar och haft lite julfika.
Imorgon blir det iallafall att fira jul hos mormor!<3Fredag

Skola typ som vanligt hela veckan bortsett från sovmorgonar och inga vanliga lektioner GÖTT!
Igår fick vi iallafall äntligen jullooov vilket behövs så man kan bli människa igen!tisdag

I Lördags va jag med Linda och Johan och sen Linus också. Sov i stan och sen körde Linus hem mig när han skulle till Emil på Söndagen. Efter det blev de bara lugnt!
I Måndags blev de skola sen lugnt.
Idag blev de skola och nu kollar jag bara tv och tar det lugnt!

FINT!

Hihi
Lördag

Igår va de skola som vanligt fick sluta lite tidigare sen hem och fixa sig och hälla upp första groggen.Resten av kvällen spenderades med Sanna, Frida, Amanda, Jasmine och massa fler folk. Sen blev de att åka med Joppe, Linus och Emil. Hoppa sedan över till Linda och Johan. Sen blev det brändåsen med Joppe, Emil, Amanda och Jasmine och efter det var jag med bara Joppe och prata om allt och inget. Sen körde han mig till Linda, Linus och Johan så sov jag där. Så idag vid 15tiden hämta Joppe mig och körde hem mig så kolla vi på Ice Age 4 och nu har han lagom åkt. Ikväll då, ja juste.. Får se men verkar bara bli en hemmakväll?Torsdag

Igår blev det en heldag i Stockholm tillsammans med klassen riktigt trevligt. Blev ett linne, kofta och en groggmugg hihi. Va tillbaka i Askersund vid 21tiden så gick till Linus då sen kom Emil och hämtade mig och Linus så åkte vi hem till mig och sov somnade typ direkt, helt slut haha!
Hade sovmorgon imorse så gick upp vid 8-9 tiden och nu sitter jag i skolan wiho..Tisdag

Inatt runt 2-3 kom Linus hit, vilken tok haha va skapligt trött vid 6 när jag skulle gå upp.. Men han sov vidare medans jag drog till skolan. Slutade 14.05 så tog då bussen till Askersund och därefter hem till mig. Upptäckte då att Linus varit gullig och bäddat min säng innan han drog hihi!
Nu resten av dagen har ja bara vart allmänt seg och nu efter ett långt bad ska jag försöka sova.

Heldag i Stockholm imorgon med klassen, önska mig lycka till!Pysseldag

Idag har vi haft julpyssel i skolan, kult!
Sen åkte jag och Sanna till stan, rökte med Linda sen följde jag med henne, Johan och Linus till Grillen.
Efter det ner till mormor en sväng, trevligt! <3

Godnatt
Söndag

I Fredags blev det grogg med Sanna, Amanda och Jasmine och så åkte vi med Morgan. Typ kaos kväll kan man väl säga.. Sen när Morgan skulle köra hem mig körde vi i diket kul.. Så kom Linus eftersom han skulle sova hos mig. Sen kom krull och skulle dra upp Morgans bil men de gick inte så Krull körde hem mig och Linus istället sen körde han även hem Morgan.
Igår (lördag) åkte jag med Joppe, Emil, Linus och Amanda. Alla drack förutom jag och Joppe då eftersom han körde. Helt okej, lite lustigt att va nykter bara när dom andra drack.. haha.
Kom hem runt 1tiden och då va de strömavbrott så blev att tända massa ljus så man såg nått. Sen sova!
Idag har jag inte gjort nått speciellt och nu väntar jag på Linda och Johan så ska vi ta en rök!Fredag

Torsdag skola, bio i Örebro + två lektioner i Hallsberg. Pulsa hem i massa snö. Tv mys resten av dagen . Jalle och Ariel kom (två hindra från Norge) dom stannar troligtvis en månad kanske.

Nu sitter jag i skolan känner mig som ett liik, as trött... Wiho!Onsdag

Ledig idag fint , snö kaos hela dagen...Tisdag

Chill skoldag , tvmys .. Typ så kan man sammanfatta min dag !Måndag

Skola idag, sluta vid 13tiden så tog jag och Sanna bussen till stan och vänta där tills 15.20 när bussen gick hem. Efter det har det bara vart tv och soffmys eftersom det är över -17 grader ute, bläää...
PussSöndag

I Fredags åkte jag till skolan skrev prov en timme så sluta strax efter 9. Då åkte jag och Sanna in till Linda så va där några timmar sen hem och på kvällen sov jag hos pappa.
Igår kom jag hem runt 13tiden då drog jag ut och red med Elin. Sen duscha och fixa sig. Så hällde upp första groggen runt 17tiden sen vid 20tiden körde Fredrik in mig till stan.
Va med Sanna, Morgan, Amanda, Jasmine, Amelia och Pontus hos Jasmine och sen drog vi till Eskil där han och Johan var.
Va där en stund sen åkte jag med Linda och Johan istället. Åkte hem till dem och slog på en film medans jag vänta på Emil. Och alla tre tvärsomna så märkte inte när Emil ringde så vakna när Linus kom hem och undra vafan jag gjorde där typ haha usch jobbigt läge liksom.
Somna om och sov där, när vi vakna åkte jag och Linus med Joppe till Grillen och käka sen körde dom hem mig.
Resten av dagen har de inte hänt nått speciellt, mest chillat!RSS 2.0