Söndag

I Torsdags blev det jobb fram till 13tiden ungefär sedan övningsköra 25mil hem. Efter det kände jag mig skapligt trött i huvudet.. På kvällen blev det bara lugnt och mys med familjen.
I Fredags blev det Örebro. Var på holmen med Erik och Elin en stund och "lekte" lite med dom, trevligt. Sedan åkte jag, Mamma, Fredrik och Tuva och åt sedan till Marieberg. På kvällen blev det grogg med Sanna och massa annat folk. Först i Åmmeberg, sedan gled vi lite, efter de fest i Hammar. Va hemma runt 4-5 tiden tror jag.
Igår (Lördag) gick jag upp ganska sent, sen blev det massa mys med lilla Maja. Hämta min moppe i stan. Sen blev det att fixa sig så kom Nicklas, Joppe och Jasmine och hämtade mig och därefter blev de grogg med dom och så åkte vi till Örebro och Street Meet. Va hemma strax innan 6 imorse haha. Men har haft två super trevliga kvällar med underbart folk, precis vad man behöver i såna här lägen!
Idag har jag varit med Emil och Amanda och hjälpt dom i huset och därefter blev det bad i Kyrksjön med dom + Eskil, Harry och så kom även Linus dit.
Nu har jag gjort matlådor samt packat för imorgon klockan 4 åker jag iväg för ytterligare en jobbvecka.
Sweet Dreams



Kvällscigg

Sitter just nu och tar en kvällscigg sen blir det sova. Blev ett 11timmars pass på jobbet. Därefter blev det pizza och film. Känner mig alldeles as seg!
Imorgon blir det först jobb sen äntligen hemgång, wiho!

Får hoppas lillan är gladare när man kommer hem, surisTuva!

Kvällscigg

Sitter just nu och tar en kvällscigg sen blir det sova. Blev ett 11timmars pass på jobbet. Därefter blev det pizza och film. Känner mig alldeles as seg!
Imorgon blir det först jobb sen äntligen hemgång, wiho!

Får hoppas lillan är gladare när man kommer hem, surisTuva!

I think this is true





Godnatt

Slutade jobbet vid 17tiden sedan drog vi ut och övningskörde i 2-3timmar och därefter blev det att köpa lite godis och huvudvärkstabletter då mitt huvud håller på att sprängas... Nu har jag iallafall kollat klart på en film så nu blir det att sova. Jobb står på schemat även imorgon, sweet dreams!



Arbetetsskor

Börja jobba vid 7.30 imorse och just nu har jag en liten rökpaus.
Har skrivit massa papper idag och även fått arbetsskor, as snygga..



Helgen

I Lördags vaknade jag och Linus runt 13tiden tror jag av att Patrik kom in och väckte oss. Därefter gjorde vi inget speciellt sen runt 14-15tiden tror ja åkte vi in till stan och käkade pizza och då var även Harry med. Sedan körde vi hem Patrik och efter det körde Linus och Harry hem mig. Blev då att åka till Hjortkvarn med mamma och käka glass. Åkte runt lite överallt sen blev det pizza i Östansjö.
Somnade sedan ganska skapligt. Igår (Söndag) var jag hos pappa och mockade skit. Därefter blev det Brändåsen sen körde han hem mig så blev det att packa.
För imorse vid 7 bärde det av emot Bengtfors. Här jag ska tillbringa veckan eller ah fram tills Torsdag då jag jobbar i Billingsfors som ligger en liten bit ifrån.
Övningskörde iaf en bit på vägen upp, jobba 11-18 sedan har jag övningskört lite till nu på kvällen. Imorgon blir de att ställa klockan på 6.. Wiho!
Ne nu ska jag kolla vidare på tvn och sedan sova, godnatt!



Midsommar

Midsommar firades först hos mormor med släkten. Sedan åkte jag och Amanda till henne och därefter droppade in lite folk. Sedan blev det att grilla hos henne med henne, Julia, Sanna, Jasmine, Hanna och senare kom även Anna. Efter en trevlig stund där drog vi sedan vidare emot Harge där vi partade vidare. Helbra kväll. Sedan blev det även att sova hos Linus med honom och Patrik.


Bild från Amandas blogg (hoppas de va okej att jag lånade den).
Från höger Amanda, Hanna, Jasmine, jag, Sanna och Julia (Anna kom ju som sagt senare så hon är inte med på bilden).

Tack för en underbar midsommar brudar!

~~~




Sweet Dreams

Idag har jag inte gjort någonting speciellt alls. Varit i stan en sväng, solat, duschat och bara njutit av ledigheten! För på måndag börjar jag jobba, hihi!
Ne nu blir det sova för imorgon är det äntligen midsommar!



Godnatt

Ligger i sängen nu och ska strax sova, skönt! Igårkväll efter att Eskil och Mattias varit här och druckit kaffe osv så kom Martin en sväng så åkte vi till Hammar och rökte med Sanna sedan ett varv i stan sen körde han hem mig igen. Va alldeles as skönt att lägga sig i sängen och sova då jag va skapligt trött!
Idag gick ja upp runt 9-10 sen har jag hållit på lite hemma, solat typ 10min tills solen försvann haha och sedan varit på sista kurstillfället av valpkursen. Så idag körde vi lite av allt vi lärt oss och tyckte det gick riktigt bra, känns kul med beröm och att höra att Maja utvecklas riktigt bra under kursens gång!
Sweet Dreams!



Underbart väder

Gick upp ganska sent idag, runt 11? Sovit asilla inatt och vaknat flera gånger pga ljud utifrån, valet man gör när man ställer upp balkongdörren!
Har iallafall ridit Lina en långsväng, höll på att dö av värmen, sen har jag även legat i solen en stund, men de är ju inte riktigt min grej, blir så rastlös..
Nu väntar jag iallafall på att Eskil och Mattias ska komma hit och dricka kaffe troligtvis!



~~~




Måndag

I Lördags blev det jättegod mat hos mormor, trevligt. Sen på kvällen blev det bara lugnt hemma.
Igår följde jag med Emil och Amanda upp till deras hus och hjälpte till lite. Sen till pappa en sväng för att hjälpa honom med lite pappersarbeten. Runt 21tiden typ kom Linus och hämtade mig så åkte vi till honom så sov jag där. Han drog dock iväg och jobba inatt vid 4tiden typ. Så jag passade på att sova ut ordentligt idag sen runt 12 kom pappa och hämtade mig så fortsatte vi med pappersarbetet. Sen runt 16tiden körde han mig till stan så följde jag mamma till Örebro och handla.
Och nu ligger jag och lilla Maja och kollar tv, mys!



What's meant to be, will be




Lördag

I Torsdags fick jag sommarlov. Gick och kollade på 9orna tillsammans med Sanna. Käkade med pappa på Grillen och sedan hem och fikade med mamma mfl. På kvällen blev det grogg tillsammans med Sanna. Blev även att bada mitt i natten med henne och Krull. Kom hem runt 3-4 tror jag. Somna vid 5 gick upp vid halv 9. Fixade mig sen åkte jag till stan och mötte upp Sanna, Krull, Kim och Marcus sen åkte vi till Hallsberg och kollade på studenten. Därefter körde dom hem mig. Vilade lite och fixade mig sedan. Sen kom
dom på kvällen igen och hämtade mig så blev att dricka med dom. Kom hem vid 4imorse tror jag, sovit jätte illa så gick upp ur sängen runt 14tiden huhu.
Men nu blir det att skutta in i duschen sen fixa
mig för ikväll ska vi ner till mormor och grilla lite då Tomas har fyllt år!


Torsdagens tårta


Jag igår

Sommarlov




Godnatt

Gick super bra idag på valpkursen, lilla Maja spårade för första gången och gjorde det riktigt bra, stolt över min lilla vovve! Slutade nästan en timme tidigare än vanligt pga mygg och knott till förbannelse, gick inte att va ute.. Så skjutsa Patrik hem mig sen har jag duschat och fixat lite så nu ska jag sova för imorgon är det sista dagen i skolan, wiho!


Mitt lilla hjärta och jag!

Onsdag

Igår blev det skola sen iväg till Hammar och kolla på ett jobb. Efter det blev det en pratstund med Joppe och därefter hem och bara ta det lugnt.
Idag har jag varit ledig då jag är färdig med allt i skolan. Så har varit i Kumla och handlat med mamma och nu har jag precis lagat lite mat. Blir att käka sedan ut och tvätta av Ballerina lite sedan iväg på valpkurs i Åsbro denna gång då det är spårning som gäller. Blir spännande!
Ha det gött!



He broke your heart stop trying.




New horse

Har varit i Lindesberg idag och hämtat hem en liten shettishingst, han verkade jätte gullig och snäll. Kommer bättre bilder på honom imorgon om jag hinner!
Har även tagit en rök / pratstund med Eskil och Matthias nu på kvällen, trevlans!



Rubrik

I Torsdags var jag ledig så blev att följa med pappa och Carina till Elmia Wood. Va hemma runt 20tiden sen på kvällen var jag med Matilda.
I Fredags blev det att åka upp till pappa en sväng på dagen. In till stan och hämta Matilda sedan fixa oss och därefter dricka lite. Sov hos pappa sen.
I Lördags körde pappa hem mig runt 14tiden kanske sen blev det bara lugnt. På kvällen blev det grillat med familjen samt film.
Igår (Söndag) blev det att hjälpa till med hönsgården Vi håller på och bygger samt hjälpa Elin lite så hon kunde hoppa med Ballerina och Mirella. Sen blev det Wallander och sedan sova.
Idag skola, sluta nyss så sitter på bussen mot Askersund ska in dit och ta bussen hem till mig sen ikväll ska vi iväg och kolla på en shettishingst.
Ha de gött!



Onsdag

Skola idag slutade 9 .Sen blev det att åka till Askersund med Sanna. Hade de allmänt mysigt, tog första mjukglassen i Hamnen för iår och bara hade de mys! Och nu ikväll har jag varit på hundkurs, Maja skötte sig jätte bra. Kul att se att vi gör framsteg!
Nu blir det att sova för imorgon blir det Elmia med pappa.
Pusshej

Outfit for today.




I know we could make it.




Ledighet in my heart

Skola idag som vanligt sedan har vi svenska imorgonbitti och slutar 8.50 sedan är jag ledig tills på Måndag. Och nästa Torsdag börjar sommarlovet!
Har förhoppningsvis fixat sommarjobb uppe i Bengtfors också, blir nog fin fint. Pengar behövs ju alltid!
Men nu blir det att hämta moppen i Askersund sedan åka hem och lägga sig i solen, gött.



Purpleflowers


Heartflowers

 

Måndag

Igår blev det att åka upp till pappa med Emil. Drack kaffe med Linus och Joppe sedan kollade vi när Emil skruva sen åkte vi till Laxå och käkade sen fiska.
Sen åkte jag Emil och Amanda hem så duschade jag och åt sedan kom Linus så gick vi och la oss. Skickade iväg honom till jobbet imorse och gick sedan och la mig igen eftersom jag var ledig idag.
Så idag har jag och mamma passat på att shoppa lite så blev en tur till Marieberg!
Nu ska jag nog lägga mig i solen en stund, skönt!


Dagens frukost, kycklingsallad!

New In






Lördag

Igår blev det grogg med Matilda, trevligt och sedan blev det att sova hos Linus. Han skjutsa hem mig runt 15tiden och sen har jag inte gjort något speciellt. Men strax blir det att ta moppen in till Askersund och va med Matilda och Ida!

RSS 2.0