Onsdag

Idag blev de bara att chilla i mjukiskläder och sen kom Linus på en kopp kaffe. Efter de har jag åkt med Joppe och Jonny. Stått i Peters garage och blivit halvt uppäten av isbjörnar.. Men nu blir de att krypa ner i sängen framför en film, Mys!

puss

Tisdag

Gick upp vid 12 tiden idag sen blev de en tur till tandläkaren, som vanligt inga hål hihi! Efter de hämta Joppe mig hemma, körde mig till stan så gick jag och Matilda en sväng. Efter de gick vi och fika sen va vi med Joppe och Linus, trevligt. Sen blev de film med Joppe och nu har han lagom åkt hem så nu blir det att sova!
puss

Måndag

Lediga den här veckan så idag blev det sovmorgon, hihi gick väl upp runt 12. Skapligt skönt!
Varit inne i stan en sväng och resten av dagen har spenderas framför tvn med chips och lösgodis. Vädret består ju av regn, blåst, regn och ännu mer blåst så har ju knappt gått att gå utanför dörren.. Suck, nu när det är lov. Typiskt!

puss puss

*kommer nog bli dåligt med.bilder då kameran i den här mobilen suger..*

Söndag kväll

Va inne på elgiganten förut och lämnade in min mobil, tro de eller ej fick en lånetelefon så kan blogga.. wiho!
Kvällen har spenderas i en bil med Joppe, Emil och Linus. Fast nu åker jag runt lite med Joppe, trevligt!

Söndag morgon

Nyligen vaknat, solen skiner och vädret ute är alldeles underbart.. Dock några minusgrader men vad gör det!
Bloggningen kommer bli seg ett tag nu igen då jag ska lämna in mobilen på lagning!Ny hårfärg

Slingade ju håret för några dagar sen, på g att bli blond igen. Och nu börjar det bli helt okej ljust och är faktiskt inte så slitet, underbart!True

Hmm?

Jag börjar tro att det inte spelar någon roll i vissa fall hur högt man siktar när man ändå inte når upp dit. Till dom där kraven, förväntningarna, målen eller kärleken.
Att sikta på någonting, att vilja något eller att göra något är inte allt lätt.
Det är alldeles för lätt att snubbla på mållinjen, att misslyckas när man är som närmast det man vill mest av allt.
Att se de framför sig men inte nå fram, att verkligen vilja ha någon men inte få det.
Det måste nog va den värsta känslan som finns, misslyckad/ misslyckanden..
Alldeles för mycket fel och alldeles för många chanser på att det ska bli bra.
Har det inte funkat hittills, hur stor är då sannolikheten att det kommer göra det nu?
Att det förändras, att jag får de jag vill ha.. Jag tror jag har försökt alldeles för länge redan och längre är det nog inte värt att försöka, att kämpa.
Jag vet svaret och hur det ändå kommer sluta i slutändan!

pussen

Fredag ♥

Idag är det Fredag vilket känns alldeles underbart, nästa vecka har vi lov hela veckan vilket känns ännu mer underbart, loove ♥
 
Idag har vi bara haft 2lektioner + kollat på en asdålig film på bio.. Och nu sitter jag och Sanna i klassrummet och väntar på nästa buss sen blir det hem och fixa sig och ikväll blir det troligtvis Motala med Sanna och Jesper Lindé!
 
PuSsEn

Senaste två helgerna

Eftersom jag bara går i skolan på veckodagarna och det inte händer nått speciellt är det ju ingen idé att uppdatera om det. Drar istället om dom två senaste helgerna!

Förrförra helgen
Fredagen: Var jag på fest i Hammar hos Cirren med massa folk, sen sov jag hos Linda och Linus.
Lördagen: Var jag bara hemma, eller om det var tvärt om? Hehe minnet är bra!
 
Helgen som va
Fredagen: Var hos pappa, myskväll där med han och syskonen sen sov jag där.
Lördagen: Pappa skjutsade hem mig, jag gjorde mig iordning sen kom Morgan, Marre och Lisa och hämta mig, så åkte vi till stan och hämta Amanda. Sen åkte vi mest runt hela kvällen och drack. Riktigt trevligt!
Hem och la mig runt 4, och när jag lagom somnat kom Linus och väckte mig, så somna vi direkt igen!
 
Söndagen: Gick upp halv 8 skapligt halvdöd... Gick ut och lasta Frallan (min häst) sen bar det iväg till skåne? Åkte iallafall 63mil sammanlagt. Åkte dit och böt mitt NF sto Frallan emot ett russ sto Forissa. Tror det bytet blev vädligt bra. Han ju inte med Frallan en 2åring som verkligen hade överskotts energi, gick inte ihop med min skola och allt..
Tror hon vill ridas in till våren sen ut på tävlingsbanorna, skulle nog bli toppen.
Så istället fick vi som sagt va med ett 7årigt russ sto. Inte inriden, visad med 42p. Så väldigt fin. Gått som avelssto.
Så det blir ett nytt projekt för mig. Ska rida och köra in henne sen tar min lilla syster över. Det ska alltså bli hennes häst!
 
Imorgon är det Fredag igen och då ska jag ta några groggar med Sanna och så ska vi va med Jesper Lindé, hihi!
 
oops lång inlägg ;)
 
Jag och lillasyster Tuva idag!

Måndag

Förra skolveckan rullade på bra. I Fredags följde jag med pappa på kräftskiva med hans släkt sen var jag lite med Linda, Aron, Tummen o Dean.
I Lördags gick jag upp tidigt och åkte till skolan eftersom det var öppet hus. Slutade vid 13tiden. Sen hämta Linda mig och Sanna i Hallsberg så åkte vi förbi Åmmeberg och hämtade Linus. Sen släppte dom av mig och Sanna i stan. Efter det blev de tårta med pappas släkt eftersom min lilla kusin Tyra hade dop.
Senare på kvällen blev det Kumla med Sanna. Åkte till Linus Öberg och festade lite. Sen till stan så va jag med Linda en stund sen sov jag i Åmmeberg.
Idag har jag inte varit i skolan eftersom jag varit på vårdcentralen och opererat bort en ärrvävnad som jag haft på benet. Så nu sitter 7 stygn där istället och jag får inte rida eller anstränga mig på minst 10 dagar då de lätt spricker upp igen.. Wiho..

Pusshej

Bloooond

 
 
 
Skulle typ inte sitta fel att vara blond igen, saknar det sjukt mycket..
 

De jag söker har jag slarvart bort

Ahopp. Igår var det Måndag och skola som vanligt wiho. Mer gjorde jag inte så det va det roliga jag hade och dela med mig om den dagen. Idag var det självfallet också skola, tjiiohoo hehe jävla piss.. Efter skolan kolla jag på en film som verkligen sög, sämsta filmen jag tror jag sett.
Även skapligt less på människor överlag. Usch!

RSS 2.0