Hårfärger under dagen

Dessa hårfärger har jag haft under dagen. Skulle färga min utväxt igår tog fel färg och håret blev GRÅTT! Så idag köpte jag och Amanda hårfärg och skulle färga håret rödbrunt. Men läste inte de finstilta där de stod "lila"..
Håret blev då lila, så vi besluta oss för att köpa mer färg och färga mörkbrunt de kunde ju inte bli fel.. Just nu är håret svart jaja det är helt okej, bättre än grått eller lila. Så får väl se om de svarta håller i sig eller om de blir mörkbrunt efter några tvättningar, återstå att se!
Från blond till lila från lila till svart..
 
 
 
 

Godnatt!

Nu är det bestämt eftersom jag skulle färga utväxten och de blev fel så blir de nu brunt hår ett tag så imorgon färgar Amanda medans jag håller tummara!

One last time?


Dela med dig av känslan


Usch!

Helgen har varit riktigt okej, har druckit med Sanna både fre -och lörd. Har varit riktigt mycket folk ute i Askersund emot i vanliga fall eftersom det varit Summerparty, synd bara att jag inte är 18 så jag inte kommer in. Men har haft en bra helg iallafalL!
Igår blev de hemmakväll och idag har vi vart i Eskilstuna och hämta hem min lilla Fralla!
Förstår inte vad vissa människor tänker med dock, men vafan nu känner jag som jag borde kännt länge, varför bry sig? De kännar ingenting tilL! (:
 
 
 

!

Jag saknar dig förbannat jäva mycket, men nu tar vi och säger skål alldeles strax och ikväll skiter jag fan i allt!
Kbk!

Tomma dagar, tomma nätter

Idag gick jag upp runt 12, sen körde jag in Amanda till stan med moppen sen fortsatte jag upp till pappa för att köra hö resten av dagen. Runt 19tiden hämta jag upp Amanda i stan igen, eftersom Emil körde bonntraktorn hem till mamma med hölass efter så vi får lite mat åt hästapollarna i vinter. Sen komma pappa på Emils moppe och hämta traktorn när han slutat jobbet. Nu har jag lagom duschat så nu säger jag godnatt för imorgon blir de hököra igen!
puuusss
saknar min bästaa vän liite!♥

Kaos

Igår va jag ute och red en sväng. Sen in till stan till Apoteket, sedan till Eskil. Sen följde jag med Eskil till Åsbro när han skulle skjutsa dig några. Så ville han stanna en stund hos Thias och Ylva så va där en halvtimme-timme sen körde han in mig till stan så va jag med Amanda och Jasmine och hade de mysigt. Sen försvann Jasmines lägenhetsnyckel när vi va ute och prata med några, wiho. Så vi kom verkligen inte in igen! Och jag hade kvar min väska, nycklar, pengar och ja allt där inne vilket Amanda också hade. Så jag och Amanda gick runt ute fram till halv 6 när hennes port öppnade så vi kunde komma in där. Så somna vi ganska direkt och gick upp vid 15.30 idag. Sen har jag och Amanda gått och letat nyckel hela dagen men fann den ej!

Godnatt folket


Måndag

Låg kvar i sängen fram tills 13tiden idag, såå sköönt!
Sen drog jag in till stan me möppen och träffa Matilda sen åkte vi te Grillen och käka med Linus, Joppe och Linda. Sen vidare upp te Solid där massa folk va, sen till Jeffy. Va väl typ Stoffe, Emil A, Solid, Josefine, Jeffy, Adam och ah några flera.
Sen vid 22tiden tog jag moppen och åkte hem igen. Skapligt trevligt!
pussgodnatt

True words


Söndag

Har ju varit dålig på att blogga nu, IGEN!
Men har inte gjort något speciellt typ.
I Torsdags träffa jag Marcus, så åkte dit och där va det fest så åkte därifrån vid 2tiden ungefär när Stoffe hämta mig.
I Fredags fyllde min älskade pappa år så åkte på kalas där sedan åkte jag, Emil och Amanda in till Jasmine och sen vidare till Åmmeberg på fest hos Linus där de va lite folk. Sen körde Harry hem mig, Emil och Amanda därifrån runt 2 kanske?
I går va det Car and Bike meet i Askersund. Så blev att åka in till Sanna vid 18tiden och hälla upp första groggen. Sen gick vi upp till Jasmine där de va massa folk. Sedan vidare ut på stan, kolla på bilar, träffa trevligt folk osv. En riktigt trevlig kväll med bra foolk! Runt 4tiden gick jag, Robin och Mattias hem till Eskil och sov där.
Idag har jag varit hos Eskil fram tills 16tiden typ sen åkte jag ner till Åmmeberg och hämta min moppe som äntligen är lagad. Så körde hem den, 2mil på moppe skit kul ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla på tv, pusshej

Onsdag

Idag blev det en tripp till Örebro med mamma och dom. Sen körde vi ner min moppe och fyrhjulingen till Roine som skulle kolla lite på de. Efter de kom Per, Matilda och Napoleon och hämta mig så åkte vi till Gruvan och kolla på Pers hus samt lämna Napoleon. Sen till stan och snacka lite med olika människor. Sen hämta vi Amanda och Emil sen körde Per hem oss!
Nu blire sängen och sova. Mensvärk så jag knappt kan stå och huvudvärk. Vill bara dö ett tag, äckliga mens och huvud!
pussgodnatt

Kalas dag

Idag har vi haft kalas i stort sett hela dagen för min bror Erik.
Sen blev det film och grillat med familjen.
Och nu ska jag försöka sova lite, men har massa tankar och fundeleringar i skallen så får se hur de går!

Ojoj..

Bloggningen går ju helt okej nu, eller?
I Fredags var jag med Sanna. Korkade upp hemma hos henne sen vidare till Eskil där han, Robin och Johan var. Senare ner till Åmmeberg till Dt där det var en hel del folk. Sen sov jag Eskil, Johan och Robin hemma hos Eskil i stan. På natten kom även Amanda dit och sov.
I Lördags var jag med Amanda´och Jasmine på kvällen gjorde inte direkt nått speciellt. Sen vid 2 gick vi och mötte Emil och Linus när dom kom från Holmen. Prata lite med Linus sen körde Kent hem mig, Emil och Amanda.
Låg och prata telen sen när jag kom hem så somnade runt 4tiden tror jag. Va ett riktigt behövligt samtal och sen dess har jag faktiskt mått riktigt bra!
I Söndags gick jag upp vid 9-10 och åkte till Örebro med mamma och Fredrik. Köpte ett linne och ett par svarta jeans. Sen fikade vi med mormor och Thomas inne på Marieberg också.
Sen hem och då drog jag och Elin ut och red en sväng.
Igår gick jag upp vid 14tiden på med morgonrock, la mig i soffan och låg där i stort sett hela dagen.. Gick i morgonrock fram tills jag gick och la mig igen. Hade sjuka mensverken och värdens huvudverk.. Inte min dag!
Idag fyller min minsta bror Erik 12år! Stort grattis!!
Så idag blir det nog lite kalas osv för honom!

Godnatt

Har alldeles för mycket tankar som snurrar i skallen just nu!
Trött som ett as och har sista jobbdagen imorgon så nu blir de nog att försöka sova och tänka på annat ett tag!
puss godnatt

Torsdag

Jobb idag 7-14 sen har det inte hänt så mycket mer. Klippt gräset fast bensinen tog slut så kom inte så långt haha..
Nya lilla underverket som flyttade hem till oss idag!
 

Black Heart

Låten..
 
http://www.youtube.com/watch?v=RgbKKZWZuQo

Party?

Saknar min Sanna!
Hoppas på bra väder på Fredag för då blir de förhoppningsvis party!

Onsdag

Nu är det endast TVÅ dagar kvar på mitt sommarjobb på Sveaskog. Känns lite tråkigt, vill dra in lite mer pengar nu när det ändå är lov.. Får väl se om jag hittar något mer jobb! :)

Efter jobbet idag kom Peter och skodde om Lina och sen blev det en ridtur på henne tillsammans med Elin som red Mirella. Trevligt

Helgen

Wiihooo.. Min mobil har lagt av totalt (så har en stenåldersmobil nu ;) ) och min dator funkar inte. . Eller ah om jag har den inkopplad till tv:n kom jag på idga, smart cheeey!
I Fredags va jag med Amanda, Jasmine sen träffa vi massa folk. Sen sov jag och Jasmine i stan.
I Lördags drog jag och Sanna till Jasmine där hon, Amanda, Marre, Hanna, Linus och Harry var sen kom Matilda också. Senare på kvällen drog jag, Sanna, Matilda, Marre och Hanna till Gehrke med Cd och Simon. Kom hem runt 3-4 kanske ingen aning haha.
I Söndags blev de chilldag.
Igår blev det jobb inne på sista jobbveckan nu, känns skapligt skönt!
Och idag har jag jobbat sen varit ute och åkt lite med Morgan och Matilda!
puss
En riktigt trevlig partyy helg!

Jobb jobb och åter jobb

Han aldrig blogg igår.. Jobbade åt Sveaskog 7-14 efter det åkte jag till pappa och jobbade åt honom fram till 22tiden. Så kom hem runt 23tiden och då blev de duschen sen sova!
Idag har jag jobbat mellan 7-12 sen har jag inte gjort mycke mer :)

true


Onsdag

Jobbat idag. Efter jobbet tvärsomna jag på soffan i några timmar. Sen blev det att gå/ springa med Elin när hon red Lina en sväng.
Nu blire fan sängen för är inte på humör för någonting just nu, nattinatti
 

Life's too short to wait

Jobbat idag fram till 14tiden idag. Efter det hem och klippte gräset vilket tar över 2timmar.. suck! Sen ut och rida Hoppsan och efter det Ballerina. Känner mig helt slut. Nu sitter jag  ny duschad i soffan inlindad i mitt mysiga täcke och bara döör ett litet tag!
puss
 

Måndag

Sattsar på ytterligare en slitsam jobbvecka. Satte 5kartonger idag tillsammans med Adam eftersom inga andra jobbade, haha..
Efter jobbet åkte vi till Eskilstuna och lämnade Frallan hos Magdalena eftersom hon ska få köra in henne under en månad. Då inte jag har tid nog för det just nu.
Kom hem runt 22tiden, nu ska jag nog ut och ta en rök sen försöka sova?

.


(:

Just nu leker livet och jag känner mig otroligt glad mitt i allt krångel känns som om det äntligen börjar bli bättre. Jag har lärt mig kämpa för det jag vill och de kommer jag alltid att göra, det verkar till och med funka!
Bild på mig sen i Fredags.

Glad cheey här

I Fredags jobbade jag, satte 5kartonger. Slutade, åkte hem och fixa mig. Sen runt 20tiden åkte jag och mamma och hämta Sanna och Eskil i stan sen åkte vi till Laxå på fest hos Per sen vidare till någon Matilda i Laxå. Åkte därifrån vid 00tiden tror jag? Och då blev det Åmmeberg en sväng till Linus och fortsätta dricka med han och några som var där.
I Lördags gjorde jag inget speciellt? Sen på kvällen kom Harry och hämtade mig och Emil här hemma. In till stan och hämta Sanna sen åkte vi vidare till Åsbro där Nicklas och Joppi hade 18års fest eftersom båda dom fyller 18 samma dag, lite fränt!
På natten kom Linus och Ronny och hämta mig, Emil och Amanda i Åsbro för att det var massa krångel där. Så körde han hem oss.
Idag har jag bara chillat, hämtat hem Frallan (min häst) från pappa. Varit ute och ridit Lina en sväng. Och nu ligger jag i sängen och göttar mig!
pusspuss

RSS 2.0