22:32

Saknar mitt hår som det va innan jag klippte mig.. :(  

Sitter vid den andra datan och redigerar bilder som jag ska ha till ett so projekt, riktigt tråkigt med tanke på att den är skit seeeg. -.-''

Skola idag som vanligt eller vad jag ska säga..? Sen följde jag med älskling hem och sen följde jag med honom till kumla när han träna 500cc och kolla lite gick faktist super bra! 

Och sen följde han med hem till mig efter det, och nu har vi lagom ätit och nu sitter jag och redigerar bilderna och han och emil håller på med nån växellåda.

Pusshej 


:)

Skola idag sen direkt efter det tog jag bussen hem till älskling sen har jag varit här hos honom hela dagen. Hjälpte honom att städa lite i gareget oså sen har vi inte gjort nått speciellt jag har pluggat lite till mitt matteprov som jag ska ha på fredag. Och nu ska vi snart sova så jag är pigg imorn :)

Pusshej


Rubrik

Skola idag som vanligt, sen skjutsade min underbara älskling hem mig.  Sen gjorde jag väl inget satt lite vid datan oså sen när fridaälskling kom hem gick jag och mötte henne sen drog vi hem till mig sen har vi typ suttit vid datan och sjungit till olika låtar det lät förjävligt! Sen vid 20 typ åkte hon hem och nu har precis älskling kommit hit så har gjort mat till honom och nu ska jag gå upp och duscha sen blir det att sova. :)

Pusshej.


Väntar och väntar...

Skola förut då, hade höjhopp på idrotten va faktist riktigt kul. Sen typ hemkunskap jobbade med Gurra vår mat blev lugnt bäst, riktigt god faktist! Sen spanska följt av syslöjd struntade i att göra benvärmare för det va så krångkligt så började sticka en halsduk istället. Sen spanska elevensval igen.. Sen fick jag skjuts hem av älskling o nicke för fridaälskling väntade på mig hemma i hästhagen! :D Sen stack vi ut och red en sväng  på våra shettisar Mirella och Ballerina det va skitkul har inte ridit dom på jag vet inte hur länge. Och sen skulle älskling komma och hämta mig fast han hade sakt fel tid på utvecklingssamtalet som han skulle på så det va en timme senare, sen skulle han till nån av Malins kompisar och fika sen skulle dom hämta mig så lär väl få vänta ett tag.. :(

 

En bild på fridaälskling och Mirella, mobilkamera så lite suddig.. :)


Till skolan

Nu ska jag dra ner till bussen ska bara borsta tänderna sen iväg sen äre idrott på morgonen efter det hemkunskap i 2timmar, spanska, syslöjd, spanska (elevensval) så är inte så mycke lektioner idag. Sen ska jag med min älskling hem sen sova där inatt! :)

Fyfan vad jag saknar sommaren alltså.. :( <3

  


Helgen

Har inte hunnit  blogga sen i fredags tror jag det va sist?

Men iallafall har sovit hos älskling hela helgen och vart med när han har tävlat. Va i stockholm i lördags med älskling när han tävlade det gick väl sådär. Sen igår va jag med älskling till mariestad och det gick riktigt bra tyckte jag. :)

Sen när jag kom hem igår så gick jag och mötte fridaälskling sen drog vi hem till mig och gjorde pannkakor och kolla på datorn, och den sista pannkakan råkade vi glömma bort i en halv timma eller nått sånt så den blev förjävlig.. svaart och stenhård. :D

Sen nu på morgonen har jag ju vanliga jävla turen eller vad man ska kalla det, stallde klockan på 7 och tänkte få sova ut lite idag eftersom jag inte behövde sminka mig eller nått sånt. Sen när klockan va 7.20 orkade jag gå upp. Sen märkte jag att ingen annan hade gått upp när jag hade gjort mig iårdning så skulle gå ner och väcka mamma hon bara men va äre klockan är ju bara 6.30 jag bara nej halv 8 ;s

Mamma bara nej min klocka är halv 7 kolla den i köket då va ju den också halv 7 sen kolla jag den på datan halv 7, fatta inte vare va för cepe fel på min klocka och miin soovmorgon eller inte gick upp en halv timme tidigare än vad jag brukar i vanliga fall!! :((

  

Min och fridaälsklings finfina pannkaka ;s


Sängen kallar

Är hos älskling nu och ska precis sova, har hållits i garaget hela em för älskling skulle fixa sin moppe tony, niklas och lina kom förbi förut och hjälpte honom med lite smått och gott. Sen hare inte hänt så mycke mer, och nu ska vi sova för ska upp 06.20 eller nått imorn :(

Pusshej


I datasalen

Sitter i datasalen nu och har SO, men själva programet som vi skulle göra sagan i funkar inte på den här datorn så sitter och kollar runt lite på bloggar och sånt istället! :)

Slutade 10.10 igår eftersom vi hade nattorienteringen i förrgår, så följde med älskling hem. Vi hölls väl mest i garaget, sen tog jag 18.37 bussen in till stan så kom mamma och hämta mig. Sen hem och duscha, packa lite och så sen kollade jag lite på idol, sen gick jag upp och la mig i sängen och kolla på film Heartland eller vad den hette men den va faktist ganska bra.

Vet inte om jag ska till älskling efter skolan eller ifall jag ska hem först sen skulle han hämta mig, men får se hur det blir. Ska iallafall sova hos honom i helgen och följa med när han tävlar. :)

Pusshej


Torsdag

Han tyvärr inte blogga nått igår, men iallafall jag följde med älskling hem igår och gjorde nästan ingenting där kolla lite när han tvättade och lite så. Sen åkte vi moppe in till stan vid 19.30 för vid 20.14 skulle jag, johan och hannah starta på nattorigenteringen fast dom han inte komma till den tiden så vi fick starta 20.24  istället. Det gick faktist riktigt bra för oss, men hade ju inte direkt bra lampor men endå..:(

Sen åkte jag och älskling hem till mig och sov, och nu sitter jag i skolan och har svenksa om måste sluta innan jörgen blir galen :S

Pusshej


Studietid

Sitter i lilla datasalen i skolan nu och har studietid, så sitter och jobbar med nått engelskaprojekt med alexandra. Va sjukt seg i morse eftersom jag låg och kollade på film igår kväll den va väl sådär men väldigt sorlig! Men typ när den va slut kom älskling så vi kollade klart på filmen sen somnade jag direkt.

Bloggar mer sen, pusshej!


Rubrik

Ska bara kasta in ett snabbt inlägg nu innan jag ska krypa ner i min säng om kolla på film. Hyrde lite filmer förut så tänkte kolla på Love Happens får hoppas att den är bra! Åkte till marieberg förut hittade lite kläder men ingen vinterjacka och det va det jag åkte dit för att köpa..  Men köpte hårspray, skor, klackstövlar, svarta leggins, grå långärmad, halsduk, mössa, tunlångärmad, polotröja, lite trosor tror det va allt?

Men nu ska jag krypa ner i sängen, och vänta på att älskling ska komma han prata om det förut för att han har moppen här. Så får hoppas att min underbaraste älskling kommer sen!   

Pusshej

  


Studiedag

Jag och älskling gick upp vid 8 imorse för jag skulle följa med honom när han skulle träna fast vetrinären ringde och hade tid att kastrera unghingstarna idag så jag stanna hemma och har hjälp till med det fram tills nu och smörjt lite träns och så. Sen känner jag mig väldigt duktig för håller på att rensar i stallet så ska försöka sälja lite grejer som jag inte behöver.  Får se ifall det blir en sväng till marieberg sen mamma prata om det imorse fast hinner ju knappt va där nånting isåfall eftersom klockan blev så mycke :(

Pusshej


Jag älskar dig

8 månader...

Idag har jag haft världens bästa kille vid min sida i 8månader i hela 243dygn.

Och känslan är detsamma som första gången jag träffade dig fast ännu ännu bättre, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går fast igentlingen borde inte det va möjligt eftersom jag älskar dig så obeskrivligt mycket. Det skulle aldrig gå att beskriva min kärlek till dig med endast ord, inte med något jag skulle kunna göra, det är omöjligt och du kommer aldrig att förstå hur mycket du faktist betyder för mig, du är verklingen mitt allt, jag skulle inte klara mig utan dig älskling, du är min andra halva du och jag igenom hela livet. Jag kommer aldrig lämna dig och jag kommer heller aldrig sluta älska dig!

Kim Åsling jag älskar dig, du & jag igenom allt!

17/1-2010 ett datum jag aldrig glömmer den dagen förändrades mitt liv till något helt underbar tack vare dig älskling!  

  


E.M Diezel

Älskling sov hos mig inatt sen gick jag i skolan fram till halv 11 sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till eskilstuna och kollade när Diezel kördes på banan. Han såg riktigt fin ut, och han hade verklingen växt sen jag såg honom sist, sen följde vi med till stallet där han tränas och fikade och så sen åkte vi hem kom hem för en stund sen. Har laddat in lite bilder och käkat nu.

Snart ska jag dra upp och packa min väska för jag ska följa med älskling ner till målilla hela helgen så åker till han ikväll. Kommer hem på söndag nån gång tror jag, älskling ska köra SM på lördag, får hålla tummarna för att det ska gå bra för  honom!  Bloggar imorgon bitti innan vi åker sen blir det bloggpaus över helgen så bloggar mer på söndag kväll tror jag!

Pusshej, slänger upp en bild på Diezel idag när han värmde upp i bakvarv.

  


Sängen snart

Tvättade hoppsan förut gick faktist bättre än vad jag trodde att det skulle gå sen borstade jag honom och gjorde honom jätte fin så nu står han inne i boxen med bailys.  Sen har jag duschat och kollat på Idol, och då kom älskling så nu ska vi snart sova massa pussar på det! :)

Jag älskar dig hjärtat! <3


:)

Följde med älskling hem igår efter skolan och va med när han böt däck på moppen oså sen kom nicke så då åkte vi moppe med honom på massa småvägar skit kul! :)

Vaknade brevid älskling imorse och fick en "happy day" macka, han tycker väl att jag vart på dåligt humör ett tag eller nått.. Fast det måste jag faktist hålla med om, jag har antingen vart skit arg eller jätte glad och då har jag pratat hela jävla tin så han typ blivit galen, finns det ingenting där imellan längre? Det är ju inte bara jag som stör mig på det utan dom i min närvaro också fattar inte varför, det har aldrig vart så förut utan en bra balans där imellan.. Men inte längre verkar det som? :s

Aja, sen har jag varit i skolan och så röstade i skolvalet idag, och ingen vet vad jag röstade på, hihi ;)

Och nu ska jag snart byta om till hästkläder och gå ut och tvätta hoppsan och göra han riktigt fin bara för att jag fick lust med det!

Pusshej


Elevensval

Sitter på elevensval och väntar på att få sluta fick sitta lite vid dator nu på slutet och hålla på med kartor över spanien men det är ju inte direkt kul.. Har haft det ganska så lungt idag hade hemkunskap i två timmar gjorde korvstroganoff och ris blev faktist jätte gott jag och matilda är ju bäst på sånt. :) Senare sen ska jag ta bussen hem till älskling och träffa honom har inte träffat han sen innan den här lektionen ju. ;o <3

pusshej


I love how you lie to me

     

Har verkligen skit tråkigt nu har rensat jätte mycke svamp och det är endå massa kvar, suck. Stack iväg med småsyskonen och fiska förut, vi fick varsin och min va störst! :D

Sen har jag duschat och massa medans jag väntat på älskling som skulle kommit mellan 18-19 fast han har inte kommit än, fast prata med han för en stund sen och då va han vid seven och tanka.. Så nu ska jag iallafall krypa ner i min säng och kolla på film och vänta på att han kommer.

hare bra, pusshej!


Igår&Idag

Igår kom jag hem ifrån pappa vid 16 nån gång duscha sen kom fridaälskling hit så gjorde vi oss iårdning och så sen kom älskling hit. Vid 18 kanske fick vi skjuts utav erik in till stan drog till grillen och käka och sen till seven och fixade lite muggar sen drog vi upp till väderkvarn. Och där va gögen, amanda, emil axelsson, jesper karlsson, jesper lindström, nicklas, peter, malte, joppe, robert tk, erik och manne va säkert massa fler som jag har glömt nu men aja. Det blev massa tjaffs när dom flesta fått i sig lite, och älskling mådde jätte dåligt redan vid 23 typ så vid fick skjuts hem till mig då utav nicklas och älskling somnade ganska direkt när han spytt lite. 

Vakna vid 10 idag, sen kollade vi på nån film kommer inte ihåg va den heter sen kolla vi på rädda willy 4 den va jätte bra. :)

Och för typ nån timme sen drog älskling med gögen, niklas och amanda. Fast han skulle komma tillbaka ikväll igen! :)

O nu ska jag spela spel med erik och elin för är barnvakt, sen kanske jag ska rensa lite svamp ååh vilket roligt liv jag har.. Vill verkligen ha en häst nu igen,, hittade en jätte fin arabkorsning och den hette surprise. ;o

Orkar inte skriva mer nu, pusshej


...

Jag trodde seriöst aldrig att jag skulle sakna dig så sjukt jävla mycke som jag gör.. Jag trodde jag gjorde det som va rätt imot både dig och mig eftersom jag inte han med dig just då, men hade jag väntat några veckor och tagit beslutet så hade det vart helt annorlunda, jag skulle hinna allt. Precis allt jag skulle kunna hålla på med dig nästan varenda dag och kunna rida flera dagar i veckan. Alltså jag fattar inte att jag gjorde så bara för att det kändes så fel just då, hade jag bara väntat ett tag till så hade jag haft kvar dig. Jag saknar dig så sjukt mycke och saknar allt roligt tsm alla mysigakvällsturer och ja precis allt. Hur jag kunde gå ut till dig på kvällarna ifall jag inte mådde bra och hoppa upp och lägga mig på din varma rygg och bara ligga och tänka...

Jag hoppas verklingen att du har det bra hos dina nya ägare och att du får det liv du förtjänar där, jag älskar dig och du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!

Saknar dig sjukt mycke min lilla Surprise.. :'(      
 

Because I love you     


Snart till pappa

Usch fick ställa klockan imorse även om jag va ledig för att väcka älskling, sen när han åkt somnade jag igen.. Vakna vid 10 nån gång sen har jag inte gjort så värst mycke sminkat mig och gjort mig iårdning för vid 15 kommer pappa och hämtar mig och syskonen så ska vi va hos honom tills imorn. Ikväll ska jag på kräftskiva hos håkan med pappa och syskonen, blir kul att träffa släkten på pappas sida va ett tag sen..

Och nu sitter jag och väntar på att älskling ska sluta så han kan komma hit och hämta sina grejer eftersom jag sover hos pappa och han behöver lite böcker och sånt.

Pusshej


Snabbt inlägg

Sitter vid fel data nu så kan inte ladda upp några bilder, men slänger in ett snabbt inlägg iallafall. Hade så jävla tråkigt förut så tog på mig massor med kläder hade tillomed mössa på mig. Sen gick jag 7km kanske gick nästan runt gårdsjön sen skulle älskling komma så han plockade upp mig på vägen så åkte jag med honom hem. Och nu har vi inte gjort så mycke nyss käkat mos och hamurgare. Och nu vet jag inte vad han vill men jag vill iallafall krypa ner i varma sängen och kolla på film! ;*
Jag älskar dig mest hjärtat!  


Rubrik

Gick upp vid sju imorse sen skjutsade mamma tillbaka mig till det där civilförsvarsgejen va där och lekte massa lekar och så sen vid 13 typ åkte vi tillbaka till skolan igen. Och när vi kom dit slutade vi riktigt gött. Imorn är vi komplediga så blir väl att ta sooovmorgon imorgon gud vad skönt! :D

Och nu sitter jag och har jätte tråkigt, ska nog gå ut och börja såga lite trädstaket och byta ut till eltråd, sen kanske kim kommer och hämtar mig sen får se. Inte annars kommer han nog hit ikväll ;*

bloggar nog mer sen kanske lägger ut lite bilder då också. :)


Inte bloggat på ett tag?

Va och kollade på speedway igår kväll i kumla med älskling och niklas, gick ju inte direkt så bra för indianerna. Sen följde älskling med mig hem och sov här. Och imorse va det skola igen, va i skolan tills 14 idag sen skulle vi ut med klassen till skogen på nån sevilförsvaret grej. Igentlingen skulle vi sova där fast jag är så jevla förkyld och vill direkt inte bli sämre så fick skjuts in till stan vid 19 igen så jag kunde sova hemma istället för att ligga i ett iskallt tält. ;s

Fast får gå upp tidigare en vanligt imorn för att åka tillbaka dit igen, jobbigt.. Fast det va ganska kul, eller ja det roliga börja typ när jag åkte. :/

O nu sitter jag i sängen och kollar på film Remember me och väntar på att älskling ska komma hit för han skulle sova här inatt. :)

pusshej


Onödigt inlägg

Funderar på att gå en sväng? har så jevla tråkigt och inget att göra, och känner att jag verklingen inte bara kan sitta inne längre.. eller har gjort det en timme kanske men endå. Imorse mådde jag bättre hade ingen feber iallafall och hade inte så mycke hosta bara väldigt snuvig så åkte till skolan 10.00 för då skulle vi ha hemkunskap, innan det hade vi idrott och jag har ingen lust att va med på den när jag inte är frisk. Sen slutade jag 14.00 så vänta på älskling sen åkte jag buss hem och när jag kom hem så kom älskling och niklas på mopparna en stund innan dom va tvungna att åka igen. :(

Älskling kanske skulle komma sen men får se hur det blir med det han kanske skulle sova hos kevin, och inte annars kanske han va tvungen att sova hemma så aja får se sen..

Har iallafall fixat dricka tills i helgen men jag ska ju inte dricka så ja vad kul..

Och imorn är det biologiprov super kul eller inte har faktist pluggat några gånger och ska plugga mer sen, men lär mig ju aldrig det där känns världelöst då.

Onsdag ska jag iväg med klassen på nån sivilförsvars grej och tälta kul när jag redan är förkyld.

Sen kommer jag hem på torsdag typ 13-14 nån gång, sen på fredag är jag ledig så det är ju bra. :)


Jag älskar dig

Sitter i sängen nu helt slut ska bädda, duscha och äta innan jag kan sova men orkar ju inte! ;o

Måla förut men va så tråkigt så målade bara lite. (a'

Sen skulle jag gå en sväng och när jag va typ utanför amanda kom älskling, niklas, jesper karlsson och emil axelsson på mopparna så prata lite med dom fast va ju inte så länge eftersom dom skulle vidare så fortsatte och gå fast fick så jävla ont i huvudet så vände när jag kom till gårdsjön typ sen när jag va påväg hem ringde jag jesper karlsson och prata lite med honom om i helgen.

Och fyfan vad jag saknar min absolut finaste kim älskling, det känns hemskt att få sova själv inatt! :((    


Hemma igen

Gick inte så jätte bra för älsklings lag igår 6p ifrån att gå vidare till smet idag. :(

Fast älskling va jätte duktig, 9 av 15poäng. Och vissa tog ju inga så tyckte faktist det gick bra för min lilla plutt! :)

Sen när vi kom hem därifrån skjutsade Malin hem oss till mig, sen skulle vi igentlingen in till stan eller älskling ville men jag är jätte förkyld och va typ yr igår så vi kolla på film istället och sov. Sen vakna vi typ 10 idag, åt och kolla lite på tv sen kom Benny och hämta oss så åkte vi och hämta älsklings moppe hos Joel för den va trasig fast sen när vi kom hem till älskling fixade han den va typ bakhjulslagret som rasat så han fixade det medans jag satt och plugga till mitt biologi prov som jag ska ha på tisdag.. känner på mig att det inte kommer gå bra.. :(

Och nyss kom jag hem igen ifrån min älsking, saknar honom massa redan :((

 Funderar på att gå och snyta mig nu sen kanske ta på mig massor med kläder och gå ut och måla lite på ladgårdsväggen.

Bloggar senare igen! :D


I datasalen

Hade ingen tillgång till att blogga igår så gör det idag istället. Sov hos älskling inatt, och sen har det inte hänt så mycke.. Va hos tandis idag, ska tbx dit om en och en halv vecka igen, jippi. Nu väntar jag på att min lektion ska börja om typ 40min?  Då ska vi ha engelska, sen slutar vi :)

Älskling har lovat att följa med mig hem efter skolan så ska jag packa om min väska och käka och lite så sen ska jag och älskling hem till han så sover vi där inatt. Imorn ska jag följa med älskling till Norrköping för han ska tävla, lag sm kval eller nått sånt va det så får hoppas att det går bra! :))

Alltså usch har typ ont i halsen och är värsta snuviiiig. :(

pusshej


Rubrik

Sov hos min finaste älskling inatt, sen vart det att gå upp tidigt och åka till skolan. Idag har det verkligen vart en riktigt seg dag, lektioner nästan hela tiden.. Sen börjar jag få ont i halsen också. :(

Men nu ska jag gå upp och byta om för om ett tag kommer fridaälskling så ska vi ut och rida shettisarna en liten sväng, saknat de!

Och senare sen kommer älskling hit och sover här inatt.

bloggar nog sen, pusshej!


RSS 2.0