Onsdag

Skola idag rätt chill dag. Slutade vid 15tiden sen hämta mamma mig i stan så åkte vi och kollade på något hus sedan hem och käkade och bytte om. Sedan skjutsade mamma mig till hundkursen så har spenderat min kväll där (18.30-21.00) sen hem och duscha och fixa lite. Men nu blir det att sova och sedan se fram emot morgondagen .. Skola, förhoppningsvis rida om vädret tillåter sedan provköra moppen och se så den funkar igen!
Sweet Dreams everyone!



Sweet Dreams

Ligger nu i sängen och kollar på filmen xXx och strax blir det att sova!
Dagen idag då, helt okej. Dock en väldigt lång skoldag, men fick reda på att jag är ledig nästa måndag iallafall bara för att jag är klar med det mesta. SKÖNT!
Efter skolan har jag inte gjort något speciellt. Eskil mfl va nyss här och tog en rök iallafall.
Men som sagt, godnatt!



För vem skulle bry sig om jag fick mitt hjärta förstört




Tisdag

Inte bloggat på ett tag men nu så.
I Fredags blev det att vara med Matilda och så följde vi med Tomas när han körde lite folk.
I Lördags blev det grogg och Mariestad med grabbarna Niklas, Nicklas, Aron och Jonny. Trevlig kväll. Va hemma runt 6tiden efter att ha följt med Rang, HP och Jesper till Brändåsen mm efter Mariestad.
I Söndags var det morsdag, men va själv hemma så låg vid Tv:n i stort sett hela dagen sen kom mamma så fick hon sin present och sen blev det räkmackor, smarrigt!
Igår blev de skola, slutade vid 13.20 så var hemma redan vid 15tiden woop woop. Sen blev det ner till Roine och Maria i Åmmeberg på kalas. Sen övningskörde jag med Fredrik hem. Gick skapligt bra för att vara typ 9onde gången!
Sen på kvällen kom Linus på en rök i spöregnet haha..
Sen blev det ett bad, mys!

Sweet Dreams

Säger nu godnatt efter en heldag i skolan. Sen en sväng till Sanna och lite skitsnack med henne. Sen har jag varit med Joppe. Min underbara vän som alltid finns där när jag behöver, bästaste vännen!
Efter de har jag käkat, packat och nu ska jag försöka sova...

Sweet dreams

Onsdag

Igår blev det skola. Nationella i 4timmar bland annat.. Hem och la mig i soffan lyckades somna en stund sen ut och rida Prissan. Efter de kom Matilda, Joppe och Eskil en sväng.
Nu sitter jag i skolan, mår piss.. As trött, inte kunnat sova ordentligt på två nätter och ser inget ljus i de hela heller. Hej vandrade liket...

Alldeles för svårt att inse, känns som en mardröm..

Good Night




True True True






Tjat tjat och åter tjat

Så jävla trött på att ingenting man gör duger.
Idag har jag iallafall varit och sökt massa sommarjobb, håller tummarna för att man iaf kan få något av dom!
Igår blev det att hjälpa till hos pappa med vårbruket. Sen till Linus i huset en stund. Sen åkte jag och han hem till mig och lagade matlådor och sen gick och la oss, mys!




Som tomma ord utan mening




Lördag

Igår blev de skola sen hem till Matilda. Kvällen spenderades sedan med henne och massa annat folk, trevligt! Kom hem vid halv 6 imorse typ, så då gick jag och Linus och la oss direkt. Gick upp runt 10tiden idag sen åkte jag, Emil och Amanda upp till pappa. Eftersom pappa nu håller på med vårbruket så har jag och Emil roat oss med att plocka sten från gärdet mm!
Nu ligger jag och kollar Melodifestivalen, segt så blir nog att gå ut och röka!
Have a good night!



Sommartider

Skola idag helt okej, har fixat med sånt jag ligger lite efter i så är typ ikapp nu hihi.
Efter skolan åkte jag hem och städade mitt rum tog ut Lina och pysslade om henne lite, mys. Sen runt 19-20tiden kanske kom Linus så käkade vi grillat och bara tog det allmänt lugnt. Runt 22tiden åkte han igen så då tog jag mig ett bad och nu har jag lagom mysit ner mig i sängen och tänkte sova. Dags för nationella imorgon igen, wihooo!
Sweet Dreams!



Godnatt världen

Ligger just nu i sängen och försöker sova, går ju sisådär. Men snart så!
Idag då: skola, hem och bara tog det lugnt samt skrev lite på en engelska uppgift och nu blire att sova!

Godnatt allesammans!



On my way home

Sitter på bussen nu på g mot Askersund blir att åka dit sen ta moppen hem, käka, läsa lite och sedan iväg på hundkurs med Maja hela kvällen. Fin fint bortsett från att jag är grymt trött och att det kommer bli en sen kväll ikväll också..
Igår efter skolan åkte jag hem och läste lite i min engelskabok sen kom Linus en sväng. Så runt 6 åkte han igen och då åkte jag Erik och Elin och fiskade lite sen runt 21-22tiden kom Linus igen så kolla vi 112Aina och sedan sov. Skicka iväg honom till jobbet vid 4-5 imorse sen gick jag och la mig igen. Försov mig en timme imorse så tog moppen till stan och sedan bussen till skolan. Dagen har varit allmänt seg hela dagen, usch!
Ha en underbar dag alla!



Helgen

Sitter i skolan och kollar på filmen Vingar av glas så tänkte passa på att uppdatera lite om helgen.
I Fredags blev det grogg med Sanna. Först hos henne sen hos Mogge. Va hemma runt 6 kanske.
I Lördags va jag med Emil och dom till huset. Sen på kvällen blev de lite spel (Geni) med Linus, Amanda, Jasmine och Emil. Sen sov även Linus hos mig. Gick upp runt 11-12 igår, käka lite sen åkte Linus mot Åmmeberg. O då följde jag med Emil och Joppe upp till pappa sen fixa vi (Emil) 940in. Sen bogsera vi upp Emils andra två bilar från mamma till Emils hus. Sen runt 19 tiden åkte jag och Linus hem till mig. Käka, fiska och lite så sen gick vi och la oss. Myspys! Skickade iväg honom till jobbet halv 5 imorse och sen gick jag och la mig igen. Gick sedan upp igen vid 7 och åkte med Amanda till skolan.
Ha en bra dag!

Min fina lilla Lina och lilla Tuva, det ska börjas i tid!



Torsdag natt

Igår var det skola först, sen kom Matilda till mig. Åkte lite moppe, runt runt i stan haha.. Hade myskväll, käka chips och lite sånt. Så sov hon även här så idag har vi bland annat fiskat och lite så!
Nu ikväll har jag inte gjort ett piss, har lagom varit ute och gått i lite över 2 timmar då jag känner att jag och mitt huvud inte är överens. Känner mig bara så grymt förvirrad, är alldeles för mycket i både skolan och hemma nu så hoppas det lugnar ner sig snart..
Godnatt!



Tisdag

Skola först idag, hem och sedan iväg på valpkurs med lilla Maja och nu har jag även hunnit ätit, duschat och skrivit lite på min uppsats.. Fullspäckad dag kan jag lova, puuuh!
Nu säger jag godnatt och sedan våldtar min kudde!



Vårkänslor




About my day

Skola idag då, slutade 15.20, hemma 16.30 och sen har har bara mysigt i soffan hela dagen. Har en förjävla huvudvärk som inte verkar vilja släppa... Men nu har jag lagom kollat 112Aina så nu blir det att försöka sova bort huvudvärken!
Godnatt, sov gott allesammans!



Måndagsfika i skolan




Måndag morgon on my way to school

Trött som jag vet inte riktigt vad är jag nu iallafall på g mot skolan, taggar en underbar vecka. Går i skolan endast mån-ons sen är vi lediga tors-fre underbart!
Igår blev det att följa med Emil in till stan sen följde jag med Linus till Åmmeberg en sväng sedan åkte vi upp till pappa. Blev att rida Kaktus en sväng och under tiden åkte Linus och bytte bil, haha. Senare sen kom Linus och Linda och fiskade lite med mig och Emil. Fick dock inget, men mysigt och avkopplande. Blev sedan att åka och lämna Linda i stan, hämta Amanda och byta till bussen sen åkte vi hem och käkade och gick och la oss.
Skickade iväg Linus på en ny jobbvecka imorse vid 4-5 sen blev det att gå och lägga sig igen och gå upp vid 6 och fixa sig inför skolan!



Godmorgon everyone

Vaknade precis så ligger i sängen, men ser ut som att det är asfint väder bakom rullgardinen så blir att kasta sig upp och äta frukost på altan, mys!
Gårkvällen spenderades med Matilda hemma hos mig, trevligt men tråkigt för var inte det vi hade planerat..
Ha en underbar dag!

Bild på Matilda sen Valborg!

Lilla Bobbo




Lovely




Lördag

Godmorgon allesammans igårkväll blev det hemmamys med Linus spelade kubb, grillade och sedan blev det tvmys och sova. Nu har han lagom åkt upp till huset och ska fixa lite medans jag sitter och avnjuter en kopp kaffe & cigg!
Ha en bra dag alla!



Kycklingsallad

Åt förresten en asgod kycklingsallad igår, kommer dock inte ihåg vad stället där ja åt hette. Men det låg vid Stortorget i Örebro.



Fredag

Igår blev de som sagt att åka in till USÖ och röntga ryggen. Skulle få svar om 1-2 veckor så får vi se om det är nått fel. Kom hem runt 17tiden och då blev det att baka Sockerkaka samt Negerbollar till skolan och Hallsbergsmarken. Efter det blev det att rida min fina Lina en sväng till VN och hem igen, mys!
Sen runt 23tiden kom Linus till mig så gick vi och la oss <3
Gick upp vid 7tiden imorse så skjutsade mamma mig till skolan och nu sitter jag och väntar på att få sluta!
Pusshej



Torsdag

Sitter just nu i skolan och väntar på att mamma ska komma sen så ska vi in till Örebro och röntga min rygg bland annat. I Tisdags var det som sagt va Valborg. Började hos Amanda med henne, Jasmine, Sanna, Matilda och Hannah. Lagade god mat, spelade spel och hade det allmänt mysigt. Sedan åkte vi på lite olika fester, tappade dock bort varandra men jag och Sanna var iaf på samma fest. Var väl hemma runt 6 på morgonen. Sov i stort sett hela dagen igår. Joppe hämtade iallafall mig Emil och Amanda så vi kunde åka till stan en sväng och hämta pizza så körde han hem oss igen så då blev de soffläge!
Skapligt trött och sliten!



RSS 2.0