Piercing

Köpte endast en grej på Askersundsmarken igår. En navelpiercing. Riktigt nöjd faktiskt!


Torsdag

Lite om veckan. I måndags var det skola börja 11 och slutade tidigare så blev att åka till Sanna en sväng och sen hem.
I Tisdags var det skola, efter det en rök med Linda och Lisa sen hämtade mamma mig så åkte jag hem och fixade lite.
Igår blev det skola och efter det in till Askersund och käka pizza med Amanda, Sanna och Jasmine som en liten tradition då jag, Amanda och Jasmine käkade pizza på Askersundsmarken förra året. Efter det gick vi några varv på marken och sen åkte jag och Amanda upp till Emil en sväng där Linus, Joppe och Harry även var. Efter det åkte jag och Amanda hem och kollade Idol.
Idag blev det skola, slutade 12 så blev att åka till stan då så hämtade mamma mig sen har jag typ kollat på tv då jag känner mig as frusen.
Men nu ska jag ut och ta en rök, ha de gött!


Underbar kväll

Bild från kvällens ridtur, finns inget härligare! Underbart väder var det också!


Helgen

Lite snabbt om helgen:
I Torsdags blev det skola, sluta tidigt så då blev det att åka till Sanna och vara med henne tills min buss kom sen blev det att åka hem och bara ta det lugnt.
I Fredags blev det skola efter det blev det Örebro med Sanna, Agnetha och Peter. Köpte mig en ny mobil (iPhone) och ett par klackskor. Efter det åkte vi till mig så hämtade jag lite grejer sen in till Sanna och göra oss i ordning. Sen på kvällen blev det grogg med henne, Julia och Matilda. Trevligt. Blev att börja hos Sanna sen till Harry en sväng sen drog vi till raggarklubben där det var fest. Sen blev det att sova hos Linda med Linus.
I Lördags runt 10-11 hämtade Emil mig så åkte vi upp till honom och fixade lite i huset. Sen åkte vi in till stan och käkade på hotellet med Linus och Linda sen tillbaka till huset och greja lite och då va även Eskil med. Sen på kvällen blev det att vara med Eskil och sen åkte vi ut på sjön med Harry. Runt 22-23tiden körde dom sedan hem mig, skönt att vara hemma tidigt en lördagskväll. Dock gick det ju inte att sova och har vaknat en miljon gånger men men sånt är livet.
Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Varit hos pappa med mamma och hämtat syskonen sen nu på kvällen följde jag och Elin med och red när dom andra i familjen skulle ut och gå en sväng. Riktigt mysigt i den härliga kvällssolen.


Onsdag

Igår blev det skola, fick lite scheman och började gå igenom vissa lektioner. Idag har vi fortsatt att endast gå igenom lektioner så varje lektion har varit ungefär 15min långa med endast info om ämnet. Men imorgon börjar vi förhoppningsvis med lite riktiga lektioner så att det känns värt att vara där.
För övrigt idag följde jag med mamma i morse till Gällersta slakteri där vackra Prissan fick somna in. Kändes tråkigt, men livet har ju sin gång..
Efter det till skolan. Efter skolan har vi sedan haft kalas för min lillasyster Elin som fyller 11år idag, stort grattis!
Och nu ligger jag och Maja i sängen och ska strax sova, trött och förkyld.. Ingen hitt!
Sweet Dreams!


Mitt hjärta!

Gröna jeans

Köpte bland annat ett par jeans när jag var i Örebro (Marieberg) i Måndags. Blev dessa gröna, tycker det är riktigt snyggt med grönt nu till hösten. Sedan någon färgglad stickad tröja till. Men detta funkade ju också.

Jeans: BikBok 299:-


I'm not so strong anymore




Veckan

Idag är det sista dagen på sommarlovet så blev en liten tripp till Marieberg med mamma och syskonen. Så ska strax åka hem ifrån Örebro.
Förra Torsdagen blev det jobb 6.30-16.00 efter det hämta Eskil mig sen åkte vi med Emil, Joppe och Harry till Emils hus. Så kom även Linus förbi där en sväng. Sen på kvällen blev det att åka Joppes nya bil lite med honom, Emil och Eskil. Kom hem runt 18-20tiden kanske och sen kom Linus till mig.
I Fredags skjutsade Linus mig till jobbet. Så blev jobb 6.30-13.00 och det var min sista jobbdag. Jisses så skönt!
Efter jobbet hämtade mamma mig så åkte jag hem och fixade mig. Sen blev det lite alkohol hos Robert med honom, Matilda, Marre och Hanna. Senare var vi på fest hos Linda. Sen sov jag och Linus där. I Lördags åkte jag och Linus hem till honom lagade lite mat och sedan klippte Linus gräset medans jag diskade och lite så. Sen på kvällen blev det att glii lite med honom och Linda så kom hem till honom strax innan 1 och då somnade vi direkt, as trötta!
Igår (Söndag) gick vi upp vid 11 någongång och fixade lite med allt möjligt och sedan fixade vi även och städade i ordning ett rum. Ställde dit soffa, bord och tv mm. Så nu är det lite ordning iallafall!
Sen runt 18tiden kanske åkte jag och Linus hem till mig så blev det bara lugnt resten av kvällen sen imorse vid 4tiden åkte han iväg till jobbet igen.
Bilder på det jag köpt idag kommer upp sen när jag är hemma, pusspuss!



Onsdag

Jobb idag 6.30-16.00 . Känns som om dagen gick asfort. Sen på 11 fikat bjöd chefen på lite fika på café Tutingen, lyxigt!
Efter jobbet träffa jag Amanda och Eskil så hämtade vi Emil och sen åkte hem och glodde på film då vädret varit värdelöst. En riktig slappardag, sköönt!



Godnatt

Nu på eftermiddagen har jag hjälpt Carina med sin häst då hon skulle få en liten bedömning om det var värt att behålla honom som hingst eller ej. Så hela eftermiddagen/ kvällen har gått åt till det. Nu är jag hos pappa och ska precis sova för imorgon blir det jobb igen!



Last Week

Förra veckan blev det jobb Måndag - Onsdag. Sedan onsdagkväll - Lördaglunch var jag på semester i Lysekil (västkusten) och campa med familjen. Bilder kommer när jag sitter vid datorn. Solande, fiskade krabbor mm och hade det gött.
På Lördagen när jag kom hem fixade jag mig sen kom Linus en sväng. Sen åkte jag med honom in till stan så släppte han av mig där. Så blev det grogg med Sanna och Matilda. Och sedan åkte vi till Street Meet med Eskil och Joppe. Så var i Örebro hela kvällen. Sen någon gång på natten åkte jag till Linda där Linus var så gick vi och la oss.
I Söndags gick vi upp halv 7, för att Emil väckte oss då, lagom trötta. Så hämta vi även Joppe sen körde dom mig till pappa under tiden dom skulle fiska. Runt 12 kom dom tbx så käkade vi lite sedan lämna jag och Emil Joppe och Linus i stan. Hämtade upp Amanda och åkte sedan hem. Tog mig då ett långt och härligt bad, bäddade rent i min säng och sedan kom Linus hit, mys. Blev bara lugnt resten av eftermiddagen/ kvällen kollade på lite filmer och bara hade de gött hihi! Gick och la oss vid 21-22tiden redan.
I Måndags vid 4tiden åkte Linus till jobbet igen. Sov en stund till och gick sedan upp vid 5 och åkte med Emil och Amanda till mitt jobb. Slutade dock redan strax efter 13tiden bara för att jag kände mig hängig, mådde illa osv. Så åkte hem och bara tog de lugnt. Så blev hemma idag med då jag inte kände mig helt 100 imorse. Men känner mig bättre nu så hoppas att det bara blir bättre nu så jag kan jobba imorgon!
Ska bli bättre på att blogga, lovar!



Måndag

I Torsdags blev det jobb 6.30-14.00. Därefter umgicks jag med mina raringar Sanna och Matilda! Sedan hem och bara ta det lugnt.
I Fredags blev det jobb 6.30-13.00 därefter körde Linus och Harry hem mig. Sen blev det att fixa mig lite sen hämtade Matilda mig så åkte vi dit och käkade. Sedan in till stan och dricka med henne och Ida. Kom hem runt 3 kanske.
I Lördags var jag med Emil i huset och hjälpte honom lite. In en sväng till Örebro och köpte tak. Sedan släppte dom mig i stan så åkte jag ut på sjön med Joppe och Harry.
Därefter upp till pappa en sväng och fixa djuren med Joppe sen hämtade Nicklas oss så blev det in till Jasmine och dricka lite med henne, Amanda, Linus, Joppe och Tobbe. Därefter blev det en sväng till Stjärnsund där det va lite fest. Runt 3tiden kanske åkte Emil, Linus, jag och Amanda hem och sov.
Igår åkte jag, Emil, Linus och Amanda upp till Emils hus och fixa lite. Sen åkte jag och Linus till honom så kom Peter och Agnetha på en kopp kaffe. Sen tillbaka till Emil och fixa lite. Sen runt 18tiden åkte vi hem till mamma och käkade tacos. Därefter blev det fiske med Emil, Linus och småsyskonen (Erik och Elin) sen hem och sova.
Imorse åkte Linus runt 4 sen vid 6 körde mamma in mig till mitt jobb. Så nu blir det jobb fram till 16 sen hem och bara ta det lugnt troligtvis! Gött!



~~~




RSS 2.0