Mot körskolan

Just nu sitter jag i Hallsberg och väntar på att ha körlektion! Därefter blir det att åka hem och fira Tuva som fyller 2år idag. 
Igår blev det först skola och sen blev det att åka till Eskil och vara med han, lite senare var vi även med Sanna och Emil. Därefter böt jag och Sanna bil så var vi med Nicklas och Joppe ist. Kom hem runt 21tiden och då blev det att fixa lite och sen mysa mer mig i sängen tillsammans med min hemska huvudvärk jag hade!

Men nu ska jag strax gå upp till körskolan, ha det bra i det underbara vädret allesammans!
Igår åt även jag och Hanna årets första glass i vårsolen!


Tisdag

Igår sen kom Eskil, Joppe och Emil en sväng och drack kaffe och sedan pluggade jag lite (läste egenom ett papper) till svenska provet vi haft idag.
Idag iallafall har vi haft as lång och seg skoldag.. 
Därefter blev det att åka och kolla när Elin hade ridlektion. Blev en snabbdusch när jag kom hem därifrån och sedan kom Nicklas en sväng!
Sen har jag skrivit klart min sociologi uppgift och skickat in den så nu blir det att sova...! 😴
Måndag

Har varit telefonlös Fredag-Söndag då den försvann på Fredagkvällen. Så har därför inte kunnat blogga någonting. Har även inga bilder, nummer eller någonting kvar då jag inte hittat min telefon, troligtvis snodd..
Men i Fredags blev det 50års fest för Agnetha och därefter var jag, Sanna och Emil L med Nicklas och Eskil. Åkte till Morgan där det var fest. Sen körde vi hem alla, så jag och Nicklas kom hem runt 4-5tiden kanske.
I Lördags gick vi upp vid 13-14tiden. Sen på em./ kvällen blev det mat och bio (Hallåhallå) i Örebro med Nicklas, mamma och Fredrik, trevligt! 
Därefter blev det till stan och vara lite med Eskil också, kom hem och la oss runt 1-2tiden.
Igår (Söndag) kom Eskil och drack kaffe sen åkte han och Nicklas. Så hade vi 2års kalas för lilla Tuva. Därefter ut till hästarna och pyssla lite sen kom Nicklas och Eskil tillbaka igen och fikade!
Idag har jag haft skola hela dagen, slutade vid 14tiden så kom hem för någon timme sen. Idag blir det nog bara att plugga lite...


Torsdag

Ojoj, glömt bort bloggen helt och hållet. Har haft fullt upp och inte en tanke på den!
Idag har jag iallafall varit i skolan en stund och haft 3 lektioner. Därefter blev det hem, byta om och sedan ut och rida Zita tillsammans med mamma som gick med barnvagnen och Tuva (Zita är Elins nya häst, har nog inte uppdaterat om den). Blev iallafall en lång och skön skrittur idag, blev dock väldigt kallt och mörkt på slutet!
Därefter har jag fixat lite inne och bara legat i soffan och slöat lite hihi!
Zita efter dagens ridtur!

Zita och Elin när vi precis hämtat hem henne.


RSS 2.0