New in

Fick även min Victoria Secret body mist på posten i Fredags. Luktade ungefär som jag trodde, det som är det svåraste med att beställa över internett, men blev nöjd!

Helgen har varit tvär lugn, har legat i soffan framför tv:n hela helgen då jag varit magsjuk. Spydde hela Fredagkväll och natt, i Lördags blev det bättre och igår kväll kunde jag äta lite smått och ta värktabletter så kramperna i magen gick över någorlunda. Och idag har jag varit helt bra, bortsett från att jag fått en förkylning på dehär också. Men den börjar också bli bättre! 
Nu ser jag bara fram emot nyår som ska spenderas med bra vänner! Love

Bild från förra Onsdagen som bestod av party med brudarna!

New in

Idag har jag äntligen fått ett av mina två paket som jag beställde innan jul. Dagens paket kom från rutbutiken och innehöll ett par nya jeans!

Vasamuseet förra Torsdagen

I Torsdags var jag i Stockholm med klassen. Vi började dagen med en bussresa dit. Fortsatte till Vasamuseet där dom första timmarna spenderades med en guidad tur och sedan strosa runt fritt och spana in olika saker som fanns där! Sedan körde bussen in oss till "stan" där vi hade 3 timmar till shopping. Handlade dock i stort sett ingenting. Gick mest runt och kollade i olika butiker tillsammans med Sanna och Hanna, åt god mat och fikade sedan! En riktigt trevlig dag tillsammans med brudarna. Vid 17tiden gick bussen sedan tillbaka till Hallsberg så var där vid 19-20tiden ungefär. Så var tillbaka i lilla Askersund vid 21tiden och då blev det att åka hem och ladda om.. 
Riktigt trevlig dag men dock lite ont i fötterna av allt gående, men det vägdes upp utav bra sällskap!
Miniatyr utav skeppet Vasa.
Den mycket detaljerade bakdelen.
God mat!
Hanna och Sanna något suddiga i vintermörkret.
Jag och Sanna!
Onsdaag

Idagråå, skola som vanligt. Efter det blev det att åka hem och skriva klart två skoluppgifter som jag släpade lite med. Men nu är dom iväg skickade, lättnad. Nu är det bara en stor uppgift + ett superduper viktigt prov kvar. Ska nog gå bra! Sen kan jag med gott samvete ta jullov nästa Fredag!!
Imorgon blir det iväg på en liten tripp, vart + lite bilder kommer imorgon! 
Ha det underbart! Tisdag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Va hemma från skolan idag då jag knappt sovit något inatt. Så har legat och kollat film i stort sett hela dagen, skönt!
Ni blir det tv och gå och lägga sig! Måndag

I Fredags blev det skola. Var snökaos typ och stopp i trafiken så i stort sett inga bussar gick hemåt.. Suck!
Men Hannas pappa hämtade mig och henne i Hallsberg efter skolan så åkte vi till henne och fixade lite och sedan till mig och greja lite. Därefter hämtade Eskil och Nicklas oss sen körde Emil oss till Gruvan så var vi där hela kvällen och drack. Sov sedan i stan med dom och i Lördags mådde man väl inte världsbäst. Men men var bara på't igen så jag, Eskil, Nicklas och Rebecca drack och Emil körde. 
Igår blev det bara lugnt hela dagen, Eskil och Nicklas kom förbi en sväng. Var ute och tollkade (åkte pullka efter Lina.) Annars låg jag och kollade tv i stort sätt hela dagen!
Idag har jag haft skola, Väktarutbildning.. Suck vad trött jag är på den, lagar och paragrafer hit och dit och ett stort frågetecken i huvudet. Nästa vecka är iallafall VU1:ans prov, bara hålla tummarna att det går vägen!Blogga ja juste

Har helt glömt bort bloggen så har inte bloggat på två veckor typ. Men tar väl lite snabbt vad som hänt senaste veckan iallafall.
Förra Torsdagen blev det att vara hemma från skolan då jag hade as ont i huvudet. Så blev en tur till Marieberg med mamma när det släppt.
Förra Fredagen blev det alkohol med Sanna, Hanna, Eskil och Krull och därefter kom även lite mer folk och var med. Hände inte så värst mycket. Men en trevlig kväll iallafall. Därefter åkte jag till Linus och blev att sova kvar där. 
I Lördags kom jag hem runt 14tiden så blev det att vila upp sig lite och på kvällen följde jag med Sanna och var med Sebbe och några. Blev en sväng till Finspång och sen Norrköping och därefter träffade jag Nicklas en sväng.
I Söndags blev det bara slappar dag, gav mig ut och red Lina en sväng annars gjorde jag nog inget speciellt.
Måndag - Onsdag har det varit skola och därefter har jag inte direkt gjort något speciellt!
Idag är jag ledig eller ah tog ledigt, orkade inte åka in för en lektion! Så ska städa mitt rum och lite så då mäklaren skulle komma och ta lite kort. Sen blir det ut och pyssla om hästarna och därefter göra lite skolarbeten!
RSS 2.0