Valborg

Ha en trevlig Valborg allesammans!

Söndag

Här kommer lite bilder från idag:

lägg märket till flygmyran på vänstra blomman
Fixade till bilden på flygmyran till denna!


Frallan, Baltimore, Mirella samt Ballerina i bakgrunden

Frallan, Baltimore och Mirella

Frallan♥

Svar på frågorna

BÄSTA FILIP om Frågestund!!:
vad är så himla bra med mig? ;)
vad skulle du önska dig om du fick 3 önskningar? :D
Kraaaaam :)<3<3

Svar: 1. Du finns alltid där för mig, lyssnar och stöttar mig om det är något. En otroligt bra vän!
2. Svårt att säga.. Men typ bli rik, finna äkta kärlek, bo fint.
Kram! <3<3

    anonym om Frågestund!!:
vad har du för troser på dig just nu?
favorit ställning?
hur många har du haft sex med?
pullar du?
vad använder du för trosor?spets string ect...
tampong/binda?
när blev du av med oskulden?
bh storlek?
när pulla du första gången?
har du nån sexleksak?
skickat kort på dej själv i underkläder nån gång?
vad sover du i?
anal sex?
skulle du ha sex för pengar?
skulle du vilja ha sex med nån speciell just nu?
när hade du senast sex?

Svar: Orkar inte ens läsa frågorna. För personliga så om du nu är intresserad får du väl säga vem du är ist. 
         

Din zigge
om Frågestund!!:
ska vi ligga i helgen också?:*<3

 

Svar: Haha Zigge plutt, vi har ju aldrig legat :* <3
     

Casper
om Frågestund!!:
Vad tycker du om mig?(:

Svar: Otroligt bra vän! Finns alltid där för mig, as rolig och as bra! 

     

      amanda om Frågestund!!:
Vad är ditt drömyrke?
Vad är det bästa du vet?
Vad tycker du om mig? :*
<3<3

Svar: 1. Vet inte riktigt..
2. Hmm, vet inte riktigt?
3. Rolig, finns alltid om man behöver någon att prata med, as snäll.  Helt bäst helt enkelt ;* <3<3

Söndag

I Torsdags va jag hemma från skolan. Åkte till Hallsberg oxh fixa pass till mig sen  vidare till Örebro och hämtade mina jeans som varit på lagning. Samt så träffa Emil läkaren för sista gången.
I Fredags va i skolan hela dagen. Efter det va jag med Jesper, Joppe och Nicklas. Sen åkte jag hem och fixade mig. Sen åkte jag in till Joppe där han, Jonny och Nicklas var. Efter en stund kom Emil och Niklas också. Åkte lite med Marcus, Joppe, Jonny och Nicklas sen kom Peter som vanligt och va fittigt dryg. Så åkte med Linda och Jocke då tills Nicklas, Matilda, Gurra och Jesper kom och hämtade mig och sen åkte vi lite överallt.
I går åkte jag, Emil och Amanda med Linus och Linda till Örebro. Men var inte där så länge pga problem som vanligt. Sen till Askersund och var där ett tag med dom. Sen skjutsa vi hem Emil och Amanda. Och jag hoppa över till Marcus bil där han, Joppe, Jonny och Nicklas var. Skjutsa hem Jonny och åkte sen till Godegård och hämtade Jasmine. Sen åkte vi till henne och det slutade med att alla somnade så blev att sova där inatt. Vid 10tiden kom Fredrik och hämtade mig. Sen har jag fixat lite med hästhagen och så!
puss


.

Förstår seriöst inte vad vissa människor tänker med..

mamma säger att man får fina ögon om man gråter mycket .
då måste jag alltså ha dom finaste ögonen i världen .
-frida carlssons fb.


Peta in en pinne i brasan

Skola idag. Kom i tid 3dje dagen i rad. Känner mig riktigt duktig!
Efter skolan va det den klassiska Askersundsmarken. Den blir seriöst bara mindre och mindre för varje år. Lite synd! Köpte iallafall med mig lite godis hem, det är ju det som är det viktigaste, hihi!
Åkte hem däärifrån vid 17tiden med Fredrik och dom. Sen kollade jag, Amanda och Emil på en film.
Nu sitter jag här helt slut. Har inte gjort någonting men känns som om jag sprungit ett maraton eller nått. Känner mig varm och feberig, hoppas jag inte börjar bli sjuk det har jag ingen ork med!

Frågestund!!


Tisdag

Igår var det skola som vanligt. Hade någon as tråkig bok dag efter lunch så åkte hem då. Gjorde inget speciellt på em?
Idag skola som vanligt hela dagen. Efter skolan åkte vi till Kårberg och kollade på en fjording som jag provred. Hon va inte riden på ett bra tag. Överladdad som satan. Gick riktigt bra trotts de. Men sadeln hon hade va inte speciellt bra så den snurra hur lätt som helst. Sen fick hon något fnatt på vägen hem och bocka, stegra och lite så. Så hälsa på diket en snabbis, haha! Men hoppade upp igen sen gick hon som ett lamm tillbaka.. Grymt söt förövrigt. Blir kanske att ta hem henne på prov?
Nu har vi precis käkat pizza, sitter i soffan har ont i magen och mår illa efter maten.. Usch!
Smått ont i knäet, och smalbenet efter diket, hoppas de går över tills imorgon och inte blir värre!
puss

Bad

Vaknade runt 12-1tiden idag. Tänkte käka frukost nu, men har ingen lust med de så funderar på att krypa ner i badet istället, alltid lika mysigt!
puss

.

Jag saknar INTE dig, jag saknar att HA någon som jag hade dig .

.


Lördag

Inte bloggat sen i Tisdags men har inte haft lust. I Onsdags var det skola, slutade vid 12 och åkte med mamma till Örebro med Smilla och fixa nya hjärtintyg, handlade lite kläder till mig och så. I Torsdags va jag hemma från skolan, tog de lugnt samma sak igår va hemma då med. Har haft ont i huvudet i några dagar i rad. Verkligen dunkat usch alltså varit yr imellanåt och fy fan!
Igår kväll åkte jag in med Gus, Emil och Amanda till stan. Va hos Amanda ett tag sen gick jag till Joppe och satt och snackade med honom lite. Sen kom Marcus och då åkte vi till Hammar och hämta Jonny, sen till Askersund och hämtade Nicklas. Åkte runt lite, till Kumla och va hos Nattah ett tag, sen till Gålsjö till Basse där de va fest. Sen Askersund sen skjutsade Jocke och Linus hem mig, Emil och Amanda.
Gick upp vid 1tiden idag och har bara tagit de lugnt.
puss

GODNATT

Säger nu godnatt efter att ha kollat på en riktig tjut film Charlie St. Cloud riktigt mycke sorliga snuttar i den. Riktigt bra film!
Drar nu täcket över mig, säger godnatt och hoppas att min huvudverk ska försvinna, natti

Tisdag

Skola idag. Åkte in vid 9 med mamma, missade bussen och ville inte ta moppen hela vägen till stan eftersom det har varit regn/ snöblandat emellanåt idag.. April, jovars det märks ju..
Tog bussen hem och sen har jag inte gjort något speciellt, mest käkat känns de som!
Glor lite tv nu, funderar på att sova snart. Haft ont i huvudet hela dagen idag känns som om de ska explodera!
puss

hmm?


Måndag

Skola idag, tog moppen till stan. Lång dag, huvudvärk och inte så värst kul..
Efter skolan träffa jag Amanda och Jocke så gick vi elljussåret (stavas) ett varv träffa vi Jasmine, Joppe, Nicklas och Emil efter det. Gick till Hamnen och käka. Sen gick jag, Nicklas och Joppe hem till Nicklas, låg mest och spelade WF hela tiden, haha!
Runt 20-21tiden tog jag sedan moppen hem. Har kollat Karatefyllan och lite så nu.
Funderar på att ta en dusch och sedan försöka sova?
pussgodnatt

Söndag

Igår runt 18tiden (?) kom Martin och Danne och hämtade mig. Drog till Grillen för dom skulle käka pizza gled runt lite i Askersund fram tills 21tiden. Hämta Matilda, åkte till henne lite snabbt, till Askersund. Sen till Simon B och där va de typ "grillfest" eller nått liknande..?
Sen vid 22-23tiden lämnade dom mig och Matilda vid Seven. Sen åkte vi raggarbil hela kvällen lite överallt.
Hamnade till sist i Zinkgruvan, men eftersom Marcus körde raggarbilen så bytte han till sin bil och skjutsade mig till Åmmeberg lite snabbt innan han skulle hem. Sov i Åmmeberg och idag har jag varit med Amanda, Jocke och Emil mest hela dagen och åkt goolf.
Dom skjutsade hem mig vid 19tiden och nu funderar jag på att duscha sen lägga mig i sängen och glo på tv tills jag somnar.. Skola imorgon tipptopp?
puss

Lördag

Blev stan igår med Matilda. Mötte först upp Frida och Sandra sen drog Sandra med Peter och några och vi gick till Kent med Linda, Robin och Jenny och va där ett bra tag. Sen åkte jag lite traktor med Basse och Marcus. Blev lite strul så va lite ledsen men då fick jag åka med Joppe (så jag kunde snacka lite med han♥), Marcus, Nicklas, Frida, Jonny. Så åkte vi till Skyllberg, va där ett tag och sen kom Matilda dit så snacka lite med henne sen åkte hon hem och en stund senare drog vi mot Askersund -> Hammar -> Askersund -> Hem eftersom Marcus skulle skjutsa hem alla som åkte med.
Blev en halvlyckad kväll, framåt slutet va det iallafall bra!
puss

hitta någon app till mobilen där man kunde göra massa collage, inget bra direkt men gjorde de lite snabbt!

Fredag kväll♥

Skola idag gick riktigt bra. Va kvar i stan en stund med Matilda, Nicklas, Basse, Joppe mfl. Fick åka moppe hem i regn men det har väl ingen dött utav? ;) bara blivit väldigt blöt, haha!
För en liten stund sen kom Matilda hit och nu har vi fixat oss och lite så. Så snart ska Fredrik skjutsa in oss till stan. puss

Torsdag

Blev ingen skola idag. Vaknade utav klockan och va hees som ett jävla as fick knappt fram ett enda ord. As jobbigt så va hemma. Orkar liksom inte sitta i skolan som ett fån och inte kunna prata.

Vid 16tiden åkte jag och mamma in på mitt utvecklingssamtal. Gick bra som vanligt, har i stort sett VG rakt igenom. Och han kunde nästan garantera redan nu att jag kommer in på linjen jag sökt. Grymt!
Sen hem och GRILLA ute åh kärlek till grillat alltså, satt ute på altan och käka. Riktig sommarlovskänsla man fick asså, åååh längtar!
puss

Godmorgon

What doesn't kill you makes you stronger'


Natti natti

Blogga visst aldrig igår? haha
Men gjorde inget spec. Skola först, hem och tog de chill hela kvällen.
Idag skola, åkte till kumla med mamma och lilla Tuva handlade massa mat och fyllde upp frysen riktigt ordentligt! Köpte ett par skor till mig och lite så också.
Hem sen kom Robert, Matilda, Jesper och Niklas och hämtade ett slutsteg och sen åkte jag och mamma till stan och hämtade småsyskonen sen hem och efter de har jag chillat. Nu blir de att sova, godnatt

True


Första skoldagen avklarad

Skola idag. Jag och Amanda tog moppen till bussen. As roligt, har regnat hela natten/ dagen. Tror till och med att det fortfarande regnar ute. Man blir alldeles deprimerad utav dehär vädret. Ge mig sol och sommar!
Hade 7lektioner idag. Bra och lugn start efter lovet, jo tack!
På idrotten hade vi räck. Hängde upp&ner, bak och fram och ja jag vet inte vad, känner av träningsverken i armarna iallafall. På biologin skulle vi göra nationella eftersom det blev fel sist. Tro på fan att labbet gick fel för halva klassen igen.. Måste va nått fel på grejerna eller så jävlas hon med oss, haha! ;)
Ska iallafall få göra om de ytterligare än gång, tredje gången gillt liksom!?
Tog bussen hem efter skolan. Haft typ depp dag idag. Suttit framför tv:n och käkat chips.. Känns ju nödvändigt skulle vilja ut och röra på mig men orkar inte i allt regn!

puss
 

GODNATT

Duschat och precis kollat på ett avsnitt Karatefylla, så jävla bra!
Eftersom det är skola imorgon så tänkte jag försöka sova skapligt så får vi väl se hur det går med de, haha!


Simpsons ♥

Sitter och glor Simpsons just nu.
Måste erkänna att när jag var mindre HATADE jag verkligen Simpsons. Vet inte varför med kunde verkligen inte kolla på det, tyckte det var grymt dåligt. Men destå äldre jag blivit destå bättre har jag tyckt att det är.. Känns lite konstigt, det är ju trotts allt ett barnprogram?

Sista lovdagen

I Lördags kväll blev det som sagt va att va med Sanna. Börja lite hos henne, åkte senare med Dennis, drog till Åmmeberg en sväng, till raggarklubben och kollade läget, till någon Dag med han, Sanna och Robin på efterfest, drog sedan därifrån runt 6tiden. Åkte hem från stan vid 14tiden och bara tog det lugnt resten av dagen.

Igår
kväll blev det att åka in till Jasmine där Joppe, Nicklas och Peter va. Väntade på Marcus och sen drog vi till Åmmeberg till Linus. Resten av kvällen åkte jag, Joppe, Linus, Marcus och Jasmine bil. Åkte lite överallt Åmmeberg, Brändåsen, stan osv. Sen åkte vi till Åmmeberg och jag och Linus la oss i sängen och somnade under tiden dom andra kollade film och sen vid 4-5tiden skjutsade dom hem mig.

Idag
är det sista lovdagen. Passade på att sova länge (13-14tiden) riktigt skönt. Väldigt tråkigt väder, har regnat i stort sett hela dagen och jag som tänkt gå min 1-2timmars runda i skogen med hundarna men det får bli någon annan dag!

puss


Glad Påsk!

Ha en bra påsk alla där ute!
Även om de känns mer som julafton.. Mer snö än på jul iallafall, men ha en bra pååsk!

Lördag

Har inte orkat blogga på ett tag.
I Torsdags på dagen va jag i Örebro. Sen på kvällen va jag med Amanda, Joppe, Linus, Emil, Linda, Tobbe, Tobbe, Marcus och Jasmine hos Jasmine i Stjärnsund. Kom väl hem vid 4-5 hade skapligt svårt att sova den natten pga massa.
I Fredags gick upp ur sängen vid 14-15tiden. Åkte till pappa. Gjorde ladugårn där och gick och la mig vid 12tiden.
Idag gick upp vid 11. Åkte till mamma och nu sitter jag hemma här medans i stort sett alla andra askersundare är i Jönköping på Elmia. Ikväll blir det kanske att va med Sanna! :)


Mot Örebro

Gick upp vid 11tiden idag. Har fixat mig och käkat lite nudlar.
Nu ska vi alldeles strax åka till Marieberg  och shoppa lite, bilder på det jag handlat kommer upp sen.
puss

GODNATT

Har mysit ner mig i sängen nu med datan och ligger och sneglar lite på tv:n emellanåt.
Mysigt, tar nog och försöker sova om en stund så godnatt!
osminkad tjeej med oborstat hår, gulligt!


Vårväder

Vaknade vid 12tiden idag, drog upp rullgardinen och solen verkligen strålade in..
Kände direkt, vilken underbar dag det här skulle bli.. Fast blev det de?
Det är frågan.

Har ätit lite nudlar, suttit vid datan och tråkat och det håller inte. Så nu tänkte jag ta på mig och gå en sväng med hundarna eller nått!

Orkar inte ruttna inne hela livet ;)


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Ibland blir man väl skapligt trött på alla dessa saker man har i skallen både dag som natt?
Oro att förlora någon som betyder otroligt mycket, hur det kommer bli, varför det är som det är, vad man skulle kunna ha gjort som gjort det bättre.. Tankar som alltid finns där, snurrar, får en att må dåligt, som inte vill försvinna.

Ingen har sagt att livet är lätt och tur är väl det för isåfall skulle det ju varit en lögn!

Gårkvällen / natten

Igår blev det ju som sagt va grillning med Amanda, Marcus, Joppe, Linus, Emil, Jasmine, Linda och Jocke.
Fast jag, Amanda och Marcus tyckte de va rätt kallt så vi satt kvar i bilen hela tiden och snackade massa, det va verkligen behövligt för oss alla tror jag. Skönt att ha någon man kan prata ut med, bördan blir för stor om man håller allt inom sig!
Runt 00-1 åkte vi till Åmmeberg och inte gjorde ett skit, så då drog vi till Hammar och så snackade jag och Amanda lite med Robin. Sen drog vi hem till Joppe och va där och kollade på någon spökserie, såg ett avsnitt så fatta inte så mycket, haha..

Kom väl hem och somnade runt 3-4 någongång.

puss

Onsdag

Gick upp vid 12 idag och åkte in till stan och söka sommarjobb på kommunen och sva-skog.
Får väl hoppas att jag får ett eller båda så man kan käna in lite pengar under sommaren!
Efter det var jag med Joppe, Marcus, Emil, Linus och Jocke. Sen åkte Joppe, Emil, Marcus och jag till Hammar snackade lite med pappa och hämtade Amanda. Sen har vi glidit runt lite. Nu ska vi nog dra iväg och grilla med några, mys!

puss


Bilder från dagen

Skulle ju åka moppe runt VN men svängde vänster i en korsning på grusvägen istället för att undersöka den vägen. Åkte säkert en mil på en grus/gräsväg sen kom jag ut till en sågverk. Tog höger där och kom till slut ut i Tycke och då tog jag asfalten hem!
Va askallt så stannade inte och tog så mycket bilder. Men hittade ett naturreservat inne i skogen, fräänt! ;)




fruusen tjej precis hemkommen

Måndag

Vakna vid 13tiden idag.. Har nyss käkat frukost/ mat.
Nu tänkte jag ta moppen och dra en sväng runt sjön VN och kolla om jag hittar lite vårtecken eller så som jag kan ta lite kort på. Så det kommer nog lite bilder sen!

GODNATT


Och nu då?

Funderar på om det kanske händer något roligt ikväll eller om man bara ska ta det lugnt och sova ut för engångsskull?
Det är ju lov hela nästa vecka, gud så skönt!
puss

Det är så det är..

..Jag vill också ha någon att kalla för min ♥


Söndag

I Fredags kväll blev det att va hemma. Åkte en sväng med Marcus, Joppe, Emil, Amanda och Jasmine vid 3-6på natten (så de va ju egentligen lördag då)
I Lördags fyllde jag 16, stor flicka nu hihi! Hade kalas på dagen och på kvällen va jag i stan med alla möjliga. Sov i Gruvan hos Peter med han och Nicklas. Mamma hämta mig runt 11-12tiden idag.
Och just nu sitter jag och glor film!

puss

RSS 2.0