Onsdag

Dagen har spenderas med skola. Missade dock första lektionen då våran väg hade drivit igen så gick inte att komma ut, så mamma körde in mig till 10.50 bussen istället så blev att ha två lektioner iallafall. Sen hem och sen dess har jag bara tagit det lugnt, sovit en stund och lite så. Nu blir det att lägga sig i sängen och läsa lite sen sova. 
Får väl se hur det blir imorgon, då det både blåser och snöar ute så kan bli spännande att komma ut till bussen imorgonbitti..
Ha de gött!



Tisdag

Idag började jag 11.30 så tog en rejäl sovmorgon, riktigt skönt! Slutade 15.20 och då blev det att åka hem och vara barnvakt åt lilla Tuva. Annars har jag inte gjort något speciellt, färgade mitt hår också!
Igår däremot var det en heldag i skolan, sen hem i denna äckelsnö. Blev att käka och lite så sen skulle Eskil och Nicklas komma på kaffe men dom körde i diket på våran grusväg, då vägen driver igen och jävlas. Så jag och Fredrik fick åka och roa oss skapligt länge med att försöka få upp dom haha! Men sen blev det iallafall kaffe och lite skitsnack med dom och därefter blev det att kolla film och sova! ❤️
Eskils fina avåkning!

Fika vi fick på första lektionen idag!

Söndag igen efter en asbra helg!

I Fredags blev det först lite skola och sedan åka runt på Hindersmässan med pappa, Emil och Erik. Därefter hem och fixa lite och sen in till Sanna. Så kollade vi på film Vanilla sky, va nog en bland dom sämsta filmerna jag sett haha.. Därefter spela vi spel med Krull, Kim, Agnetha och Peter. Och runt 22-23tiden kom Nicklas och Joppe så var jag och Sanna med dom. Kom hem runt 4tiden kanske och käkade och lite så så somnade typ 5, hehe.
I Lördags tog jag rejäl sovmorgon och gick upp runt 2. Grejade lite hemma och sen kom Julia, Sanna och Diana och hämtade mig så åkte vi till Hanna där även Berna var och efter en stund kom även Annie. Blev en jätte mysig tjejkväll med dom. Tacos, bastu och massa gottigottmys! 
Sen åkte jag och Sanna med Julia till stan där det blev att umgås med Nicklas och några. Kom hem vid typ 3-4 kanske så idag sov jag också ganska länge, gick upp vid typ 1 hihi. 
Den här dagen har bestått av ett kalas, hämta hem syskonen från pappa. Kaffe med Eskil, Nicklas och Emil samt färgat mammas och Elins hår.
Har haft en alldeles jätte mysig nykter helg men helt underbara människor! ❤️

Känslan när allt i livet går åt rätt håll och goda nyheter kommer som på led efter varandra och förgyller mina dagar!
Sanna, Annie, Berna, Hanna, Diana och Julia på tjejkvällen igår!
Massa gottigott hos Hanna!

Snuttisarna idag efter deras bad ❤️

Lilla Tuva idag när hon skjutsade runt på Tussie i barnvagnen!
Jag idag innan kalaset.


Torsdag

Idag har det varit skola hade två lektioner sen gick jag och lunchade med Hanna på God Smak och sen hade vi klassråd. Därefter tog vi bussen till stan och drack kaffe med Eskil och sen blev det att åka hem. Käkade lite och sen åkte vi in till Små djurskliniken och vaccinerade Maja, hon skötte sig galant. Så stolt över min lilla bebis!
Sen hem igen och nu ska jag strax duscha och sen sova. Imorgon blir det skola en stund och sen Hindersmässan med pappa, Erik och Emil, trevlans!

Min supergoda kyckling och fetaost sallad!


Onsdag

Igår blev det skola och sen hem och sova då jag hade super duper ont i huvudet. Sen strax efter 22 kom Nicklas och hämtade mig så var jag med honom, Eskil och Joppe. Blev även en rök med lilla Sanna!
Kom hem runt 2 inatt och somnade typ direkt. 
Idag var jag ledig eller typ iallafall, hade några uppgifter bara. Så gick upp runt 11 idag och sen har jag varit ute och ridit en sväng och bara haft hemma mys. Alldeles skönt med lediga dagar så man hinner ut och greja medans det är ljust ute!
Nu har jag iallafall nyss duschat så nu blir det nog att sova, sweet dreams



Måndag kväll

Inte bloggat på väldigt länge men har inte hänt så mycket, skola i veckorna och kompisar på helgerna typ!
I Fredags blev det iallafall grogg med Nicklas, Eskil, en nykter Sanna + Andreas som körde. Trevligt! 
I Lördags blev det att vara med Eskil, Nicklas och Joppe hela dagen och på kvällen var även Sanna med. Blev en sväng till Emil på dagen och dricka kaffe och på em/kvällen drog vi iväg till Lindesberg och hämtade en ny bil till Nicklas. Därefter blev det att hämta Sanna i Åmmeberg och sen gled vi bara runt hela kvällen.
Var hemma vid 4tiden kanske och sen i Söndags blev det att gå upp vid 11 och sedan blev det att åka till Motala och hälsa på min morbror och nya lilla kusin, så otroligt söt! Kom hem sent och därefter blev det bara film med familjen.
Somnade kanske halv 1 inatt och gick upp 6, känner mig som ett lik hehe..
Idag har det iallafall varit skola och efter det har jag umgåtts med Sanna sen strax innan 18tiden hämtade mamma mig där. Sen har jag inte gjort något speciellt.
Men nu blir det iallafall att sova och imorgon har jag sovmorgon till 7 iallafall gött att komma ikapp lite med sömnen!
Nicklas tyckte inte vi skulle längre än till Åsbro med nya bilen, haha!

Roger och Melvin.
Jag i Fredags.


Måndag

Igår gjorde jag inget speciellt direkt. Var ute och red Lina en sväng och sen på kvällen blev det att vara med Nicklas, Eskil, Diana och Emil. Blev även en rök med Sanna när vi gled runt! Kom hem runt 00 kanske och sen låg jag och kollade Pretty little liers till 4tiden ungefär då jag inte var ett dugg trött, var väl allt kaffe hehe.
Idag gick jag iallafall upp vid 12-13tiden och sen har jag mest fixat ute, pysslat om Ballerina lite, kollat serie och sedan druckit kaffe och åkt till Vretstorp och rökt med några tillsammans med Eskil. 
Och nu har jag precis nördat ännu mer Pretty little liers så är klar med första säsongen nu huhu!
Imorgon är även sista lovdagen så blir nog lite fix inför skolan osv då. Men måste säga att jag har haft ett underbart lov, otroligt givande. Har vilat ut mig ordentligt men ändå haft det super trevligt med mina underbara vänner däremellan! 
På nått sätt mår jag bättre nu än vad jag gjort på otroligt länge, har inte haft i stort sett några problem med min sömn. Känns som om hjärnan är mer avslappnad nu senaste veckorna, otroligt skönt! Hoppas det håller i sig även när skolan börjar.
Sweet Dreams

Min lilla hjälpreda som ville vara med och pyssla om Ballerina!



Midnatt

Igår på dagen blev det bara hemma mys. Pysslade om min lilla Lina lite mysponny! Sen på kvällen blev det grogg med Sanna, lite mycket kanske. Skapligt dragen, men kul var det! 
Idag däremot har jag inte mått lika bra, varit bakfull så inni haha. Men tror det var värt det! Har även börjat kolla på Pretty little liers vilket typ blivit min drog. Huhu! Och nu är jag med lilla Erik och åker runt lite, nyktert idag skapligt skönt! Måste börja försöka vända på dygnet också då skolan börjar på Onsdag, suck! Vet hur mycket uppgifter vi har när vi kommer tillbaka, inte kul..
Ha en trevlig fortsatt Lördagnatt gott folk!
Mina två små hjärtan samlade på en och samma bild, kärlek! 



So damn good, happy!







Cute cats

Idag har jag, mamma och dom varit hos Emil och fixat lite medans han jobbade. Passade på att mysa massvis med hans kattungar, så söta! 
Därefter hämtade vi hö hos pappa och då passade jag på att övningsköra lite huhu, och sen blev det att åka hem och göra tacos, gottigott! 
Sen kom Emil och Eskil hit en sväng så då blev det lite fika med dom och familjen. 
Slänger upp lite bilder på Tuva och kissarna nedan.





Curly Hair




Välkommen 2014

Igår firade jag, Sanna, Hanna, Nicklas och Eskil in det nya året. Vi började i alla fall tillsammans men splittrades sedan då i stort sett alla försvann i folkmängden. Men var en trevlig kväll i alla fall. Sen blev det att sova hos Sanna och idag har vi käkat pizza och haft lite mysipys och skitsnack hela dagen åkte därifrån runt 16-17tiden och nu är jag hemma och ska alldeles strax käka.
Mina små älsklingar
t

New in

Lite nytt som kommit in under senaste dagarna..
Linne - Gina Tricot.
Lite fler nya ringar - Gina Tricot
Victoria Secret body mist - Pure Daydream. Som jag fick av Sanna i lite sen julklapp. Fick även ett jätte gulligt armband av henne, men har det på mig så blev ingen bild på det.
 

RSS 2.0