Torsdag

Bloggade aldrig igår. Men va heldag i skolan. På fm tog vi tåget till Örebro och gick på museum, måste medge att det var det tråkigaste museumet jag någonsin vart på! Efter det blev det lite lektioner och sen åkte jag hem. Sen blev det en sväng till stan med mamma och efter det låg jag bara och kollade på Saltkråkan hihi. Runt 20tiden ungefär kom <3 och sov hos mig. Gick upp halv 6 imorse och runt 7 åkte <3 så då fixade jag mig lite snabbt och åkte iväg till skolan. Har haft 2 lektioner idag så kändes inte så värt men men. Just nu sitter jag uppe hos Sanna med henne. Men ska nog strax hem och fortsätta kolla på Saltkråkan i detta snöväder. Har nämligen bara kollat 2 av 6 filmer så har lite och göra idag huhu! 


Måndag

Skola idag började 7.50 och slutade vid 14tiden så blev att ta bussen till stan och möta upp mamma och sedan åka med henne hem. Nu på em har jag inte gjort något speciellt. Så mörkt, trist och tråkigt ute så lusten att gå ut och göra något är ju som bortblåst...
Har iallafall kollat film med mamma, dock var filmen asdålig.. Men men nu blir det att sova, sweet dreams

Dream it, do it

Helgen

Inte bloggat på några dagar så uppdaterar lite snabbt.
I Fredags blev det skola och efter det alkohol med Sanna hände inte direkt något speciellt, var några småfester lite här och där. Sen på natten någon gång åkte jag och <3 hem till mig och sov. I Lördags åkte vi lite fyrhjuling. Sen åkte <3 till stan en sväng och sen kom han och var med på kalaset för mamma och Fredrik och efter det åkte jag, han, Emil och Amanda till stan så då åkte jag till Sanna och var med henne ett tag sen blev det alkohol med Minna och Vickan. Men vi åkte till Rönneshytta och sen till olika ställen. Jag åkte sedan på fest hos Johan där det var några stycken sen åkte jag och <3 hem och sov någongång.
Igår blev det bara mysdag med <3. Kollade på tv, badade, käkade massa godis oså. 
Imorse åkte han vid 4 så då följde jag med upp, rökte och sen gick och la mig igen för att sedan gå upp till bussen 6.20. Idag i skolan har vi haft en väktare från BYA och utbildat mellan 8-12 och efter det slutade vi, skönt! Blev att åka hem då och efter det somnade jag en stund och nu ligger jag och kollar på film innan det är dags att sova! 
New Hair

Färgade även håret och köpte löshår dagen före Halloween, blev riktigt nöjd!
Slänger upp lite bilder på de;Senaste veckan

Inte bloggat på ett bra tag, hehe!
Men uppdaterar lite om senaste veckan.
I Fredags blev det grogg med Sanna, Krull och efter ett tag Kim. Sen ut på stan och träffa en massa folk. Sen någon gång körde Eskil hem mig.
I Lördags gjorde jag inget speciellt på hela dagen sen blev det grogg med Sanna nere hos Agnetha och Peter där även Eskil och Kim var. sedan drog vi till stan och därefter gruvan. Kom hem strax efter 6 på morgonen..
I Söndags blev det bara lugnt och sen på kvällen kom <3 hit och sov.
I Måndags skjutsade <3 in mig till bussen 7.05 sen blev det självförsvarskurs inom väktarutbildningen hela dagen 8-17 så kom hem ganska sent och då slängde jag mig i soffan helt slut. Sen blev det att titta 112aina sen sova.
I Tisdags blev det skola och sen hem och bara ta det lugnt. Sen på kvällen kom <3 hit och sov.
I Onsdags körde <3 hjärtat mig till bussen 7.05 så blev det skola hela dagen och efter det vara med Sanna en sväng och bara snacka lite skit sen runt 18tiden kom <3 och hämtade mig så åkte vi hem till mig och hade myskväll och åkte lite fyrhjuling oså. 
Imorse åkte <3 iväg till jobbet runt 6 och då somnade jag om eftersom vi bara hade klassråd idag så orkade inte krångla mig in till skolan för det så blev att va hemma idag. Sov ut ordentligt och sen har jag ridit Kaktus en sväng och därefter har jag även ridit Lina en sväng. Om ett tag blir det att följa med och kolla när Elin rider lektion och sen ikväll någon gång kommer <3 hit och sover när han slutat jobba! Fredag

Har inte haft tid att blogga för har varit fullt upp hela tiden. I Tisdags kom som sagt Matilda och sov hos mig. I Onsdags tvättade vi lite fönster och sen körde mamma och till Matilda så färgade vi mitt hår och sen på kvällen blev det att vara med Kim, Krull och Sanna. Åkte och kollade lite gruvor och så i mörkret haha! Sen åkte jag och Matilda hem till henne och sov. Sen runt 14tidrn igår åkte jag in till Sanna så har jag sovit hos henne inatt. Och igår blev det att ta några groggar, haha.. Åkte först lite med Krull och sen med Nicklas kom väl hem runt 1 inatt och då gick vi och la oss. Idag hittills har vi inte gjort något vettigt. Men senare kommer Matilda och Ida hit och då ska vi göra tacos och ha det lite mys och ikväll blir det party med dessa pinglor hihi!


RSS 2.0