I shed tear after tear for you

Kastar upp lite bilder sen förut, just nu sitter jag i min ensamhet framför tvn och kollar på underbar och älskad av alla.. Tror Kim och Joppi skulle komma förbi om en liten stund också, ska bli skönt att få prata lite med dom! 

Jag och min älskade Fralla  

Jag och lilla Baltimore  

       

Någon bild sen förut när jag gick på långprommenad med Sara i skogen 

Gick där den där vägen där vi brukade vara tillsammans, ja du vet, den där rundan. När jag gick där på vägen, just den vägen där jag red in dig och lärde dig massor.. Vi utvecklades tillsammans och jag visste att i stort sett allt du kunde hade jag lärt dig, älskade lilla ponny tro aldrig att jag glömmer dig. Du var så speciell hela du, så speciell för mig.. Du hjälpte mig genom mycket och vi utvecklades bra tillsammans, dock så skulle jag vilja haft längre tid tillsammans med dig, men dom åren var guld värda för mig, det är år jag aldrig kommer glömma älskade lilla Twan Van Beerze, du finns i mitt hjärta  


Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Igår vare skola först sen åkte jag hem och gjorde inget speciellt på hela dagen.. Tog det mest bara lugnt, grymt skönt somna redan vid 1tiden haha grymt trött alltså!

Idag skjutsade mamma in mig till skolan eftersom jag missade bussen med några minuter, och väl i skolan hade vi världens roligaste idrottslektion också, simmade 1000meter i typ svinkallt vatten.. Mina tuttar domnade typ bort, usch!

Senare sen har jag ingen aning om vad jag ska göra får väl se vad som händer och sker, men nu ska jag nog ut och ta lite kort på hästarna uppdaterar nog efter det, kyssen


Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt

Har lagom kollat på Wallander och nu har jag det skit tråkigt och sitter och lyssnar på musik, lägger ut lite nytagna failbilder också.. Intressant, jo tack jag vet!

kyssen

   

Ah, puckobilderna får förklara det själva.. trött


20:51

Är skapligt trött nu har suttit vid datan i stort sett hela dagen, och nu har jag lagom duschat och tagit på mig. Funderar på vad jag ska hitta på nu ikväll, är inte trött och har ingen lust att sova så får se fast igentligen skulle jag behöva göra det eftersom det är skola imorgon.. Fasr funderar på att gå en sväng, men får se, kyss och smek.

 


Söndag

Igår vid 16tiden kom dennis och pontus och hämtade mig sen åkte vi in till dennis och var med lite folk, senare gick vi hem till jesper och var med lite mer folk och sen skulle vi gå till robert fast då kom adam, sammy, tk och dennis och hämtade mig så åkte vi till örebru en sväng, mys och efter det åkte vi till slottet i stjärnsund i mörkret och kollade lite. Sen vid 2-3tiden skulle dom åka hem till motala igen och då skjutsade dom mig till robert så var jag där med lite folk fram tills 3-4 och då kom nicklas, joppi och kim och hämtade mig och skjutsade hem mig. .

Idag gick jag upp vid 10tiden sen åkte vi bort till sommarbetet och hämta hem frallan och mirella. Och efter det duschade jag hoppsan och han blev jätte fin enda tills jag släppte in honom i hagen igen och han rullade sig, haha.

Och nu har jag ingen aning om vad som kommer hända, ska försöka få tag i dennis eftersom jag har min väska och alla grejer i hans traktro -.-' haha

puss


Lördag

Har inte bloggat sen i onsdags kom jag precis på, fast har inte orkat pga personliga skäl.. Sen har jag endå inte haft nånting att skriva om. Igårväll (fredag) va jag med kim vi skulle va hos honom och ha filmkväll fast blev inte så utan åkte mest traktor och han var svinig som vanligt, vaknade vid 10imorse så känner mig inte alls utvilad, ahja. Snart ska kim och joppi skjutsa hem mig eller så kommer mammi och hämtar mig sen ska jag, mammi, fredrik och elin åka iväg på tivedsmarken. Senare ikväll blir det nog att va i stan med lite folk eftersom kim ska till kumla och va med några.. :s

Blogga mer ikväll innan jag drar in till stan, pussen


Sweet dreams

Nej nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag är helt svettig efter att jag träna och efter det blir det att packa idrottskläder eftersom det är idrott imorgon för första gången, jippi (eller inte) haha. Sen ska jag sooova, är jätte trött och saknar min älskade kudde, natti natti!

Bild från igår..   


It's just a fake, fake smile..

Vaknade vid halv 8 imorse så blev att dra på sig mjukisbyxor, sätta upp håret i toffs och dra ner snabbt till bussen. Idag va första dagen i skolan som vi hade riktiga lektioner, och första dagen som det verkligen söög. Kimbo kom på en rast och sa hej, prata väl max 5min eftersom jag skulle börja en lektion och då drog han hem. Efter skolan tog jag bussen hem och när jag gick av och börja gå hemåt så börja det givetvis regna jätte mycket.. Tur att jag har ungefär 500meter hem, hihi!

Men nu ska jag va social med familjen och kolla på filmen Trassel som jag dock sett på bio men jag tycker den är grymt bra så skadar inte att se den igen!

Pussen

Jag just nu inget smink + dålig cam så ser ju en aning röd och fail ut, haha!   


Natti

Nej nu ska jag krypa ner i min super mysiga säng och plugga lite till am-kortet sen måste jag verkligen sova annars kommer jag inte komma upp imorgon.. Godnatt


Fan

Skola idag, va vid efs-sommarhem hela dagen och hade slappdag ganska skönt fast grymt långtråkigt. Sen när vi sluta vid 14tiden gick jag hem och efter det har jag tagit lite kort, badat fotbad och lite så.

Har även gjort en ny header, med bild från idag.. Vad tycks?

Ah och sen nu skulle jag lägga in bilder från hårddisken på mammas dator och tro det eller ej, mappen som jag lagt in på hårddisken med ALLA bilder funka inte så har bara några bilder kvar, känns ju skit kul att alla bilder som jag tagit senaste året är borta, känns ju verkligen skit kul osv, fyfan var ju fler tusen bilder åt helvete.. :'(


Måndag

Första skoldagen avklarad va jätte seg imorse kändes ju verkligen att man inte är van att gå upp tidigt, usch. Men det va ju liksom en väldigt lugn dag vi fick scheman och lite så, schemana sög verkligen, usch på dom. Men fick ju sluta ungefär 10.30 så det var ju skönt.

Efter skolan åkte jag hem och la mig på soffan och kolla på tv, skit trött och somnade till en stund, hihi efter det gick jag en promenad med hoppsan med bara träns gick en lång skogspromenad på ungefär 1timme märktes på honom på slutet att han börja bli lite trött med det gick bra och han skötte sig kanon!

Nu blir det duschen och sen ringa kim och höra om jag skulle sova hos honom inatt, puss

Min fina kille <3  


Sista dagen på sommarlovet

Idag är det sista dagen på sommarlovet, och det känns inte alls kul.. Stör mig på skolan något grymt mycket och vill inte tillbaka dit nu efter det här sommarlovet.. Ahja är väl så illa tvungen, usch!

Idag gick jag upp vid 12tiden fixa mig, åkte ner till laxå till körskolan sen åkte vi moppe in en och en halvtimme ungefär sen kom pappa och hämta mig och skjutsade hem mig till mamma där vi hade kalas för min lillasyster elin som fyller 9år idag, grattis! Efter det tömkörde jag och elin hoppsan för första gången sen åkte vi bort till dom andra hästarna som gå kvar på sommarbetet och bytte vatten och maska dom. Sen hem igen och då kom kim en snabbis med joppi och sen har jag inte gjort något speciellt, suttit vid datan som vanligt och smsat ah mitt roliga liv, hihi!

godnatt


Suck

Åååh, så jävla trött på allt just nu.. fyfan!!

Ahja igår blev det att va hos robert tk med han och adam i stortsett hela kvällen och kolla på när dom satt vid datan, haha. Allt krångla till sig och kom hem vid 5tiden, blev väckt av elin imorse vid 10 utav att hon sa att hoppsan hade rymt.. Så nu har vi iallafall tagit hem hoppsan, ballerina och balitmore från sommarbetet dom andra ska vi ta hem någon annan dag. Efter det åkte vi hem och käka, duscha sen skjutsa mamma in mig till stan så va jag hos robert med han, amanda och adam fram tills typ 20tiden när roine kom och hämta mig och skjutsa hem mig och sen dess har jag suttit vid datan och kolla på tv, kul liv.se usch.

Ahja kim ska nog komma om en stund och prata lite tror jag, puss


I väntan på Amanda

Nu har jag precis käkat frukost, så nu sitter jag och väntar på att Amanda ska hämta mig sen åker vi vidare ner till laxå där våran dag ska spenderas med teori och moppekörning får väl hålla tummarna för att det går bra!

puss


Nej, nu ska jag dejta kudden

Vaknada vid 10tiden idag fast gick inte upp fören typ 12, hihi. Sen har jag inte gjort så mycket åkte ner till mormor förut med familjen och mormor klippte mitt hår lite eftersom det va så slitet, så nu äre mycket bättre! Efter det har jag inte gjort nånting typ, bakat äppelmuffins tills söndag sen har jag, mammi och fredrik suttit vid varsin data och nördat spel på facebook, känns så socialt haha!

Men nu ska jag sova för imorgon blir det att gå upp tidigt och tagga heldag i laxå med teori 9.00-14.00 körning 15.30-? ahja får hoppas att det går bra. Senare på kvällen ska jag nog va med underbart folk i askersund, godnatt!


1år och 7månader

Vill börja med att säga att jag och min fina älskling varit tsm i 1år och 7månader idag!

Imorse iallafall åkte vi till laxå på kursen börja 9 och slutade vid 13.30 va ganska trött i skallen efter det, haha.. Hur ska det gå att börja skolan nästa vecka, vill verkligen inte!

Efter det åkte jag hem och har inte gjort nått speciellt på hela dagen har haft skit ont i hunvudet, gillas inte!

Ahja ska nog duscha nu sen sova, tror min plutt skulle komma sen men får se, puss


Över 1år sen..

Satt och kollade på lite gammla blogginlägg på mig blogg och insåg att det var över ett år sen min älskade ponny Surprise flyttade.. Köpte honom 2008-03-05 och han åkte 2010-07-24, sjukt vad tiden går fort.. Känns som om jag hade honom längre, mycket längre men vi hann med mycket på den tiden och det känns verkligen inte som om det var över ett år sen han åkte.. Saknar den busen väldligt väldigt mycket, har inte ridit sen han såldes eller jo skrittat på någon liten shettis men det är inte samma sak när fötterna nästan hänger i backen.. Hoppas bara att han har det bra där, hos dom nya och att dom tar väl hand om honom och tar tillvara på hans talang. Det var verkligen en klumpig dampig ponny men med hjärtat på rätt ställe och jag kan ju inte säga nånting annat än att jag föll för honom direkt första gången jag kom in i stallet när mamma hämtat honom och såg honom, så jävla fin.   Fyfan mycket minnen med den killen.. Tror faktiskt inte att det finns någon människa/ varelse i hela universum som är så förstående som en häst, kommer ihåg så många gånger jag gick ut i hans box på kvällarna/nätterna och hoppade upp och bara låg och tänkte på hans rygg, låg och pratade med honom och han verkligen förstod.. Även om han inte svara så visste jag alltid att han fanns där, fanns där för mig när jag behövde honom som en äkta vän!

En vän jag aldrig kommer glömma, saknar dig Surprise hoppas du är medveten om det  

  

  

  

  

  

Finaste killen på jorden, det är du!  


21:47

Följde med bort till hästarna förut så lägger upp lite bilder på det, och nu ska jag duscha sen sova imorgon blir det att gå upp tidigt och åka till körskolan i laxå. Intessant, jag vet.. Godnatt!

Min vackra kille..  

Jag och min älskade Fralla  

Elin och Frallan  

PUSS  

Regnbåge  

Solnedgång vid Rejmes

Det var några av bilderna från idag!  


Du är den enda

Va med kim och massa folk i kims garage igårkväll samt ett tag inatt eftersom motorn i kims traktor rasa och dom skulle byta, tror dom var klara vid 4tiden? jag vet inte för då hade jag gått in orkade inte sitta där hela tiden, vaknade vid 12 idag och hade jätte ont i halsen och typ överallt, usch på det! Så har inte gjort något speciellt idag, sen vid 17tiden skjutsade kims farsa hem mig för dom skulle på speedway i kumla och jag orkade inte följa med.

Funderar på att ta ett fotbad snart sen duscha och bara ta det lugnt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Kanske lägger upp lite bilder sen om jag får lust att fota lite, puss


Godnatt

Nu sitter jag hemma med mammi och fredrik och väntar på kim.. Ska snart gå upp och duscha och göra mig iordning sen ska jag sova. Imorgon blir det att gå upp tidigt och följa med mammi och fredrik på hundutställningen i askersund ska försöka att komma ihåg kameran så jag kan ta lite bilder när geisha och signe visas.

Efter det blir blir det att tagga örebro och traktorträff!

puss


Måndag

Dålig uppdatering, jo tack jag vet.. Så nu kommer lite uppdatering från helgen!

I lördags gick jag upp vid 7 sen följde jag men mamma och fredrik in till askersund och hjälpte dom på hundutställningen.. Den var väl klar vid 1 och då åkte vi hem sen fixa jag mig sen kom sigge och skjutsade in mig och kim till stan och där mötte jag upp martin, adam, hannah och rober tk som jag skulle åka med till sverigeträffen. Kvällen blev lyckad med trevligt folk, kom väl hem vid 2-3tiden och somnade framåt 5. Igår (söndag) väckte fredrik mig vid 11-12tiden sen åkte jag, mamma och fredrik till örebro och handlade lite jag fick med mig två par nya skor hem vilket behövdes, 3par trosor, ett kamerastativ och ja det var nog allt? Och juste jag ska få en ny bärbar dator, fett funderar på en rosa! Sen när vi kom hem ifrån örebro kom kims mamma och hämta oss sen var jag och kim i garaget hela kvällen och skruva ihop kims traktor och senare på kvällen kom peter och då åkte vi en sväng ner till zinkgruva och tillbaka för att se om det funka. Idag (måndag) vaknade jag och kim utav att joppi och robert tk kom och skulle hämta joppis moppe vid 1tiden. Haha, senare sen ska nog jag, kim och peter och förhoppningsvis några till åka till motala och va med trevligt fölk!

Bilder från hunduts:

Signe

Geisha

Sigge  


Redan fredag

Tja tja, har inte orkat blogga på några dagar pga personliga skäl fast nu ska jag uppdatera er liite!

Ahja igår var jag med mamma till hästarna på dagen och sen smörjde jag lite träns och fixade lite. Sen på kvällen vid 21-22tiden vet inte riktigt vad klockan va kom martin, adam, robert och sammy tror jag det va som kom och hämta mig. Sen åkte vi in till stan och va där ett tag och prata med trevligt folk, skönt att kunna glömma allt för en stund. Sen åkte vi från stan vid 1tiden och åkte ner till kim i harge och träffa honom sen åkte vi hem till kim och kim, martin och joppe höll på i garaget fram tills säkert klockan 3 och under tiden satt jag i bilen i värmen och prata med adam och sammy roliga killar de, haha! Men sen åkte dom och jag och min lilla kim gick in och la oss och somna i stort sett direkt var verkligen skit trött, fast endå vaknade jag lite efter 9idag helt sjukt.. Känns som om jag vaknar tidigare när jag somnar senare, hel skum(m) tjej här! Insåg precis att jag inte vet hur det ordet stavas :$

Och på tal om annat så är det ungefär en vecka kvar till skolan börjar eller ja lite mer men endå helt sjukt, känner mig verkligen inte taggad.. Det gick så bra förra året så känns som om jag kan nöja mig med det haha, fast problemet är att jag antagligen måste lyckas ännu bättre och kämpa mer iår.. Iallafall med vissa ämnen som jag suger i typ engelska, suck!

Äntligen ska jag börja på dendära kursen till AM-kortet på onsdag, gött!

Sen ikväll ska jag och kim hem till mig och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och följa med mammi och hjälpa henne på hunduts i askersund och sen på kvällen ska jag antagligen iväg till örebro på traktorträff (sverigeträffen)

Känner att det här blev väldigt långt, men hade lust att skriva, haha. puss


Tisdag

Gick upp vid 11-12tiden idag och skulle åka och jobba hos pappa men blev inte riktigt så eftersom kims moppe skar när vi var påväg dit.. Så istället har det blivit en slappar dag hemma hos mig, sen vid 19tiden kom kims farsa och hämta oss så åkte vi till honom och sen dess har vi inte gjort något speciellt.. Jag har mest suttit vid datan och laddat upp bilder på fb och han har suttit i rummet brevid och kollat på speedway, sociala klubben!

pussen

Har även gjort en ny header, inte världens bästa men får duga ett tag nu! :)  


Måndag

Vaknade vid 9-10tiden idag och har varit hos kim i stort sett hela dagen och inte gjort ett skit.. Sen vid 19tiden åkte vi hem till mig fast kim släppte bara av mig och åkte upp till jesper och under tiden har jag tagit lite kort, tränat, varit borta hos hästarna och nu kom precis kim så nu blir det att skutta in i duschen sen sova med mitt hjärta!

Bild på mig sen förut, puss god natt!


Natti

Precis när jag hade duschat förut vid 19tiden kom älskling och hämta mig så blev inga nya bilder.. Och nu ska jag snart krypa ner i sängen hos älskling och hålla honom sällskap för han verkar inte så road utav att ligga själv!

Får se om det kommer nya bilder imorgon kväll när jag antagligen åker hem till mig, men får se hur det blir med det imorgon, natti natti!


Redan söndag, suck

Orkade verkligen inte blogga igår pga personliga skäl. Igår kväll blev det iallafall stan med kim och lite fölk en sväng, fast det va typ helt dött. Sen när vi skulle hem hade vi ingen skjuts så fick börja gå hem mot mig fast sen kunde micke skjutsa hem oss, tack! vaknade vid 11-12 idag och sen har jag inte gjort ett skit, kim åkte vid 3tiden ungefär och sen dess har jag suttit vid datan. Det är ju så jävla tråkigt väder ute så jag tror jag ska dö, det känns ungefär som höst och jag vill fan ha sommar ett tag till!!

Men nu ska jag snart träna en stund sen duscha och efter det tänkte jag blogga och lägga upp lite nytagna bilder på mig! pussen


Suck..

Vakna vid 10tiden idag, usch jag som ville sova läänge, iallafall vakna utav att jag hade/ har skit ont i magen. Så just nu känns det inte som om jag har lust med nånting.. Har inte gjort något fram tills nu typ suttit vid datan, hihi. Och kim drog hem imorse och skulle tvätta så är själv nu, trååkigt. Ahja snart blir det väl att duscha och sen göra sig iordning för ikväll blir det staden med folket! Tagga :)

Uppdaterar nog om ett tag igen, puss


Torsdag

Vaknade vid 9tiden imorse utav att pappa ringde och sa att vi skulle börja tidigare att jobba med höet. Så jag och emil åkte upp dit vid 11 (?) sen efter en stund kom kim också. Så det är det jag har gjort idag.. Kört traktor, lastat hö, kastat av hö och ja det vanliga som man brukar göra undar höskörden. Fick iallafall lite över 500 av min snälla pappa så nu klarar jag mig tills det är dax att jobba igen ;)

När vi va klara där vid 22-23tiden duscha jag lite snabbt sen åkte vi in till stan i någon timme och va med några och nu är jag och kim hos mig!

Någon bild på mig från igår   


Bilder från Västkusten

Här kommer lite bilder från semestern till västkusten!

DAG 1:

Fikapaus påväg ner.  

Ovanligt att emil får ryck och binder ihop mina ben, så fort vi kom till fredriks lägenhet.

DAG 2:  

Krabbfiske.    

Emil fick upp en sjöstjärna.  

En stor sjöstjärna.  

Jag och älskling vid havet

En krabba.  

Jag och älskling utanför lägenheten, jag älskar dig! <3

Amanda, älskling, emil och erik.

Några utav krabborna. 

DAG 3: 

Min enorma glass :)  

Någon båt.  

Jag och geisha.  

  

 

Mat. 

Köpte en stor krabba och käka påvägen hem.  

SLUT PÅ BILDER, eller orkar inte lägga upp fler :p


RSS 2.0