Rubrik

Va traktorträff i örebro igår så alla traktorer ifrån askersund samlades vid seven sen drog vi dit vid 17.30 nån gång åkte med älskling och joppe upp dit. Sen va vi där fram till 1 sen drog vi hemåt kom hem vid 4 ungefär för vänta på peter i åsbro om massa så tog jätte lång tid. Sen när vi kom hem gick vi och la oss sen vakna vi vid 12-13 nån gång idag sen gjorde jag mig iordning sen åkte jag, mamma, erik och elin till örebro och skulle byta mig jacka som gick sönder andra veckan jag haft den fast dom hade inga i den storleken kvar så fick tbx nästan alla pengar vi betalat för den istället, sen åkte vi vidare och kolla på bio Ugglornas Rike, den va väl sådär. Och sen hem och nu har jag och mamma precis gjort tacopaj. Och nu vet jag inte vad jag ska göra, och vet inte vad som händer sen ifall det blir stan eller inte får se sen..

Pussheje :)


Seg dag

Idag har det vart en sjukt seg dag, fast onsdagar är riktigt softa så har inte haft så mycket lektioner.  Så har vart ganska bra endå, fast har varit sjukt trött hela dagen, usch alltså verkligen inte kul. :(  Sen efter skolan åkte jag hem och böt om sen kom älskling och hämtade mig sen har vi varit ute i hans garage hela dagen, han har grejat med traktorn så den ska bli klar till på fredag när vi ska på traktorträff i örebro. Fast medans han fixade den somnade jag i hans traktor, sjukt trött!

Men nu ska vi iallafall sova så jag orkar upp imorgon, pusshej alla hare bra! ;*


Boda borg

Skola idag som vanligt fast mycke bättre, åkte till Karlskoga och gick på boda borg hela dagen va riktigt soft och slippa alla lektioner eftersom tisdagar är jätte jobbiga.. Fast när vi va på boda borg vare några turkar som börja dryga satan imot mig och min grupp va med Hannah, Minna, Sanna, Matilda och Amanda. Annars vare jätte bra och skapligt kul va iallafall skönt att åka buss så länge eftersom jag sov både på vägen dit och hem. (a'

Sen när jag kom hem fick jag gå och hämta hundarna långt ner på andra sidan vägen och sen åkte jag till älskling och va där en stund sen vid 20 kanske åkte vi hem till mig och nu kollar vi på film och ska snart sova, pusshej.


Måndag

  

Skola idag, fick reda på mitt engelska prov fick G iallafall. Sen efter skolan gick jag en sväng med Bailys gick riktigt bra för att va första gången han hade sele på sig. Sen har jag och mamma bakat bullar, och älskling kom sen vid 20-21 drog vi in till stan för han och emil skulle käka fast när vi kom dit åt ingen av dom. Sen hem iallafall och nu har dom käkat så nu ska vi sova, pusshej


Varför?

Idag har jag varit med älskling hela dagen i garaget och hållis med traktorn. Sen vid 20-21 hämta mamma oss hon honom och skjutsade in oss till stan så gick vi till grillen och käka o där va emil och joppe så vi åkte moppe med dom hem hit och sen har jag duschat och väntat på älskling som tydlingen stannade i garaget.

Varför äns försöka när allt endå blir fel?


Igår&Idag

Engelska provet igår gick nog lite sådär tror det gick ganska bra faktist. Sen på em blev det att åka till älskling och sova där sen gick vi upp vid 7 eller nått imorse och åkte till eskilstuna och så kolla jag när han träna och körde nån träningstävling. Och sen när vi kom hem därifrån gick vi ut i garaget sen har han grejat lite där med nicke och jag har kollat på som vanligt typ. Och nu ska vi kolla på film och sova, pusshej!


Snö

När älskling gick upp imorse kolla han ut genom fönstret och sa att det va snö sen åkte han till praoen och jag somnade om sen när jag gick upp fick jag världens chock, seriöst snö i oktober, det är ju nu det är som finast ute när alla löv ligger som ett täcke på baken sen kommer det snö och förstör allt.. SUR! :(

Och idag har vi bara haft en massa lektioner skit tråkigt, fast idotten va riktigt kul för lekte mest bara en massa lekar, och nu har vi SO i datasalen och jag vet inte alls vad jag ska göra.. Efter dethär har vi engelska prov, gillas inte!

Pusshej


Rubrik

Kom nyss hem ifrån älskling så nu ska jag gå upp och plugga till mitt prov som jag ska ha imorn sen ska vi sova. Skola idag sen hem o byta om sen kom älskling o hämta mig så åkte vi till robert hjelm och hämtade nått sen hem till honom sen har han typ grejat i garaget heela tiden. Och nu har vi äntlingen kommit hem till mig fast nu måste jag plugga :((

pusshej


Tråk

Sitter i datasalen nu och har det jätte tråkigt, finns inget att göra. Har bara haft massa lektioner idag skit kul osv, och nu har vi SO fast är typ klar med arbetet vi skulle göra så sitter och tråkar nu. Efter den här lektionen ska vi ha engelska prov fast det är bara hördelen idag och skrivdelen på fredag. Så får hoppas att det går bra. Efter skolan har jag ingen aning om vad som händer, skulle kanske va med älskling fast han kanske skulle va med jesper karlsson ist så får se inte annat kommer han ikväll nån gång. Blir det inte att va med älskling ska jag baka bullar som jag inte han göra igår, plugga till mitt engelska prov på fredag och lite så fast plugga måste jag endå göra. :)


Natti

Ska sova nu, tänkte slappa och baka bullar idag fast vart inte så.. Följde med mamma och handla efter skolan, sen hem och åt och sen blev det tydligen att åka till kumla och hämta en liten kaninhane på 3månader som ska va sällskap till lillia Sixten. Osen har det inte hänt så mycke mer, nyss kom min lilla plutt hit och nu ska vi snart sova!

Pusshej


Hemma från målilla

Sitter hemma nu och har det tråkigt som vanligt?

Sov på vandrar hem i målilla över helgen kom ner dit i fredags mitt på dagen sen packa vi in och lite så sen kolla vi på speedway hem och sov. Sen skulle älskling köra sm på lördagen det gick väl sådär tyckte han fast jag tyckte faktist att det gick riktigt bra för honom! :)

Sen åt vi sen till vandrarhemmet och tog på mig massor med kläder sen kolla på speedway på kvällen igen. Kan bara säga en sak fyfan vad kallt det är ute på kvällarna eller det va iallafall det där. ;s

Sen åkte vi hem runt 11-12 idag så kom hem till älskling käkade och så sen skjutsade han hem mig hit så har jag packat upp min jätte väska, duschat, sminkat mig och tagit lite random kort.. För jag har det extremt tråkigt, älskling skulle komma och sova här inatt men har ingen aning om när för han skulle upp till jesper karlsson sen hit, sen in till nicke och sen sova här fast han har inte kommit tillbaka ifrån jesper än så det lär väl ta ett tag tills han kommer!

Pusshej

  


Svenska i datasalen

Va riktigt seg imorse och orka knappt gå upp men fick skjuts av mamma till skolan för hon skulle endå skjutsa in småsyskonen. Sen har det vart massa långa jobbiga lektioner men nu är det iallafall sista. Vi skulle gå upp till datasalen men han sa aldrig riktigt vad vi skulle göra, så tänkte uppdatera bloggen lite oså sen måste jag väl göra nått skolarbete men vet inte vad :P

Pusshej


Godnatt

Har dammsugit mitt rum och duschat så känner mig duktig nu. Fast sen har jag suttit vid datan säkert 1-2timmar efter det, suck hatar när jag fasnar vid den.. Men nu ska jag iallafall försöka sova och hoppas på att min älskling kommer snart och väcker mig igen så jag får min godnattpuss så jag kan sova underbart inatt också som alla andra nätter han är här.

Godnatt allisammans sov gott, pussehej! <3


:)

Ska precis maila iväg mitt so-prov nu när jag äntlingen har fått tag i Jörgens mailadress så jag kan skicka det till han. :)

Skola idag som vanligt oså var väl inget speciellt precis, sen tog jag bussen hem och då va älskling här och skulle låna en mobil av mig för hans krångla tydligen jätte mycke. Så han lagom ge han mobilen så kom Benny och hämtade han för han skulle iväg och träna 500:a och efter det har jag dampat på min data som har vart helt cepe sen har jag inte gjort mycke mer. Och nu tänkte jag gå upp och städa på mitt rum och efter det duscha sen kanske sova eller nått sånt och vänta på att älskling ska komma igen fast han skulle iväg lång och träna så han skulle nog komma sent. :(

Pusshej


9månader

9månader med min helt underbara älskling idag!

Idag har jag och min underbara älskling varit tillsammans i hela 9månader och fler ska det bli, jag älskar dig så sjukt mycket älskling du är det bästa som hänt mig och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går även om det kanppt är möjligt. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig, hur mycket du betyder och hur ovärderlig du är. Du är allt och lite till för mig, jag skulle aldrig klara mig utan dig vid min sida hjärtat. Du är helt klart den underbaraste kille jag någonsin träffat och så grymt speciell på alla sätt!

Jag älskar dig Kim Åsling

17/1-2010, alltid vårt datum!   

  

Jag och älskling för nån dag sen! <3


20:08

Sov hos älskling inatt och sen vid 13 åkte vi till sannahed för han skulle på nått klubbmöte där och där käka vi pizza. Sen åkte vi hem till mig och hämtade mitt so-prov så jag skulle kunna göra klart det sista. Sen in till stan och plocka upp jesper karlsson sen hem till älskling igen. Och sen vi om hem hit så har dom hållis i garaget hela tiden och jag har varit inne och fixat mitt prov, sen när jag va nästan klar dog internet gissa om jag blev glad när allting försvan... :(( Så har skrivit om allting och gjort provet en extra gång nu så är lagom trött på det här! Och nu tänkte jag ta på mig mjukisbyxor och gå ut och se hur det går för dom ifall dom är klara eller om dom ska hålla på där ute hela jävla natten.

pusshej


Fredag

Skola idag lämnade in mitt London arbete på engelskan så nu är jag klar med det. Sen blev jag inte riktigt klar med mitt SO-prov som igentligen skulle lämnas in idag fast vår klass är typ ganska slapp så det va fler än jag som inte gjort klart hela provet så skulle göra klart det sen maila han det. Och fick reda på att det är engelska prov nästa fredag och fredagen efter det spanska pro.. SUCK!

Efter skolan skjutsa älskling hem mig till mig så duscha jag o packa oså, sen åkte jag och älskling till han och sen har vi vart ute i garaget med nicke nästan hela tiden osen kom joppe en stund också och nu ska vi sova, pusshej


trött

Skola idag sen efter skolan stanna jag i stan med älskling och jesper karlsson sen vid 16 fick jag skjuts hem av stina jespers mamma och sen dess har jag hållit på med London och är klar nu men tror inte det vart ett dugg bra faktist.. Och nu ska jag upp och packa idrottskläder oså sen ska jag börja lite med mitt so-prov som aldrig blir klart, ifall jag hinner. För ska till älskling när hans mamma har slutat och kan hämta mig hinner jag inte börja med det hemma får jag fortsätta med mitt prov hos han för det ska lämnas in imorgon och det är typ hälften kvar för det är sjukt jobbigt att sitta och koncentrera sig på den skiten hela tiden. :S

Pusshej


Plugg, plugg, plugg

Skola idag jobbigt som vanligt fast träligare med tanke på att vi hade nicklas den värsta läraren man kan tänka sig han är liksom sjuk och det faän bevisat! Men iallafall näst sista lektionen kom fridaälskling till sjöängen så satt och prata med henne medans jag gjorde klart mitt so arbete sen skulle hon med sin taxi. Sen har jag inte gjort mycke mer tog bussen hem, åt, fixade lite med min data som jag ÄNTLINGEN har fått hem igen, verkligen jätte sköönt.  Och sen ville elin att jag skulle hjälpa henne för hon ville rida på Taco så jag följde med henne och börja rida lite på honom för att se hur han va, han va cool lugn så då fick hon rida lite. Oså nu sitter jag och lyssnar på musik och håller på med mitt SO-prov som ska lämnas in på fredag.. Sen hoppas jag att älskling kommer fast han va tvungen att fixa lamporna på moppen först så får hoppas att han hittar felet på de så han kan komma. :)

 

Min nya jacka som jag köpte i förrgår, pusshej alla läsare! ;*


E.M Diezel

Va och kolla på trav i eskilstuna med älskling, mamma och morfar idag va svinkallt.. Men när alla lopp va körda vare dax för premie och kval loppet som lille Diezel skulle va med och springa och han klarade premien. Sen blev det att gå bort till stallet och gosa med lillkillen. Sen efter det åkte vi hem igen så kom väl hem vid 18-19 nån gång så packade jag sen kom Malin och hämtade mig och älskling så åkte vi till honom och sov där.

Bild på Diezel, pusshej


Igår&Idag

Skola igår som vanligt sen åkte jag, mamma, erik och elin till marieberg och leta efter en jacka till mig eftersom det börjar bli grymt kallt med tunnskinjacka. Så shoppade inte mycke eftersom det va en jacka jag behövde sen en ny fondation. Så vart en svart vinterjacka, bh och trosor och  fondation. Sen hem och duscha oså sen kom älskling så kolla vi på en skit bra film The last song den va skit sorlig och super bra!

Sen somnade vi dirket efter filmen och idag blir det skola fram till klockan 10 för efter det kommer mamma  och hämtar mig sen ska jag, älskling, mamma och morfar åka och kolla på Diezel när han springer premielopp. Blir nog lite bilder senare sen när jag kommit hem.

Pusshej sålänge! :)


20:16

Jag och älskling åkte hem till mig förut för att jag skulle packa om min väska oså sen skulle älskling åka upp till jesper karlsson och hämta nån bromsslang till traktorn sen när han kom tillbaka till mig hade han med sig jesper också så gjorde mig iordning sen skulle jag och älskling hem till honom igen och då skulle jesper med hit så dom har hållit på i garaget mest hela tiden och en annan har suttit där ute och nyst och snytit mig hela tiden för jag känner mig helt genom förkyld. :(  Men sen tröttna jag på att sitta där ute så gick in sen efter ett ta kom dom in och nu har jag jätte tråkigt och väntar på att älskling ska duscha klart.

pusshej


Hos älskling <3

Har varit jätte dålig på att blogga ett tag nu.. Men har inte haft tid. Men iallafall i fredags var det stan med älskling och massa folk. Sen igår åkte jag och älskling till honom sen va vi hemma hela dagen och bara kolla på tv och hade det mysigt, sen sov jag hos min älskling och nu sitter jag och håller på med min cepe engelska som ska va klar imorn medans älskling håller på ute i garaget. Blir nog att sova hos älskling inatt också tror jag.  Och usch jag tror jag börjar bli sjuk för är jätte snorig och har världens hosta :((

pusshej


Rubrik

Har inte orkat blogga på några dagar.. men blev inget marieberg i onsdags va med fridaälskling en stund sen med älskling. Sen igår va jag hos älskling hela dagen sen sov jag hos honom. Och idag har jag inte gjort så mycke skola som vanligt. Och nu är älskling, niklas, och jesper här och senare sen ska vi dra in till stan! :D

R.I.P min kanin Trullsan som dog igår 6år gammal.. :(


Datasalen

Kom försent till bilden idag eftersom vi har det direkt på morgonen, för när jag och älskling skulle åka till skolan starta inte hans moppe eller ja efter ett tag startade den. Sen har jag inte gjort nått mer fick reda på vad jag fick på matteprovet G+ ett poäng ifrån VG, snacka besviken.. :(

Och nu sitter jag i datasalen och har skrivit ut massa fakta om musikalen Hairspray som jag, linnea och lina ska redovisa på musiken. Sen ska vi ha SO och då ska vi också va i datasalen så blir mycke data idag, sen engelska sen ska jag hem sen blir det MARIEBERG! :D:D:D

Bloggar mer sen, pusshej


Duschen

Efter att jag kom hem så gick jag nästan direkt och mötte fridaälskling sen gick vi hem till mig så hon fick se Taco sen har vi pratat, sjungit oså! :)

Sen kom älskling och jesper karlsson hit när vi stod och sjöng och det lät typ förjävligt... Och nyss åkte fridaälskling och jesper hem och jag ska gå upp och duscha nu sen ska jag och älskling sova.

Godnatt!


Stuteri Jäboruder

Har precis kommit hem med nya avelshingsten Taco vd Achterdijk nu och har släppt ihop han med valackerna. Passade på att ta lite bilder på alla super snygga hingstar som Jäborudet hade hemma. Och sen några bilder ifrån ihopsläppet här hemma.

 Taco vd Achterdijk hos förra ägaren.           Några utav hingstarna. 


Snart kommer han hem

Han inte blogga igår kväll så kan börja med det, när jag kom hem ifrån skolan började jag med att baka äppelmuffins och när jag höll på med det kom fridaälskling hit så hon kolla på sen gjorde vi våra specialpannkakor super gött. Sen vid 18-19 kanske klockan blev åkte hon hem. Och efter det gick jag ut och gick en sväng fast gick bara till gårdsjön och vände för älskling ringde och sa att jag skulle dra hemåt för han och jesper karlsson skulle komma och  hämta mig så skulle vi in till stan. Så när jag kom hem gjorde jag mig iordning och sen väntade jag typ 1½timme på dom. Sen när dom kom drog vi in till stan en stund sen hem och då hade emil nått jävla ryck eller vad man ska kallt så vi somnade inte förens sent.

Och nu har jag precis skickat iväg älskling till skolan, och själv har jag precis ätit frukost. För jag är ledig idag hur gött är inte det, ska följa med till stuteri Jäboruder och hämta en shetlandshingst. Kan lägga ut bild och lite så sen så ni får se! :)

Men ska göra mig iordning nu, pusshej!


Skolan

Sitter i datasalen nu och ska söka fakta om Peru, fast gjorde det förra gången så funderar på att gå ner till klassrummet och skriva lite istället. Sov hos älskling inatt sen åkte vi moppe till skolan imorse och fyfan vad kallt det va! Sen har jag haft idrott, hemkunskap, spanska, slöjd och nu har jag spanska igen. Inte så många lektioner på måndagar riktigt skönt. Men bloggar mer ikväll, pusshej!


19:12

Har faktist hunnit med allt jag tänkte göra idag förutom att börja med provet men har ca 2veckor till så. Och nu har jag precis duschat och sminkat mig oså, ska snart gå upp och packa idrottskläderna och lite så för älskling skulle komma och hämta mig sen så skullle vi sova hos honom inatt.

Pusshej


Ahja

Följde med älskling till vetlanda igår och kolla på när han tävla fast i sista heatet så körde han omkull och fick lite skador fast det gick mycke bättre än vad det såg ut att göra.. Såg skit äckligt ut.. :(  Sen när vi kom tillbaka till älskling så fika vi, sen tog vi moppen hem till mig så gjorde jag mig iordning medans älskling hämtade fridaälskling. Sen när dom kom tillbaka och jag vart klar drog vi in till stan och va där hela kvällen med massa trevligt folk. Vi höll väl mest till vid seven och det kom och gick folk hela tiden kul va det iallafall!

Sen vid 1 kanske klockan blev så drog jag och älskling hem till mig och soov, sen vaknade vi vid 11 eller nått idag så åt vi frukost oså sen drog han hem för han skulle tvätta sin 500a.

Och jag har värsta tråkigt nu,, men funderar på att baka nånting äppelmuffins lutar det imot så det blir väl det. Sen ska jag städa mitt rum och efter det ifall jag får tid ska jag börja med mitt hemprov i so fast det är typ 2veckor kvar tills det ska lämnas in men gör ju inget att börja lite! :)

Pusshej


Rubrik

Är hos älskling och ska precis sova för vi ska gå upp typ halv 6 imorn och är skit trött så behöver sova lite nu.. Bloggar mer imorn, Godnatt!


15:37

Måste bara börja med att säga att det är så jävla dålig stil av er att göra som ni gör och med tankte på att du inte gör nånting åt det utan bara låter det fortstätta så fattar jag inte vittsen med det, tyvärr..  

Aja, idag skola som vanligt suck... Hade matte prov så får se hur det går kändes väl sisådär så får se vad det blir för nått på det provet, sen hade vi fridrott på idrotten gick faktist bra.

Och nu har jag lagom kommit hem och sitter och lyssnar på musik och tänker, och ska snart gå upp och packa ur och i min väska, duscha och göra mig iårdning. Sen nån gång ska jag till älskling för att följa med när han tävlar i vetlanda imorn, får hoppas att det går bra.

Pusshej


RSS 2.0