Torsdag

Imåndags va det skola som vanligt.
Tis, Ons och idag har jag haft praktik på dagis (Sundsängen) helt okej. Ska vara där imorgon med + tis-fre i två veckor till!
Imorgon blir det iallafall grogg med fin fina vänner skönt!Söndag

Gått i skolan mån-tors och därefter inte gjort nått speciellt
I Fredags skippa ja skolan, hade 55mins lektion kändes inte så värt. Så åkte med pappa, Erik och Lars på Hindersmässan. På kvällen blev det att dricka med Amanda och Jasmine och så åkte vi med Joppe och Emil, var även på en as kass fest. Igår blev det att dricka lite med Jasmine och så åkte vi med Nicklas och Mujje sen åkte även Krull med oss. Blev även en sväng till Cirren men va ganska dött där så då åkte vi hemåt.
Idag har jag inte gjort nått speciellt, tagit det lugnt och sedan vart hos pappa en sväng och kollat på alla hans hus.
Men nu blir det att sova, godnatt världen!Måndag

Skola idag börja as tidigt (7.50) och slutade as sent (15.20).. Fast det gör vi jämt men ändå, as jobbigt med så långa dagar!
Har haft huvudvärk hela dagen så när jag kom hem blev det att gosa ner sig i soffan och kolla på tv, möjjs!
Nu ligger ja i sängen, glor tv och väntar på svar om tönten ska komma och sova här, huhu!
puss hej!Helgen

I Fredags varvde fest hos Cirren så åkte dit med Amanda, Jasmine och Hannah. Va ganska mycket folk, mycket bråk o ja bortsett från all kaos va det trevligt. Sen blev det att sova i stan.
I Lördags var det också fest hos Cirren åkte dit runt 22tiden. Va väldigt mycket folk men va inte lika kul då eftersom jag va nykter men men.
I Söndags blev de en soff/tv dag mysigt!SundayFredag

Igår som sista lektion hade vi idrott och eftersom vi gjort om schemat så har vi en timme efter idrotten tills bussen går hem. Så då blev det ett simpass på 30min med Sanna.
När jag sedan kom hem gjorde jag inget speciellt.

Nu sitter ja på bussen på g till skolan. Hade en timme sovmorgon så behövde inte gå upp fören 7, skönt!
PusshejR.I.P
Sängmys

Skolan idag va helt okej slutade strax efter 14tiden, soft!
Efter det har jag mest kollat tv. Är grymt seg, ont i hela kroppen samt huvudet.. Känner mig mer död än levande typ, hemskt. Hoppas jag inte blir sjuk bara för det har jag verkligen ingen lust med. Tog mig nyss ett bad och nu ligger ja i sängen och kollar TV.

Imorgon har jag ingen skola, har tagit ledigt hela dagen pga gamlefarmors begravning som hålls rum klockan 11..
Nog för att han är underbar

Underbart underbar är exakt rätt ord..
Nu blir det att packa idrottskläder sen krypa ner i sängen och kolla tv, puss!Baby

FÖR LÅNGSAMT, FÖR SNABBT MEN ALDRIG I TAKT!At school
Söndag

Skapligt trött, ligger i sängen och känner mig halvdöd.. Är nog dags att sova så jag orkar upp till skolan imorgon, börjar ju tidigt.. Ogillas!
Igårkväll kom Joppe, Matilda och Nicklas hit och tog en rök och inatt vid typ 2 kom plutten hit och sov.
Gick upp typ vid 13tiden idag sen har jag inte gjort nått speciellt.. Bakat, Lagat mat och plockat undan disk efter grabbarna, man håller sig sysselsatt iaf :)

Lördag

Igår efter skolan blev de fix o trix sen på kvällen åkte jag med Joppi, Nicklas, Jasmine, Aron och Jonny. Blev att dricka med dem och sen drog hela gänget på fest hos Cirren. Blev att sova i stan inatt, somna runt 6 och vakna 9.. Smått trött chey idag!
Dagen då, vakna i Askersund vid 9, runt 11 hämtade mamma mig så åkte vi och hämtade min mobil och lite grejer. Smått besviken, det är samma fel på telefonen när ja fick tillbaka den som när ja lämna in den. Så lämnar troligtvis in den snart igen... SUCK!
Visa ditt intresse innan du förlorar mitt

Suck, är trött men kan ej sova.. STANDARD!
Skola idag hade sovmorgon, skönt.. Slutade som vanligt så va hemma lagom när det vart mörkt en stund, hatar det!
Sen ja kom hem har jag bakat kladdkaka och kollat tv typ samt vart ute och rökt några gånger. Värt liv?
 
Sometimes i wonder why it is like it is between us..
-det var ju ändå så bra..
 
 
 

Vildhjärta


I don´t know what to say anymore

Första dagen i skolan idag efter lovet, gick fint fint, dock har mina kramper i magen börjat nu igen.. Vet ej vad det beror på, har inte haft det på jätte länge men nu har dom börjat igen, vill bara krypa ihop som en boll emellan åt och bara skrika. Men bara att bita ihop!

Nu har jag lagom kollat Farmen och nu inväntar jag Inkognito, grymt bra faktiskt!
 
 

One last time baby

Snart där igen, bara lite färgning och ett löshår som fattas nu! ;)
 
 

I could be the one

Har varken haft lust eller tillgång att blogga.. Min mobil har ju krånglat med laddningen sen råkade Linus hälla lite vatten över den så den blev inte direkt bättre av de så den är på lagning och har inte blogg-appen i lånemobilen..
Sitter knappt aldrig vid datorn heller så, ah men ska försöka bättra mig! :)
 
Lovet då ja det har varit väldigt fram och tillbaka. Ena stunden skit bra och nästa as dåligt sen bra igen och ja ni vet ju själva hur det är med livets gång, hehe!
 
Men har inte direkt gjort nått speciellt på lovet. Helgerna samt nyår har alkoholen varit i centrum tillsammans med bra vänner. Nyår iår blev inte speciellt lyckat men men.. Sårade känslor, tårar, bråk med helt okända människor, poliser och grejer, men spännande och man tar väl med sig lärdommen därifrån! En sak är säker, nästa nyår ska fan i mig bli bra, bestämmer det redan nu så kanske risken är att det blir bra för engångsskull. Det märks!
 
Annars har jag varit lite med Matilda, min saknade kompis som jag tyvärr inte sett på ett bra tag, trevligt!
 
Ja Julafton firades hos mormor som vanligt med mammas släkt, och pappa har jag inte firat någon jul med.. Bytte bara presenter lite snabbt när vi va där typ 5 min sen var det inte mer med det. Känns ju lite sisådär men men.
 
Har iallafall kunnat sova ut ganska ordentligt nu när det vart lov, men har oftast inte somnat fören 2-5 och gått upp runt 12-14tiden. Men nu tillbaka till verkligheten, då skolan börjar imorgon igen 10.25, sova cirka 5timmar per natt, WIHO. Ne men känns på nått sätt väldigt skönt att komma tillbaka till skolan och få någon ordning på dygnet och det.
 
Det får vara allt sålänge, har givetvis missat MASSOR, men men det är nog inget märkvärdigt, det kommer i efterhand isåfall, ska även lägga upp ett inlägg med bilder från år 2012, men det kommer så småning om!
 
Ha det så bra nu, om det ens är några som läser min blogg fortf :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=uAuV6A_JMPo
 
 

RSS 2.0