Ahja

Följde med älskling till vetlanda igår och kolla på när han tävla fast i sista heatet så körde han omkull och fick lite skador fast det gick mycke bättre än vad det såg ut att göra.. Såg skit äckligt ut.. :(  Sen när vi kom tillbaka till älskling så fika vi, sen tog vi moppen hem till mig så gjorde jag mig iordning medans älskling hämtade fridaälskling. Sen när dom kom tillbaka och jag vart klar drog vi in till stan och va där hela kvällen med massa trevligt folk. Vi höll väl mest till vid seven och det kom och gick folk hela tiden kul va det iallafall!

Sen vid 1 kanske klockan blev så drog jag och älskling hem till mig och soov, sen vaknade vi vid 11 eller nått idag så åt vi frukost oså sen drog han hem för han skulle tvätta sin 500a.

Och jag har värsta tråkigt nu,, men funderar på att baka nånting äppelmuffins lutar det imot så det blir väl det. Sen ska jag städa mitt rum och efter det ifall jag får tid ska jag börja med mitt hemprov i so fast det är typ 2veckor kvar tills det ska lämnas in men gör ju inget att börja lite! :)

Pusshej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0