Halkan - check

Lite som hänt: 
I Fredags blev det först skola och sedan alkohol med Sanna, Nicklas, Jonny och Mujje som körde. Riktigt trevligt.
I Lördags gjorde jag inget speciellt på dagen typ sen på kvällen blev det alkohol och god mat först med Sanna, Hanna och Lina. Sen blev det vidare till Åsbro och fortsätta dricka med Nicklas och Eskil mfl. Trevlans! 
I Söndags blev det bara slappdag, en kopp kaffe med Nicklas och Eskil på eftermiddagen när jag piggnat till lite och sen blev det att försöka sova tidigt. 
I Måndags blev det skola och sen en sväng till Örebro med mamma, därefter sova skapligt.
Igår blev det skola sen bara hem och ta det lugnt resten av dagen.. Sova, titta tv och sånt mys!
Och idag har jag haft halkan 7.30-11.30, var grymt roligt och lärorikt! Därefter hämtade Nicklas mig i Hallsberg så blev det att åka till Eskil och dricka kaffe sen blev det att vara med Eskil tills min buss gick hem. Därefter har jag varit ute och ridit Lina en sväng i mörkret och nu ligger jag i sängen och tänkte strax sova.
Ha det bra alla och sov gott!Torsdag

Har visst glömt bort bloggen, hehe! Men har inte direkt gjort något speciellt förra Fredagen blev det att dricka med Sanna, Hanna och Nicklas samt Eskil som körde. I Lördags blev det melodifestivalen med Nicklas och Sanna sedan åka runt lite.
I veckan har det typ varit skola sen har jag druckit en hel del kaffe med Eskil och Nicklas. 
Igår efter skolan blev det även en körlektion. Gick kanon! Därefter hämtade Nicklas och Eskil mig i Hallsberg så blev det att vara med dom och även Sanna en sväng, sen hem och plugga.
Idag har det varit skola har haft både naturkunskapsprov och vardagsolyckorsprov, tror båda proven gick helt okej faktiskt. Är nog minst ett E på båda iallafall! Efter skolan blev det att åka hem därefter har jag varit ute och gått en sväng med mamma samt druckit kaffe med Eskil och Nicklas, trevlans.
I helgen blir det tvådagars och massa bus hihi!
Myspys, skapligt trött så nu blir det att sova.. Sweet dreams!

RSS 2.0