Tisdag

Blogga ju aldrig igår så.. Men igår tvättade jag fönster på fm. Och sen runt 15tiden åkte jag in till Sanna och fixade lite grejer sen gled vi lite med Morgan. Efter det blev det en salladsdejt på grillen och efter det kom Krull så var vi med honom resten av kvällen. Kom hem runt 23tiden ungefär och då somnade jag direkt.
Imorse gick jag upp runt 10 käka frukost. Tvättade lite fönster och sen blev det en sväng till Örebro med mamma. Köpte mig en ny as stor och goo kudde och ett mobilskal. Kom hem runt 19tiden och strax därefter kom Matilda till då hon ska sova här inatt. Får se vad vi hittar på ikväll eller om der bara blir myskväll!




Good Morning

God morgon allesammans, medans jag försöker somna om några timmar till eftersom jag har lov så..
Någon mer än jag som tänkt på det?



21.21

Söndag igen, dock inte direkt någon söndagsångest med tanke på att jag är ledig en vecka. Känns skönt att kunna vila ut sig lite!
I Fredags va det först skola sen hem och fixa mig lite. Efter de kom Krull och hämtade mig och körde mig till stan typ. Så blev det alkohol uppe hos Jasmine med henne, Amanda, Linus, Amelia och korven. Sen ut på stan och träffa lite folk osv och sen blev det att sova med Linus.
Kom hem runt 14tiden i Igår och då blev det att krypa ner i soffan och kolla på film Hypnotisören skapligt bra faktiskt. Sen när mamma och dom kom hem kollade vi på en film till och sen runt 21-22tiden kanske kom Krull och Sanna och hämtade mig så blev det att glida lite, kolla på Dumma mej då jag inte sett den, riktigt bra haha fast satt och halvsov i slutet men men.. Sen blev det att gli lite och träffa lite folk sen körde som hem mig så va väl hemma strax innan 2 och då blev det att sova direkt. 
Idag åkte jag med Amanda när hon skulle till huset fast jag hoppade av vid pappa så blev att fila lite med honom och Carina och sedan övningskörde jag och Carina lite och efter det hjälpte jag henne lite med hästarna så blev att rida Felicia en sväng. Efter det ner till Emil och dricka kaffe då mamma och dom va där sen åkte jag med dom hem. Och nu ligger jag as trött i sängen och kollar tv och klockan är bara strax över nio haha!



Torsdag

Ligger i sängen nu och försöker sova, går väl sisådär!
Idag blev det ingen praktik hade ont i huvudet imorse + att jag bara inte orkade. Så gick väl upp ur sängen vid 11. Sen har jag gjort lite allt möjligt. Fotat lite, åkt fyrhjuling och lite så!
Nu har jag nyss kollat ett avsnitt av Dallas och nu blir det sova och hoppas på sömn!
Har även varit och hälsat på Majsan vilket var grymt länge sen!


Låt mig sova en hel natt..

Passar på att blogga lite då jag ändå ligger vaken sisådär halv fyra en onsdagsnatt.. Underbart osv!
I Tisdags blev det praktik, en sväng till mormor, hämta några höns och sen blev det filmmys.
Idag/igår eller vad man ska säga har jag varit i Byrsta och haft brandutbildning och därefter har jag tränat lite och sen bara tagit det lugnt!
Sweet dreams everyone!



Måndag kväll, sovdags!

Ligger just nu i sängen och drömmer mig tillbaka tills i somras.. Underbara sommar usch.. Just nu faller det små snöflingor ute blandat med lite regn. Kallt, mörkt och deppigt övergången mellan höst och vinter är verkligen inte rolig!
I Fredags blev det iallafall skola fick reda på mitt Vardagsolyckors prov hade C, riktigt nöjd då jag inte ens pluggat. Efter skolan blev det hem och fixa lite sen in till Sanna och ta några groggar. Va hos Thom en sväng tills dom skulle till Örebro sen åkte vi med Waltersson. Runt 1tiden kanske åkte jag och Sanna till henne och sov.
I Lördags stod klockan på halv 8. Upp och fixa sig lite snabbt sen iväg till skolan för att hålla i öppet hus. Därefter blev det Marieberg med mamma och syskonen. Sedan hem och fixa mig, städa mitt rum och sedan in till Sanna och ta några groggar. Blev två svängar till Laxå, några varv i Askersund, en tripp till Brändåsen bland annat och ja träffade en massa trevligt folk va hemma och la mig i sängen runt 5-6 kanske! Riktigt bra kväll tillsammans med min fina vän!
I Söndags gick jag upp strax efter 13tiden. Kollade två Johan Falk filmer och efter det blev det ut och rida en sväng med Elin. Sen bara fix och tvmys igen och sen försöka sova.
Har sovit as dåligt inatt. Som vanligt ä, vaknat flera gånger.. Måste snart ta reda på vad det beror på, eftersom jag vaknar mellan 1-5ggr på en natt, inte konstigt att man är trött så man knappt vet vad man heter på dagarna, men men!
Idag har jag iallafall haft praktik och det har jag imorgon också, wihoo! Ahja ganska sköna dagar ändå!
Nu blir det iaf att försöka sova, natti natti!



Torsdag

Idag var det praktik 8-13.30 och efter det blev det att umgås med min fina vän Sannut. Runt 18tiden kom sedan mamma och hämtade mig och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Mest bara lyssnat på musik, chillat och tänkt över livet lite. Behövs verkligen ibland!
Men imorgon är det heldag i skolan så nu är det dags att sova så jag orkar upp. Godnatt!



Underbart

Hejsvejs Allesammans!
Idag gick jag upp 8, duschade och åkte sedan till stan --> Hallsberg --> Byrsta där vi hade brandutbildning. Sedan blev det hemåt igen, kastade i mig lite mat och därefter blev det att åka till Motala och storhandla!
Kvällen har spenderats i tv-soffan med familjen, tacos och en bra film. Höstkvällar är allt för mysigt ibland!



Om helgen

I Fredags blev det som sagt några groggar med Sanna, trevligt trevligt. Sedan blev det att sova med Linus.
I Lördags gjorde jag inget speciellt på dagen och sen på kvällen blev det grogg med Amanda och Jasmine, väldigt länge sen det bara var vi. Riktigt trevligt och sen på kvällen åkte vi på fest i Hammar.
I Söndags gjorde jag inte ett skit. Jag och Amanda låg som döda i soffan hela dagen haha!
Igår (Måndag) hade jag praktik fast då uppe på själva Ame, hemskt! Efter det åkte vi och fikade hos Fredriks föräldrar sen hem och tog det lugnt.
Idag hade jag och Sanna praktik på Ame-tvätten igen 8-13.30 och efter det lekte jag och Sanna lite tills min buss kom. Efter det har jag inte gjort något vettigt, känns som om huvudet ska sprängas vilken sekund som helst.. Usch!
Hoppas på att det blir bättre för imorgon är det dags för Brandutbildning igen!
Jag och Sanna i Fredags.

Jag, Jasmine och Amanda i Lördags!


Torsdag snart Fredag

Idag har jag haft praktik 8-13.30 sista dagen i tvätten känns lite både och faktiskt.. Efter det blev det att följa med Sanna hem en sväng. Sen vara barnvakt åt Tuva en liten stund. Sen har jag inte gjort något speciellt, fixat lite här hemma. Sen kom även Krull och Sanna och rökte för ett tag sen och nu har jag lagom duschat och lagt mig i sängen.

Imorgon är det äntligen Fredag, som jag längtat, blir alkohol med min underbara vän Sanna!
Jag idag.
Jag och lilla Tuva, myspys!


Brandutbildning

Idag hade vi ett av fyra utbildningstillfällen på Byrsta brandstation där vi ska få våran brandutbildning. Därefter har jag bara slappat tillsammans med min vidriga huvudvärk.. Godnatt världen!
Jag och Sanna idag.
Jag och Julia!

Skapligt sexiga och klumpiga i all utrustning!

~~~




Tisdag

Idag har jag och Sanna haft praktik 8-13.30 i en tvättstuga typ.. Kan ju medge att man haft roligare praktikplatser! Efter praktiken följde jag med Sanna en sväng och efter det hämtade pappa mig och körde hem mig. Efter det har jag sovit/slappat!
Igårkväll blev det en ridtur på min fina Lina tillsammans med Elin på Kaktus.
Jag idag.

En missad vecka

Har helt glömt bort bloggen..
Idag har jag iallafall haft praktik började 10 och slutade mellan 11-12 någon gång. Hade lite info osv.
Förra helgen iallafall drack jag med Sanna och Matilda på fredagen. 
Lördag pizza med Emil, Amanda, Linus och Joppe. Sen upp till huset. På kvällen blev det Donken och sen bara hem och ta det lugnt. På Söndagen åkte jag, Emil, Linus och Joppe upp till huset. Åkte lite stubb, sen klippte jag även Emils gräs och hjälpte pappa lite.
Veckan som varit har det varit skola som vanligt. Helt okej!
I Fredags blev det att dricka lite med Matilda, Krull och Kim sedan in till stan och då gick jag och Krull till Minda där hon, Berna och Hanna var. Blev sedan en tur till Brändåsen med några sen sova med Linus.
I Lördags hämtade mamma mig där och körde mig till Matilda så blev det lite tacomys oså. Sen på kvällen blev det att dricka med henne, Kim och Krull. Sen körde Nicklas mig till Linus.
Igår åkte jag upp till pappa med Linus och Joppe så släppte dom av mig där. Sen efter en stund kom dom igen och då blev det att kolla på när Markus, Emil, Linus och Joppe sköt lerduvor. Sen på kvällen hämtade mamma mig hos Emil så blev det att åka hem och fixa lite sen sova.
Lite om det jag missat att blogga om.
Funderar även på att skaffa en till blogg/ en ny. Får se när jag fixar det men länken kommer ut här då eller på min instagram @emmahkarlsson.
Ha det bra allesammans!
Har även varit ute och kört, tömkört hästarna en del i veckan som varit och även ridit Lina en hel del! Och så även varit med Sannut också!



RSS 2.0