Tiden läker alla sår.


Tänk om allt vore bra, perfekt till och med. Vad bra och lätt livet vore då. Känslan av att inte räcka till är den värsta av dom alla, den äter upp en inifrån..





Tisdag

Igår blev det jobb 6.30-16.00 sen upp till pappa och vara där då jag skulle sova där och åka med han till jobbet idag. Så idag har jag också jobbat 6.30-16.00 och sen körde Carina hem mig så fixade jag lite med djuren, tvättade och lite så eftersom mamma och dom är på Öland den här veckan .. Dom njuter allt av semester när en annan jobbar!
Men nu ska jag strax sova så jag orkar upp imorgon, heelt slut!



Jobb jobb och åter jobb.

I Fredags blev det att dricka med bland annat Matilda, hon var dock nykter. Träffade även en massa annat trevligt folk som vi var med. Sen när Summer Party stängde mötte jag upp Linus och sedan en stund därefter skjutsade Kalle hem mig och Linus till Linus.
I Lördags gick jag och Linus upp runt 11, käkade och lite så. Sen åkte vi till pappa en sväng och runt 15 tiden kanske körde Linus hem mig.
Blev då att börja fixa sig och sen på kvällen firade vi pappa och Erik som har fyllt och runt 20tiden gick jag till Matilda, Josse och en massa andra och började dricka. Tappade dock bort dom senare sen så var mest med Amelia då, var även inne på Summer Party och partade lite! Sen runt 2 gick jag och Linda till henne och strax därpå kom Linus så gick vi och la oss.
Igår var vi hos Linda, käkade pizza, tog upp en båt och därefter ut i skogen och fiska med Linus, Emil, Markus och Harry. Trevligt! Så runt 23tiden kom jag och Linus till mig så duschade vi och sedan gick och la oss.
Gick upp vid 4 imorse, så åkte Linus vid 4.45 typ sen vid 5 väckte jag Emil sen kvart över åkte vi mot stan. Så mötte jag Carina sen vid 6.30 började jag imorse på mitt 3dje jobb för den här sommaren. Så nu blir det 3veckor på kommunen i Askersund. Jobb jobb och åter jobb som sagt!
Nu är min frukost rast slut så nu ska det jobbas tjingeling!

Godnatt.

Runt 20tiden förut kom Eskil och Matilda och drack lite kaffe. Därefter körde vi hem Matilda sen åkte vi till Vretstorp typ och var med Marcus och några. Sen när lönen kom in drog jag, Eskil och Marcus till Brändåsen och käka sen hem. Och nu har jag även kollat film med Emil, Amanda, Eskil, Joppe och Harry så nu blir det tammefan att sova. Trött jävlar, sweet dreams!

This summer I want to change everything.

In your eyes, I see love like a fire!

Love

Alldeles nyss hemkommen från en ridtur på lilla Lina. Blev en sväng till VN, dock var det ju folk där som vanligt så fort det är fint väder så gick inte bada med hästen. Så var bara att rida hemåt igen. Men men alltid lika skönt att kasta sig upp på hästryggen och rensa skallen, kärlek till de!
Nu ska jag väl slänga i mig lite mat och sedan ta mig ett fotbad samt ansiktsmask och pyssla om mig själv, hihi!
 

Igårkväll

Igårkväll kom Joppe och Harry hit runt 21tiden så fixade vi iordning en tårta och fixade lite. Sen strax efter 22tiden kom Emil och Amanda. Så överraskande vi Amanda med tårta och lite "kalas" då hon fyllde 19år igår!
Stort grattis gumman!
<3



Det är en sorg när man inte passar in och ingen förstår.




Måndag

I Lördags var det den klassiska Askersunds cruisingen. Var med Sanna på dagen och kollade bilar. Sedan vid 17tiden drog vi till brukshundklubben och åt lite då det var 50års jubileum. Sen tbx till stan och då blev det att vara med massa annat trevligt folk + lilla Sanna fortfarande. Va kanonväder för alkohol och vänner. Lyckad kväll! !
Runt 1-2tiden ungefär åkte jag och Linus hem till honom och sov.
Igår gick vi upp runt 12 kanske. Så åkte jag och Linus till pappa och åt. Sen kom även Emil och Amanda dit så åt vi lite tårta och firade pappa som fyllde i Lördags. Sen åkte vi in till stan och handlade till grillat. Så blev att grilla med Linus, Emil, Amanda, Harry, Joppe och Eskil och därefter åkte vi och bada.
Därefter åkte jag och Linus hem till mig och sov.
Sen imorse vid halv 5 åkte han iväg och jobbade igen. Och mamma och dom är på västkusten. Så är en aningen ensamt hemma just nu!

Lyxade till det med potatis, elefantöra, brunsås och sallad till lunch idag!


~~~




Fredag

Igår blev det jobb hela dagen och sedan på kvällen kom Linus och hämtade mig hos pappa så åkte vi hem till honom och sov. Idag åkte vi in och käkade pizza med Harry och sedan åkte runt lite i Askersund samt en sväng till Åmmeberg. Efter det körde han mig till pappa så har jag jobbat lite. Men nu är höet äntligen slut för iår, så ny har jag duschat och fräschat till mig och ikväll blir det pizza med alla som medverkat under höperioden. Sen får jag se vad som händer, lutar mot en hemmakväll med mig själv och mig hihi!

Godnatt

Igår blev det hököra hela dagen. Sen hem till mamma och äta och sova. Idag tog jag lite ledig då min lillebror fyllde 13år idag. Så har haft lite kalas för honom. Ridit Lina en sväng och sedan kastat av två lass hö.
Har lagom käkat grillat nu och lagt mig i sängen, skönt jävlar!
Imorgon blir det upp vid 8 och sedan åka till pappa och jobba.. Hö, hö och åter hö är vad mitt liv består av just nu, men pengar är aldrig fel!
Pussgodnatt!


Mitt hjärta, min andra halva, min fina vän, älskade häst! <3

Jag kommer älska dig tills jorden har gått under.

Gick upp runt 11 idag. Käkade en lång och mysig frukost. Smörgås med ost, kokt ägg och O'boy!
Därefter har jag städat mitt rum dammsugit, skurat och bäddat om i sängen.
Och nu blir det att åka upp till pappa för att jobba, troligtvis köra hö!



Me and my lovely dog!




Måndag

Har inte bloggat på typ en vecka men jobbade även Onsdag och Torsdag förra veckan. Kom hem i Torsdags runt 20tiden så packade om lite snabbt sen kom Linus och hämtade mig. Så har tillbringat hela helgen tillsammans med honom. I Torsdags blev det bara alldeles lugnt och sova tidigt. I Fredags sov vi länge sedan käkade och lite så sen körde han mig till pappa så hjälpte jag honom att lasta av ett hölass, sedan duscha och fixa mig. Sen hämtade Linus mig igen så började vi dricka lite hemma hos honom och sedan åkte vi till VN och drack med lite folk, trevligt. Blev sedan att vi sov hos Linda i stan. Sen på Lördagen hämtade Emil oss så höll vi på med höet hela dagen sedan åkte vi hem till mig och skulle kolla på film men både jag och Linus somna i soffan så blev bara att gå och lägga sig istället haha! Igår höll vi också på med höet hos pappa hela dagen. Sen på kvällen fixade vi lite matlådor och sedan åkte ner till Linus pappa Peter i Åmmeberg och käkade lite grillat. Mysigt! Sen blev det att åka hem till Linus igen och sova eftersom han skulle åkta iväg och jobba imorse vid 4. Själv sov jag vidare riktigt länge imorse, as gött, sedan städade jag lite och sen kom pappa och hämtade mig så har jag hållt på med höet idag också.. Puuuh blir aldrig klart!
Men nu njuter jag lite hemma hos mamma där jag inte har varit på aslänge känns de som.. Så nu myser jag lite med min lilla vovve och Tuva!




Tisdag

Igår blev det jobb sen bara sitta i lägenheten. Idag blev det jobb igen men sedan ut men en på jobbets husbåt (asfränt hemmabygge) så gled ut ett gäng (dock jag och 40+are) och tog några öl, cider mm riktigt trevligt faktiskt. Sen körde Tore mig och Fredrik till lägenheten så har käkat och nu blir det att sova.


Härligt!
Har även bilder på husbåten men dom är på systemkameran, så får se om jag kan lägga upp dom till helgen när jag är hemma. Min dator har ju dock typ kraschat. Hoppas det går att få igång den, annars går en miljon bilder och minnen åt helvete som jag har på den..

Söndag kväll

Mån-Tors förra veckan tillbringa jag i Bengtfors i lägenheten samt jobb i Billingsfors. Kom hem ganska sent på Torsdagen så blev bara hemma mys med familjen.
I Fredags blev det att köra Mirella en sväng på dagen. Sedan blev det grogg med Sanna mfl på kvällen. Party i stort sett hela natten. Trött jävlar igår (Lördag) kom hem runt 15tiden sedan blev det god mat och familjemys även då. Runt 23tiden kom Erik och hämtade mig så åkte vi till Hammar och var med Sanna och Marcus ett tag och kollade film. Runt 1-2 tiden körde Erik hem mig igen och då blev det att soova!
Gick upp runt 11 idag, packade och fixa lite sedan runt 14tiden åkte familjen upp till Bengtfors. Så har käkat pizza varit ute och gått 12km och lite så nu ikväll.
Imorgon är det dags för jobb igen och då åker även mamma och syskonen hem, men dom kommer nog upp redan på Onsdag igen. Sista jobbveckan nu iallafall!
Nej nu, sova! Godnatt!


Äntligen!

Jul. 01, 2013


Uuäää

Usch fy sitter i lägenheten as snorig och ont i halsen, inte bra! Men men bara att försöka sova och sedan försöka ta sig upp till jobbet imorgon för då är de daga för ytterligare en jobbdag och en massa övningsköra!



Ny månad, nya möjligheter




RSS 2.0