Torsdag

Haft skola hela veckan och efter den har jag inte direkt gjort något speciellt.. Imorgon är det iallafall äntligen Fredag guu så skönt! Blir troligtvis lite cider tillsammans med Sanna, fint. Måste ju bara säga att jag älskar henne och att hon är världens bästa vän hihi <3
Nu sitter jag iallafall på bussen på g mot Askersund där Emil hämtar upp mig och sedan ska vi upp till hans hus och greja lite, fint.
Pusshej


Har även vart helt underbart väder den här veckan och vårkänslorna bara bubblar!



Söndag

Och så va det Söndag igen och en veckas lov är nu över så imorgon ska man upp vid 6 för då är det dags för skola!
I fredags blev de grogg med Sanna, Matilda, Josse, Krull och Lisa hos Kim och sedan vidare till John.
Igår blev det en sväng till Åmmeberg för att fira mormor och sedan tvmys med familjen.
Idag upp tidigt sen åkte jag, Emil och Joppe till pappa sen Emils hus och fixade. Målade i lite skåp, rev tapeter osv!
Men nu: SOVA!



Torsdag

Ridit, tränat och vart i Hallsberg och bowlat med familjen så har min dag sett ut. Gick inte speciellt bra men kul var det att bowla ändå!



Lek & Bus Landet

Idag har jag varit på lek och buslandet med mamma, Erik, Elin och Tuva. Därefter åkte vi och köpte en ny parfym och hårinpackning åt mig. Sen hem. Efter det har jag tränat (cyklat 35min och lite magövningar) fint!

Satt mest med mamma men blev ju tvungen att köra en omgång Lazergame.


Jag och lilla Tuva!


Tisdag

Marieberg med mammi köpte skor och ett linne. Tog en ridtur på Lina. Tränat, tagit ett bad samt kollat tv. Mysdag helt enkelt alldeles skönt med lov!<3





Måndag

Har inte haft någon mobil med blogg-appen på ett bra tag. Därav dålig bloggning. Men nu har jag ny mobil och tillgång till att blogga smidigt igen, så ska försöka blogga minst en gång om dagen nu!
Kyss på er

Godnatt

Igår blev det först praktik. Sen körde Eskil hem mig och Matilda så gjorde vi oss iordning och sedan in till Sanna och börja dricka lite. Kvällen spenderades i Askersund, Gruvan, Hammar och så i Gruvan igen med brudarna och annat bra folk! Idag har jag inte gjort ett piss och nu ikväll har jag haft filmkväll, fint!

If u never back down u never fall down






RSS 2.0