Lördag

Känner att min bloggning är väldigt dålig blir typ ett inlägg varannan dag och det funkar verkligen inte!
Igår va det ju som sagt va Fredag. Skola + bad i Vättern. Hem fixa lite sen kom Jesper Lindström och hämtade mig sen åkte vi till Sanna och va där ett tag sen vidare till stan. Tog oss några öl, va massa trevligt folk ute igår. Riktigt nice. Runt 12tiden skulle Jesper hem så då åkte vi till Gruvan och bytte bil sen åkte jag och Sanna med Manne Lundqvist och Rasmus Karlsson. Kom väl hem vid 3-4tiden?
Måste tacka alla för en riktigt trevlig kväll iallafall!
Idag gick jag upp vid 10 följde med mamma till Örebro. Växlade pengar Svenska->Euro. Eftersom jag åker till Berling imorgon. Köpte även de som är på bilderna nedan.
Nu håller jag på att packa för fullt och snart kommer nog Fredrik och Daniel och hämtar mig så ska vi åka en liten sväng.
Får se om jag hinner blogga något mer innan jag åker imorgon annars bloggar jag Fredag den 1/6 igen när jag kommer hem!
puss

Torsdag

Blogga aldrig igår men va skola först. Sen va jag med Sanna och Matilda och Jesper Lindström kom även ett tag och snacka med oss. 16.15 tog Matilda bussen till sig och Sanna gick upp till sin mamma. Stötte på Frida Johansson som jag inte ett på år och dar känns de som. Sen kom även Gus så snacka med dom ett bra tag, haha! Efter de tog jag moppen hem. Sen gick jag ut ocg gick en sväng. Sen tog jag moppen till stan och sov hos pluttis.
Idag kom jag till skolan vid 7tiden. Smsa Casper så han vakna och kunde komma till skolan tidigare så satt och snacka med honom 1timme ungefär tills vi börja. Efter skolan va jag med Joppe och Emil. Sen skulle jag ta moppen till VN och bada med Joppe, Emil, Linus, Amanda och Jasmine men moppen vägra ju funka så började gå hem (1mil) men Jocke och Emil kom och körde hem mig. Så blev inget bad. Men tog mitt första bad för iår i skolan idag, hihi kallt!
Har hämtat moppen i stan, kollat lite på den men gav upp så Emil får göra de. Så städade hela garaget istället. Ser riktigt fräscht ut!
puss

Vädret! ♥


Tisdag

Har inte uppdaterat bloggen sen i Söndags så är väl dags nu, hihi.
I Söndags åkte jag och sov hos pluttis i Åmmeberg. Tog bussen hem 6.35 as trött så gick och la mig när jag kom hem. Vaknade vid 14tiden. Sen på kvällen fiskade jag, Emil och Joppe.
Igår va vi lediga hade OD i skolan så va hemma och klippte lite gräs, fixade hästhagen och lite så. Drog till stan och va med Joppe och Nicklas. Sen tog jag moppen hem så kom Emil, Joppe och Linus så drog vi ut och fiskade i några timmar trevligt. Sen runt 22tiden åkte jag ner till Åmmeberg och sov hos pluttis. Gick upp vid halv 7 idag. Sen va det dags för skola, blää.
Just nu sitter jag och pluggar spanska eftersom lärarn kom och sa att jag låg efter med ett prov och måste göra de innan Torsdag, JIPPI äckliga jävla fitt skola!

Söndag

Igår kväll runt 22tiden kom Morgan Körberg och Matilda och hämtade mig så åkte vi runt lite i Askersund.
Drog även till Åmmeberg och snackade lite med Robin Karlsson och Aron. Runt 12tiden va vi tillbaka i Askersund och då släppte Morgan av mig så gick jag upp till Joppe och va med han, Amanda, Jasmine, Emil och Lådan.
Senare sen åkte jag och Jasmine med Jocke, Joel och Wille. Blev bråk mellan Askersundare och Polacker och ja kaos för en stund innan Polackerna sprang iväg. Sen skjutsade dom hem mig så va väl hemma runt 4-5tiden kanske.
Gick upp vid 15tiden idag har legat och solat, käkat frulle och nu ska jag ta på mig lite kläder och gå ut och hjälpa mamma med hagen.

Sol, värme och mys i solen

Underbart väder ute vaknade klockan 15 idag, hehe.
21+ ute då, så blev att dra på sig bikini och gå ut och lägga sig i gräset!

Lördag

Igår Fredag åkte pluttis runt 16tiden. Fixade mig då och åkte in till stan vid 20tiden mötte Jesper Lindström och Sanna och sen åkte jag och Sanna med Jesper hela kvällen trevligt! Drog till Örebro, va ganska dött då eller ah mycket folk men inget roligt folk. Senare runt 23tiden började det ju va massa som man kände och så. Riktigt bra kväll! Blev även några bågvarv i Örebro och då åkte även Gurra med. Kom tillbaka till bilträffen och alla hade dragit då haha. Så då blev de att åka hem! Skjutsa hem Gurra sen Sanna sen körde Jesper hem mig. Va väl hemma vid 4tiden tror jag. Har sovit as illa inatt pga lite grejer.

Klev upp ur sängen vid 1tiden och nu gör jag verkligen ingenting. As tråkigt!

.


Segt

Den här dagen har varit skapligt seg och tråkig, usch!
Sitter i soffan nu as trött och tror jag somnar när som helst. Ska väl gå ut och ta en rök sen se om jag kan hålla mig vaken tills pluttis kommer hit och sover inatt också, får väl se. Haha!
pusshej


Torsdag 17 / 5

Igår var det skola som vanligt, men slutade vid 12tiden och va med Matilda, Joppe och några. Efter det tog jag en rök med Jocke sen kom Matilda och Joppe dit. Efter ett ta tog jag moppen upp till pappa, städade hela undervåningen och fixade massa där blev riktigt bra!
Åkte därifrån vid 18tiden och in till stan och va med Sanna. Sen slutade det med att jag, Sanna, Jasmine och Julia åkte med Jocke hela kvällen. Tog moppen hem runt 1inatt. Sen kom pluttisen hit och sov och åkte nyss så sitter helt ensam hemma och väntar på att mamma ska komma hem med lite godis as godis sugen! hihi.

Ser ju säkert inte skapligt gott ut!

Tisdag

Skola idag tog moppen in och hade nationella i matte, idrott, engelska nationella, bildupgf och sen läste vi på sista lektionen. Så somnade typ, haha pallar inte att läsa länge blir as trött..
Efter skolan följde jag med Amanda Kvarnström när hon solade och sen hämta jag Matilda sen åkte hon och jag hit.
Lagade lite mat, fikade och lite så och sen skjutsade jag in henne till stan igen och då träffa vi Joppe och Marcus så snackade lite med dom sen åkte jag hem. Följde med Emil och Linus ner till sjön och fiskade hihi.
Har lagom käkat sen han åkte och nu blir det duschen och sen soova, är as tröttis.. Inte okej!

Måndag

Lördags kvällen spenderades som sakt med underbara vänner!
Åkte in till Sanna runt 8tiden satt där med henne, Jesper Lindström, Krull och Kim. Sen runt 22-23tiden kom Martin Andersson och Jesper Lindé från Motala. Åkte nått varv i Askersund och följde sedan med dom till Motala. Fartfylld öldrickar kväll för mig och Sanna, hihi!
Åkte sedan till Askersund runt 2tiden? Upp till Sanna och hämta mer öl. Ner och träffa Jocke, åkte till Torget träffa Aron och några. Sen åkte jag, Sanna och Aron med Jesper till Zinkgruvan och lämnade Sanna men hon hade glömt sin laddare, haha så vi fick åka till stan igen och hämta den sen lämna henne! Sov i Åmmeberg den natten och sen på morgonen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till Örebro. Käkade och dom köpte lite grejer!
Sen hem och slappa resten av dagen, somnade runt 1inatt.
Idag var det skola som vanligt och sen tog jag moppen hem och nu håller jag och mamma på att baka bullar, mummmms!

Godnatt

Är as trött nu och ska sova så jag orkar med skolan imorgon!
Uppdaterar imorgon om gårkvällen, som va så jävla bra med underbara vänner!
puss godnatt

Colombia Necktie

Den här godingen kommer förhoppningsvis hem hit någon gång nästa vecka och blir ridhäst efter en strålande travkarriär!

Lördag

Igår va det skola som vanligt och sen stanna jag i stan med Matilda. Gick sedan upp till gmormor och fikade lite med henne. :)
Sen hem och fixade mig, tog moppen till stan och åkte lite traktor med Dennis G. Sen skulle han hem så då åkte jag med Jesper L, åkte till Gruvan och hämtade Sanna sen till stan. Och då åkte även Linus, Amanda, Jasmine och Robert med så drog vi på någon "fest" i Rönnesytta, haha. Sen skjutsade Jesper L mig till stan runt 2tiden. Gick och snacka med Emil och sen vidare hem och la mig i badet, mysigt!

Och nu har jag lagom käkat frukost och börjar fundera på vad den här dagen har att erbjuda :)

Jag vill ha dig baby

hihih

2 Blyga Läppar – Jag Vill Ha Dig Baby (Utan Kläder) - Radio

Torsdag

Va i skolan idag, wiho vad duktig jag var kom i tid till och med. Fan så grymt!
Efter skolan följde jag med Amanda K när hon solade sen gick och mötte Joppe och Emil gick till Grillen och käka sen vidare upp till Jasmines nya lägenhet där hon, Jocke och Amanda höll på att måla om!
Va där en stund sen kom även Nicklas. Gick till Grillen igen för Jocke skulle äta. Sen kom Marcus så då åkte jag, Joppe och Jocke med han till Robert där han och Linus höll på i garaget med Linus gamla 142a som han köpt, haha. Men måste erkänna att den såg fräschare ut än vad jag trodde att den skulle va, hihi!
Efter det skjutsade dom mig till stan igen så mötte jag Amanda och sen tog vi moppen hem hit.
Har sen dess suttit och nördat fb:spel.. Hehe roligt liv ;)


Om jag skulle förlora dig nu

Skulle det nog bli ungefär såhär...

True words


Onsdag

Igår åkte jag, mamma, Fredrik och lilla Tuva till Jönköping. Fredrik skulle på någon mässa och jag och mamma shoppade inne på A6. Köpte ett linne, bh och lite så! :)
Idag har jag, mamma, Emil, Amanda och lilla Tuva hämtat ut mitt pass i Hallsberg och sen besiktat bilen i Örebro. Blanka papper, kunde man ju aldrig tro haha!
Men nu ska jag nog läsa lite till mitt prov jag skulle haft förra året och sen sova!

Imorgon blir det nog skola skulle jag tro :)

Gulligt


Förvirrad

Ja som rubriken lyder så är jag skapligt förvirrad just nu..
Saker och ting i livet går inte som dom ska, sen gör dom de och sen skiter sig allt, sen mitt i allt det där blir det bara bättre och bättre igen, sen sämre, kommer det bli bra igen?
Men man får ju alltid försöka se det posetiva i det hela och jag tror jag lyckats med det! 
På något sätt känns det som om jag klarar mig bra utan dig, men ändå inte. ♦
pusspuss

Du är inte fin, du är vacker!

Efter ett bad på 40min och en dusch i 10min så kryper jag nu ner i sängen och säger godnatt!
Sov gott alla!

Bebis♥

Saknar min lilla bebis som åkte till Norge för några veckor sen.. ♥
~Bergshults Jalle~

Måndag

Va hemma från skolan idag, eftersom jag har värdens äckligaste hosta. Gick upp vid 12-1tiden följde med mamma till stan. Sen följde jag med mamma när hon och Fredrik var ute och gick med barnvagnen och hundarna. Så passade på att rida med en liten sväng på Hoppsan då eftersom jag behöver någon som "startar" honom eftersom han inte kan sånt än.
Sen har vi hämtat Elin och efter det har jag lagat as god mat!
pöss

Jag och min lilla kille♥

Du måste flytta på dig

Jag bygger bygger bygger upp och du river river river ner!
Du måste flytta på dig, flytta, flytta, flytta på dig!
Dom säger att det bara är saker som man ser, men jag vill veta, måste veta mycket mer..

Söndag

I Fredags var jag hemma från skolan. Åkte sedan ner till Åmmeberg vid 18tiden och grillade hos mormor och firade Tony som fyllde 20år, stort grattis! Efter det kom pappa och hämtade mig så sov jag där. Hostade hela natten usch.
I Lördags skjutsade pappa hem mig runt 16-17tiden fixa mig lite och åkte sedan in till stan. Gick och träffa Sanna och snackade med henne och tog en rök. Efter det gick jag upp till Joppe och va med han och Matilda hela kvällen. Åkte hem därifrån runt 2-3tiden inatt. Men när jag åkte hem dog moppen så Fredrik fick komma och hämta mig och moppen. Somnade kanske runt 4-5tiden.
Idag gick jag upp vid 1-2tiden åkte upp till pappa och hämtade hem Hoppsan och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Grillat finns inge godare!

puss


Matilda och jag hos Joppe

Joppe och jag, bästa vän♥

Hoppsan äntligen hemma i hagen igen!


Jag idag

Godnatt

Matilda kom till mig förut när hon slutade skolan så färgade vi min utväxt vilket behövdes. Snackade lite och bara umgicks, va länge sen!
Hon åkte hem vid 18-19tiden och sen dess har jag inte gjort så mycket. Tog moppen till VN för en stund sen, satt på bryggan och bara rensa skallen skönt!
Men nu ska jag slå på en film och sen sova, godnatt

dec -2011

Mor&Dotter


Ballerina och Mirella två shetlandsponnyer som varit i våran ägo sen Ballerina var 3år. Alltså från -96, samma år som jag föddes.
År -98 föddes Mirella som alltså är hennes dotter.
Dom är nu 19 och 14år gamla och lever fortfarande tillsammans.
Till skillnad från dom flesta andra hästar där fölungen säljs när den är 6månader gammal så har dom här fått levt ihop. Dom har varit ifrån varandra olika perioder i livet när dom tävlat trav, varit på betäckning osv. Men dom har alltid kommit hem toch varit tillsammans igen!

Det måste väl va lycka för hästar?

Få leva och växa upp tillsammans med sin mor, va vid hennes sida och få hennes trygghet hela livet!

Hästbilder

Vaknade imorse och kunde knappt prata, hade ont i lungorna efter att ha hostat hela natten så blev att va hemma. Solen steker ute och det är asfint väder. Trotts de har jag mjukisbyxor och tjocktröja på mig, förkylningen ska BORT!
Gick ner i hästhagen förut och tog lite bilder på hästarna och dom kommer här under:



Godnatt

Nej nu blir det ducshen och sen sova, godnatt!

true


.


Onsdag

Skola idag började dagen med ett matte nationella i 80minuter och avslutade dagen med ett engelska nationella i 60minuter. Därimellan har vi haft 3lektioner ungefär!
Efter skolan stanna jag med Matilda mötte Joppe och Nicklas sen gick vi till Hamnen. Matilda åkte och Marcus och Linus kom efter ett tag kom även Emil. De käkade glass och sen runt 18tiden åkte jag hem. Har lagom grillat nu och käkat, riktigt gott. Finns nog inge godare än grillat!!

.


1 Maj

Idag är det som sagt första Maj. Tycker det här året har gått fruktansvärt fort om jag får säga det själv.. Alldeles för fort faktiskt, haha!
Igår va det ju Valborg. Tog moppen in till stan och gick sedan till Jasmine där hon, Amanda och Emil var. Va där ett tag sen kom Jocke och hämtade mig och Emil. Så drog vi till Åmmeberg för Jocke skulle äta. Åmmeberg->Åsbro->Brändåsen->Vretstorp->Askersund. Hämtade upp Amanda och åkte sedan till Skyllberg. Åkte med Aron, Nicklas och Thessa(?) därifrån till Rönneshytta till Alex på fest. Det blev bråk och alla blev ustlängda så stod där ett bra tag sen drog alla. Så jag och Aron fixade skjuts till Åmmeberg sen sov jag där. Imorse skjutsade bästa Jocke mig och Hanna till stan. Så gick jag till Joppe och efter en stund gick vi till Grillen för jag skulle köpa mat, hihi. Sen kom mamma och alla och hämta mig så drog vi på Godegårdsmarken och sen till Hallsberg och parade Geisha. Sen hem igen hämta transporten sen åkte jag och Fredrik in till stan och hämta min moppe som krånglar satan!
Nu ska jag iallafall sova, upp tidigt till skolan imorgon efter ett skönt lov. Har även matte nationella imorgon, orkar jag verkligen de? huvudet är fullt med snor och känns som om de väger flera kilo extra. SUCK!
puss puss

RSS 2.0