Jag vill, men det går inte..

..Jag saknar dig så det gör ont..

Jobb jobb och åter jobb

Har planterat 5kartonger idag sen blev det hemgång vid 14tiden. Hem och ut och red en sväng. Sen kom Matilda och Eskil hit på lite kaffe och efter det har jag jobbat ännu mer fast åt mamma och Fredrik. Det är ett litet projekt som kommer ta fruktansvärt lång tid och ah har redan ont i ryggen så wiihoo..

Sängen

Jobb jobb och åter jobb, ååh jag är så trött på att plantera träd. Det är nog det värsta som finns!
Slutade iallafall vid 13tiden idag efter att ha planterat 6kartonger, heeelt slut. Usch blä fy!
Hem och sov en liten stund, sen nu på kvällen drog jag och Elin och badade med hästarna Lina och Mirella, mysigt.
Just nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska försöka sova kanske, haft ont i huvudet hela dagen så kanske borde satsa på att bli av med de? Frågan är ju dock om jag kommer kunna somna..
pusshej
Det här är vad jag kallar för lyckokartong, en kartong med planter där det fattas 15-20st. Underbar känsla att öppna en sån kartong!
... Har dock träffat på två stycken såna under min 1 ½ vecka så dom är fan inte vanliga!

Ge mig ett liv någon?

Nej nu börjar jag tröttna på att må såhär!
Hatar mina panik attacker jag får i stort sett varje kväll. Kan liksom inte sova pga det. Får värsta paniken, skakar, och det går inte att få tårarna att sluta falla.. Vet inte ens vad det beror fullt på?..
 
För ett tag sen var iallafall Eskil, Matilda och Joppi här och drack en kopp kaffe och snacka lite. Alldeles bäst är dom!
 
pusselipuss

.


Lina

Lina, Mirella och Elin när vi var ute och red förut. Insåg att Lina älskade och bada ganska snabbt då hon plaskade runt som en liten 3åring i vattnet. Gulligt!
 
 
 

Jösses lilla flicka

http://open.spotify.com/track/285pk5gbxJ0NqlfGegcvAp


Tisdag

Gårkvällen erbjöd på lite Åsbro häng!
Åkte först med Cd och Simon, sen skulle Cd fixa bilen i Åsbro och billyften börja krångla. Som tur va kom Eskil och räddade oss, hihi räddaren i nöden ;)
Han kom väl runt 20tiden och hämta oss i nått garage i Åsbro. Sen åkte vi till Thias. Sen blev det Brändåsen (tredje gången den dagen) fast jag käkade ingen av gångerna men ändå.. Extremt!
Lämnade sedan Thias sen körde Eskil hem mig somnade kanske runt 1tiden. Klockan ringde 6.30 imorse sen bar det av till jobbet. Har planterat 6kartonger idag, så mycket har vi inte planterat på en dag förut!
Kom hem runt 13tiden och nu blir det att fara ut en sväng med min lilla Lina!
puss

Regn och åter regn . .

Har inte kommit in på min blogg på några dagar, det har krånglat och inte gått att göra något när man loggat in.
Så har blivit lite dålig uppdatering, men nu får de bli ändring på de.
I Fredags var det iallafall Midsommar. Var i Åmmeberg hos mormor med släkten, sen till Vallen en sväng med Emil och Amanda. Sen åkte vi med Eskil hem till honom och sedan till stan och lämnade Emil och Amanda. Efter det åkte jag och Eskil en sväng till Åsbro. Mot Askersund och hämta Sanna sen runt 20-21tiden körde Eskil oss mot Harge där resten av kvällen spenderades med trevligt folk!
Sen mot Åmmeberg igen på natten med Linda, Aron, Johan och tog en rök. Sen gick jag och Aron hem och sov.
I Lördags vaknade jag hos Aron sen runt 13tiden kom mamma och hämtade mig där. Gjorde inget speciellt på hela dagen. Inte kvällen heller.
Igår gick jag upp runt 13tiden. Regnade massa så vänta tills det slutade och sen red jag en sväng på Lina. Skapligt pigg vilket kändes riktigt bra. Sen började de regna igen. Linus, Harry, Eskil och Matilda kom även hit så jag och Emil satt och fikade och snackade skit ute på altan länge med dom sen åkte dom så gick jag och Matilda upp och la oss.
Idag skulle jag och Matilda jobba, med regnet öste ner när vi vaknade.. Vilket det gjorde igårkväll också, alltså har det regnat hela natten. Men Morgan (vår chaufför som hämtar och kör hem oss varje dag) kom och hämta oss så åkte vi till Laxå, satt i kojan där med våra jobbarkompisar Adam och Alex. sen drog vi till själva "förådet" som dom har i Laxå och städade lite där eftersom det inte gick att plantera när det regnade så pass mycket som det gjorde. Sen vid 10tiden körde Morgan hem oss igen. Så nu ligger jag i soffan och kollar tv och väntar på att Matilda ska bada klart.

*Får väl se vad den här regniga dagen har att erbjuda?
Filmdag kanske?Torsdag

Matilda sov här inatt, vid 7.30 tiden bar det av ner mot Laxå för att jobba i skogen. Solen har stekt på bradigt mycket, inte okej när man går och planterar på ett hygge. Men de gick fint!
Kom hem runt 13tiden. Har inte gjort ett piss sen dess, men vad gör väl de? ;)
Midsommar imorgon, Åmmeberg med släkten på dagen och party med mina brudar på kvällen!
puss

Face pic


So true


Onsdag

Idag har jag och Matilda jobbat precis som alla andra dagar den här veckan, hehe.
Efter jobbet åkte jag och Matilda med Marcus, Emil och Joppe. Men när vi kom till stan åkte jag med Eskil istället.
Ont i ryggen och trött som ett as, men nu ska jag och Matilda krypa ner i sängen och sova istället, pussgodnatt

.


.


Godnatt

Efter hårt arbete idag säger jag nu godnatt, planterat 5kartonger idag. Igår var det bara 3, hoppas det blir lugnt imorgon. För det känns skapligt i ryggen efter att ha bärt dom dära..
Efter jobbet somna jag framför tv:n en stund sen kom Eskil och Matilda på lite kaffe.
Drog även ut och red en sväng på Lina och Elin följde med och red Mirella.
Sen kom Matildisen hit och nu har vi lagom duschat, så godnatt!

Upp tidigt och kämpa imorgon också, men kan ju inte klaga är ju ganska bra betalt! ;)

puss

OMG

Idag ville min låtsas farsa Fredrik ge sig på att rida, vilket han viljat as länge. Men har bara haft Shetlandsponnyer hemma, men eftersom vi köpte en Fjording i Lördags så va han ju smått sugen och skutta runt som ett barn.
Var bara att sadla och hjälpa han upp i sadeln, frågan är om jag nu kommer få ha hästen ifred för han tyckte tydligen det var väldigt roligt!

Fredrik på Linas rygg och jag bredvid

Sommarjobb

Idag var första dagen på mitt "underbara" sommarjobb, hehe. Sommarjobbar åt Sveaskog börjar klockan 8 och slutar klockan 16 helt okej dag med tanke på att vi har raster i stort sett hela tiden. Har satt ungefär 2-3hundra plantor var idag vilket nästan inte något alls!
Bra lön iallafall för att va ett sommarjobb, så blir nog bra när lönen rullar in sen! ;)

Min nya hobby, bild från google

Lite vägmärken


Always smile even when it's tough

I Torsdag var det som sagt var skolavslutning så nu har jag sommarlov. På kvällen var jag med Sanna hemma hos henne med massa folk. Träffa en hel del trevligt folk från Motala som kom till Askersund för att träffa oss.
I Fredags åkte vi och kolla på en Fjording. Sen kom vi hem sent på kvällen. På kvällen var jag med Sanna och lite så.
I Lördags (igår) var vi och hämtade hem Fjordingen vid namn Lina, 21år. På kvällen grillade vi lite här hemma med släkt. Sen kom Eskil, Sanna och Matilda och hämtade mig så åkte vi till Åmmeberg och var lite hos Eskil med han och Linus. Sen körde Eskil mig, Sanna och Matilda till Basse där de var lite fest. Massa krångel där, men ändå en skapligt bra och rolig kväll. Sen körde Oskar och Oskar hem Sanna, sen åkte vi och hämtade Jasmine -> Brändåsen -> Östansjö och hämta Matilda -> Hammar och lämna henne -> hem hit så lämnade dom mig.
Idag gick jag upp runt 14tiden. Sen har jag varit ute och ridit en sväng på Lina. Första gången som jag ridit ordentligt på över 1 och 1 halvt år!

Fina Lina

Kaninbäbisarna som föddes här om natten

Skolavslutningsklänningen

Avslutningsmiddag

Hade brändbollsdag + dragkamp idag i skolan, skapligt tjill!
Efter skolan följde Matilda med mig hem så gjorde jag mig iordning och hon fixa mitt hår till avslutningsmiddagen för alla 9or som jag har varit på hela kvällen!
Riktigt trevligt och bra stämning, pussgodnatt

Avslutningsklänningen, dock hade jag inte håret sådär idag utan uppsatt


Tisdag

I skolan idag hade vi städdag/ sunedag. Piss tråkigt om jag får säga det själv!
Gick och köpte lösnaglar så har fixat det nu på eftermiddagen, inte hunnit med speciellt mycket annat :)


Värdelöst?


.


Måndag

I Fredags klippte jag mig efter skolan. Sen hem senare på kvällen kom Jocke och Matilda och hämtade mig, Emil och Amanda hemma hos oss. Så körde han mig och Matilda till Sanna så var vi där ett tag. Sen gick vi ut och snackade med Gunnar, Nisse mfl från Kumla ett tag trevligt. Sen kom Marcus Petterson, Thom och någon mer och hämtade oss sen vidare till Kim Stålh i Vretstop. Var där en liten stund sen mot stan igen så släppte dom av oss där. Åkte lite raggarbil med Morgan, Marre, Hanna och några fler till Örebro. Sen därifrån åkte vi med Marcus Eklund, Tobias, Cd, Tobias? till Östansjö sen körde Cd och Tobias hem Sanna. Sen körde vi Linus från stan till Åmmeberg. Sen körde dom hem mig och Matilda till mig.
I Lördags tog jag och Matilda det bara lugnt på dagen sen kom Marcus Eklund, Cd och Tobias och hämta oss, åkte till Askersund -> Örebro -> runt i Örebro -> till Vretstorp lämna Marcus -> så körde dom hem mig.
Somnade ganska så direkt, hehe.
Igår gick upp vid 14tiden kanske så kom Matilda och Jocke. Så åkte jag, Jocke, Matilda, Emil och Amanda till stan och käkade på Grillen. Sen körde dom hem oss igen så snacka vi lite sen åkte dom igen. Senare runt 22tiden kom Jocke, Marcus, Cd och Matilda och hämta mig så åkte vi hem till Matilda och kolla tv sen runt 2tiden åkte dom hem så gick vi och la oss.
Idag vaknade hos Matilda, har typ käkat frukost och hmm, vad händer idag?

Torsdag

Skola idag, gjorde mitt prov i geografi som jag skulle gjort förra hösten, men gjorde det nu och klarade det  skapligt stolt! Lämnade även in min bok grej och nu har jag lagom skickat in min uppsats om andra världskriget. Känner mig riktigt duktig, hehe!
Nu är iallafall alla skol grejer klara, tror jag. Betygen sätts iallafall imorgon så nu är det skit samma! :)
Efter skolan blev det Marieberg. Köpte 3par skor och ett linne tack mammi ♥
Nej nu lägger jag mig ny duschad och go i sängen och ska försöka sova, hoppas på en natt med lite sömn för imorgon efter skolan ska jag klippa mig sen blir det lite party med bästa hoppas jag på + att jag inte pallar fler sömnlösa nätter känner mig som ett vandrade lik ungefär det är hemskt!
 pusspuss

Sveriges Nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag så vi är ju lediga från skolan. Det firades med att sova en aning längre. Läsa ut min bok. Sen kom Matilda hit så gick vi en runda på typ 5km och snackade lite skit. Sen hem och fikade och lite så. Runt 19tiden åkte hon hem. Sen när jag kom hem var Jocke här så då spelade jag, han och Emil lite kubb och ah jag förlorade, inte alls roligt faktiskt haha!
Har även grillat, kollat film och pluggat ännu mer. Mitt liv består i stort sett bara av plugg just nu känns det som inte alls roligt!
Nej men nu ska jag fan somna innan jag somna på datorn, hehe!
godnatt

Jag vill, men det går inte..

..jag saknar dig

Skola idag, gjorde mitt geografi prov med länderna i Asien. Fick precis G i det, skapligt stolt. Med tanke på att det är det ämnet jag typ har svårast för bortsett från språk (Engelska, Spanska). Så nu är det provet klart.
När jag kom hem från skolan tvärsomnade jag i soffan idag igen eftersom jag har as svårt att sova på nätterna nu igen, kuul liv. Vaknade vid 21tiden och är nästan klar med min uppsats om Andra världskriget (skriver om Raoul Wallenberg) så har inte alls mycket kvar på det. Så nu blir det att plugga lite till ett prov som jag ska göra på Torsdag samt försöka läsa ut min bok eftersom jag måste skriva ett författarporträtt imorgon samt bokrecition som jag ska lämna in på Torsdag. Skapligt mycket att göra nu, tur vi är lediga imorgon så jag kan fixa med det då!
Nej nu blir det att plugga vidare och sen kanske ut och gå en sväng eller bara försöka sova, puss


-


Måndag

Fattar inte vad det är för fel på blogg.se, vissa bilder går inte att ladda upp och det krånglar utav bara fan.
Så Berlin bilderna kommer väl inte försen de fixat sig..

Men i Lördags kom Jocke och hämtade mig så åkte vi och hämta Sanna sen drack jag och Sanna lite och va med Jocke i stort sett hela kvällen i Askersund och lite i Åmmeberg. Va as depp så åkte hem redan vid 1-2 någon gång.
I Söndags hade jag ingen lust med någonting så gick upp ur sängen vid 17-18tiden för att ta en rök och käka lite. Sen gjorde jag inget specillt. Gick och la mig igen efter ett tag.
Idag var det skola som vanligt, usch så trött på den skiten. På Fredag sätts betygen och innan det ska jag lämna in en uppsatts, ett författarporträtt, göra ett prov med massa länder, ett so-prov om i och u länder, ett spanska prov och ah vet inte riktigt om det är nått mer.. Har tre dagar på mig att göra det känns nästan värt det osv...
Efter skolan gick jag och la mig en stund och tvär somna, vaknade och då va Jocke här så åkte en sväng med honom, Emil och Amanda i Emils 940i.
Nu håller jag på att plugga och ska alldeles strax sova!

Fredag

Åkte ju som sagt va till Berlin i Söndags, kom hem idag vid 15-16tiden tror jag?
Uppdaterar imorgon om vad vi gjort där + en bildbomb!

Idag kom vi ju som sagt till Linköping runt 14tiden. Sen hämta Amandas mamma mig, Amanda, Sanna och Matilda. Så körde vi Sanna och Matilda till Gruvan sen körde dom mig till stan så hämtade Fredrik mig där.
Körde upp min ena häst Frallan till pappa eftersom han behövde sällskap till sin häst där uppe nu.
Påvägen hem blev de att stanna till vid Grillen och köpa kycklingrullar så satt jag, mamma och Fredrik och götta oss med det sen när vi kom hem. Nu har lagom Gustaw varit här och tagit en rök och försökt övertala mig om att köpa hans traktor, ojojoj traktorn hade fasiken ratt, dörrar och ah den va väldigt unik om han fick säga det själv ;)
Va iallafall riktigt trevligt att sitta och snacka med honom en stund.
Men nu blir det nog att sova så jag orkar upp imorgon för då blir det Marieberg en sväng med mamma och Fredrik.

Shit vilket ointressant och långt inlägg, men har ju inte suttit vid en dator och skrivit på as länge känns de som haha!

Sanna och jag i Berlin, love u!♥


RSS 2.0