Godnatt

Blev stan en sväng med Matilda efter skolan, drog till Grillen och käkade och sen vid 16tiden kom mamma och hämtade mig och sen har jag typ fixat med en miljon gamla bilder som jag flyttat från stationära datan som är hyper seg till min hårddisk och sen har jag suttit och rensat dom. Kanske har rensat 10000bilder men har inte ens kommit hälften, älskade nämligen att ta onödiga kort på allting hela tiden när jag va liten haha!
Men nu ska jag iallafall duscha och sen krypa ner i sängen och sova. Får se hur det blir med bloggningen imorgon eftersom det först är skola sen direkt efter det innebandy natt, tagga.. Elr?
Ahja kan nog kasta upp något inlägg över mobilen, puss godnatt!

Tell me the truth

Gick upp 5-10min innan bussen ska gå imorse men han kasta på mig kläder, borsta tänderna och gå ner till bussen, duktig cheey här jao! (; Har fått reda på matteprovet idag fick VG så blir nog de i slutbetyg iår också, chill! Just nu sitter jag inlindad i min jacka, fryser satan och har feta huvudverken och ska kolla på film med klassen och efter det slutar jag, skönt. Blir nog att dra hem och ta det lugnt då tror jag! Puss

Godnatt

Stannade i Askersund med Matilda efter skolan och då gick vi till Grillen och käkade pizza och snackade lite och sen vid 16tiden kom mamma och hämtade mig. Åkte hem satte mig i soffan och somnade på våran hund, uppvärmd huvudkudde iallafall, hihi! Vaknde 30-40min senare och gick upp och la mig i sängen med data och kollade på film och sen dess har jag legat i sängen och chillat, städat lite på mitt rum och skrivit en spansk dagbok!
Men nu blir det nog snart och sova eftersom det är skola imorgon, ogilla..
Godnatt

Skola

Usch, började med ITV imorse helt onödig lektion i typ 20-30min så små sov lite då. Sen matteprov, tror det gick bra och sen test nationella i spanska, suck efter det idrott hade dans skit kul för engångsskull! Sen har vi haft studietid och nu har vi svenska efter det blir det biologi och den är ganska chill eftersom vi har sexualkunskap så kollar mest på olika filmer och så.
Efter skolan får jag se om jag ska stanna en stund med Matilda i Askersund eller om jag ska åka hem och sova, eftersom jag sov kanske 1-2timmar inatt. Men det visar sig!
puss


Varför kämpa när det inte längre spelar någon roll?

Du ska veta att jag saknar dig, du ska veta att jag inte glömt, det finns minnen som aldrig suddas ut, en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig... ♥


Sömnlösa nätter in my heart, fast nej.. Hatar det här, hatar hur det kommer tillbaka, hatar att inte kunna säga som det är, hatar att få gå runt och bära på det och inte kunna förklara för dig som förut..
Hatar det här så jävla mycket, vill inte, orkar inte, varför är det såhär?
Varför jag, varför då, varför kommer de tbx nu?
Tusen frågor men fan inga svar, orkar inte dehär längre..
Orkar inte känslan som kommer tbx varenda kväll, snälla ta mig härifrån någon!

GN

Godnatt alla söta och även dom som inte är de (;

Plugg, plugg, plugg och ännu mer plugg.. Inte okej!
Nej, usch fick feta överskottsenergin förut när jag suttit och koncentrerat mig för länge på matten så har tagit ett avbrått på en timme typ.. Skiter i dom sista sidorna och går på repetionspappren nu och hoppas på det bästa iallafall! Efter det ska jag dejta min fin fina kudde! :*
GoDnAtT!

Ut i stallet

Efter skolan stanna jag i Askersund med Matilda och Eve och sen gick vi och fixade en grej, är så sjukt nervös för hur de blir.. Ahja det blir säkert bra!
Tog moppen hem vid 16tiden och sen har jag hjälpt lillasyter att göra negerbollar men är ju så fet så käkade typ upp det för henne men iallafall, hihi! Sen har jag räknat 6sidor matte så nu ska jag gå ut i stallet med lillasyster och mocka och efter det ska jag rensa skallen med en promenad med Smilla runt Läggesta sedan återgå till matten har 8sidor + repitionspapper kvar, och behöver ha det gjort tills imorgon eftersom vi har prov på det då och jag ligger ett helt kapitel efter i matten, inte okej alltså!
Uppdaterar mer sen, KYSS

I skolan

Duktig som man är så försov jag mig i morse vaknade till vid 8 men sket i första lektionen så gick upp vid 9tiden istället och åkte till skolan vid 9.30 börja 9.50 med SO som jag fortf har.. Sjukt lång lektion, ogilla! Snart har vi iallafall musik och efter maten idag har vi bara 3lektioner och det är film på sista, kan inte bli bättre! Men orkar inte skriva mer eftersom jag skriver på mobilen så ska återgå till lektionen istället, hihi! Puss

Beck

Nu blir det att kolla på Beck med Emil och sen ta en snabbdusch och sedan sova eftersom det är skola imorgon!
pussgodnatt!

Suuck

Har en sån här rolig dag, är hundvakt åt bebisarna så pluggar matte vilket jag gjort ett tag men kommer ingen stans eftersom jag måste springa och lägga bebisarna vid tuttarna och så.. Så idag har jag typ käkat, pluggat och hållit på med valparna, tråk dag!
Ahja sen när mamma och dom kommer hem tänkte jag iallafall dra ut och gå en sväng sen blire duschen och fixa inför skolan imorgon!
puss

My life, my decisions

Åkte till Fredrik och va med han och Daniel igår vid 23tiden, kolla lite på tv och åkte traktor så jävla väl!
Tog moppen hem någon gång inatt, vet inte riktigt va klockan va men det regnade utav helvete och jag åkte moppe, inte kul.. Vaknade vid 12-13tiden idag och nu är jag hemma själv med Emil och Nicklas för mamma är och hämtar något staket så jag är hemma och vaktar hundvalparna.
puss


Äventyr?

Nu ska jag nog snart åka och va med Fredrik och Daniel en stund sen senare ikväll får vi se vad som händer, hör av er om ni vill träffas ;*
puss

If you want it, take it

Tråk.se..
Nu ska jag nog gå upp och duscha lite snabbt, sminka mig och borsta håret (vilket jag inte gjort idag, haha) sen ska jag hitta på nått får se vart det styr ikväll! puss

bild från förra veckan

Everyone knows how I should be, but I want to be this one, just that I am♥


Lördag

Åkte till Fredrik igår och va med honom, Sara och Daniel. Gick och kollade på alla feta traktorer, sen blev ju inte Fredrik och Daniel lite fulla, nej nej.. Hahah dom buggade, låg och kramades på golvet osv osv, har inte garvat så mycke på länge som jag och Sara gjorde, sjukt kul!
Senare på natten tog jag moppen hem och gick och la mig, vaknade vid 14-15tiden idag och då käkade jag lite sen drog jag och Elin ut och red Ballerina och Mirella en sväng i skogen. Trevligt, nu funderar jag på att kanske lägga mig framför tvn eller duscha, det märks. (:
puss

Känslan när det känns som om skallen ska explodera

Är inte alls taggad på Fredag, är sjukt trött i skallen och usch blää..
Men ahja får se om det bara blir att va hemma ikväll och kolla film eller om det händer någonting roligt någonstans?
Det märks, puss

Välkomna till världen

Skola idag, tråååk blä fyfan vad jag hatar skiten vill bara dö eller nått!
Fick reda på att jag fick MVG på min jävligt fula ask som jag gjorde sjukt oseriöst på slöjden chill, sen fick jag VG på att jag sydde en söm i ett par byxor som gått sönder, haha.. Sjukt! Sen fick jag och Alexandra MVG på vårat arbete om någonting, vafan de nu va typ krig och sånt? ahja minnet är bra men kort.. Nu tänkte jag skriva klart mitt kåseri och skicka till Thomas och hoppas på VG på de iallafall. Sen måste jag plugga matte och spanska över helgen för har matteprov på tisdag och ligger ett kapitell efter alla i klassen för att jag har varit borta så mycke, kul osv.. Räkna ett kapitell matte när man inte förstår hur fan man ska räkna, ahja får jag VG på dehär provet får jag VG i betyg eftersom jag fick ett halvt poäng från MVG på förra.. Men med tanke på att jag inte vet vad jag ska bli och vill inte bli något komplicerat så fattar jag inte varför jag kämpar med skolfan för.. Men ahja, gör ju inge att höja betygen lite när jag ändå kan de liksom..
Efter skolan mötte jag min Matilda och så va jag med henne och Jesper, senare sen kom Joppe också och va med sen drog Jesper och Matilda vid 16tiden ungefär och sen gick jag och Joppe till Grillen för att Joppe skulle käka och sen efter det tog jag moppen hem, kallt? Nej då verkligen inte..

Sara har fött 5små bebisar under dagen, så sjukt duktig hon är!

G-natt

Blev en sväng runt Läggesta förut sen en varm dusch.
Efter det har jag legat i sängen i kanske 2timmar och försökt skriva klart min engelska uppsats om en speciell person, verkligen inte lätt. Har iallafall skrivit två sidor nu och beskrivit hur jag träffa personen, vart, hur den ser ut osv osv..
Och nu ska jag fan försöka sova, imorgon äre fredag för dom som inte vet.. Inte alls taggad på helg

puss

Kastar upp tre bilder från kemi lektionen vi hade imorse..



En månad kvar till jul

Skola idag, ganska chill hade bara 7 lektioner och på den ena hade vi luciaträning inför 9ornas luciatåg och på en lektion kollade vi på Gops redovisning. Efter skolan mötte jag Joppe och Basse sen gick vi till Grillen och käkade och snackade massa och efter det gick vi till BT och satt där och snackade om massa minnen sen dom gick på Sjöängen och snöpulade mig varenda rast och när vi åkte pulka ner för trapporna och ALLT det där roliga som man gjorde, haha saknar som fan! Tog moppen hem vid 17tiden och då va mormor, Thomas och Tony här och firade Fredrik. Nu blire att dricka lite te och sen gå runt Läggesta, chill! Puss

Kom, ta min hand..

Blev aldrig och sova förut, orkade liksom inte..

Känslan utav att aldrig göra rätt, känslan utav att aldrig kunna lyckas men någonting och känslan utav att allt går utför är totalt värdelös, tro mig.. Jag vet!

Semesterbild från -2010


Godnatt

Blev en prommenad runt Läggesta, mys och efter det blev det en låång och varm dusch!
Nu ligger jag i sängen och smsar lite med dom bästa och ska snart sova så, godnatt!

Slänger upp lite gamla bilder på mig och lite hästar vi ägt under min uppväxt, tog bara rid/ körbilder och någon enstaka annan bild. Fast det här är ju inte en bråkdel utav alla hästar vi ägt, haha!


Jag och min shettis valack Enok när jag va typ pytte liten..

Jag och mitt arab sto Suzsa som jag hade när jag va liten -2006?

Jag och vårat shettis sto Ballerina -2007

Jag och vårat shettis sto Mirella -2008

Jag och mitt shettis sto Chiquita för massor av år sen
Jag och min haflinger valack Surprise -2008?

Jag och våran shettis valack Tore -2008-2009?

Jag och våran shettis valack Bacardi -2008

Jag och våran älskade shettis valack Twan, fan så jag saknar honom. Lungt världens underbaraste häst har aldrig träffat någon så personlig och känslig häst som honom! -2008?

Svar på frågorna



 
Assåh: Är jag kung ?
Svar: Assåh du är min kung!
   
Kalle: Älskar dina tuttar, sjukt fina..
Din blogg är också bra!
Svar: För det vet ju säkert du..
Tack, kul att du tycker det!
   

Linn:
Hur lång är du?
Svar: Sist jag mätte mig var jag 164,8cm (:
   
   
anonym: kan inte du lägga upp bilder då du står i bh och trosor?
Svar: Kan inte du växa upp?
   
anonym: gillar du någon just nu?
vem är snyggast i din klass?
Svar: Vet inte riktigt, lite osäkert på den fronten.
         Skit svårt, tycker inte direkt att jag har någon snygg i min klass..
   

 

Sofia:
Varför heter du emmaHkarlsson?
Tänkte vad H:et har för funktion?
Bra blogg föresten! :)
Svar: Jag heter Emma Helena Karlsson, därifrån H:et kommer.
         Tack så jätte mycket!

Ögongodis♥

Har precis käkat lite tårta nu så mår jätte illa..
Och nu sitter jag med Emil och Gus och lyssnar på någon av Fredriks brors barn som pratar om att fotboll är bättre än bilar, seriöst ska inte skriva vad jag tänker.. och sen pratar han om majonäs, tror inte han mår så bra.. Haha
Men nu ska jag snart ut och gå runt Läggesta eller om jag ska gå runt Gårdsjön har inte bestämt mig än, är ju så sjukt mörk och lerigt ute så blir ju jätte smutsigt att gå runt Gårdsjön så blir nog bara runt Läggesta.
pusssss

Kärlek till låten She will be loved - Maroon 5
http://www.youtube.com/watch?v=nIjVuRTm-dc&ob=av2e

Här kommer lite nytagna bilder på mig




Grattis Fredrik!

Nu har jag lagom tagit på mig lite kläder och sminkat mig och snart kommer lite folk från Fredriks släkt och ska fira honom eftersom han fyller 43år idag, STORT grattis!
Så har hjälp mamma att göra lite tårtor och sånt idag, men nu ska jag ta på mig strumpor och inväta folket, puss

jag 2010, saknart så förbannat..

Ännu duktigare cheey

Hittade en annan header som redan va färdig så laddade hem den istället och fixade lite med koder och sånt, så nu är allt rosa och vackert!

Blev faktiskt skapligt nöjd så får nog va såhär ett tag nu!

kyssen


Duktig cheeey

Gick aldrig och kollade på tv utan har suttit i ca 2-3timmar nu och redigerat min blogg, fixat med alla färgkoder osv osv.. Gjorde även en header lite snabbt som får duga till och börja med, ska göra en ny så fort jag får tid!

Vad tycks?

Gomorgon världen

Blev ingen skola idag för när jag vakna imorse va jag pisstrött och hade ont i halsen så sov vidare istället och vaknade nu vid 10tiden istället, chill. Har haft fett konstiga drömmarna inatt och typ vaknat hela tiden, somnat och fortsatt att drömma samma konstiga dröm, hatar sånt. Usch på de!
Men nu tänkte jag ta mitt te och gå och sätta mig framför tvn och se om det finns nått bra där, puss

Godnatt sötnosar!

Har precis duschat lite snabbt, men orkar inte kolla film så blir att lägga mig till rätta i sängen istället och smsa lite med dom bästa!
Godnatt!

hittade någon gammal bild på mig på internet från mars-april -2010?
hahah SÅ söt osv

Tisdag

Skola idag massa tråkiga lektioner bara, fast det är ju typ det skolan är till för.. Men ändå, orka?
Dansade iallafall bugg på idrotten, va ju fan skit skojsigt haha! (:
Efter skolan tog jag för engångsskull bussen hem och sen har jag och mamma bakat snoddas, syltkakor och saffransbullar tills imorgon när Fredrik fyller år. Så imorgon blir det kalas efter skolan!
Men nu ska jag ta och gå runt Läggesta sen blire nog duschen sen en film, mysigt!
pussen

Känslan när man inte orkar bry sig längre

Tog moppen till skolan imorse, kallt.. Kom till skolan och gick på första lektionen (teknik) vi håller typ på att bocka plåt för att göra en ljusstake. Tog fram min plåtbit och insåg att det va någon jävla idiot som hade klippt sönder en bit utav den, vad fan är vittsen med det liksom? Så fick typ kapa av den och börja om och göra den mindre och massa så kommer säkert inte hinna klart med den men ahja skit samma, han sa att det inte skulle påverka mitt betyg så hoppas inte det gör de. Snacka jävla fitta, jäveln som gjort det ska ju seriöst bara dö så äre ju bah!
Efter skolan va jag med Matilda och Joppe, vi gick till Grillen och käkade pizza och efter det drog Matilda hem och då gick jag och Joppe och pratade lite med Sigge och Dennis sen drog Sigge och Nicklas kom så stod och pratade traktorer och minnen med Joppe, Dennis och Nicklas, trevligt insåg att jag saknar sommaren! :(
Sen drog Dennis sen va jag med Nicklas och Joppe fram till 19tiden sen drog jag hem och sen dess har jag inte gjort nått speciellt.. Är sjukt trött så ska nog gå upp och kolla på någon av filmerna jag laddat ner sen försöka sova skapligt för en gångsskull, orka va trött och somna mellan varje lektion liksom.. Blää!
Puss godnatt!

bild från vintern 2009/ 2010 tror jag, åh saknar mitt långa hår!
igga mössan och mitt överbleka ansikte..

100 sanningar, fast 2 va borta så blev bara 98 :(

SENASTE:
1. Dryck: vatten
2. Telefonsamtalet: matilda älskling <3
3. SMS: nicklas (:
4. Sång du lyssnade på: you learn

HAR DU NÅGONSIN:
7. Har någon varit otrogen mot dig: tror inte de?
8. Varit kär: det har jag 
9. Förlorat någon speciell person: som fan
10. Varit deprimerad: ahvisst
11. Varit så trött att du somnat sittandes: vem har inte? (a)

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. rosa
13. vit

14. svart

 

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: många underbara
16. Fått ditt hjärta krossat: det har jag
17. Skrattat så att du har börjat gråta: ja! (:
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: ja <3
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja..
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: som faaan
21. Kysst en kompis: ja

 

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: alla, ah förutom alla äckelgubbar som lägger till en hela tin -.-''
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2kanske, beror ju helt på
24. Har du några husdjur: hästar, hundar, katt, marsvin, kanin, fiskar
25. Vill du ändra ditt namn: funderar lite på de ;$
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: fick packet och va med en mycket speciell person
27. Vilken tid vaknade du idag: runt 10
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: satt vid datan och åkte sen till Askersund
29. Någonting som du längtar till: vet inte riktigt..
31. En sak du skulle vilja ändra i ditt liv: finns mkt
32. Vad lyssnar du på just nu: what are words <3
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: ja
34. Vad gör dig irriterad just nu: ska nog inte ta upp de här

 

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: emma helena karlsson
37. Singel/upptagen: singel
38. Stjärntecken: väduren
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: sjööängskolan
41. Gymnasie: inte bestämt mig än..
42. Högskola: -
43. Hårfärg: blond nu, typ brun igentligen

44. Långt eller kort: lagom?
45. Längd: 164
46. Vad gillar du gällande dig själv: mina ögon..
47. Piercings: öronen men vill ha på andra stället också
48. Tattoos: nej
49. Höger eller vänster? höger

 

DIN FÖRSTA:
51. Operation: måste nog varit när jag va typ 11?
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: -
54. Bästa vän: matilda är nog den som vet mest om mig

55. Sporten du spelade: aldrig hållit på med sånt, så ridning
56. Husdjur: shit, de kommer inte jag ihåg..
57. Vaccination du minns: svininfluensan?

58. Konsert: -

60. Alkohol du drack: cider tror jag 

JUST NU:
61. Äter du: inget
62. Dricker du: inge
63. Är du på väg att: duscha

64. Lyssnar du på: musik

65. Väntar du på: att bli klar med dehär, duscha sen sova

 

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: ja
67. Vill du gifta dig: beror på
68. Karriär i åtanke: vetefan

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögon

70. Kramar eller pussar: både och
71. Kortare eller längre: längre! 
72. Yngre eller äldre: äldre
73. Romantisk eller spontan: båda?
74. Snygg mage eller snygga armar: båda
75. Tatueringar eller piercingar: tatto
76. Känslig eller inte: när de behövs 
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: busiga pojkar

 

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: ja

80. Gjort något sjukt spontant: hehe
81. Tappat glasögon eller linser: nej har inte de
83. Krossat någons hjärta: vem har inte? :(
84. Har någon krossat ditt hjärta: ohja
85. Har du blivit arresterad: som fan, eller ne
86. Dissat någon: ah
87. Gråtit när någon dött: ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej

 

TROR DU PÅ:
89. Dig själv? javisst
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: de gör jag
92. Himlen: va?
93. Tomten: vem gör inte de liksom? :o
94. Att kyssas på första dejten: varför inte?

95. Änglar: ohja

 

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: mina mobiler..

100. Att posta det här är din 100 sanning: ja

Söndag

Gick upp vid 10tiden i dag. Har varit och kollat på hus, chill osv? nae
Sen kom Joakim och va med och käka sen kom Veronica så fika med henne och mamma.
Nu ska jag duscha sen kanske kolla film eller sova
gnatt!


Nudlar ♥

Har mest suttit vid datan hela kvällen sen vid 1tiden tog jag moppen in till stan och träffa Joppe och pratade lite med honom och så sen gick vi till seven och träffa lite folk, men va typ inga eftersom det va stängt. Och nu har jag lagom kommit hem, fryser satan om fingrarna moppe är inte att rekomdera den här tiden på året!
Ahja nu ska jag göra lite nudlar och käka lite sen sova tror jag eller om det blir film.. Får se, puss


Tråkigt.se

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[?] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi

UTSEENDE
[ ] Jag är längre än 170cm.
[ ] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Anorexia
[ ] Du känner dig svag.
[ ] Du hatar din kropp.
[x] Du har dåligt självförtoende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[ ] Du tycker att du behöver vara smalare
[x] Du fryser väldigt lätt

ADHD
[attention deficit/hyperactivity disorder]
[x] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[/] Du har koncentrations svårigheter
[/] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor.
[x] Du pratar hela tiden.

Bipolar Disorder
[x] Du kan vara vild ibland
[X] Du är lättirriterad
[/] Du sover nästan inte
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[x] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig
[x] Du har humörsvängningar

Bulimia Nervosa
[x] Du har spytt upp allting som du har ätit
[ ] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[x] Du äter snabbt
[/] Du har tränat så mycket tills du svimmat
[ ] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det

Conduct Disorder
[ ] Du är en mobbare
[ ] Du hotar andra människor
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål/bråk
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[x] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning
[ ] Du ljuger

Depression
[/] Du är alltid/ofta ledsen
[/] Du gråter ofta
[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[/] Du kan vara väldigt osocial
[/] Du har dåligt självförtroende
[x] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel.

OCD
[tvångstankar]
[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskilda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[x] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[/] Du måste kontrollera saker flera gånger


You were looking for the girl with the broken heart...
And you find her, I stand right beside you!


Even angels can fall

Kvällen igår blev räddad utav Linda, Linus, Jocke och ah vad han nu hette som kom och hämta mig och sen åkte vi ner till Åmmeberg där vi va fram till typ 12-1 med massa mer folk sen åkte vi till Askersund och sen skjutsade dom hem mig vid 1-2tiden och då gick jag typ och la mig. Tack för kvällen, ni är bäst!
Vaknade vid 9imorse men vem orkar gå upp så tidigt liksom, så gick ner och drack massa apelsinjuice♥ tog en macka och gick sedan upp och la mig igen, vaknade sen vid 13tiden och nu har jag de jätte tråkigt så ska gå ut och ge hästarna lunch sen tänkte jag ta och rida Mirella en sväng, mys!
puss

old pic, sen jag va hos Adam för några helger sen :)

• {-} •


One more time?


Fredag♥

Yeeey, fredag och jag älskart, jippi!
Tog ledigt idag, orkade inte praktiken, gick upp vid 11 för att följa med mamma och dom till Örebro men sen precis när vi skulle åka ångra jag mig och drog in te Askersund istället och va med Matilda och Joppe. Åkte hem vid 17tiden och nu sitter jag och funderar på att fixa mig eller nått?
Ikväll blire Askersund med Joppe och säkert massa annat folk, trevlans!
pusss alla underbara ;*

ah fail bild men orka bry sig

So wonderful♥

Måste börja med att skriva att jag kommer dö när som helst, för har sjukt jävla ont.. Vem fan kom på att mensverk ska finnas? Den jävlen ska ju bara dödas jävligt långsamt! Iallafall, har sjukt jävla ont, så nu ska jag värma min vetegrej och gå upp och kolla film och ha den liggandes på magen, skönt!
Somna vid 4-5inatt och gick upp vid 8tiden, men så lätt som jag kom upp imorse brukar jag aldrig komma upp, brukar jämt va sjukt seg på morgonen men inte idag, jippi osv.. Vem fan bryr sig liksom?
Ahja, börja 9 sluta 14.30, gick och köpte nått skit, gick till bussen, åkte hem, städa mitt jävla rum, bädda min jävla säng och böt överkast och allt på alla mina jävla kuddar och täcken.. Jävligt mysigt att sova med mycket kuddar och täcken men fan inte att byta på allt, usch! Och nu har jag käkat en panpizza tror jag ska dö för mår illa och fick ändå ondare i magen, jävla mensverk, gå och dö eller nått?
Ahja ska nog sluta skriva nu för orkar inte skriva mer..
Men någon gullig liten typ kan få va social på sms eller nått och rädda min kväll, puss

jag typ nyss


Everyting I do, I do for you ♥


google bild

Den som inte kan hata kan inte heller älska

Fastnade som vanligt vid fb jävel när jag skulle gå ut och gå, men gick ut vid 20tiden istället och gick runt Läggesta fast lilla Smilla fick inte följa med så gick själv mörkt och mysigt! När jag kom hem därifrån blev de en dusch och nu chillar jag i sängen ska strax sova så godnatt alla sötnosar!

bild från iförrgår

Låt honom veta att inget är som förr

Prao idag från 8.30 till 15.30 på Smådjurskliniken, ganska okej men skulle hellre va hemma och sova istället!
När jag slutat kom Fredrik och hämtade mig och så åkte vi hem och då hade mamma lagat mat så käkade lite och sen har det inte hänt nått speciellet. Men nu ska jag dra på mig andra kläder och dra ut och gå en sväng med Smilla tänkte jag, mys!
kyss ;*

bild tagen för någon månad sen?

Det är inte lätt, när det är svårt?

Kollade ju på No Strings Attached ganska bra film och huvudpersonen hade ju inte skapligt bra namn eller, hihi! Men smart som jag är kom jag på efter typ halva filmen att jag sett den förut, smart cheey.. Men orkar inte stänga av den då så kollade klart eftersom den är skapligt bra..
Nu ligger jag i sängen och chillar och ska nog snart sova, godnatt

bild från förut


Ge mig sommar, ge mig värme.. NU

Prao idag börja vid 9tiden imorse och slutade vid 15tiden och då gick jag till Sjöängen och mötte mamma sen gick vi på utvecklingssamtal för mig.. Haha så kul, dom sitter bah och rabblar upp hur duktig jag är.. Jag gör typ inget? ;o 
Fick se mina omdömen också, såg riktigt bra ut får hoppas att jag får alla dom VG:n som dom kryssat i så blir jag skapligt nöjd iallafall, hihi!
Efter de drog vi och handla sen hem och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Men nu ska jag snart mysa mig ner i sängen och kolla på någon film jag laddat ner No Strings Attached bloggar mer sen när jag kollat på den. Puss

precis nytagen bild

Just words

Blev en mysig prommenad med lilla Smilla sen när jag kom hem fastnade jag som vanligt vid datan, haha!
Men nu ska jag duscha sen sova, godnatt!

vackra smilla♥

Kör igång en frågestund!


Svarar på frågorna när de är tillräckligt många!

Måndag

Första dagen på smådjurskliniken idag, ganska chill men har insett att vetrinär inte är nått för mig. Skönt, har typ bara 175 linjer kvar som jag fortf är sugen på att gå, sjukt jävla svårt alltså!
Började 8.30 och fick sluta vid 13.40 ganska skönt, men eftersom jag fick sluta så jävla tidigt tog jag en lång prommenad i Askersund upp mot Lustenrust, Väderkvarn och det där, där man aldrig är liksom, mysigt. Sen gick jag ner till Sjöängen vid 15tiden och kolla lite film med Matilda tills hon sluta sen va vi med Joppe och Basse och käka på Grillen och chillade. Vid 18tiden kom Fredrik och hämtade mig så åkte vi hem och nu funderar jag på att gå ut och gå en skogsprommenad, bara för att det är så ljust ute? eller.. ?
Bloggar mer sen, pussen

Här kommer två dåliga mobilbilder från förut + en på mig sen i fredags?



Vägen som vi färdas på, den leder ingenstans ?

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl.. Vi kan bara vara dom vi är..
Du kan vinna allt du förlorat.. ibland..
Men vägen vi färdas på, den leder ingenstans?
När du ser mig i ögonen.. ser du bah ett långsamt farväl?


old pic

Tell it like it is, there is no way back


old pic

Söndag

Gick upp vid 10tiden idag sen vid 11åkte jag, mamma och Fredrik ner till mormor och Thomas och firade farsdag, kom därifrån vid 13-14tiden och då åkte vi hem så tog jag moppen upp till pappa sen har eftermiddan spenderats med han, Erik och Elin med lite fika och familjespel, mysigt. Åkte därifrån runt 18tiden, sjukt jävla kallt att åka moppe.. Fyfan assåh! :(
Ahja, resten av kvällen tänkte jag chilla vid datan och bara tat lugnt!
pöss

Test

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[/] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.



*Tänk om det vore som så att man blev lycklig utav dem här grejerna som dom räknar upp här.. Jag tycker inte att det stämmer?

[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[/] Du kan mer än ett språk.
[ ] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 17,5
0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Why am I such a fool?

Blev aldrig Askersund, har suttit och kollat på någon film som jag ladda ner istället Crazy Stupid Love hette den och va faktiskt ganska bra. Handlade om väldigt komplicerad kärlek från olika håll.. Men nu ska jag duscha sen sova för klockan är ju fakiskt typ 2 och tänkte gå upp skapligt imorgon!
godnatt

fail bild, men orka bry sig

Do it all for you but get the hell no return


Why say forever when it never gets that?


Just one more time, that's all I ask.

Skulle lagt upp en bild men eftersom blogg dampat ihop så går det inte nu, vettefan vare är för fel nu igen.. ;s

The feeling when I heard your voice the first time was wonderful, let me hear it again? ..

Sämst uppdatering jag vet men ahja uppdaterar er lite nu. Igår vare fredag så de va sista dagen på praoen, chill slutade vid 11 och sen åkte jag till Örebro med mamma och Fredrik och kollade på när Diezel tävla, gick väl inte direkt bra.. Efter det handlade vi lite oså sen hem och jag fixa mig sen skjutsade dom mig till Adam. Sen kom Martin och hämtade oss sen åkte vi och hämtade upp lite mer folk sen vidare till Martins föräldrars hus där vi skulle sova eftersom dom inte var hemma. När vi sen va hos Martin va det han, Adam, Jonthe, Roos och Linnea vi satt väl mest vid datan, kolla tv, kolla film, åkte lite bil, chillade osv.. Somnade vid 5-6 imorse i soffan och vaknade vid 7tiden och då gick vi upp och la oss i sängen sen runt 10tiden vakna jag igen över pigg som alltid när jag inte sover hemma, haha så jobbigt! Idag har vi mest bara suttit i soffan och tagit det lugnt sen vid 17tiden tror jag kom mamma och Fredrik och hämtade mig och nu sitter jag och väntar på mat och efter det blire kanske Askersund en sväng och träffa Joppe. Puss

This feeling is just so right!!

Blev aldrig stan förut utan följde med mamma, Fredrik, Erik och Elin till Örebro för dom skulle hämta nått bord, massa stolar och ett skåp och eftersom mamma inte ska bära för tunga saker pga lilla Tuva där inne så fick jag följa med och hjälpa Fredrik och bära. Åååh måste bara säga herregud, mamma och Fredrik i Örebro = KAOS! Fyfan vad jag skämdes asså, när vi hade hämtat de där skulle dom ta den där "lilla" vägen därifrån.. Problemet va bara att vi hamnade på någon jävla cykelväg bakom en busskur och krånglade satan men bil och hästtransport innan vi tillsist kom ut på en någotlunda "stor" väg och sen hem igen, fyfan asså! Haha men kul vare! ;) När vi kom hem därifrån hjälpte jag dom och bära in skiten också sen blev de lite kvällsmat och en låång varm dusch och nu ska jag sova, chill! Godnatt

Just one more time

Prao idag, har varit skapligt dött hela dagen.. Typ inga kunder så har inte haft nått att göra. Kan bara säga att stolarna som dom har på cafét är grymt osköna efter några timmar, fett jekla ont i rumpan asså.. :( Gick och solade på lunchen så va tbx där vid 13tiden sen vid 14 slutade jag så va ganska skönt. Tog moppen hem då sen har jag inte gjort nått. Sitter och knappar på ipaden nu så skriver inte så långt. Väntar på svar från joppe så får vi se om jag ska in gill stan och va med han och några sen, annars vet jag inte vad som händer.. Puss

Godnatt

Blev en mysig prommenad runt Läggesta förut sen hem och skutta in i duschen och nu ligger jag men datan i sängen och chillar.. Fast ska nog lägga mig till rätta nu och smsa lite istället sen sova, godnatt!

Onsdag

Prao idag fick börja med att baka safransbröd och sen en sockerkaka, resten av dagen har jag inte gjort ett skit typ och stolarna där är fett osköna så min röv gör ooont! Efter praoen följde jag med Jesper Karlsson till tandläkarn för han skulle dra ut en tand och ville inte gå själv, fyfan det äckligaste jag sett usch höll på att spy. Efter det gick jag till Grillen och mötte Matilda sen käka vi pommestallrik, gött. Sen skjutsade Nicklas och Matilda hem mig och när jag kom hem satte jag mig i soffan och tvärsomna.. Vaknade vid 19tiden igen, brukar aldrig kunna sova på dagarna men igår somna jag och nu har jag sovit i typ 3timmar idag också, helt sjukt!
Men nu ska jag dra på mig varma kläder och sen gå runt Läggesta eller längre får se, efter det blire en dusch och sen försöka sova tidigt!
puss

Tisdag

Prao idag, inte gjort så mycket typ gjort smörgåstårta, suttit och skrivit in räkningar på någon dator för hon fixar tydligen med sånt åt sin son så då fick jag sitta och greja med det, haha! Efter praoen gick jag och Matilda och käka pizza, sen åkte jag hem vid 4tiden. Kom hem och gick upp och la mig i sängen med datan och satte på en film vakna sedan vid 21tiden, jätte kul att jag tvärsomna och missa hela filmen. Ahja nu ska jag väl snart sova igen tror jag, roligt liv hihi!
pöss

jag förra veckan


Hösten

Hösten är en grymt vacker årstid igentligen!
Det ända som jag ogillar med den är att det bara blir kallare, gråare, regnar ofta och mycket, blåser osv..
Det bra med hösten är väl att den är mysig, vackra färger, blir mysigare känsla på nått sett, man börjar tända ljus inne osv, vilket är mysigt och trevligt!
Iallafall stort + för alla fina färger!



lite mobilbilder som jag tog hos pappa sist

Det finns saker man gjort som man ångrar mer en andra men ändå inte kan göra något åt.. Varför då bry sig?

Va ute och gick förut, skulle gå runt Läggesta men när jag gjort det orkade jag inte gå hem så tog en runda i skogen också.. Skit mörkt och skit svårt att hitta eftersom det är över ett hygge sen försöka hitta stigen osv. Sen när jag va utanför huset satte jag mig på ett berg en lång stund, lyssna på musik och smsade med massa folk.. Tur att jag har mina älskade vänner! Sen drog jag hem, duschade och nu ligger jag i sängen och ska snart sova, godnatt!

bild från igår

Nytt

Tavlan som jag köpte när jag va i Motala med mamma, fixade iordning den här om dagen, blev ganska bra faktiskt.. Ska bara hänga upp den över sängen sen ikväll, kommer nog bli fin fint!

Skin, skin som den sol du är

Första dagen på praoen idag, började 8.30 och slutade 14.00, ganska chill. Har mest stått och gjort massa olika mackor hela dagen, haha skit kul verkligen osv.. Ahja, 4dagar kvar sen blire prao på smådjurskliniken, blir nog inte mycket bättre men ahja skit samma, bättre än skola iallafall!
Efter praoen gick jag och solade en stund och sen tog jag moppen hem, svinkallt. Tog på mig varma kläder sen kom Erik och hämtade mig sen åkte vi till Jocke och hämtade han och Jesper sen gav vi oss ut på sjön i 2timmar eller nått för dom skulle kasta lite kastspö, jätte läskigt.. Mörk och båten värsta gunga trodde vi skulle välta flera gånger sen alla vassa läskiga drag överallt, hihi värsta fegisen här! (a)
Sen skjutsade Erik och Jesper hem mig vid 18-19tiden och sen har jag käkat och nu ska jag ut och gå runt Läggesta tänkte jag sen blire nog en lång varm dusch sen sova, men bloggar mer sen!
kyss

min fot/ben i solariumet förut, mitt fotband lyste så fint så va tvungen att ta kort

Lycka är att sova tillsammans med den man drömmer om

Never go to bed angry
stay up and fight


Den som inte kan hata kan inte heller älska

Kom hem från Jespers kalas lite efter 20tiden och sen har jag kollat lite på tv och nu funderar jag på att gå och lägga mig och klockan är liksom snart 22. Duktig cheey, som fan asså!
Fast det beror på att jag är pisstrött så ska nog gå upp och lägga mig och smsa lite med dom bästa sen sova, godnatt!

6 November -2011

Vaknade vid 11tiden idag och har mest bara fixat men lite grejer eftersom världens bästa mamma fyller 38år idag, stort grattis älskar dig! 
Nu ska jag fixa mig sen kommer släkten så ska vi ha kalas för lilla mamma. Efter det ska jag till Vinna och fira Jesper som fyller 18år idag, grattis!
pussen


Allmänt

KÄRLEK
Är du kär? - nje
I vem isåfall? -
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - nej
Är du rädd för kärleken? - ibland..

BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? - hänt
Snusat? - testat
Rökt vattenpipa? - ja
Däckat? - ja
Tycker du att det är coolt att supa? - nej?
Kysst en främling? - ja
Fått ett sugmärke? - ja
Gjort ett sugmärke? - ja
Har haft oskyddat sex? - ja
Kysst en tjej? - ja
Sagt nej till sex? - ja
har du haft sex med mer än 20 Personer - nej
har du haft sex offentligt? - kanske
Gråtit inför mer än 10 personer? - ja
Smygit ut? - ja
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - ja
Sovit bredvid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Lekt med någons känslor? - nej?
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - som fan
Gråtit dig till sömns? - många gånger
Gråtit framför någon du älskar? - ja
Vaknat av att du gråter? - ja
Skrikit ord som hora och slampa till någon - ja
Mått bättre eller sämre av alkohol? - ah
Slagit någon på skoj? - ja
Blivit slagen på skoj? - ja
Varit på sol semester? - nej?
Badat i havet? - ja
Har haft snöbollskrig? - haha ja
Inte sovit på en hel natt? - ja
Varit på sjukhuset? - ja
Sovit i över 12 timmar? - ja
Sett en film mer än 10 ggr? - tror de
Velat dö? - händer ganska ofta?
Fått ett IG? - tror de, nått iallafall?
Varit ute en hel natt - ja
Bråkat med en vän - ja


UTSEENDE
Hur lång är du? - typ 164cm eller nått?
Ögonfärg? - bruna
Hårfärg? - blond
Stil? - ingen specielll?
Är du nöjd med ditt utseende? - sådär
Är du mogen?- nej, men väldigt sprallig ibland..

FRITID
Du har varit på läger? - ja
Du skriver låtar/dikter? - ne
Du kör handboll/basket? - nej
Du kör fotboll/innebandy? - nej
Du är ofta med kompisar? - beror på

DU TYCKER OM ATT
Kramas? - vem gör inte? :)
Kyssas? - ja
Prata? - är ganska bra på att prata extremt mycket ibland iallafall
Sova? - ohja
Gå upp tidigt? - inte direkt, är grymt morgon trött..
Lyssna på musik? - ja
Lyssna på musik i headset? - mjo
Vara på stan? - ah
Vara ensam? - ibland äre bara grymt skönt
Att vara kär? - känslan är väl för jävla bra, men inte när allt bara går åt helvete
Vara i skolan? - inte direkt, men vem tycker om de?
Vara hemma? - ja
Shoppa? - som fan
Kolla på film? - beror på

Sex
Kommer du svara ärligt på frågorna? - ja
Är du en pojke eller en flicka? - flicka
Är du oskuld? - nej
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - 13
Har du någon gång haft sex med strumporna på? - ja

Hygien
Hur ofta duschar du? - beror på
Använder du deo? - ja
Brukar du borsta tänderna varje dag? - ja
Använder du parfym? - ja

Vad föredrar du
Cola/Fanta - cola
Tv/Data - både och
Med/Utan kondom- utan
Blå/Rosa - rooosa
Skola/Jobb - sova
Fest/Softa - beror på humör

FRÅGOR
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 1
Vad tycker du om kärlek? - underbart när det funkar men åt helvete när det skiter sig..
När kramade du någon sist? - nyss
Saknar du någon speciell person? - ja :/
Har du svårt för att bli kär? - beror på hur killen är oså
När kysste/hånglade du med någon sist? - onsdags?
Ångrar du det? - mjo
Är du singel? - som fan :)
När fick du senast en komplimang? - venne?
Har du hånglat med någon av samma kön? - nej

Har du någonsin:
Varit medvetslös: - ja
Hånglat med nån riktigt ful: - haha ja
Hånglat med fler än 50 pers: - nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: ja
Gjort något riktigt dumt: - som fan, men vem har inte?
Gjort något du verkligen ångrar: - aah.
Varit nykter på någon nyårsafton: - ja
Åkt ambulans: - nej
Gjort nåt olagligt: - ja
Blivit polisanmäld: - nej?
Fått din mamma att gråta: - ja
Skämts över dina föräldrar: - nej?
Skämts över dig själv: - ah
Sagt jag älskar dig och menat det: - ja
Tagit droger: - nej!
Vilka kläder sover du i: - trosor och ibland stor t-shirt
Vad hatar du verkligen: - falska fittor och folk som ljuger
Varit kär: - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: - nej?
Är du ensam nu: - nej
Vill du gifta dig: - nej eller nån gång kanske
Vill du ha barn: - ja

Senaste personen som:
Sov i din säng: - Matilda
Såg dig gråta:- Adam och Jonthe tror jag?
Fick dig att gråta: - massa jävla skit
Du gick på bio med: - Matilda, Emil och Amanda
Skällde på dig: - vet inte?
Kramade dig: - mamma

De senaste 48 timmarna har jag:
Gråtit: - ja
Kramat någon: - ja
Pussat någon: - nej, bara hundarna
Köpt någonting: - ja
Sjungit: - ja (a)
Saknat någon: - ja

Har jag?
Digitalkamera: - ja
Telefon på rummet: - nej, bara mobiler
Egen dator: - ja
Könssjukdom: - nej
Bra kompisar: ja <3
Tar du receptbelagda mediciner: nej, p-ring bara

Annat;
Hur mår du just nu? - sådär
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - ja
Har du piercat dig? - nej, men vill
I så fall, vart? -


Övrigt;
Är du hungrig just nu? - nej, har precis ätit
Vad är klockan nu? - 13.45

Övrigt;
Gillar du punk-stilen? - nej
du sminkat dig idag? - nej, inte än
Har du på dig för trosor just nu? - string
Vad för bh/topp på dig just nu? - en svart
Lyssnar du på musik just nu? - nej
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - allt möjligt
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - fb och blogg

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - hon sitter här vid borden så precis nu
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - igår


You are loved from the first moment

Blev en myskväll har kollat på två Iren Huss filmer med familjen och nu kollar jag, Emil och Amanda på en Beck film eftersom resten har gått upp och lagt sig. Efter den här filmen blir det nog att sova, är skit trött eftersom jag har sovit typ 3timmar inatt, inte alls kul..
pusspuss


Lördag

Efter att jag ridit igår duschade jag mig och fixade mig oså sen åkte jag in till stan och mötte Matilda och Joppe sen gick vi till grillen och skulle käka pizza och där va massa folk.. Typ Jesper k, Frida k, Emma och ja massa, så snackade lite med Jesper om hans födelsedag oså eftersom han fyller 18år på söndag så då blire att åka och fira honom i Vinna! Senare på kvällen skulle jag och Matilda med några till Skyllberg men hamnade i Kårberg på någon dötrist fest och fick vänta i tre timmar på skjuts hem därifrån så va tbx i Askersund vid 2tiden och då drog vi till Daniel och där va han, Fredrik och någon tjej kommer inte ihåg va hon hette. Vi åkte typ bil på gärdet, skit skojjj, hihi! Sen hittade Matilda någon kompis som hon snackade med massor, hette typ Johan och va 27år eller nått, haha! Visade sig att han bott typ uppe vid pappa och kände till typ alla i min släkt på pappas sida, ganska coolt faktiskt! Jag och Matilda kom hem till mig vid 4tiden och då lagade vi nudlar så somnade vid 5tiden kanske.
Vaknade vid typ 8imorse sen vid 9ringde klockan så då gick vi upp, tog på oss, käkade och sen åkte vi in till Askersund och jag köpte present till min älskade mamma som fyller år imorgon. Sen släppte jag av Matilda i Ljungås för hon skulle kolla på när Nicke körde cross medans jag fortsatte att åka upp till pappa sen jobbade jag där i några timmar sen vid 14tiden åkte vi på kalas för Alva som fylde typ 5 eller nått, har ingen aning, haha! Åkte därifrån vid 16tiden och sen jag kom hem har jag inte gjort nått speciellt bara chillat.. Funderar på att slå på en film och ta det lugnt nu en stund och kanske sova, är pisstrött!
Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer så om ni vet nått kul kan ni ju höra av er!!
puss


Fredag♥

Vaknade vid 12tiden idag. Har typ käkat frukost och nu ska jag ta på mig lite kläder och sen tänkte jag rida en sväng, mysigt i det fina höstvädret!

Jag och Ballerina för några veckor sen

A dream is a wish your heart makes

If you can imagine it, you can achieve it.
If you can dream it, you can become it.


Do what you love, love what you do

Vaknade hos Adam vid 8-9tiden imorse och jag är ju ganska bra på att prata så lyckades inte somna om, haha stackarn som skulle iväg och köra med körskolan senare sen. Gick väl upp vid 13tiden sen runt 14tiden kom mamma och hämtade mig sen åkte vi till Motala och handlade och lite så. Köpte en jätte gullig ram som jag sitter och fixar lite bilder till nu, hihi lägger upp bild imorgon, sen köpte jag en ny parfym som luktar godis, fett nice asså! Sen köpte jag nog inte så mycket mer? Minnet är bra men kort ;)
Efter det har jag och mamma bakat lussekatter och snickerskakor och fixat tacos så är super mätt just nu. Har skickat några utav mina uppsatser till Thomas nu också, ska skriva klart dom sista någon dag när jag orkar sen skicka det så jag kan få mitt jefla svenska betyg.. Men nu tror jag att jag ska dejta min super snygga kudde, myys!
puss

någon fail bild som jag tog för några dagar sen

Onsdag

Fick med mig 3par trosor från gina och ett par super söta klackskor hem från Örebro iallafall, nöjd!
Nu har jag lagom gjort mig iordning och nu ska mamma skjutsa mig till Nykyrka så blire att sova hos Adam inatt, kvällen tror jag ska spenderars tillsammans med honom, Jonthe och Martin?
pussen
skulle ladda upp bilder på det jag köpte men det är ju så jeeevla segt så skiter i de :p


Mot Örebro

Vaknade av mig själv vid 10tiden idag, brukar aldrig vakna så tidigt.. Har käkat frukost och fixat mig och nu ska jag, mamma, Erik och Elin åka till Örebro en snabbis och typ köpa skor till Elin, bloggar mer sen puss

Godnatt, igen

Vet att jag skrev godnatt förut men har duschat och sen fastnade jag vid fb en stund så tänkte skriva godnatt igen, hihi buwsig cheey här!
natti natti ;*

minnen 2010..

Godnatt

Blev aldrig att kolla på tv imorse för lyckades inte få igång den, duktig cheey.. Så gick ut i stallet och red Ballerina en sväng, så grymt härligt! Efter det gick jag en sväng med Frallis och mamma gick med me hundarna. Sen hem och mockade i stallet sen gick jag runt Läggesta i höstmörkret, tur att jag har min snygga reflexjacka så jag syns hihi kom väl hem vid 20-21tiden. Nu ska jag iallafall duscha sen sova tänkte jag, puss godnatt!

söta lilla Frallan förut, va inte lätt att få med henne på bild eftersom hon absolut inte kan stå still, haha knashäst!

Ny månad, nya bekymmer

Vaknade vid 10-11imorse men har fortf inte kommit upp ur sängen än och klockan är liksom 14.00 snart..
Har legat och kollat på film och bara degat, har sovit jätte konstigt inatt och har haft fett konstiga drömmen och vaknade med huvudet där jag ska ha fötterna i sängen, inte okej alltså!.. 
Men nu ska jag nog ta på mig en t-shirt och gå ner och kolla på tv och kanske käka nått, puss 

RSS 2.0