Lördag eller snarare söndag

Har grejat hos pappa hela dagen och fixat med alla djur och sånt sen vid 16 tiden åkte vi till brändåsen och käka på mc donalds efter det skjutsade han hem oss till mamma. Sen blev det att duscha och göra sig iordning sen kom Gus och fridaälskling och hämtade oss så åkte vi med dom in till stan. Sen har vi varit där, och ja det har ju varit roligare och varmare, va typ inga ute eller så åkte dom traktor och det va fullt i dem. Så jag och älskling har gått runt och frysit och min rumpa frös jätte mycke.. Hm är den stor eller varför frös jag mest om den?.. Ahja vid 00 nån gång kom mamma från jobbet så då åkte vi med henne hem eftersom det endå va så dött.

Pusshej


Fredag

Är hos pappa nu har inte varit här sen i november så va verkligen dax nu! Men älskling följde såklart med hade ju inte klarat mig utan honom ända tills imorgon.. Hihih.. Skolan idag va helt okej åkte skridskor sen kollade vi mest på olika filmer så va väldigt soft, sen drog vi till älskling så han kunde packa sen åkte vi moppe till mig, kallt.. Passa på att klippa elin elin lite innan pappa kom eftersom hon tjatar så. Sen har vi inte gjort nått speciellt, jag har rensat ur pappas kylskåp snäll som jag är för det behövdes verkligen.. Och nu blir det let´s dance och sen sova!

Puss


Torsdag

Skola idag, blablabla.. Gick och lämnade tillbaka hårfärgerna som jag inte behövde så nu slipper jag ha dom ligga här hemma och skräpa. Ahjust, imorse skulle älskling och jag åka mt5:an till skolan som han köpt av emil och fixade iordning igår och när vi hade kommit till lantmännen ungefär så skar moppen, bara jippi. Så fick vänta på att bästa mamma kom och skjutsade oss till skolan. Efter skolan följde älskling och niklas med mig hem så fixade dom lite på älsklings drac sen åkte dom och hämta mt5:an. Sen fixade dom den och nu är älskling inne i stan och lämnar niklas vid bussen och köper med lite godis.. Tjockis jag vet (a)

Senare blir det att fixa naglarna, plugga lite och kolla på nån mysig film med älskling!

Puuss!

Bild ifrån sommaren 2010  


Tisdag

Skola idag då, som vanligt blabla... Efter skolan följde jag med älskling hem och vi skulle hållas i hans garage med hans 740i, men han hade jätte ont i huvet så vi har varit inne och inte gjort ett skit på hela dagen. Och nu har jag lagom duschat så nu blir det att hoppa i älsklings stora sköna säng och soova, godnattpuuss!

Färgade ju mitt hår igår igen för tyckte inte blond/gul va nån vidare snygg färg.. Jag passa iallafall inte alls i den, så nu är det typ askblondt/ ljusljusbrunt nån blandning där imellan. Och jag själv tycker att det här vart mycket mycket bättre än va det va innan färgningen!

Nytagen bild ovan..  


Måndag

Skola idag, lyckades missa bussen imorse fast det löste sig eftersom älskling hade moppen hos mig så vi tog den till skolan. Har haft en vanlig måndag fick reda på mitt kemi prov 1 poäng ifrån alla rätt så ett MVG, riktigt stolt! Efter skolan åkte jag och älskling hem till mig och sen har det väl inte hänt så mycket. Har bytit däck på hästtransporten sen har jag och älskling färgat mitt hår och ja det vart väl sisådär.. Får se imorgon hur jag gör med det! Sen skulle jag och älskling baka men det är nått fel på våran ungn tror ja för hela köket blev fullt å rök sen vart den kolsvart och den va bara inne 10 av 35min, nått skumt vart det iallafall :-( Men nu ska vi iallafall gå upp och sova så godnatt, sov gott!


Söndag

Idag har det väl inte hänt nått speciellt. Har varit hos älskling hela dagen i stort sett. Fick skjuts hem vid 17 tiden när älskling skulle iväg och träna för hade ingen lust att träna idag. Har världens mensverk och behövde verkligen städa på mitt rum. Så har städat och fixat på mitt rum och duschat sen blev det såklart att kolla på solsidan, så jävla bra! Ungefär när det va slut kom min underbara älskling till mig så nu har vi käkat, kollat på film och nu blir det att krypa ner i sängen och sova.Pusssöt


Lördag

Blev stan en sväng igår va mest med bästa Älskling, Gunnar och Niklas fast träffade ju lite folk här och där också.    Fast åkte hem skapligt för vi skulle upp vid 10 idag och göra oss iordning för älskling skulle till Sannahed och ta massa kort och så till speedwayen. Efter det åkte vi till biltema i örebro innan vi slutligen åkte tillbaka till älskling och sen har vi inte gjort så mycket dom har haft främande här sen vi kom hem, och dom är kvar än så blir väl ingen stan ikväll. Blir nog en myskväll framför tv:n istället med min söta älskling.

Puuss! 


Fredag

Skola idag då usch, jätte jobbigt har haft världens mensverk.. Och som sistalektion hade vi engelskaprov, hoppas det gick bra iallafall! Efter det tog jag och älskling bussen hem till så jag kunde skifta väska till en mindre sen skjutsade mamma oss till älskling. Och sen dess har vi inte gjort nått speciellt, funderar på att göra mig iårdning nu så vi kan va bussen in till stan sen och va där en stund. Puuuss


Torsdag

Skola idag hade kemi prov, tror faktist det gick riktigt bra för kunde alla frågor. Sen följde jag med älskling hem och vi har mest varit i hans garage med Niklas och dom har städat medans jag fixat mina naglar! Har satt på nya lösnaglar och lackat dom jätte fint, problemet va bara att när jag satte på dem blev det lite väl mycket lim på vissa naglar så lacken är typ förstörd? Ahja, får göra om det imorgon tror jag.. Juste jag har fixat prao plats nu blir att praoa på klipphörnan tillsammans med Hannah. Hoppas att det blir bra vi skulle inte va där mer än 3timmar per dag för det va då dom hade öppet, skapligt skön den veckan kommer va!
Men nu måste måste jag plugga till mitt engelskaprov som jag ska ha imorgon, puuss!


Natti natti

Igår va jag hos älskling sen på kvällen åkte vi moppe hem till mig och sov hos mig. Imorse vakna jag av tuppen bokstavligen hade ändrat lite på älsklings mobil igår och då hade det typ blivit nån jävla tupp.. :s Ahja sen käka vi och tog älsklings moppe till skolan sen har vi haft massa lektioner sjukt segt, fast innan sista lektionen kom fridaälskling en stund så snacka lite med henne och så sen skulle vi ha engelska prov, gick nog fett dåligt.. Och imorgon har vi kemiprov, fett jobbigt!  Efter skolan iallafall så åkte vi hem till mig och packa lite sen åkte vi till kumla och träna, skönt!

Men nu ska jag läsa på lite till kemin sen ska jag och min söta älskling sova, godnatt!


Försenat inlägg

Skulle igentligen lagt upp det här igår men hann tyvär inte.. :(

Men iallafall så fylde min underbara älskling 16år igår, så ett stort grattis till honom!

Desutom så skulle jag lagt in det här igår den 17/1, men får lägga in det nu istället..

Iallafall så har jag och älskling varit tillsammans i 1år/ 12månader/ 365dagar och 1 dag idag måste bara säga att det har varit det bästa året i hela mitt liv.. Det har varit helt underbart, och jag älskar dig så sjukt obeskrivligt mycket! Du är det bästa som hänt mig, och det bästa som någonsin kommer kunna hända mig. Du förstår inte hur mycket du betyder för mig, alltså det är obeskrivligt, det går absolut inte att förklara med ord hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig älskling. Du är den finaste lilla pojken som finns, den snällaste och mest omtänksamaste killen jag någonsin träffat! En sak är säkert det finns verkligen ingen som du, du är verkligen speciell. Ååh skulle kunna skriva hur mycket som helst för det finns verkligen hur mycket bra som helst att skriva om dig min kärlek!

Men jag kan bara säga att jag älskar dig otroligt mycket Kim Åsling!♥

/Din Emma

  


Rubrik

Satt nyss och tänkte lite och kom på vad bra det vore om man skulle kunna flyga.. Alltså tänk bara ifall man vill nånstans då kan man flyga fan vad smart igentligen?

Ahja, igår kväll blev det hemma kväll hos älskling, mysmys. Och idag har det inte hänt speciellt mycket har mest varit i garaget med älskling heela dagen samt niklas lite då och då när han kom över. Nu blir det att lägga sig i sängen och sluta ögonen och tänka på den underbara skoldagen som väntar och så vidare, fast riktigt så är det nog faktist inte..?  

Godnatt sov gott, puuss!


Lördag

Blev stan igår jag och älskling åkte mest runt med Jonny i hans traktor, sen vid 22 nån gång sluta Arons traktor att ladda så då drog han hem och då fick vi skjuts hem till mig av Jonny innan han skulle hem.
Idag har det inte hänt ett skit gick upp vid 9 för älskling skulle iväg och jobba nån stans och hugga ved, så när han åkt gick jag upp och la mig igen. Och nu måste jag verkligen få nått gjort innan älskling kommer tillbaka hit och hämtar mig..

Ahja, vad händer ikväll?   

  


Fredag

Har inte haft tid eller ja snarare inte orkat att blogga på några dagar nu, men ska uppdatera lite nu iallafall!  

I onsdags var det först skola sen åkte jag hem till älskling senare på kvällen följde jag med honom till kumla och träna, riktigt kul att komma igång lite igen, sen åkte vi hem och sov hos mig.

I torsdags försov vi oss till 09.30 så mamma fick skjutsa in mig och älskling till skolan, efter skolan åkte jag till älskling och vi gjorde inte ett någe!

Idag, först skola sluta tidigt eftersom det är fredag grymt skönt sen åkte jag till älskling. Och nu väntar jag på att han ska bli klar sen ska vi ut och städa lite i garaget. Senare sen blir det nog att åka med pappa hem till mig och lämna min enorma väska och byta om sen blir det nog stan med älskling en liten stund.   

Pussheej, och juste jag vet att jag är grymt dålig på att lägga upp bilder men orkar inte när ,jag inte är hemma. + att jag måste göra en ny header men det måste jag också va hemma för att göra, och oftast när jag är hemma är jag trött eller har massa annat att göra, men ska försöka fixa det så fort som möjligt!


Tisdag

Hann inte blogga nånting igår, men satt mest i en bil hela dagen. Följde med älskling ner till malmö, snacka om att jag hade ont i rumpan och ryggen när vi kom hem efter att ha suttit i en bil mest hela dagen..:-( Sov hos älskling inatt och fyfan vad kallt det har varit, kändes ungefär som om det blåste rakt igenom väggen:-S Men imorse vart det att gå upp jätte tidigt ( halv 8 ) för att jag skulle hinna sminka mig innan skolan fast orka inte så borsta typ bara håret. Sen till skolan, första dagen va väl okej men det skulle ju inte skadat om det fortfarande va lov, va ju jätte skönt att kunna sova länge då. Efter skolan höll jag på lite med hoppsan, bailey och taco sen kom älskling så då kasta jag till dem hö och gick in. Och sen har vi inte gjort nått speciellt ligger i soffan och bloggar ifrån mobilen och kollar på tv nu, pussheej<3


Kumla hela dagen

Vakna vid 10-11 idag och  låg fram tills 12-13 innan älskling vakna och efter det käka vi frukost, sen packade jag och fixade mig och efter det kom älsklings föräldrar och hämtade oss så åkte vi till kumla för älsklings farmor fylde år. Så vi var där fram tills 18 sen åkte vi till nått annat ställe i kumla för älskling skulle träna till 20. Och jag satt själv och kolla på skit tråkigt, fast vid 19 tiden kom Gunnar dit så då satt jag och snacka med honom tills det va slut. Sen åkte vi tillbaka till hans farmor och farfar och käka pizza, sen kom vi lagom hem till älskling nu. Och nu blir det nog att sova för vi ska upp vid 04 imorgon bitti.. (!)

För älskling ska ner till malmö och hämta en ny hojj och prova ett nytt ställ.

Så får se ifall jag hinner blogg imorgon, puuuss! ♥


Ikväll?

Vakna vid 12-13 idag sen käka vi frukost. Och efter det kom älsklings pappa och hämtade oss så nu är vi hos älskling, och han vill ut i garaget så får väl bli att gå ut dit en stund och städa eller nått.
Vad händer ikväll då?   

Pussssheeej! ♥


Godnatt

Åkte in till stan med Gus, men han lagom komma in och åka några varv så möter vi polisbussen, skit kul. Så vi blev stoppade och fick stå och prata med dom och massa och alla fick 1500 i böter för att vi inte hade bälte på oss i traktorn, jag har aldrig haft det och visste inte änns att man skulle ha det.. Fast när hon nästan va klar med min böterlapp fatta hon att jag inte va 15 än så jag fick inget som tur va, men alltså skit träligt för dom andra lixom!  

Efter det skulle vi gå till robert fast vi stod vid lilla ica med massa folk istället, sen skulle vi gå till robert för det kom två som skulle dit kan inte namnet på dom i huvet, men iallafall dom visste inte var han bodde så då passa vi på att gå med dom dit, fast när vi kom fram fick vi inte komma in för robert sa att kim skulle bråka med nån, man bara jaha okej vafan då för lixom. Så då gick vi och mötte Erik istället och åkte med honom lite sen skjutsade han hem oss så nu sitter vi framför tvn. Men ska snart gå upp och kolla en film sen blir det att sova, vette fan vad som händer imorgon men det ser vi då.  

Pussheej, sov gott!


Fredag

Vakna vid 10-11 idag käka frukost och packa lite sen åkte jag, mamma, älskling, erik och elin till hallsberg och bada, jätte skojsigt att plaska runt.  

Fast till det tråkiga så tappade jag två av mina naglar, båda tummnaglarna också, fast hade tydligen två kvar hemma så har lackat dom och smyckat dom så nu ska jag snart limma dit dom igen!

Efter det åkte vi och handla sen hem och då gjorde jag och mamma taco så har käkat och så, så nu ska jag byta om och fixa mig det sista sen kommer Gus och Fridaälskling och hämtar mig och älskling så ska vi åka med dom in till stan.

Pusshej 


Tar de aldrig slut på snö?

Vakna 12 ungefär och har inte gjort nått speciellt idag.. Har varit hos älskling hela tiden och är kvar där en, blir nog att sova hos honom inatt också för ska iväg och käka hos hans morbror imorgon. Och nu vet jag inte vad jag ska göra, tråka vidare kanske eftersom älskling är ute med sin farsa och skottar snö. Synd om mig...!  

Ahja, pussheej!


Godnatt

Har kollat lite på tv med älskling, och  nu blir det att tvätta bort sminket och sen sova.

Godnatt, sov gott!


Jag ser det snöar

Vakna runt 12 idag hos älskling, och nu har vi lagom ätit frukost. Ska snart gå ut till älskling som skottar snö eftersom det snöar massor. Fast jag vill inte va ute i kylan så tänkte städa lite i hans garage istället, för det behövs!

Senare sen har jag ingen aning om vad vi ska göra, hör av er ifall ni har förslag, pusshej


14:28

Vid ungefär 18-19 igår kom Gus och hämtade mig och älskling och skjutsade oss till stan. Och då gick vi till grillen för andra dagen i rad och käka pizza. Efter det hade vi inget att göra så då gick vi hem till mig, mina ben va hur kalla som helst när vi kom hem!

Sen kolla vi lite på tv oså sen vid 01 kanske vi somna, och imorse vakna vi 12.30 och nu har vi lagom käkat. Så det blir nog att ta på sig och sminka sig oså sen vid 16 kanske vi skulle åka med mamma in till stan och kanske va med Aron?

Ahja, pusshej


God morgon

Har inte bloggat på ett tag så slänger upp lite nu..

I fredags var jag och älskling i stan åkte mest runt med Jonny, sen vid 12 kolla vi på fyverkerierna och efter det åkte vi hem till älskling.

Igår vaka vi vid 13 ungefär gjorde inte nått speciellt runt 16 åkte vi hem till mig och va här till 19 då vi börja gå in till stan sen kom Kemis och hämta upp oss. Efter det drog vi in till grillen och käka, sen gick vi till Robert tk och va där fram tills 00-01 nån gång och då ville dom till brändåsen så då åkte jag och älskling med Emil och Gus till bränåsen, och Nicklas och Ponta åkte med Robert. När vi kom dit så skulle folk köpa nått  att äta sen åkte vi hem. Somnade väl lite efter 5 nån gång tror ja. Och hade värsta konsita drömmen inatt så vakna kanske vid 10 eller nått fast har små sovit till 11-12 nån gång och nu väntar jag på att älskling ska vakna, fattar inte hur han jämt kan sova så länge?

Ahja, idag tror jag vi mest skulle va hemma och ta det lungt och kolla på nån film. :)

  

Så ser håret ut, inte världens bästa bilder men men..
Det är som lite oranga slingor i det, men det är ju dom som va jätte mörka förut.

Pusshej


Tillbakablick 2010..

                                                                        

Det va lite bilder ifrån 2010. :)  


RSS 2.0