Skolstart efter ett skönt lov

Skulle blogga igår men blev inte så, men gjorde väl inget speciellt va med älskling i laxå till hojshopen sen hem till honom och senare sen på kvällen åkte vi till mig och sov.

Idag vakna man upp skit trött och gick ner till bussen som en zombie, usch gillar inte dethär att gå upp tidigt. Efter skolan stanna vi i stan och gick till vårdcentralen, sen gick vi till grillen med Aron och käka pizza, när vi suttit där ett tag kom Arvid, Jonna och Max så då satt vi och snacka med dom ett tag sen följde vi med dom till närlunda för Jonna skulle spela match. Sen kom Aron och hämtade och skjutsade hem oss till mig sen har vi mest kollat på film hela kvällen, myys.

Puss


Kom ihåg att du är älskad utav mig

Har kollat på melodifestivalen med älskling och nått mer program nu, så nu blir det att sova. Natti natti. .

Kim åsling, jag älskar dig!   

Busbild på mig och älskling ifrån i måndags när vi kolla på Trassel.  


People and things change

Va i stan med älskling en stund igårkväll men va så kallt och tråkigt så drog hem till honom och sov vid 22 tiden. Gick upp vid 8 imorse sen skjutsa älskling och hans farsa upp mig till pappi så har varit här hela dagen, vi har hämtat små kalvar sen har jag hjälpt till att lasta en balvagn med hö, och nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma och hämta mig igen när dom slutar i laxå.

Så blir det nog att åka till älskling och ducha för luktar inte alls för gott nu, sen vet jag inte ifall det blir stan en liten stund ikväll också, men det ser vi senare.

Puussssss


Fredag

Åkte till älskling en stund igår sen kom pappi och hämtade mig när han slutade jobbet så sov där inatt utan min älskling, men jag klarade mig faktist! Första gången på flera månader som jag sov själv, fast det va inte så farligt!   Och idag på förmiddan har jag och pappi märkt lite får och kastat ner lite hö, sen skjutsade han nyss hem mig när han skulle till jobbet. Nu ska jag, erik och elin ut och gå med hundarna en sväng sen blir det nog att duscha och städa lite och senare sen får vi se vad som händer!

Puuusssi

Vill ha sommar, vill ha sommar, vill ha sommar, vill ha sommar!!!

En bild ifårn förra sommaren (2010)  


Torsdag

Fick skjuts hem av älskling och hans pappa vid 8-9 imorse för dom skulle till laxå sen kumla och fixa massa saker. Så jag har inte gjort speciellt mycke, gick ut till hästarna, marsvinet och kaninen och gav dem frukost och hämtade tidningen sen har jag mest suttit vid datan, hihi.

Vad händer sen, hm funderar på att åka till pappa men isåfall blir det sent ikväll eftersom han jobbar..

Puuss


Your love is my drug

Blev inte att åka upp till pappa igår, för när jag och älskling va i stan undra mamma om jag och älskling ville med till örebro med henne, emil, amanda och erik. Och sen så skulle emil och amanda upp till pappa igår så då strunta vi i det och följde med till hallsberg idag på fm istället med mamma, erik och elin. Mycket plaask i vattnet blev det!  

Nu väntar vi på att maten blir klar, sen skulle nog jag och älskling till honom.

Puuuss


Just because I love you

Vakna vid halv 10 idag, har börjat vakan jätte tidigt fast det är ju bättre en att sova bort dagarna. Blir nog att ta 14.11 bussen in till stan och fixa nya ringar, ska prata med älskling och se ifall han ska med.

Sen ikväll tänkte jag höra med pappa ifall jag och älskling kan åka upp dit under natten för har inte varit där på ett tag, får hålla tummarna för att det går, hihi.

Puuss 

Jag älskar dig hjärtat!     


Good things happens

Kom precis hem ifrån bion som skulle börja 17.00 fast blev försenad till 17.40, skit kul.. Men förutom det så var Trassel skit bra, nästan bättre än vad jag trodde. Diggade verkligen hästen, och rapunzels jätte långa hår. Fast "mamman" gillade jag verkligen inte, usch för henne, ta ett barn för att hålla sig själv ung fy vad dålig stil! Och biosalongen var överfull så var tur att vi kom dit typ vid 16 tiden.

Är hos älsklingen nu så blir nog att kolla lite på tv, duscha och sen sova. Imorgon måste jag verkligen fixa nya ringar, ahja.

Puuss

Rapunzel som filmen handlade mest om.


Trassel

Älsklings pappa kom och hämtade mig och älskling imorse. Och nu ringer dom runt till lite sponsorer till speedwayen, så då passar jag på att uppdatera lite.

Vet ni, snart ska jag och älskling in till stan och köpa lite snacks sen ska vi kolla på bio i folketshus, det är gratis eftersom det är sportlov. Så lika bra att passa på för har viljat sett Trassel jätte länge men har inte haft nån skjuts till örebro så får ju passa på när den går i askersund!

Trassel filmen verkar seriöst skit bra så jag och älskling ska gå på den senare, hihi uppdaterar sen och berättar vad jag tyckte om filmen, kraam


Söndag kväll

Va ute och gick i skogen förut som jag sa att jag skulle göra och när jag hade gått en bit låg ett dött rådjur framför mig, fett äckligt.. Och Sara skulle fram och bita i det, usch vad äckligt. Dumma hund!  När jag nästan va hemma ringde älskling som tydligen hade letat efter mig i hela huset, sa visst aldrig till honom att jag skulle ut i skogen och gå. Så då kom han och mötte mig sen har vi inte gjort nått speciellt, kokat vatten eftersom vårat vatten antagligen har frysit under dagen, fyfan!

Men nu ska vi iallafall snart sova, godnatt!

R.I.P lilla rådjuret..     


I have never felt like this

Jag och älskling gick och la oss tidigt igår kväll för jag skulle gå upp kl 6 (!) imorse, fast kom upp halv 7 så duktigt endå sen gjorde jag mig iordning sen åkte jag, mamma, erik och elin till örebro på hundutställning och min stackars lilla älskling fick ligga kvar och sova för han skulle göra nått annat så han kunde inte följa med. Iallafall tog tre timmar innan Signe och Sigge skulle visas och det fick jätte bra för båda, så kom hem för en timme sen ungefär, och nu lyssnar jag på musik och väntar på älskling. Fast tror jag ska ut och gå en sväng kanske, ja låter som en jätte bra idé!  

Bloggar mer ikväll, puuss


19 februari

Igår följde jag med älskling till kumla och kolla på nått gymnasium som han kanske ska gå på nästa år. Efter det åkte vi till örebro för att han skulle köpa lite ny kläder och lite så sen fick vi skjuts hem till mig, senare på kvällen kom niklas. Och då käka vi och lite så, sen gick vi in till stan senare på kvällen och va där med massa folk, det va svin kallt att gå!

Gick upp vid 9 idag för att käka och så sen kom älsklings pappa och hämta oss så skulle vi åka och hämta en 740i till älskling. Och nu har vi lagom kommit hem till älskling, vet inte riktigt vad som händer idag, men senare sen ska vi åka hem till mig.

Puuss


13månader<3

Idag har jag och min underbara älskling varit tillsammans i 13månader alltså 1år och 1månad. Helt underbart om jag får säga det själv, och dem månaderna jag har varit tillsammans med honom har vairt dem bästa i hela mitt liv!

Kim Åsling jag älskar dig obeskrivligt mycke, du betyder allt för mig, hjärtat!  

 

                

Precis nytagna bilder på mig och min lilla plutt, hihi  

Mobilkamera därför dålig kvalité..


Torsdag

Har varit rastlös hela dagen, för när vi kom till skolan vänta vi 3 timmar tills praoen skulle börja fast när vi kom dit satt en lapp på dörren om att hon öppnade 14.00 idag och det va den tiden hon sa att vi skulle sluta idag? Hel konstigt alltså, så imorgon ska vi inte dit över huvudtaget eftersom det bara har varit massa strul med praoen där..!

Senare sen blir det kanske att stanna i stan för älskling skulle kanske fixa nån bil, pussshej


Onsdag

Hade inte tid att blogg igår men iallafall hade prao i ungeför 2-3 timmar. Sen när älskling slutat åkte jag, mamma, älskling, erik och elin till örebro och hämtade en ny säng ÄNTLINGEN en 120 säng så älskling slipper klaga på att min är för liten, hihi. Bästaste mamma hade hittat den på annons, sen åkte vi vidare till ikea och köpte en madrass och fikade, så kom väl hem vid 20 tiden ungefär.

Idag har jag och hannah varit på praoen i 1-2 timmar. Första timmen satt vi och läste lite tidningar medans hon bara satt vid datan, hon verkar inte ha så värst mycket kunder som klipper sig hos henne? Sen fick vi lunch i två timmar, efter det när vi kom dit så fick vi sopa golvet och köpa godis till henne sen sluta, jippi. . Vilken jekla rolig prao lixom..?!

Efter det åkte jag och älskling till honom sen har vi mest kollat på tv och fixat lite med hans moppe.

Nu blir det sängen, godnatt!


I will always stand by your side

Inte gjort ett skit idag har vart eller ja, är hos älskling, har suttit i hans garage hela dagen och väntat på att han och niklas skulle bli klara fast det blev dom typ aldrig så nu har jag suttit framför datan och väntat i nån timme också, och svin kallt är det i hans rum också så har nån jävla kupevärmare på som låter satan.. Har ni andra haft en bra alla <3ans dag?

Puusss


Ha en bra alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag alla! <3

Super rolig dag idag verkligen, skulle ju praoa den här veckan fast när vi kom dit så sa hon att vi inte behövde va där idag, skit kul vad ska man göra resten av dagen nu då..?

Trött är jag också, hon kunde ju ringt och sakt att vi inte behövde komma men det var tydligen för mycket bigärt!

Ahja nu ska vi inte klaga mer det är ju trots allt alla hjärtans dag idag och världens bästa mormor fyller år idag så ett enormt stort grattis!  

Har köpt en jätte bra alla hjärtansdag present till min underbara älskling hihi, ni får veta före honom han ska få det av mig sen.. Hihi en jätte söt liten nalle och en påse ostbågar eftersom han verkligen älskar det. Visst är jag snäll!   

Puuss


Tröttis

Inte gjort nått speciellt idag åkte till älskling runt 13-14 tiden tror ja sen har vi mest kollat på tv och sånt. Ahjust vi va ute och lekte i snön förut eller ja vi gick en sväng fast han putta ner mig i typ alla diken, taskigt. Juste när vi va ute kom niklas och johan på mopparna och sa typ hej? haha intressant jag vet.  

Nu ska iallafall jag och älskling sova har ju en tuff dag framför mig imorgon *host* tre timmars prao, hihi busigt!

Puuss, godnatt!


Hos pappa

Blev en mysig hemmakväll framför tv:n igår med älskling. Vakna vid 10 idag och har inte gjort nått speciellt. Och nu har lagom mamma skjutsat upp mig,älskling och alla syskon till pappa så nu blir det att vara här över dagen så blir det nog att åka hem till mamma ikväll igen och fixa sig sen blir det säkert stan!

Puuusss


Hold me close and try to understand

Blev att va hemma idag för är jätte trött och har ont i huvet, och man blev ju inte direkt gladare när man kolla ut genom fönstret.. Jag som tyckte det kändes som vår och allt, och solen som börja värma lite och när jag kolla ut imorse så var det snö ÖVERALLT..

Nytagen bild ifrån huset, som ni ser sjukt mycke snö..


Torsdag

Har inte bloggat på jag vet inte hur länge, men det va ett tag sen iallafall..

Men igår va vi i stenkällegården med skolan och älskling hjälpte mig att åka slalom, har fan aldrig stått på ett par skider förut.. Men det va väl helt okej, har bara väldigt ont i kroppen såhär dagen efter, ramlade hur mycke som helst!

Skola idag som vanligt och fyfan det har snöat hela dagen usch, det har kommit hur mycke snö som helst, jag som tyckte det börjas kännas som vår ute.. Efter skolan åkte jag till älskling sen har vi varit där fick skjuts hem av hans mamma mellan 18-19 nån gång. Och nu sitter jag och älskling och kollar på tv.

Puuss! 

Mirella i början av februari -2011  


Rubrik

Har grymt TRÅKIGT, så passar på att göra nått test som jag hitta..

  

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,
ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER.
KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Jaa  

 

Har du någon kille just nu? - Jaa, världens bästa!

Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Tror inte det

Vem kramade du senast? - Älskling  

Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Nej, fyfan vilken dum fråga!

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Sådär

Har du bra betyg? - 6G, 7VG och 1MVG

Har du fått göra om ett prov någongång? - Tror inte de :)
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ohja

Sköter du dej i skolan? - Jajjemen

Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Vem har inte?

Haft mobilen på lektionstid? - Händer väl varenda lektion

Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Har väl hänt
FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 6st
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Med mamma och hos pappa ibland
Trivs hemma? - Ja :)
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Har väl hänt
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit har väl hänt
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - nej tror inte det
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - det har väl alla
Vem betyder mest för dej i din familj? - mamma och pappa
Du älskar din familj oavsett  vad som händer? - japp

VÄNNER:
Du har vänner? - ja
Vem/vilka var du med sist? - älskling


Söndag

Som sagt jag och älskling skulle kolla på bio igår, fast det va så jävla halt så vi han inte upp till den bion vi skulle se, kom väl en kvart sent så fick vänta i 2 timmar tills nästa bio skulle gå. Så under tiden gick vi ut i örebro och fika med mamma, erik och elin. Sen kolla vi på Änglagård - Tredje gången gillt, den va faktist riktigt bra och även om jag inte har sett dom första så fatta jag faktist vad den handla om!

Och nu sitter jag och älskling och käkar frukost och väntar på att hans farsa ska komma sen ska vi åka och kolla på nån 740i, pusshej

  


Lördag

Vakna vid 10-11 idag sen vid 13 tiden nån gång kom Erik som lånar garaget så jag och älskling har hjälpt honom lite. Sen hare inte hänt nått mer Erik åkte lagom hem, och jag och älskling funderar på att laga lite mat, senare sen blire att åka till örebro och kolla på bio med älskling! Myysigt  
Och efter det får vi se vad som händer, kanske blir stan en sväng, får se, pusshej!


Fredag

Igår vare skola först sen skulle jag, älskling och niklas åka moppe till hjortkvarn och kolla på en 740i, fast när vi väl hade kommit till zinkgruvan vände vi för det va så jävla halt. Fick åka med Peter till hammar och tur det för det va svinkallt, när vi kom till hammar åkte vi lite traktor med Peter och sen  åkte vi till stan med Linus sen hem och soov!

Idag skola och har nyss kommit hem och nu ska jag duscha och göra mig iordning sen ska jag och älskling in till stan och va med Joppe, Nicke och massa flera.

Rosa Räzer november - 2010

Pusshej


Onsdag

Har inte hunnit blogga på några dagar men har äntlingen tagit mig tid till det!

Dagen har väl mest spenderats i skolan, har haft massa lektioner jobbigt som vanligt. Fast musiken idag va riktigt kul, spelade gitarr vilket jag typ aldrig någonsin har gjort, skit skoj faktist. Sen på SO-lektionen kom fridaälskling och va med, har saknat henne jätte mycket, så va tur för henne att hon kom, hihi! Efter skolan stanna jag, älskling, johan och joppe i stan vi gick till grillen och käka pizza, sen gick jag och klippte mig oså, sen typ efter det gick jag och älskling hem till mig och jag hade ju verkligen bästa skorna att gå i, FYFAN vad ont i fötterna jag hade när vi kom hem!! Usch..

Sen har vi mest kollat på tv, duschat och så och nu ska vi sova, godnatt!


RSS 2.0