Valborg

Igår kväll blev det att åka 940i med peter, älskling, joppe och jesper i sin traktor med robert och gurra och pill i gurras traktor vi åkte till brändåsen och sen till nån grillfest hos någon anders. Vaknade vid 10-11tiden imorse och nu sitter jag hemma hos älskling och har lagom käkat, senare ikväll blir det att åka 940i med älskling och antingen joppe eller peter?

Ha en bra valborg, puss


Look up at the sky and tell me what you can see

Orkade inte blogga igår men först var det skola som vanligt efter skolan åkte jag hem till mig och var barnvakt åt småsyskonen vi spelade monopol hela kvällen tills älskling och joppi kom och då åkte vi 940i in till stan och åkte lite med nicklas, jasmine och jesper k sen hem till mig och sov. Imorse när klockan ringde var jag så grymt trött och hade världens huvudverk så orkade inte gå upp så fortsatte sova när älskling åkt och vaknade lite efter 10. Nu har jag kollat lite på tv och tagit det lungt så det känns bättre, funderar ev på att gå en sväng med frallan eller schamponera hoppsan vi får se vad jag hittar på. Ikväll kommer iallafall älskling och peter? och då ska vi åka in till stan och åka lite 940i och umgås med folk eftersom det är fredag och helg kan det bli bättre, den här veckan har känts så lång även fast vi var lediga i måndags.. Ahja nu orkar jag inte skriva mer, kyss

Bild på fölisen ifrån igår när han blev 10dygn.


Askersundsmarken

I måndags var vi lediga så då följde jag med älskling till hans farmor och farfar i kumla på em när vi vaknat, sov länge eftersom vi kom hem ifrån daniel vid 3-4tiden.. Sov hos älskling och sen i går började skolan och efter skolan åkte vi till älskling för han skulle hålla på lite i garaget oså, sen åkte vi hem till mig för älskling skulle fixa sin 940i som dom körde sönder i söndags och när han fixat den kom joppi så kolla vi på film och sov. Idag åkte vi traktor till skolan och sen fick vi sluta kl 14.oo eftersom det är askersundsmarken, men fy vad dålig den har blivit, det var typ  inga marknadsstånd imot vad det brukar vara dom andra åren + att man växt ifrån det så man går ju i stort sett dit för att kolla lite på folk och köpa godis. När vi gått klart där åkte jag, älskling och joppi 940in till hammar och lämna joppi sen hem till älskling och nu får vi se vad vi ska hitta på..?  

kyssi


24 April

Åkte 940i hela kvällen igår så kom hem vid 1tiden ungefär och vakna vid 10 imorse och fick vänta i typ två timmar på att älskling skulle vakna.. Nu har vi gett hästarna vatten och grejat med lite allt möjligt, och snart kommer älsklings farsa och hämtar oss så ska vi hem till honom och han ska greja lite i garaget. Senare sen blir det nog att dra till Daniel, puss

Till vänster lilla Diezel som faktist fyllde 3år igår när vi va och hälsade på honom!   

En liten tussilago, som jag var tvungen att ta kort på igår..

Lilla Frallan   


Glad påsk

Måste ju börja med att säga glad påsk till alla, hihi.

Dagen har spenderats i Eskilstuna, har varit och kollat på när Diezel tränades, och han såg riktigt fin ut, gud vad stor han har blivit lilla pojken!

Kom hem för en timme sen ungefär och har inte gjort nått speciellt, nu blir det nog att gå en sväng med mamma, j.... och lilla frallan. Senare sen blir det nog att åka 940i med älskling och peter skulle jag tro, puss på det


Vem vill ha det såhär?

Nu blir det att åka till älskling och sova, sen imorgon ska han träna så då ska dem skjutsa hem mig vid 9tiden, suck orka gå upp så tidigt..

Hur orkar du att göra såhär imot mig, det är så jävla jobbigt när du ljuger hela tiden, att du ens orkar tro att det går att va vän med någon som bara håller på så?

Ahja, puss

 

Precis nytagen bild..  


Fredag

Som sagt i förrgår åkte jag, älskling och aron älsklings 940i ner till kevin. Kvällen spenderades med älskling, aron, kevin, ludde och markus vid bastusjön sen på kvällen sov jag, älskling och aron hos kevin.

Igår när vi kom hem ifrån kevin kollade jag på Frallan hon var super söt, sen åkte jag, älskling och aron 940i mest hela dagen sen på kvällen åkte jag hem till mig och senare på kvällen kom älskling och då käka vi grillat med mamma och j....

Idag vakna jag vid 10tiden och gick upp käka frukost sen har jag mest hållit på med mitt svenska/so arbete så nu vid 17tiden är jag lagom klar med det, fyfan alltså. Nu blir det att ge sig ut till hästarna oså sen ska jag göra mig iordning för senare sen kommer älskling och jonny och hämtar mig så ska vi åka lite 940i.

Kyss

 

Bild ifrån i onsdags innan vi åkte.

Ifrån när vi skulle börja grilla.. Det brann inte där det skulle. .

En bild på Frallan ifrån igår.


Onsdag

Vakna vid 8 imorse utav att älskling skulle ut i garaget, så satte på en film då så jag hade nått att göra Eat pray love fast den va inte så speciellt bra.. Nu ska jag iallafall käka frukost och duscha och vänta på att mamma kommer vid två, sen ska jag hem och packa sen vid halv 5 kommer dom med new foresten och efter det kommer älskling och aron och hämtar så ska vi åka till kevin och va där med lite folk ikväll. Puss


Älska vädret

Det är jätte mysigt väder ute, solen skiner och himlen är blå så ska bara lägga in ett snabbt inlägg och sen ska jag ut i solen!

Imorse vid 10tiden skjutsade älskling och göran hem mig och sen har jag käkat frukost och lite så, nu blir det att gå ut och ta lite kort på fölisen och mocka i hagen. Senare sen blir det att duscha och göra mig iordning för vid 17-18 kommer älsklings mamma och hämtar mig så ska vi åka till kumla och kolla när älskling ska tävla, kyss


Nya underverket

Mammi kom och hämta mig och älskling igårkväll och så åkte vi hem till mig och mocka lite i hagen fast det syns knappt, sen käka vi och gick och la oss. Imorse vid 9tiden kom Erik upp och väckte oss och sa att vi fått föl, så vi kastade på oss kläderna och ja där ute i hagen stod en liten ranglig fölunge, blev en brun liten hingst. Så söt!

Resten av dagen har vi mockat lösdriften, lite i hagen samt krattat upp allt hö som låg där vi kastar ner höet. Så skönt med påsklov man har lixom hela dagarna till att göra nått vettigt istället för att gå i skolan och tråka. Vid halv fyra skjutsade mammi in mig och älskling till stan för han skulle till tandläkaren och nu är vi hemma hos honom och han håller på ute i garaget, får väl gå ut och hålla honom sällskap. Pusshej

Ballerina och hennes lilla hingstföl, så söt eller hur?


15månader

Glömde lägga upp i förra inlägget att jag och älskling har varit tillsammans i ett år och tre månader idag!

Kim Åsling, jag älskar dig otroligt mycket.

  

 


Längtar och väntar

I fredags slutade jag vid 12 och då åkte vi hem till älskling och packa sen drog vi ner till Vetlanda där älskling skulle tävla, det gick ganska bra tyckte jag sen sov vi kvar där.

I lördags gick vi upp vid 7 fast jag hade inte somnat än, sov kanske en halvtimme den natten.. Så medans älskling körde tävling låg jag i bussen och försökte sova. Sen blev det äntligen hemfärd, kom hem till älskling vid 15tiden och då åkte han direkt och tvätta och lite efter det åkte hans morsa på nån fest så låg själv hemma hos älskling och kolla på tv samt knarka ipren eftersom jag var/ är grymt förkyld. Sen kom han tillbaka vid 18-19 och då hoppade jag in i duschen och då vart det faktist bättre med förkylningen och jag piggna till lite sen kom mamma och j.... och hämtade mig och älskling vid 19.30 ungefär och då åkte vi vägen över Åmmeberg och kolla på hjortarna, och alla andra djur vi såg. Efter det åkte vi hem och käka räkmackor och kolla på film fast jag somna imot slutet av filmen så har ingen aning om hur den slutar, så typiskt..

Idag vakna jag och älskling vid 10tiden sen låg vi i sängen en stund sen när vi kom upp skulle mamma visa mig en sak, och då visade hon mig ett New forest sto som var 1år och frågade ifall jag ville ha den, och självklart jag har ju viljat haft en häst jätte länge. Fast den här kan jag ju inte rida på på ett bra tag så får väl köra in den först och greja lite. Så vi ska byta bort lilla shettisen Rosa imot henne, ska bli jättespännande hon kommer hem på onsdag, längtar!  

För en stund sen kom jag hem till älskling för han skulle greja lite i garaget så ska gå ut nu och hålla honom sällskap och senare sen ska vi åka hem till mig och sova.

Den här lilla damen kommer hem till mig på onsdag, så grymt söt. Läängtar!


Bloggpaus

Skola idag gjorde mitt försenade hemkunskapsprov på håltimmen annars har allting varit precis som vilken torsdag som helst.. Imorgon är det matteprov ser verkligen inte fram imot det. Och efter skolan ska jag, älskling och tony åka ner till vetlanda för älskling ska tävla på kvällen, sen blir det att sova kvar för han ska tävla på lördagmorgon också, får hålla tummarna för att allting går bra! Så det blir en liiten bloggpaus fram tills lördag kväll eller söndag det beror på om jag hinner uppdatera när vi kommer hem på lördag.

Så, ha det bra alla och njut av solen, puss!


Grillutflykt och shopping

Igår efter skolan åkte jag, mammi, erik och elin till j.... efter skolan och vi gick ut i skogen och grilla jätte mysigt. Kom hem sent på kvällen och då ducha jag sen kom älskling och då gick vi och la oss.

Idag efter skolan åkte jag, mammi, älskling, erik och elin till Marieberg och shoppa lite nya kläder till mig, va ett tag sen men äntligen fick jag med mig bästa mammi på en shoppingtur!

Köpte lite allt möjligt, men hinner inte lägga upp bilder nu får se ifall jag får tid till det imorgon annars får det va.

Här kommer iallafall lite bilder ifrån gårdagens grillutflykt..

Vattnet som ran mest överallt, super mysigt.  

Korvgrillning!  

Vattnet som ran mest överallt, det var super mysigt.  

J....s hund.  

Lilla gravida Sara, mammi och erik.  

Geisha ville leka i vattnet hela tiden..  

Jag innan vi åkte

Vackra Smilla.

Från höger Sara, henns dotter Geisha och Smilla.

Det va lite bilder, orka inte lägga upp fler för det vart en miljon bilder typ  


I know that you are trying to understand

Fyfan älskar vädret det gör mig bara så jävla glad, det är över 20+ ute för jävla skönt, äntligen är sommaren påväg!

Skola idag då en vanlig måndag, efter skolan åkte jag till älskling och har mest suttit vid datorn sen jag kom hit för han håller på ute i garaget. Fast ska gå ut och hålla honom sällskap nu, bloggar mer ikväll.  pusshej


Tionde April

Har fått mycket gjort idag under dom 3timmarna som älskling åkte, och även när han kom tillbaka känns bra, känns också väldigt bra eftersom jag har varit hemma hos mig hela dagen var otroligt länge sen.. Nu har vi lagom kollat på stockholm - båstad så jävla bra alltså, nu blir det att sova men först ska jag ladda upp några bilder ifrån idag, men godnatt!

 

Vårkänslor, det märks verkligen att sommaren är påväg!

          

Två bilder på vackra Smilla


Sent, så snabbbloggar lite

Var med älskling till målilla och det gick jätte bra för honom att träna, han är ju för duktig min lilla plutt, hihi. Kom hem till älskling igen vid 18tiden och då skulle han iväg och tvätta och när han blev klar med det runt 20-21 så kom mamma och hämta oss så nu har vi käkat och kollat på tv, har varit en riktig hemmakväll.. myyysigt!

Godnatt alla!


Godnatt

Skola idag som sista lektion hade jag engelska prov så fick sluta 14.10 kändes faktist som om den här delen gick bra, får hoppas på ett G iallafall! Efter skolan följde jag med älskling hem och han har bara hållit på i garaget hela dagen, socialt.. Nu blir det iallafall att sova för imorgon ska vi gå upp vid 6 och åka till målilla för älskling ska träna speedway för första gången iår, får hålla tummarna för att det går bra!

God natt, sov gott alla!

 

 Kim åsling, jag älskar dig! 


Every rose has its thorn

Skola idag fixade prao plats fast fick bli konsum, hade hellre viljat varit på fotogrejen eller netto men nu fick det bli såhär. Efter skolan åkte jag och älskling hem till mig och vi har fixat studsmattan, hoppat lite och lagat pannkaka och lite så. Nu måste jag verkligen duscha för efter det måste jag hinna att plugga engelska tills imorgon, fyfan vad jag hatar engelska det känns helt världelöst, jag pluggar och pluggar i flera dagar men det går inte in i huvudet, det går raka vägen igenom och ut igen, orden blir helt åt helvete, jag verkligen hatar det! Hur mycket jag än pluggar får jag aldrig mer än G, det är så jobbigt.

Efter det ska jag försöka hinna fixa mina naglar, vill ha låånga igen. Är trött på dem här korta naglarna som jag inte kan låta bli att bita på så ska bli låånga igen men vette fan om jag hinner ikväll?  Ahja det återstår att se! 

   Två bilder på sixten ifrån i lördags.

  Två bilder på safari ifrån i lördags.


Dålig uppdatering

Har inte bloggat på jäätte länge så slänger upp allt nu istället..

I söndags åkte jag hem ifrån älskling vid lunchtiden och så bakade vi och gjorde tårta, vid 16tiden kom släkten (mammas sida) så hade vi kallas för mig, riktigt trevlig och så fick jag det mesta som jag önskat mig, super bra.

Här kommer lite bilder..

 

Mammas supergoda tårta! 

Tog massor med bilder men älsklings dator är så seg så jag orkar inte vänta 20min på varenda bild.. Så skiter i att lägga upp dom.

 I måndags var det skola och efter det följde jag med älskling hem och var med honom i garaget hela dagen.

I tisdags var det skola och det följde jag med älskling hem och satt hemma hos honom och kolla på filmer medans han var i garaget heela dagen. 

Idag var det skola och efter det följde jag med älskling hem och sen har jag varit med honom och aron i garaget i stort sett hela dagen tills jag gick in vid 18-19tiden, och älskling kom nyss in så han var kvar lite längre där ute och höll på. Nu har jag pluggat lite till engelskan och känner att jag inte kommer klara det, jag har så grymt svårt med engelska. Hade skrivdelen idag och jag har fruktansvärt svårt med engelska ord, och att få bokstäverna i rätt ordning och sånt.. Jätte jobbigt! 


Vårkänsol

Åh, idag lyser solen och vädret är bara så perfekt. Vill verkligen ha sommar nu  

Följde med mamma bort till Roine och Maria förut och kolla på lilla bebisen, han var ju för söt!

Och nu har vi käkat och varit inne i stan en snabbis, fast blir nog snart att åka in till stan igen för jag ska med mamma och syskonen och ut och gå en sväng med hundarna. Efter det blir det nog att åka till älskling och se hur det går för honom i garaget.

Puss

Drog på mig skinnjackan förut när vi åkte till Roine och Maria, VÅRKÄNSLOR på hög nivå!

Foto: Min älskling Kim Åsling 


God morgon

Blev stan igår med Mickaela och Sam, och när dom gick hem var vi lite med Gunnar och alla möjliga, trevlig kväll. Fick skjuts hem av Erik vid 1tiden, super snällt! När jag kom hem hoppa jag in i duschen och sen gick jag och älskling och la oss vid 2-3 nån gång och nu väntar jag på att min gulleplutt ska vakna, för har legat i sängen och väntat på det i några timmar nu..

Pusshej


Första april

Första april idag, den såkallade skämt dagen, visst är det så att man får lura vem som helst och sen bara "april april".. Själv har jag inte blivit lurad nånting, inte en iallafall. Jag har inte lurat någon heller för jag är så dålig på det.. hihi Fick sluta vid 13 idag och då åkte jag och älskling hem till honom och jag har mest suttit vid datan och han har grejat i garaget, men nu ska jag kissa sen ska jag ut och hålla honom sällskap, tycker så synd om honom när han får vara helt själv.

Senare sen blir det nog stan, fast vi har inte bestämt oss än.. Hör av er ifall ni vet vart det händer något roligt ikväll!  

puuss 


RSS 2.0