Gott nytt år!

Gott nytt år alla läsare!

Har inte gjort nått speciellt idag har varit hos älskling hela dagen. Och nu väntar jag på att maten ska bli klar så ska vi käka efter det kommer Jonny och hämtar oss så ska vi åka in till stan och träffa massa folk. Sen vid 12 blir det att kolla på alla raketer! :D

Pusshej


Nyår

Måste bara säga att nu är jag faen bloond, det ser skit bra ut det håret som torkat är bara topparna och det som ska torka så det ser vi imorgon om det är gul/orange, men hitills ser det ju bra ut så får hoppas på att det blir bra! ;)

Vakna vid 9-10 imorse och satt lite vid datan oså medans jag vänta på att älskling skulle vakna, han vakna sent som vanligt... Sen käka vi frukost och kolla lite på tv vid 14 ungefär kom älsklings mamma och hämtade oss och efter det åkte vi till motala där jag köpte TVÅ nya blekningar till håret eftersom en igår inte räckte. Sen köpte älskling min favoritparfym till mig, jätte gulligt! Gick i alla möjliga affärer där så runt 18-19 kom vi hem och då färgade Malin (älsklings mamma) och älskling mitt hår. Det blev skit bra, älskling va jätte duktig! :)

Och nu väntar jag på att det sista av håret ska torka medans jag ska plocka mina ögonbryn. Sen blir det att sova eftersom min lilla ängel har tjatat om det hela tiden som jag skrivit nu.. a)

Pusshej, jag älskar diig..  


Onsdag

Gick upp vid 6 imorese, gjorde mig iårdning medans älskling gjorde frukost sen käka vi och efter det va vi tvugna att åka till örebro för Erik skulle kolla synen klockan 8a. Så jag, älskling och Elin satt och halvsov medans mamma och Erik va där inne. När dom kom ut gick vi till ett café och käka och där åt jag en räksmörgos. Efter det åkte vi till marieberg och shoppa va där mest hela dagen sen åkte vi till ikea och lite såna affärer sen hem och gjorde tacos. Och när vi käkat blekte mamma mitt hår problemet va bara att det vart lite med bara en färg så får se imorgon när det är riktigt torrt ifall vi ska bleka eller färga det igen..

Nu kommer lite bilder ifrån daagen.

   Älsklings macka

   Min macka

  Vinter skor

  En tröja

  Till håret..

  En långärmad  

 Halsband och två par örhängen

 Lösnaglar och smycken till lösnaglarna  
 Foundation, mascara och sminkborttagning       

Det va väl allt, pusshej.


Tisdag

Vakna vid 11 tiden kanske käka frukost sen kom älsklings pappa Benny och hämtade oss så åkte vi till IP och åkte skridskor, gick faktist bra även om det va första gången för iår.. :)

Efter det skjutsade han hem oss till mig igen sen har vi inte gjort nått speciellt, spelat nått geni spel och kollat på tv. Och nu blir det sova eftersom vi ska gå upp vid 6 imorgon bitti och åka till örebro..

Pusshej, lite bilder ifrån dagen! :)

En bild på mig..   

En bild på min underbara älskling..  

En bild på Markus (kims bror), lilla Micke i målet och Benny (älsklings pappa)...  


Hos älskling <3

Sov hos älskling inatt, vakna vid 11 tiden kanske. Har inte gjort ett skit idag har mest kollat på tv, senare sen blir det att åka hem till mig. :)

Bloggar mer sen, pusshej!

  


:)

Det blev stan igår, fast det va ju inte en käft vid seven eleven så jag och älskling stog där och vänta på Gunnar sen när han kom drog vi till sölving för det va nån fest där. Så vi var väl där mest hela kvällen med massa folk både fulla och icke fulla, senare sen på kvällen kom fridaälskling och gus. Vid 1 tiden fick vi skjuts hem till älskling utav gus. :)
Och idag har det inte hänt ett skit, sov till 11-12 kanske sen åt vi sen skjutsade älskling hem mig för dom skulle till örebro. Sen har typ emil haft damp och skickat sms till varenda jävel i min kontaktlista, suck så jävla trött pån..

Och nu har jag duschat och haft i hårinpackning oså, så nu blir det att sminka sig. Senare se kommer älskling och hämtar mig så blir det att sova hos honom inatt.

Pusshej alla! :)


Lördag

Måste börja med att skriva grattis till bästa Frida Johansson  som faktist fyller 16 år idag, ett enormt stor grattis lilla gumman! :) <3

---

Vakna vid 10 imorse gjorde väl inte ett skit åt frukost oså sen uppdatera Emil min och älsklings mobiler. Vid 14 tiden skjutsade mamma mig och älskling till honom sen fika vi där och har pratat en massa så mamma åkte väl hem för en stund sen. Inte annat har det inte hänt nånting idag. Senare sen blir det antagligen stan hoppas jag, pusshej!


:)

Har haft en jätte bra julafton iår faktist, fast det brukar det ju va!    

Fira först med älsklings familj sen hem och fixa och dona medans vi vänta på att släkten skulle komma vid 17 nån gång kom dem sen börja vi käka sen kom min underbara älskling som har varit med hela kvällen och öppnat paket och allt, puss på världens underbaraste jul. Visst var det lite tråkigt och inte fira med mammas syskon som vi brukar men så är det.

Har fått:

  • Xperia x10 mini utav pappa (Fast har haft den några dagar). Och har inte fått alla julklappar av honom än så kommer mer.
  • En skit snygg väska utav älsklings föräldrar.
  • Som en liten burk med chokladhjärtan av älskling.
  • Ett presentkort av älskling på Brittas eller va det hette 150kr tror jag det va.
  • Ytterligare en skit snygg väska fast av mamma, hihi.
  • En hårtork av mamma så jag slipper låna hennes.
  • 300kr av gammel mormor.
  • Ett sett med dusch kräm, hudsalva och läpp balsam utav mamma.
  • Hår inpackning, vilket jag behövde utav mormor och thomas.
  • Ett presentkort på Gina 300kr, av mormor och thomas.
  • En pärlplatta av älsklings lillebror.

Tror det va allt, blev super nöjd med alla paket. Va liksom ingenting som man kände varför fick jag det här utom allting va helt perfekt. Ett jätte stort tack till alla som gett julklappar till mig, bara för att jag har bästa familjen och släkten!  

Pusshej


Julafton

God Juul alla läsare, hoppas ni har en underbar dag!

Nytagen bild! :)   


Torsdag

Alltså nu kan man nästan räkna minuterna som är kvar tills julafton och alla paket!

Vakna vid 10 imorse hos älskling och fick frukost på sängen utav honom, så gulligt! Vid 14 tiden åkte vi med pappa in till stan sen gick jag och älskling och köpte dem sista julklapparna, det blev lite julklappar till hans mamma, pappa och lille bror. Eftersom jag har köpt till alla andra så var det bara dem kvar. Och sen vid 16.30 kom mamma in till stan då gick vi och köpte en julklapp till min lilla syster sen skjutsade hon oss till älskling igen. För jag ska sova där inatt så firar jag jul med dem imorgon bitti, sen ska dem till kumla och då skjutsar dem hem mig och sen på eftermiddan/kvällen ska vi fira jul hemma med släkten och på kvällen nån gång kommer älskling och då ska han få sina julklappar, alla förutom en för den hinner jag nog inte fixa tills imorgon.. :( 

Så får verkligen hoppas på en jätte bra julafton imorgon men det ska det väl bli, eller hur? :))

Pusshej, och glöm inte julafton imorgon.. alla måste vara snälla annars kommer inte tomten! :D


Hos älskling <3

Har varken haft tid eller ork att blogg speciellt mycket dom två senaste dagarna så hoppade över dag 6 och dag 7, sen så skrev jag dag 8 nyss. Men fatta inte hur man skulle skriva.. ;s

Idag iallafall så vakna jag och älskling av att klockan ringde gick ner till bussen och åkte till skolan, på morgonen träffades vi i kyrkan på en liten avslutning. Sen gick vi ner till vårat klassrum där vi fick våra terminsbetyg fick 1 MVG, 7 VG och 6 G tror jag det va. Så är riktigt stolt faktist! :)

Efter det kom älsklings pappa och bror, så åkte vi till hallsberg och besikta bilen, sen vidare till örebro för älskling skulle ha en ny jacka eftersom jesper hade sönder hans för några helger sen.. ;s Efter det åkte vi till Media Mark och hämtade ut min mobil som har varit på lagning, så hoppas den funkar har inte testat den än för saknar den inte speciellt mycket eftersom jag får låna en helt ny Xperia x10 mini av pappa som han köpte och aldirg använt, det är lixom inte hans typ av mobil eftersom han har en piss gammal nokia.. :P

Och nu är jag hos älskling och shit vad skönt med loov så man slipper gå upp så tidigt, gillas! :D

  
Vill ha sommar..

Pussheej alla!


:)

Han inte blogga nånting igår så gör det idag ístället. Älskling sov hos mig inatt, sen skola vi har målat om i klassrummet idag bara för skojs skull och lekt massa lekar. Jag och Hannah målade om HELA toarummet roosa, super mysigt måste jag säga! :)

Vi fick sluta ungefär 13.30 idag för att vi inte hade nånting att göra så då gick jag och köpte lite julklappar till mamma, pappa och en till min underbara älskling. Så har köpt en julklapp till mamma, en till pappa och två till älskling hitills, imorgon ska vi ha avslutning sen får vi våra betyg osen slutar vi typ vid 10 nångång och då ska jag och älskling gå och köpa de sista julklapparna! :)

Just nu har jag det jätte tråkigt, behöver städa mitt rum men det har jag ingen lust med skulle gjort det för nån timme sen men fasna vid datan istället suck.. Men nu ska jag fixa iordning på mitt rum och göra riktigt snygg till julafton! :D

Pusshej, 3 dagar kvar tills jul..


Tråkigt?

4 avdent idag, inte långt kvar tills julafton.. 5dagar bara! :D

Blev aldrig stan igår, utan jag och älskling var hemma hos honom och kolla lite på tv oså.

Vakna vid 10 imorse sen har jag inte gjort ett skit idag. Är fortf hos älskling och har det jätte tråkigt för han är ute och skottar och massa och jag har verkligen ingenting att göra så har suttit vid datan jätte länge nu, jobbigt! Ska iallafall hem till mig sen, tänkte försöka komma hem innan det blir mörkt så att jag kan ta lite bilder på Taco som jag tänkt göra jätte länge, men det blir ju aldrig av.. :(

Bloggar mer sen, pusshej!


18:31

Har inte gjort nått speciellt idag har varit hos älskling hela dagen. Det gamla vanliga varit i garaget, kollat på tv, datan osv. Vet inte vad som händer ikväll alla är väl typ i örebro på traktorträffen, fast jag och älskling har ingen att åka dit med så det kanske blir stan sen fast risken är ju att det inte är några ute?

Aja, gunnar kanske skulle komma sen men han visste inte än, inte annat får jag och älskling åka in och checka läget. Men får se. :) 

Pusshej


11månader <3

I dag har jag och min underbara älskling varit tillsammans i 11 månader!

Jag älskar dig sjukt mycket, du är mitt allt, du är hela min värld.

Utan dig skulle jag inte va nånting alls.

Jag älskar dig mer än någonting annat.

Du är mitt allt, du är luften jag andas.

Du gör mig till den lyckligaste flickan i hela universum bara jag får vara vid din sida.

Jag kommer alltid älska dig!

Kim Åsling,

17/1- 2010!

  

  

Bilden är sen förut när vi vänta på bussen.


Fredag kväll

Jahopp, efter skolan åkte jag till älskling sen kolla vi lite på tv och älskling somna socialt, sen gjorde jag mig iordning, duscha och så. Sen tog vi 18.37 bussen in till stan sen har vi varit i stan med bland annat ludde, fille, sonny, malin osv. Vi gick till folketshus eftersom det va nån julrock där, fast dom flesta som spela va ju bara skit..

Och sen kom kims pappa och hämta oss vid 22 ungefär och nu ska vi snart kolla på film. :)

Pusshej


Snart luciatåg

Sitter hemma hos älskling med honom och väntar på att mamma ska komma och hämta oss. Efter det blir det att åka in till askersund och kolla på (min lillasyster) Elins luciatåg. Ska försöka ta några bilder, brukar ju se så gulligt ut när småbarn står och sjunger hihi.. Efter det skulle vi fika där sen ska jag och älskling hem till mig, mysimys! :)

Pusshej så länge! ;*


13 december

Gick upp lite tidigare imorse och väckte småsyskonen så dom kunde göra sig iordning sen gick jag och älskling till bussen. Vi hade ingen idrott imorse utan kollade på 9:ornas luciatåg, jätte fint vare! Sen har vi haft en väldigt slapp dag och eftersom jag är klar med allting så fick jag sluta kvart i två, så då tog jag och älskling bussen hem till honom och nu vet jag inte vad vi ska göra.. :)

Pusshej


Marieberg

Fick skjuts hem av älskling och Benny (hans pappa) förut vid 14-15 nån gång och precis när jag kom hem så skulle mamma till örebro så passade på att åka med dit eftersom jag endå inte hade nått annat att göra. Blev inte att va där så länge så köpte inte så mycket, behövde vinter skor men hittade inga som jag riktigt gilla.. :/

Men fick med mig lite andra grejer hem som bästaste mamma betalade, vilken tur att man har mammor, alltså tänk vad vore livet utan en mamma?

Men när vi hade varit hemma ett tag så kom älskling hit och överaska mig så underbar. Sen har vi käkat, duschat och lite sånt och nu ska jag bara slänga upp bilder på det jag handlat sen ska vi sova, godnatt!

Sockor (skokanonen)

onen)  

 

Vita vantar (hjärnsläpp..)

Benvärmare (Gina)  

3par trosor röda, svarta, vita (Gina)

Det var allt, hare bra och sov gott!  


God morgon

Godmorgon alla, har ni haft en bra natt..?  För det har jag, somnade skapligt tidigt igårkväll och har sovit jätte bra hela natten, sen när jag vakna fick jag ligga och vänta på att älskling skulle vakna. Och så nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. :)

Pusspuss


Hos älskling <3

Som sakt igår kväll va helt jävla misslyckad.. Fyfan alltså! :s

Idag har det inte hänt så mycket, jag och älskling fick skjuts hem av Erik igårnatt vid 1 nån gång bara för att han är såå snäll. Sen imorse vakna jag vid 8-9 och kunde inte somna om så satte mig vid datan och vänta på att älskling skulle vakna. Sen vid 13 åkte vi med mamma in till stan och vänta på att kims mamma skulle sluta så vi kunde åka med henne hem till älskling. Sen har vi varit hos älskling och bara tagit det lugnt, är barnavakt åt hans lillebror så blir en mysig hemma kväll, gillas!

Pussheej!


Lyckad kväll

När jag och älskling följt Kevin till askersund så hade vi missat bussen som vi skulle ta tillbaka till hammar för bussen vi kom med var lite försenad. Så då följde jag med älskling så beställde han klipptid sen under tiden vi vänta gick vi runt i lite affärer vid torget. Sen vidare till frisörn så fick jag sitta och vänta på att älskling skulle bli klar. Och det vart skit fiint! :) <3

Efter det tog vi bussen till hammar, så hämta jag min väska oså sen tog vi tjugo i sju bussen till stan igen. Sen va vi i stan med Gunnar, Fridaälskling, Gus, Jesper karlsson och massa folk. Men kvällen blev ju inte dirket lyckad, helt jävla fail pga vissa..

Pusshej


Innebandy

Igår vare skola som vanligt tills klockan tre då vi 8:or och 9:or tog oss upp till närlunda och lagom när vi kom dit körde älskling sin första match. Det va inte så jätte mycket folk som var där och kolla men väldigt mycket saknade som jag inte träffat på läänge! Jag var med och spelade 3 av 5 matcher, för dom två sista orkade jag verkligen inte va med på hade världens huvudverk. Men det va faktist ganska kul eller inte första men dom två andra matcherna var ganska roliga men spelade inte så mycket, va avbrytare så hoppade bara in nån gång ibland. Sen imellan satt jag och älskling och kollade på alla andra matcher riktigt kul! Vid halv elva ungefär vare slut så då åkte vi hem till älskling. Sen sov jag, älskling och Kevin där. Imorse vakna vi runt 11 sen har vi inte gjort så mycket met älskling och Kevin är ute i garaget nu och jag ska göra mig iordning. För om en halvtimme ska jag och älskling följa med Kevin in till stan så ska han ta bussen hem. Sen tror jag att jag och älskling tar bussen tillbaka till honom senare ikväll kanske det blir stan en stund beror på. :)

Bilder ifrån innebandynatten kommer... !

Pusshej


8/12 -2010

Jag och älskling försov oss lite imorse fast vi han lagom tills skolan börja endå, bästa mamma fick skjutsa in oss. :)

Har haft en massa lektioner idag och nu sitter jag och väntar på att engelskan ska börja sen slutar vi, då blir det att åka hem och rensa lite i garderoberna tror jag eftersom älskling skulle hem till sig så kan ju passa på då. Skapligt mycket kläder som jag ALDRIG använder som jag lixom ärvt sen bara hängt in i garderoberna och så går det ju inte att ha det!! :O

Senare sen ikväll får jag hoppas att älskling kommer till mig och sover hos mig inatt, för vill verkligen inte sova själv..  Har inte gjort det på jätte länge så vill inte.. (a)   

Pussheeej


Godnatt

Vakna hos älskling inatt sjukt trött... Har sovit jätte dåligt inatt vaknat flera gånger osv, jobbigt! Sen skola jobbigt somnade på svenskan och nån rast, suck snacka trött. Efter skolan åkte jag till älskling så höll han på med nått skolarbete, så duktig han är min lilla plutt! <3

Vid 19 nån gång fick vi skjuts av Malin (kims mamma) hem till mig sen har vi inte gjort nått vidare speciellt. Jag duscha nyss sen har jag fixat med håret, så nu blir det att sova.

Godnatt, sov sött!

  


21:45

Förlåt förlåt, men orkar inte ladda in bilderna på datan eftersom jag inte är hemma. Efter skolan så åkte jag till älskling sen har jag varit där med älskling, jesper karlsson och niklas vi har väl gjort allt möjligt, mest åkt moppe. Sen drog dom hem och efter det har jag och älskling kollat på film Sunes Jul, stört skön ju! 

Men ska sova nu, godnatt!


Måndag

Sov hos älskling inatt, och shit vad trött jag va imorse.. Även om vi somna vid 23 kanske så va jag jätte trött imorse. Och nu har jag lagom haft idrott fast det va skapligt soft vi tränade lite juldans hihi, jätte skojsigt ju! Sen hade vi lång rast så passa på att sminka mig och nu sitter jag och väntar på att hemkunskapen ska börja, får hoppas att vi ska laga något gott.

Ska försöka blogga senare och lägga upp bild på ifrån dagen, är så dålig på det.. :(

PussHeej!


Natti natti

När älskling äntligen vakna vid typ halv två så ville han ha pannkakor så då laga vi det sen till efterrätt gjorde vi kladdkaka. Så det blev lite mys framför filmen Dear John och käka kladdkaka, mummmsig värre. ;)

Efter det packa vi, sen vid sex nån gång fick vi skjuts till älskling utav mamma. Sen käka vi nån sallad och nu har vi kollat på nån Wallander som gick på tvn.

Men nu ska vi försöka sova så vi orkar upp imorgon, pusshej!


2 Advent

Vaknade för en liten stund sen så sitter i morgonrock och myser framför datan ska snart gå upp till älskling och kolla om han vaknat, hihi. :)

Pusshej! 


4 December

Igår kväll vart det stan med älskling och massa folk trevligt, sen blev det hem till mig och sova. Och imorse när vi vakna kolla vi på film fast vi kollade inte klart på hela fast den va inte så värst, Genvägen hette den.. Efter det följde jag med älskling och hans familj på julbord nån stans, shiit vad mätt jag blev har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv jag lovar. ;o

Efter det åkte vi hem till mig och fixade lite till hästarna och hundarna så dom va klara för kvällen sen gjorde jag mig iordning sen kom Nicklas och Emil och hämtade oss och skjutsade in oss till stan sen har vi varit där hela kvällen och nu har vi lagom fått skjuts hem av Nicklas igen och nu ligger jag och älskling i sängen och kollar på nån film och jag är jätte trött nu,, godnatt pusshej!


Fredag

Städade och damma hela mitt rum igår, dukigt vart jätte fint! Sen kom älsking på moppen, det måste varit sjukt kallt.. Så då kollade vi på film oså sen somnade vi vid 10 kanske, och sen nu i morse så försov vi oss och missa bussem. Så då skulle vi ta älsklings moppe till skolan fast han hade tydligen ingen bensin, suck. Så nu sitter vi och väntar på att mamma ska bli klar så hon kan skjutsa in oss. :)

Pusshej!


I skolan

Det va jätte kallt inatt tur att jag har min lilla älskling som är som ett element hihihi. Imorse va jag jätte trött och hade ont i huvet men jag och älskling fick skjuts in av mamma, så bäst slapp gå ner till bussen och vänta där. Sen har jag haft två 40mins lektioner fram till 10.10 och nu har jag håltimme fram tills 12.30 jobbigt.. Efter skolan ska jag och älskling hem till mig så ska jag städa mitt rum och börja rensa lite i garderoben. :)

Pusshej!


1 December

Skola idag jag fick reda på vad jag har för betyg i musiken, VG just nu iallafall så får ju va ganska nöjd med tanke på att jag varken inte spelar något instrument eller kan sjunga. ;s

Efter skolan åkte jag och älskling till honom och va där sen vid 18 nån gång fick vi skjuts av älsklings mamma Malin hem till mig och nu har vi kollat på Frozen, jag tyckte inte den va speciellt bra tror inte älskling heller tyckte det.. Men ahja nu kollar jag på Maria Wern medans älskling hjälper emil i garaget, och efter det ska vi väl sova så pussgodnatt!

 

Bilden är kanske 1månad gammal på lilla Taco, inte världens bästa kvalité men får duga ;) 


RSS 2.0