Igår&Idag

Hann verkligen inte blogga igår gick till skolan och va där tills typ 13, fick sluta tidigare för att älskling skulle tävla. Så åkte hem till älskling då, sen fixa lite sen åkte vi till norrköping där han skulle tävla. Kom väl hem till älskling vid 22-23 nån gång så blev att sova nästan direkt.

Imorse va det riktigt segt att komma upp och veta att det va en hel skoldag framför sig, alltså börjar redan bli less på det här med att gå upp tidigt :(

Aja sen sluta vi 15.10 så blev att ta bussen hem till älskling med han och jesper. Och nu har jag ingen aning om vart dom är för att dom skulle lämna nått i garaget och det har tagit hur lång tid som helst så får väl gå ut och kolla. :)

Senare sen blir det speedway i kumla med min finaste älskling och jesper. Sen tror jag det blir att sova hos älskling, men får sen hur det blir med det. ;*

bloggar mer imorn för hinner nog inge mer idag..

Pusshej


valpträffen

                                        

Klicka på bilderna för att se dom större. :)

Valpträffen gick riktigt bra 8 "valpar" med familjer kom så va människor och hundar överallt! ;)

Gick typ tipsprommenad fikade och så, sen när dom åkt kom fridaälskling, nicklas och joppe hit och hämtade fridas moppe som emil fixat sen den gick sönder.

Sen hare väl inte hänt så mycke, åkte upp till pappa och hämtade erik och nu ska jag gå upp och duscha senare blir det att sova! :)

Saknar min älskling massor! :'( <3


Rubrik

Igår när jag och mamma va påväg hem ifrån örebro möttes vi utav Elin olssons travhäst fast dom fick tag på den typ bakom oss, sen fortsatte vi att åka sen när vi va typ vid askersundsinfarten låg en häst påkörd på vägen.. Usch fyfan vad äckligt det såg ut. :(

Sen åkte vi ner till åmmeberg och hämtade lite grejor hos mormor sen hem och då gick jag och la mig.

Imorse vakna jag typ vid 8, och nu ska jag ut och fixa lite med borden och det, för vid 2 kommer folket, kommer bli fullt med hundar och människor här ute. Ska försöka ta med kameran och ta lite kort.

Bloggar mer sen när jag får tid.

Pusshej


14:03

Jag och älskling va inne i stan igår kväll sen åkte vi hem till mig och gick och la oss typ 2 nån gång kanske?  Sen vaknade vi av att Aron ringde typ vid 12-1 och ville att Kim skulle komma då för dom skulle hålla på med nått skolarbete. :(

Så då drog han och jag har typ inget att göra nu har mockat kaninburen och nu tänkte jag sminka mig oså sen följa med mamma och köpa lite grejor tills imorn när vi ska ha valpträff. :)

Pusshej


Fredag

Äntlingen fredag och helg! :D

Skolan idag va väl okej va ganska bra lektioner förutom idrotten för vi skulle simma i iskallt vatten och jag som redan har ont i hallsen oså, så simmade bara 200m ingenting igentlingen men vill absolut inte bli sämre för på söndag ska vi ha valpträff! :)

Sen tog jag bussen hem, och nu ska jag gå upp och duscha, fixa med kläder och sminka mig för älskling kommer sen och hämtar mig sen ska vi dra in till stan! <3


Hos älskling <3

Skola idag då, va väl ganska nice eller inte... Skolan brukar ju inte direkt va det ;)

Men iallafall hade kemi sista lektionen så fick sluta 14.45 istället för tjugo över. Och då orkade jag verkligen inte vänta på bussjäveln i 45min så då började jag gå hem. Gick väl typ 6-7km eller nått för börja gå  upp imot jespers morsa där kim va men tillsist kom han ju iallafall och mötte mig. Så då skjutsade han hem mig så jag packade lite. Sen åkte vi till älskling för han skulle iväg och träna men sen när vi kom till han så va det inställt. Men men, sover hos älskliing inatt. Får se ifall jag hinner blogga mer senare isåfall lägger jag nog ut bilderna ifrån semestern som jag ÄNTLINGEN har fått eller några än så länge! :D

Pusshej


:)

För en stund sen kom älskling och niklas :D

Fast dom åkte väl typ lika fort eftersom min lilla syster inte kan bete sig bland folk utan stod och slog på niklas och massa sen typ stängdes tvn bara av.. :o

Så då ville dom bara hem ännu mer, sen stod min lilla syster och verkligen bara stirrade på dom till och med jag vart ju fan rädd för henne. Så då drog dom typ. :(
Min Kim är den underbaraste killen någonsin!   


Mysväder

Idag va första seriösa skoldan, hade lixom lektioner och gick efter schemat. Sen när det va lunch gick jag, älskling och jesper och käka pizza. Senare fick vi sluta tidigare, 14.00 eftersom det va askersundsmarken super nice och super kul eller inte... Gick med min underbara älskling, jesper oså lite alla möjliga som man träffa det va väl kul men det spöregna ju hela tiden, köpte en godispåse och godisremmar sen tog jag 15.30 bussen hem till mig. Har inte gjort så mycke sen dess fixat lite med hästhagen, städat, kollat på en film och vad händer nu lixom??

Eftersom det är sånt här tråkigt mys väder och jag sitter själv, saknar min älskling som faaan och jaa det är ju seriöst kul.. :'(

Funderar på att kolla klart på filmen och sen typ käka nått och sova, är ju barnvakt också så blir väl att försöka få dom i säng innan också.

Pusshej


Usch på den hära dagen

Imorse spöregna det hemma och vi som skulle cykla med skolan. Så smsa anneli och fråga ifall vi skulle cykla endå hon bara nej. SÅ jag som hade missat min buss fick åka med småsyskonens taxi till skolan. Sen när jag kom fram hade det slutat regna så då skulle vi ut till Stjernsund endå bara jaha kul..

Då fråga jag henne hur jag skulle göra eftersom jag inte hade nån cykel så jag fick gå dit och tbx typ 1,5-2mil eller nått jippi lagom blöt om fötterna när man kom tbx till skolan. Sen när jag kom tbx kom jag på att jag inte hade låst in min väska i skåpet så fick lite bråttom in i klassrummet. Och när jag kommer in dit klart som fan att nån hade rotat igenom HELA min väska och grejer låg både vid sidan av och i väskan så jag kolla snabbt och ingenting va borta varken kameran, pengar, smink eller nånting. Så då skulle jag stänga väskan och märkte att nån hade haft sönder dragkedjan skit kul lixom min nästan nya väska. Så satt och försökte fixa det och lyckades stänga den utan att den repade upp sig tillsist men själva dragkedjelåset eller va det heter är ju söderdraget.. Fyfan alltså!

Sen kom fridaälskling till askersund så va lite med henne innan jag skulle klippa mig sen följde hon med. Och jag skulle toppa och tunna ur lite i topparna typ. Hon sa att hon skulle ta 2cm alltså hälften av håret försvann ju, hon måste tagit minst 10-15cm vart värsta jätte depp då också. Sen gick vi tbx till skolan och vänta på älskling sen gick vi tills hans mammas jobb eftersom jag skulle med han hem.

Så jag har inte direkt haft världens bästa dag om man säger som så, andra dan i skolan och nån jävel är i min väska! :S

Aja nu är jag iallafall hos älskling ska sova hos han inatt, sen imorn är det askersundsmarken tror jag ska gå med älskling? sen nån/några av hans kompisar trorja. Får sen imorn.

Nu känner jag att det vart väldigt långt det här inlägget, så bloggar mer imorn! :)

Pusshej


Första skoldagen avklarad

Idag va första skoldagen gjorde väl inget speciellt direkt fick lite scheman och så sen slutade vi 10.30. Och bussen kom inte förrens 11 så stog och prata med älskling en stund innan han och Nicke tydligen va tvugna att dra hem. :(

Sen när jag kom hem tog jag ut Ballerina och tog lite kort resultatet blev bland annat bilden som jag har som header nu.. Lilla syster är fotograf så inte världens bästa bilder men gillar dom grymt mycke endå! :)

Har väl inte gjort ett skit sen dess typ suttit vid datan och fixat lite med bloggen.

Och nu tänkte jag fixa lite med kläder oså. Senare sen kommer Fridaälskling hit! :D

Pusshej


Snart sägen

Kom nyss hem ifrån en promenad eller ja gick väl 2km eller nått sen kom älskling för han skulle köra hem Jesper så då följde jag med upp till Jesper och lämnade han sen skjutsade älskling hem mig igen. Och nu funderar jag på att gå upp och tvätta bort sminket och sova så jag orkar upp imorn vill inte direkt försova mig första dan.. Och det är så skönt för jag duscha förut så slipper göra det nu ikväll! :)

Kim Åsling jag älskar dig hjärtat, du är mitt allt!     


Dagen innan skolan

Va i A-sund igår kväll  med massa trevligt folk åkte in med Kimälskling och Niklas sen drog vi till 7-11 och va där hela kvällen typ.
Sen åkte jag och älskling hem till mig vid typ 1 och gick och la oss, vaknade vid 11-12 idag sen skulle älskling upp till Jesper och kolla på hans traktor. För Gunnar hade kört i med Jespers traktor så det va väl mest skrot av den i mina ögon just nu alltså usch så den såg ut! :((

Sen åkte vi hem till mig igen och älskling lämnade mig, sen åkte han igen och då kom jag på att han hade min mobil i sin ficka så ringde på både hans och min mobil tillsist märkte han det och kom tillbaka med den. :)

Aja och nu sitter jag här värsta ensam och saknar min älskling sjukt mycke!!

Och imorn börjar skolan ingen, jippi eller vad man ska säga saknar det inte direkt men ska väl bli kul att få träffa alla igen! :)

Och på tisdag ska jag klippa mig men har ingen aning om hur, kom gärna med förslag! :) 


A-sund snart

Va med älskling när han tävla i gislaved idag typ skit tråkigt väder oså.. :(

Senare sen blire att dra in till A-sund och va där med trevligt folk :)

bloggar senare, pusshej


Hos älskling <3

Har vart hos älskling hela dan och typ städat garaget. Fast det behövdes verkligen. Aja sover hos älskling inatt och följer med imorn när han ska tävla nån stans.

Pusshej


Rubrik

Eftersom det regna nästan hela tiden igår så kunde inte älskling träna. Så istället vart det att åka in till stan och va med lite folk..

Sen åkte vi hem till mig och kolla på film, och soov.

Vaknade typ 10-11 idag och har ätit frukost oså och nu vet jag verkligen inte vad älskling sysslar med han sitter och leker på min lilla systers leksaks häst. Haha..

bloggar senare, pusshej


:)

Sov hos älskling igår hände väl typ ingenting? Sov hos älskling inatt också han har skaffat större säng 120 hur stor som helst! ;o

Och just nu sitter jag hos min älskling inlindad i ett täcke, tänkte ta på mig lite nu och se vad den här dan har att bjuda på. Senare sen ska jag iallafall följa med älskling till Motala när han tränar. :)

Pussheej


7månader

7 månader med min otroligt fina älskling idag!

Jag älskar dig så sjukt mycke, mer och mer för varje dag som går.

Dom här 7 månaderna har vart dom bästa i mitt liv bara för att jag fått delat dom med dig!

Kim Åsling jag älskar dig!


God morgon

Ska till Mareiberg med älskling idag, så hans mamma ringde och väckte oss vid 9;e och sa att hon skulle komma typ om 40min. -.-''

Så nu har jag tagit på mig kläder, sminkat mig och gjort mig iårdning. Ska gå upp och väcka älskling igen som antaglingen har somnat om.

Men bloggar nog senare om va jag köpt och så! :)

Pusshej


Bilder från dagen

Ja, iallafall så jag fick med mig kameran men va nästan slut på batteri så han inte ta så mycke bilder..

  

Men jag började med att ta ut Hoppsan vilket gick väldigt bra.

Bild 1, Hoppsan så fin.

Bild 2, Jag brukar ha han gå lös brevid mig och res som de va sa han bara hej då.

Bild 3, 10sekunder senare kom han travandes tillbaka.

Bild 4, Klipaus på stenen.

Bild 5, Äntlingen tillbaka i hagen!


Sen tvättade jag Nalle, och efter det va det dax att ta ut Bailys lite. Fast har inga bilder ifrån när jag va ute och gick med han bara två stycken när han är i hagen..

Bild 1, Så söt försöker få tag i min hand.

Bild 2, Så fin så!

Sen iallafall så gick jag för mig att jag skulle ut och rida så tog en sväng på lilla Ballerina. Sen när jag kom hem så kom Frida älskling hit! :)

Sen städade jag mitt rum och fixade med det, sen på kvällen kom älskling igen! :) <3 


Måndag

Vaknade vid 11-12 idag, gick upp och åt frukost oså. Sen skulle älskling åka hem och tvätta sina speedway grejor, fast han kommer ikväll igen! :)

       Idag tänkte jag försöka hinna...

  • Tvätta valparna Signe och Nalle, för det är en spekulant på Nalle som kanske kommer ikväll. Och lilla Signe ska vi ju ha kvar fast hon kan få duscha endå. ;)
  •  Sen tänkte jag ha träns på unghingstarna Hoppsan och Bailys idag och gå en liten sväng med dom.
  •  Och ifall jag hinner städa lite på mitt rum för det behövs.
  •  Sen tror jag knappast att jag hinner börja rensa i min garderob men hinner jag så ska jag börja med det också!  

Ska försöka få med mig kameran så jag kan uppdatera med lite bilder senare! :)


Sängen kallar

Är hemma hos mig nu med älskling har precis valt en film som vi ska gå upp och kolla på Det blir aldrig som man tänkt sig.

Iallafall så sov jag hos älskling inatt och gick upp vid 8.oo kanske, vi gick bara och la oss i bussen och sov hela vägen till Vetlanda där älskling skulle tävla.

Det gick super bra och dom vann, grattis! :)

Sen hem igen sov hela vägen hem också, sen åt vi hos älskling sen tog vi moppen hem till mig och nu har jag fixat med hästarna och så. Så nu blir det att krypa ner i sängen och kolla på en film och mys såklart! ;*

Pusshej


Hos älskling <3

Hundutställningen gick rigtigt bra. Träffade Saras valp Gorren (Bergshults Eragon), fifan va stor han hade blivit han va min lilla favorit när han va valp! :)

Både Sara och Geisha fick 1:a pris, och Geisha blev "reserv".

Va väldigt varmt mot slutet, men när vi va klara där stack jag hem och duscha direkt och då kom älskling. Så då blev det att packa och sen tog vi moppen hem till han. Har typ tvättat hans speedway grejor och packat in de i bussen oså.  Och nu ska jag typ gå till tv:n där älskling håller till just nu. :P

Blev ingen sverigeträff för mig... Ska upp tidigt imorn och följa med älskling när han tävlar, så blir att hålla tummarna för att de går bra!

Och hoppas att alla andra som va på sverigeträffen hade det bra! :)

Pusshej på er.


Hund uts

Va i stan igår kväll/natt med älskling och massa andra. Sen hem till mig och sova några timmar och nu sitter jag och käkar frukost. Ska snaer in till A-sund på hunduts. och hjälpa mamma som ska visa Sara o Geisha.

bloggar senare :)


Speedway snart

Sov hos älskling inatt också, vakna vid 11-12 nån gång käka frukost sen ut och fixa lite i garaget. Och nu sitter jag och väntar på att vi ska åka iväg till kumla för älskling ska tävla. Så får hålla tummarna för att det går bra! :)

Senare sen har jag ingen aning om vad som händer så får se, fast kommer någ inte hem förens 21 typ.. 

Pusshej!


Rubrik

Har vart hos älskling hela dagen och kollat när han tvättat speedway grejorna, och sen tvätta jag hans moppe :)

Senare drog vi till Jesper och hämtade honom sen in till stan och käka pizza sen åkte han hem igen när vi va vid 7-11 så då gick vi upp imot närlunda där vi hade moppen och där va fridaälskling, ragge och rickard.

Sen hem och sova! :)


Rubrik

Han inte blogga igår fast hände inte så mycke älskling sov hos mig sen kom hans föreldrar och hämtade oss sen åkte vi och kollade på speedway i kumla.

Sen hem till mig igen och drog till 7-11 och va där en stund sem stack vi hem till mig.

Idag vakna vi väl vid 11 eller nått gjorde iårdning oss oså sen åkte vi till älskling och har hållt på i garaget mest hela tiden.. Nu ska jag äta lite snabbt sen ska vi iväg till Mariestad tror jag så ska älskling träna lite speedway. :)


Snabbt inlägg

Vakna vid 1 idag typ, åt frukost oså sen tog jag och älskling moppen till han och sen har vi grejat i garaget oså.. Och nu ska vi hem till mig igen och följa med mamma till örebro och hjälpa till och bära för hon har köpt några trädgårdsmöbler. Senare sen får vi se vad som händer :)


Rubrik

Va i stan igår kväll/natt va riktigt bra, sen sov älskling hos mig. :)

Nu ska vi kolla på film, sen äta sen ska jag göra mig iårdnig sen skulle vi upp till Jesper för Kim ville det så aja..

får sen ifall jag hinner blogga senare sen :)


Lördag

Åkte till Lidseberg i torsdags så han inte blogga.. Iallafall det va riktigt bra där!

Igår hände väl inget speciellt va hos älskling sen sov vi hos mig.

Idag har det inte hänt så mycke Kim ville upp till Jesper så följde med dit en sväng där va Gunnar och Abbe. Och nu ska vi precis käka, sen blire väl att sminka och göra mig iårdning sen ikväll blire nog stan! :)


20:50

Blev att åka ner till åmmeberg till mormor förut. Sen hem igen har väl inte gjort nått speciellt hållt på lite med Hoppsan oså.. Och nu sitter jag och väntar på älskling som skulle komma och hämta mig med moppen :)


Onsdag

Vaka vid typ 10 idag gick upp och åt frukost sen har jag fixat lite med kläder, duschat och sminkat mig nu. :)

Har ingen aning om vad som händer sen, mamma ville att jag skulle med ner till åmmeberg till mormor..  Fast vet inte ifall jag och älskling skulle på speedway sen så får se hur det där blir.. :P

Inatt blir det iallafall att sova hos bästaste älskling eftersom vi ska till lidseberg imorn! :)

bloggar kanske mer sen inte annars blir det fredag..


Hopp

Har klippt det där jevla gräset idag sen duschat. Sen trodde jag att älskling skulle komma eller att jag skulle till han som vanligt men nej tydligen inte för han hade tydligen bestämt med aron och nicke att dom skulle va och aron skulle tydligen sova hos honom.. :((

Så nu sitter jag här och har skit tråkigt och funderar faktist på att snart gå upp och lägga mig även om klockan inte änns är 10.. Fast måste vänta tills Henrik (mammas kompis) kommer för skulle hjälpa han att skaffa fb.

Natti natti!


För dom som orkar läsa och som bryr sig..

Lite om min finase Kim..! <3

Ååh, alltså det finns verkligen bara en person i hela universum som betyder så mycke för mig och som jag älskar utav hela mitt hjärta.. Som jag gör precis allt för, men endå så känns det inte som jag räcker till ibland. Alltså älskling du är mitt allt, du kommer aldrig att förstå hur lycklig jag är över att du är min. Just min när du skulle kunna va vems som helst. Och efter allting som jag har gjort imot dig även om jag verkligen inte mena allt och som sakt, jag va verkligen inte mig själv då.. Det kändes som om det inte va jag som bestämde över mina handlingar utan att det va  hon. Och såhär i efterhand när man tänker på allt så känns det som om allt hon gjorde imot dig och framförallt imot mig va meningen inga misstag ifrån henne. Hon lurade mig på samma sätt flera gånger och sa att allt skulle bli mycke bättre utav det. Men den enda som mådde bättre av det va nog bara hon själv.. Alltså jag har aldrig mått så jävla dåligt som jag gjorde utan dig, jag grät seriöst i timmar varenda kväll, jag sov hur jävla dåligt som helst på nätterna knappt ingenting... En gång när jag skulle gå till mitt rum kändes det som om benen bara försann för mig allt blev bara svart... Alltså jag har aldrig mått så dåligt det kändes som om hela mitt liv va förstört som om jag bara skulle dö där på golvet, alltså älskling jag har gjort så många misstag i mitt liv men jag ska aldrig göra om det. Aldrig lämna dig igen, det kommer bli min död.. Alltså ingen kommer någonsin förstå varför jag lämna dig när jag älskar dig så mycke som jag gör. Men hon va bara avundsjuk ljög för mig, verkligen bara förstörde för mig, och eftersom hon VA min bästa vän så va det klart att jag lita på henne jag trodde på precis allt hon sa fast sen efter nån månad insåg jag när jag märkte att hon kunde ljuga mig rätt upp i ansiktet.. Min och hennes vänskap försvann mer och mer och nu finns den absolut inte mer efter ALLT hon gjort imot mig inte bara det med dig utan massor mer. Fast det är det förfluta nu det har ju gått 6 snart 7månader.

Alltså det bästa som hänt mig va när jag tog kontakt me dig igen jag visste att du va med din nya tjej att det igentligen va taskigt osv. Men jag ville ha dig då, nu och föralltid! 

Du hade ju som sakt va sagt till mig när jag lämna dig att du skulle göra allt för mig och att du älskade mig vad som än hände..

I höstas när vi va tsm 6/11-23/6-2009 skrev du..

"Har du hört låten Tell Laura?"

Jag,

"Nej, tror inte de vadådå?"

Sen skrev du värsta långa fina texten till mig om de, kan den fortf i huvudet men orkar inte skriva det nu.. :(

Sen när jag visste att du va med din tjej skrev jag til dig "Tell laura I love her"

Jag tänkte att hon skulle bli fundersam och att du skulle börja tänka på mig igen..

Några dar efter den 16:onde skrev jag till dig hur otroligt mycke jag sakna dig och att jag verkligen ville ha tillbaka dig.. Klockan va väl runt 23 nånting, senare efter 00.00 kanske 00.57 om jag kommer ihåg rätt fick jag ett sms ifrån dig

"Jag dumpa ... för dig nu, hoppas jag har gjort rätt"

Och sen sa du att du ville vänta med ett nytt förhållande men vi bestämde att vi skulle träffas ganska snart och innan vi blev tsm igen. Det hade ju endå gått en tid sen sist....

Men innan jag somna skrev du,

"My love for you will never die!<3<3<3<3"

Men vi smsa hela nästa dag den 17/1 din födelsedag, sen på kvällen 21 kanske så fick jag ett sms ifrån dig där du fråga om jag ville ha dig, jag svara ja klart jag vill lixom det va självklart för mig, du typ fråga om vi skulle bli tillsammans igen. Jag bara jaa, men vi skulle väl vänta? Du bara men jag kan inte vänta jag vill ha dig, jag har väntat hela dagen på att du skulle fråga.. Jag kände mig så dum då att jag inte hade förstått de och frågat dig... Sen den stunden har jag vart den lyckligaste flickan i hela världen att va med dig är som att sväva på moln.. Jag kan fortfarande inte fatta att du är min även om det snart har gått 7månader alltså du är så obeskrivligt underbar och så jävla snäll imot mig hela tiden..

Även om jag skäller på dig blir arg eller ledsen så är det verkligen inte ditt fel, det är jag som har förhöga förväntningar hela tiden, jag har alltid vart sån och eftersom jag tänker att allt ska bli på ett visst sätt sen blir det inte det, då blir jag så jävla besviken och det är verkligen inte ditt fel det är mitt fel även om du har fått ut över det ibland så ska du inte ta åt dig det!

Som sakt det är absolut inte ditt fel det är mest mitt ibland kan det väl va ditt fel men alltså det går ju knappt att va arg på en sån underbar kille som dig!

Jag älskar dig Kim Åsling!

17/1- 2010,

Föralltid vårat datum,

Du är min bara min och det ska du va tills jag inte andas längre!   


Tisdag

  

En bild på mig och Geisha för ett tag sen...

Älskling kom igår kväll så vi kolla lite på tv oså sen gick vi och la oss. Vakna vid 11-12 idag åt frukost och kolla lite på tv sen skulle han hem för han hade fått sina moppe grejor. :)

Funderar på att klippa gräset idag.. Sen återstår de o se vad som händer sen!

bloggar senare! :)


Rubrik

Känner mig riktigt duktig idag faktist har mockat båda kaninburarna och fixat till det hos dom. Och sen red jag en liten barbacka sväng på Ballerina uppe i skogen. Sen har jag duschat och sminkat mig och nu vill mamma att jag ska med ut i skogen bakom huset och plocka svamp så får väl följa med har ju endå inget att göra förens älskling kommer och han kommer nog lite senare sen! :)


Ridsugen..

Är värsta ridsugen, sen har jag ingen häst.. :(

Fast vi har ju några shettisar så blir väl att ta en sväng på nån av dom!

Men ska gå upp till Veronica och Peter nån fm dom har ett travstall bara en liten bit härifrån. Skulle få komma upp dit och kolla lite på hästarna och så sen kanske få börja rida lite hos dom när jag har lust.

Men det är sköntn att inte ha nån häst och veta att den mår dåligt för att man inte har tid för den lixom...

Men det finns ju så otroligt mycke snälla människor som tycker att jag ska rida hos dom nu när jag inte har nån häst, sen har jag ju Ballerina vår ena shettis som jag kan rida eller köra lite ibland. Sen har jag ju fått hem min russ/shettis korsning från sommarbetet, min egna lilla uppfödning, hihi.. Tänkte börja markträna honom lite nu när jag har tid inte annars springer han ju runt och busar med shettis åringen, senare blir det väl att rida in honom så kanske min syster kan ta över honom ifall hon klarar av han. :) 

Fast igentlingen så börjar jag ju bli lite för stor för shettisarna men tar man bara nån skritt tur nån gång ibland så är det ju bara bra för dom.  Dom är ju ganska grova och tål en hel del våra plutt hästar! 

Bloggar nog mera senare, hare bra!


16:00

Hade en hel kul kväll/natt igår med älskling, emil och lådan. Somnade väl vid 4-5 eller nått imorse sen när jag vakna kolla jag på klockan då va den typ 13.10 eller nått.. Det är verkligen mitt rekord på att sova länge innan va det väl typ 11 eller nått, haha.

Aja sen har jag och älskling ätit frukost sen åkte vi och mötte Nicke vid väderkvarn för han visste inte var jag bor, han skulle hit och kolla lite på emils drac. Sen när dom kollat på den en stund skulle dom åka hem.

Älskling skulle hem och tvätta sina speedway grejor och så sen skulle han kanske komma hit ikväll eller ifall jag skulle komma till han?

Kim Åsling, jag älskar dig mest av allt på denna jord du är mitt allt!   


:)

Va i motala igår där älskling körde sm-kvalet, han blev 5:a och kom vidare till sm:et! :)

Sen hem till älskling så bytte vi om och så, sen till Rejmes ridhus där Magnus hade 40års fest. Jag, älskling och jesper skulle hjälpa till och städa bort lite oså typ vid elva åkte vi hem därifrån sen blev det hem och sova. Sen vakna vi vid 10-11 idag och fixa oss och sen kom älsklings föräldrar och hämta oss så skulle vi åka och käka hos nån glömde bort namnen nu (a'

Sen skjutsade dom hem mig sen kom mamma hem med unghingstarna Hoppsan och Bailys som hon hämtat på betet hos pappa så nu är dom hemma igen! :)

Tänkte städa lite på mitt rum och fixa lite nu och senare sen ska min älskling komma! ;*


RSS 2.0